A gdje izlaze ovi sigurni, osim na Sax?!Hodidid wrote:Vidis, razmisljas kao djevojka i to je ok ali mi tako ne funkcioniramoStrpljiva wrote:@žulijan Pa normalan se i hvaliDaje do znanja da kotira na oba tržišta
Priča je u kontekstu: Joj levata neki dan, primiče se i pokušava me dotaći, mah sav je on feminiziran u PM. Došlo mi ga štocem opaliti. Ali da ti vidiš kako on mene gleda, pa ni žensko me onako ne skida pogledom. Jasnije?![]()
@Hodidid Hvale se ženama, ne brini. U kontekstu: Kada me muškarci žele, a što ne bi i ti ?!. Hetero muskarci ne zele da kotiraju na oba trzista. Zele samo da kotiraju na jednom i to zenskom.
![]()
Ova druga boldirana recenica je vec u domeni SF. Takav nastup moze imati samo neki tip koji je nesiguran u sebe i svoje cari pred damama.
bi - ne bi (samo za žene)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Strpljiva
#101 Re: bi - ne bi (samo za žene)
-
dječak sa šibicama
#102 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Opet stereotipi, ako ti se ne dopada da ti se upucava gej, ti si latentni homoseksualac, otprilike tako
Ne znam sta je lose u tome, licno, nikoga ne osudjujem niti me zanima necija seksualnost, i sam sam perverzan i ne krijem, ali da mi se upucava muskarac... ne imponuje mi. Da sam glumac, ne bih mogao glumiti homoseksualca, ni poljubac odglumiti, meni bi bilo zlo.
Ne vidim sta je u tome za zgroziti se, nekome se dize zeldac na kelj, nekome na luk, nekome na horor filmove, nekome na scenu dva muskarca u ljubavnom aktu.
Ne znam sta je lose u tome, licno, nikoga ne osudjujem niti me zanima necija seksualnost, i sam sam perverzan i ne krijem, ali da mi se upucava muskarac... ne imponuje mi. Da sam glumac, ne bih mogao glumiti homoseksualca, ni poljubac odglumiti, meni bi bilo zlo.
Ne vidim sta je u tome za zgroziti se, nekome se dize zeldac na kelj, nekome na luk, nekome na horor filmove, nekome na scenu dva muskarca u ljubavnom aktu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#103 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Hodid, budi ljubazan pa govori u svoje ime, a ne svih hetero muskaracaHodidid wrote: Vidis, razmisljas kao djevojka i to je ok ali mi tako ne funkcioniramo. Hetero muskarci ne zele da kotiraju na oba trzista. Zele samo da kotiraju na jednom i to zenskom.
![]()
Ova druga boldirana recenica je vec u domeni SF. Takav nastup moze imati samo neki tip koji je nesiguran u sebe i svoje cari pred damama.
Nekima ne smetaju komplimenti, zezaju se s prijateljima na taj racun..jednostavno su neoptereceni
A neki bi ti glOvu razbili ako ga pogledas drugacije..
-
Hodidid
#104 Re: bi - ne bi (samo za žene)
@strpljiva: Vjerovatno cekaju da im pridju samosvjesne i odlucne djevojke koje znaju sta hoce. Zivimo u 21 vijeku i ravnopravnost spolova podrazumijeva ravnopravnost i u toj domeni.
Prema tome samo treba procijeniti tog sigurnog muskarca i odaslati mu pravu poruku ili cak stavise prici mu i problem rijesen.
Prema tome samo treba procijeniti tog sigurnog muskarca i odaslati mu pravu poruku ili cak stavise prici mu i problem rijesen.
-
sumirprimus
#105 Re: bi - ne bi (samo za žene)
nema ba,cim pocne filozofija,nema ovde sexa ni homo ni hetero...
dje jezik radi punom parom,tu trava ne raste,osim mozda...
vidis,ima i to

dje jezik radi punom parom,tu trava ne raste,osim mozda...
-
Hodidid
#106 Re: bi - ne bi (samo za žene)
plain vanilla: To da li je neko opterecen ili ne s onim sto sam spomenuo nema veze s cinjenicom da hetero muskarci ne zele da kotiraju na "oba trzista" bez obzira koliko su narcisoidni i samoljubivi. 
-
Strpljiva
#107 Re: bi - ne bi (samo za žene)
No sikiriki, raspršujem ja estrogenHodidid wrote:@strpljiva: Vjerovatno cekaju da im pridju samosvjesne i odlucne djevojke koje znaju sta hoce. Zivimo u 21 vijeku i ravnopravnost spolova podrazumijeva ravnopravnost i u toj domeni.![]()
Pitanje je postavljeno ironično. Većina ljudi je nesigurna, s manjkom samopouzdanja, kompleksima i šta sve ne.
A ne znam što bi siguran čekao da mu neko priđe?! Taj napada, lovi i komada
- JThomas
#108 Re: bi - ne bi (samo za žene)
kako je to rekao legendarni brat: bude godra čo'eku...
-
Hodidid
#109 Re: bi - ne bi (samo za žene)
@strpljiva: Zasto bi muskarac siguran u sebe po defaultu morao/trebao biti lovac? Upadas u stereotipe.
Imas muskaraca koji zele da njih djevojke love bas zato sto su sigurni u sebe. Osim toga to im daje psiholosku prednost. A na kraju krajeva to da muskarac mora prici djevojci prvi je pomalo passé. Kao sto rekoh zivimo u 21 vijeku i spolovi su ravnopravni ili bar bi trebali biti. Prema tome nemoj da prilazimo fenomenu ravnopravnosti spolova selektivno nego u punom opsegu.
Imas muskaraca koji zele da njih djevojke love bas zato sto su sigurni u sebe. Osim toga to im daje psiholosku prednost. A na kraju krajeva to da muskarac mora prici djevojci prvi je pomalo passé. Kao sto rekoh zivimo u 21 vijeku i spolovi su ravnopravni ili bar bi trebali biti. Prema tome nemoj da prilazimo fenomenu ravnopravnosti spolova selektivno nego u punom opsegu.
-
sumirprimus
#110 Re: bi - ne bi (samo za žene)
dobro hodidid skontali smo,ne loze te pohvale gejova ... 
nego da imas sansu bit s dvije lezbe,al moras preko jednog derpeta,ha bil?
ono, lezbe su lezbe,al ne smeta im ni musko u trouglu,al moras platit danak!!
-
Strpljiva
#111 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Interesanto zapažanje: Vazda ovi liberalni napdaju s riječima tipa: stereotip, predrasude...Hodidid wrote:@strpljiva: Zasto bi muskarac siguran u sebe po defaultu morao/trebao biti lovac? Upadas u stereotipe.
A šta radi taj super-sigurni, nego hrani ego čekajući da mu priđu?! Zašto i ovo ne bi bila jedna od opcija? Ja sam siguran u sebe, ali ne prilazim, jer volim da mi prilaze. Otprilike ovako ispade.
I ja sam ranije čekala, ali vidim siguran sve do jednog. Pa odlučih im dati psihološku prednost.
-
*mima*
#112 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Muskarac ne moze biti sa dvije lezbe.....samo sa dvije bisex zene.
-
Hodidid
#113 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Izvini buraz, a zasto bi me trebale loziti pohvale gejova?sumirprimus wrote:dobro hodidid skontali smo,ne loze te pohvale gejova ...
-
sumirprimus
#114 Re: bi - ne bi (samo za žene)
ma dobro,kad se maze onda su lezbe,a kad predju s muskim onda su biseksualke,nevermind,lijepo za vidit...*mima* wrote:Muskarac ne moze biti sa dvije lezbe.....samo sa dvije bisex zene.
al nisu sad one hardcore,samo zensko i nista vise,nego zene sa sirokim vidicima ....
- žulijan asanž
#115 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Strpljiva wrote:Interesanto zapažanje: Vazda ovi liberalni napdaju s riječima tipa: stereotip, predrasude...Hodidid wrote:@strpljiva: Zasto bi muskarac siguran u sebe po defaultu morao/trebao biti lovac? Upadas u stereotipe.
A šta radi taj super-sigurni, nego hrani ego čekajući da mu priđu?! Zašto i ovo ne bi bila jedna od opcija? Ja sam siguran u sebe, ali ne prilazim, jer volim da mi prilaze. Otprilike ovako ispade.
I ja sam ranije čekala, ali vidim siguran sve do jednog. Pa odlučih im dati psihološku prednost.
puno je lakše izvući guzicu iz veze kad ti dosadi ako je tebi ona prva prišla.
-
*mima*
#116 Re: bi - ne bi (samo za žene)
sumirprimus wrote:ma dobro,kad se maze onda su lezbe,a kad predju s muskim onda su biseksualke,nevermind,lijepo za vidit...*mima* wrote:Muskarac ne moze biti sa dvije lezbe.....samo sa dvije bisex zene.
![]()
al nisu sad one hardcore,samo zensko i nista vise,nego zene sa sirokim vidicima ....
Prave lezbe su lezbe i u njihovom sexualnom zivotu nema muskaraca.......
-
breviar
#117 Re: bi - ne bi (samo za žene)
otkud tolika potreba u drustvu (nasem) da se raspravlja o tim istospolnim odnosima?
kada sam u BiH, samo tamo nabasaju na mene sa temama o homosexualnosti, ili o tim...
osjecajima da li je ispravno ako se on nabacuje njemu, ili da ona prizeljkuje da bude sa njom...
stvarno, pitam se - otkud tolika potreba? zaista je nemjerljivo koliko se o tome prica negdje tamo,
u odnosu na negdje drugdje?
ocito da je to tako moze biti bolno.
ipak mene najvise brine drugi odnos medju ljudima. mnogo je njih u vezama, ali ceznu za nekom sasvim
drugom osobom. i tu dolazi do raspada sistema. mnogi su u vezama samo jer ne umiju biti sami. ili, u vezi
su zbog zadovoljenja ISO standarda. ili, sto je najtuznije, zbog ciste potrebe.
meni je vise to problem, i slika takvih medjuljudskih odnosa je pomalo rusilacka... i 'nenormalna'.
ne kritikujem, samo primjecujem i, ako smijem da pitam: zasto je to tako?
kada sam u BiH, samo tamo nabasaju na mene sa temama o homosexualnosti, ili o tim...
osjecajima da li je ispravno ako se on nabacuje njemu, ili da ona prizeljkuje da bude sa njom...
stvarno, pitam se - otkud tolika potreba? zaista je nemjerljivo koliko se o tome prica negdje tamo,
u odnosu na negdje drugdje?
ocito da je to tako moze biti bolno.
ipak mene najvise brine drugi odnos medju ljudima. mnogo je njih u vezama, ali ceznu za nekom sasvim
drugom osobom. i tu dolazi do raspada sistema. mnogi su u vezama samo jer ne umiju biti sami. ili, u vezi
su zbog zadovoljenja ISO standarda. ili, sto je najtuznije, zbog ciste potrebe.
meni je vise to problem, i slika takvih medjuljudskih odnosa je pomalo rusilacka... i 'nenormalna'.
ne kritikujem, samo primjecujem i, ako smijem da pitam: zasto je to tako?
-
sumirprimus
#118 Re: bi - ne bi (samo za žene)
ejs jebga,...Hodidid wrote:Izvini buraz, a zasto bi me trebale loziti pohvale gejova?sumirprimus wrote:dobro hodidid skontali smo,ne loze te pohvale gejova ...
ono, lezbe su lezbe,al ne smeta im ni musko u trouglu,al moras platit danak!!A sto se tice ponude rekao bi im da se njih troje super zabave skupa. Od njih dvije ne bi imao selameta jer bi bile zaokupirane jedna s drugom a drug homosekualac me ne bi zanimao osim da odigramo partiju remija, pokera uz casicu chivasa dok se njih dvije maze.
nemoj bukvalno shvatat,nego nako,situacija,zamisli,dvije skoro pa lezbe(vecinom biseksualke)maze se,zvijer su one, i hoce i tebe u trio fantastikus,al moras platit cijenu...nije do kraja,nego nako cisto ko kartu za koncert...
i ne bi fakat uletio???
-
sumirprimus
#119 Re: bi - ne bi (samo za žene)
ma dobro,skoro pa ciste lezbe,vise biseksualke,..elem maze se njih dvije,sve u šesnes,al hoce i muskog u trojac...mozel vako majka mu stara???*mima* wrote:sumirprimus wrote:ma dobro,kad se maze onda su lezbe,a kad predju s muskim onda su biseksualke,nevermind,lijepo za vidit...*mima* wrote:Muskarac ne moze biti sa dvije lezbe.....samo sa dvije bisex zene.
![]()
Prave lezbe su lezbe i u njihovom sexualnom zivotu nema muskaraca.......
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#120 Re: bi - ne bi (samo za žene)
Sjedes i gledas onda, jbg. 
- žulijan asanž
#121 Re: bi - ne bi (samo za žene)
ode tema na priču o homoseksualnosti, a nije uopšte o tome. 
-
*mima*
#122 Re: bi - ne bi (samo za žene)
sumirprimus wrote:
ma dobro,skoro pa ciste lezbe,vise biseksualke,..elem maze se njih dvije,sve u šesnes,al hoce i muskog u trojac...mozel vako majka mu stara???
bisex zene hoce muskog u trojac.......
-
sumirprimus
#123 Re: bi - ne bi (samo za žene)
i lezba je zena,ha orginal ha potencijalna,jele,i dok one kontaju bil nebil jedna s drugom,sto ne bi mislilie bil primile i jednog s tstosteronom,da pripomogne cijepatžulijan asanž wrote:ode tema na priču o homoseksualnosti, a nije uopšte o tome.
drva,
sve je to masta svakako
-
Hodidid
#124 Re: bi - ne bi (samo za žene)
@sumirprimus: Sad vec govoris mojim jezikom.To je vec kombinacija koju ne bi odbio
.
-
sumirprimus
#125 Re: bi - ne bi (samo za žene)
jeste bisex..i tam i vam..vole igrat klikera,a bogami i rukometa...*mima* wrote:sumirprimus wrote:
ma dobro,skoro pa ciste lezbe,vise biseksualke,..elem maze se njih dvije,sve u šesnes,al hoce i muskog u trojac...mozel vako majka mu stara???
bisex zene hoce muskog u trojac.......