Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
JThomas

#101 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by JThomas »

ovo nešto k'o salon lažnog morala na forumu, ne samo na ovoj temi.

želju su osnovali hrvati, igraju i danas za njega, navijaju i danas za njega - k'o i svi drugi ljudi dobre volje. i sad ja trebam da se posipam pepelom što se neka budala je*em ti ustašku majku? evo sve letim, neću moći spavati noćas.
Ledenko

#102 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Ledenko »

Baltazar_khan wrote:
Ledenko wrote:
Baltazar_khan wrote: hajd sad na index napiši šta se sesaru skandiralo.
Hajde se javi uredniku BordoFana da opet piše žalbe Babiću o mojoj mržnji prema manjem, mlađem i menstrualnom bojom obojenom klubu.
a šta je to pogriješio urednik bordo fana? ti bolesno mrziš fudbalski klub sarajevo to si dokazao svojim kompleksaškim tekstovima na indexu, a bogami i postovima na ovom forumu. ugledaj se na profesionalnost novinara kakav je jedan edin isanović koji je na saxu pisao tekstove o željezničaru i sarajevu, bez ikakvih provokacija ;-)
Isti Edin Isanović što nikad nije pustio nijedan tekst o tome kako pripadnici Hordi zla pucaju na Manijake ili ih bodu nožem. Dok u obrnutom slučaju idu 123 teksta dnevno.
LSD

#103 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by LSD »

Jeffe lave....Cekao sam i ja tebe da to isto uradiš kad je Blekonja nazivao i Želju i Žuju pizdama,a HZ jebavale Amaru sve OD DO - pa nisam docekao :mrgreen: ha ja...nemoj sad talasati drugima, kad si zakazao onda ;-)
Last edited by LSD on 30/11/2011 19:14, edited 2 times in total.
veljaca

#104 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

JThomas wrote:ovo nešto k'o salon lažnog morala na forumu, ne samo na ovoj temi.

želju su osnovali hrvati, igraju i danas za njega, navijaju i danas za njega - k'o i svi drugi ljudi dobre volje. i sad ja trebam da se posipam pepelom što se neka budala je*em ti ustašku majku? evo sve letim, neću moći spavati noćas.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ooooooooooooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

( vezano za temu )
Jeff Bingham

#105 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Jeff Bingham »

LSD wrote:Jeffe lave....Cekao sam i ja tebe da to isto uradiš kad je Blekonja nazivao i Želju i Žuju pizdama,a HZ jebavale Amaru sve OD DO - pa nisam docekao :mrgreen: ha ja...nemoj sad talasati drugima, kad si zakazao onda ;-)
Nisi me mogao docekati, pogledaj datum registracije :)
Dammme

#106 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dammme »

Baltazar_khan wrote:seljačine koje sebe nazivaju navijačima željezničara psovale sesaru majku ustašku. nejverovatno s kakvom sortom dijelimo grad :roll:
Je li to vama ovaj post sporan?
Fino piše "seljačine koje sebe nazivaju navijačima željezničara".

Zar se od ovakvih ne bi trebali ograditi svi navijači Željezničara?
Zar oni koji su ovo navijali predstavljaju navijače Željezničara?
Šibicar

#107 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Šibicar »

kokuz_sa wrote:
Šibicar wrote:
kokuz_sa wrote:nije problem u psovanju necije stare..to se svugdje na utakmicama radi..frka je u onome USTASKA
Ja smijem po stoju da ono ustaška nije pjevalo više od 3 čovjeka,i to 5 sekundi,eto ako neko ima snimak neka postavi da se uvjerimo.
hahahahahahahahahahahhahaha
isto ko za derbi sto je samo50 tj 100 tj pola tribine uz pomoc megafona skandiralo
"svi u napad mrtav je hase"

manijaci izgleda samo skupina pojedinaca :roll:
Ako mislimo na sami kraj utakmice,jer ja prije fakat nisam čuo spominjanje riječi ustaška,onda sam siguran da je bilo par ljudi koji su utihnuli za nekoliko sekundi u nedostatku navijačke pratnje tj. potpore.Naravno da je tribina grupa ljudi sastavljena od pojedinaca,i svako ko stoji na tribini razmišlja sam za sebe i svojom glavom,pogotovo na ovakvim turnirima i slično,gdje je sve neorganizovano,pa je i logično da će se tu naći ljudi raznih mentalnih sklopova i profila,jer ne razmišljamo svi istom glavom ni istim mozgom,niti će neko uvijek razmišljati,pričati a samim tim ni pjevati samo ono što se tebi svidja ili izbjegavati ono što se tebi,meni,petom,desetom ne svidja...Opet kažem,da li je to lijepo slušati-NE,da li će se to i u buduće dešavati na sportskim dogadjajima-DA.
Jeff Bingham

#108 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Jeff Bingham »

cek cek, ova spodoba nesto pise, i neko joj ekšuli da dozvolu da to objavi?? :shock: :shock:

i onda kazu novinarstvo u kurcu :lol: :skoljka:
Baltazar_khan

#109 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Baltazar_khan »

Ledenko wrote: Isti Edin Isanović što nikad nije pustio nijedan tekst o tome kako pripadnici Hordi zla pucaju na Manijake ili ih bodu nožem. Dok u obrnutom slučaju idu 123 teksta dnevno.
edin isanović je sportski novinar. nije njegov poso` crna hronika to bi ti najbolje trebao da znaš zar ne? ili ne znaš? :roll:

@Dammme :thumbup:
KPNCTNJAH

#110 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Zar nije logicnije pjevati ooo Zeba Zajkooooo, nego oooo Zajko Zebaaaaa :-)
veljaca

#111 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

Dammme wrote:
Baltazar_khan wrote:seljačine koje sebe nazivaju navijačima željezničara psovale sesaru majku ustašku. nejverovatno s kakvom sortom dijelimo grad :roll:

Damme - djelujes mi kao normalan navijac ..... :thumbup:
Procitaj i proanaliziraj ovaj post - pa ces vidjeti u njemu da onaj koji je postao ovaj post ( necu mu ni navesti ime ) povezuje te ljude sa navijacima FK Zeljeznicar ( iako mozda to tebi ne izgleda tako ) i onda POENTIRA da on sa takvima ( navijacima FK Zeljeznicar ) - generalizirajuci - mora dijeliti grad .

Ne pravimo se djecom ....

btw - GRAD Sarajevo je i grad onih koji navijaju za FK Sarajevo i onih koji navijaju za FK Zeljeznicar - a i ostalih .....
Last edited by veljaca on 30/11/2011 19:26, edited 1 time in total.
veljaca

#112 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

KPNCTNJAH wrote:Zar nije logicnije pjevati ooo Zeba Zajkooooo, nego oooo Zajko Zebaaaaa :-)
To je nas nacin:

oooooooooooooooo Edin Dzekooooooooooooooooooo .......

zato

oooooooooooooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nije poenta u rimovanju - nego da prvo ide ime pa prezime ......
KPNCTNJAH

#113 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

veljaca wrote:
KPNCTNJAH wrote:Zar nije logicnije pjevati ooo Zeba Zajkooooo, nego oooo Zajko Zebaaaaa :-)
To je nas nacin:

zato

Dobro si, ja zaboravio da vi kad kopirate pjesme pravite samo one neophodne promjene, sve ostalo mora biti kao original :D

Edit: ali dobro i ova vam je samo 'zajebancija'
veljaca

#114 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

ŽELJEZNIČAR SAVLADAO SARAJEVO NAKON PENALA

Piše: A. Kerić
Srijeda, 30.11.11. 18:33.

Željezničar je večeras osvojio 20. Međunarodni malonogometni bajramski turnir. Plavi su u finalu savladali velike rivale, Sarajevo, nakon izvođenja penala.
Plavi su poveli preko Admira Adžema, veterana tim sa Grbavice, a Sarajevo je izjednačilo preko jednog od najboljih bh. igrača malog nogometa, koji je pojačao bordo tim na ovom turniru, Nijaza Mulahmetovića. U samom finišu prvog poluvremena Kenan Handžić je doveo Sarajevo u vodstvo od 2:1.

U drugom dijelu Anel Škoro je povećao vodstvo bordo tima na 3:1. Željezničar se uspio vratiti preko Sulejmana Smajića i Zajke Zebe, koji je sjajnim golom sa desetak metara izjednačio rezultat. Potom uslijedili su penali.

Željezničar je slavio nakon penala. Za Plave su pogodili Zeba, Adžem, Smajić i Savić, a Adilović je odbranio Staniću. Za bordo tim precizni su bili Bajraktarević, Handžić, dok penal nisu iskoristili Škoro i Sesar.

Treće mjesto na ovom turniru osvojio je Čelik, koji je sa 5:2 pobijedio Novi Pazar .

-----------------------

Da ostane zabiljezeno .....
Last edited by veljaca on 30/11/2011 19:35, edited 2 times in total.
veljaca

#115 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

KPNCTNJAH wrote:
veljaca wrote:
To je nas nacin:

zato

Dobro si, ja zaboravio da vi kad kopirate pjesme pravite samo one neophodne promjene, sve ostalo mora biti kao original :D

Edit: ali dobro i ova vam je samo 'zajebancija'
Ti ko fol sada nesto duhovit .... :?

ooooooooooooooooooooooooo Zajko Zebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Last edited by veljaca on 30/11/2011 19:32, edited 1 time in total.
LSD

#116 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by LSD »

Veljaca, ma šta se ti imaš nekome pravdati i polagati racune za nešto što nisi navijao niti cak bio na utakmici.
Prozivaju nas da se ,ko biva, sad stidimo u necije ime, da se ko fol nešto ograđujemo, nabijaju osjecaj krivice, generalizuju...a to rade isti oni ljudi koji nisu pisnuli kad je njihov sjever mnogo gore stvari navijao (cak i tadašnji predsjednik kluba) i sad bi da preko nas glume neke velike moralane vertikale i da spocitavaju neke stvari...niti jednog nisam vidio da je osudio onaj vašar primitivizma, ali ih zato sad vidim kad treba moralisati redi 10 kretena koji psuju majku ustašku...smiješno.
KPNCTNJAH

#117 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

veljaca wrote: Ti ko fol sada nesto duhovit .... :?

Ma jok kralju, ti si tu da nas nasmijavas svojim postovima, samo uzivaj i tako nastavi :thumbup:
BHF_Manijak

#118 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Koji qrac im se ba pravdate, kakov ogradjivanje hoce, koju pricu, ne kontam?! Ko se to ovdje ogradi od njihovog(KOLEKTIVNOG) rogijanja na Sjeveru kad se pjevalo "mama ti je kurva tata slagiran"??? Ko se ogradi od ponovnog spominjanja Ivice nedavno na sjeveru, ne znam s kim su tacno igrali? I vi se sad njima lafo pravdate...Kako oni meni nekoc odgovorise "pa nije stadion djeciji vrtic, sta ocekujes da pjevamo o cvjeticima, sarenilu i slicno, psuje se i psovalao se..." e pa tako i sad...Iako je rijec o pojedincima, ali eto oni odmah to hiperboliziraju...Pa kad bi samo na istok postavili nedo Bog zvucnik, zaprepastili bi se, ili na Sjever Grbavice, svejedno, tako da vam ta prica ne pije vode!
Dammme

#119 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by Dammme »

veljaca wrote:
Dammme wrote:

Procitaj i proanaliziraj ovaj post - pa ces vidjeti u njemu da onaj koji je postao ovaj post ( necu mu ni navesti ime ) povezuje te ljude sa navijacima FK Zeljeznicar ( iako mozda to tebi ne izgleda tako ) i onda POENTIRA da on sa takvima ( navijacima FK Zeljeznicar ) - generalizirajuci - mora dijeliti grad .

btw - GRAD Sarajevo je i grad onih koji navijaju za FK Sarajevo i onih koji navijaju za FK Zeljeznicar - a i ostalih .....
Ne mislim se ja ovdje pravit "ćorav kraj očiju", ali koliko vidim @Baltazar je potvrdio moj post. Možda je moguće isti post pročitati i drugačije, ali eto autor posta potvrđuje da je onako kao što sam maloprije napisao.
veljaca

#120 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

KPNCTNJAH wrote:
veljaca wrote: Ti ko fol sada nesto duhovit .... :?

Ma jok kralju, ti si tu da nas nasmijavas svojim postovima, samo uzivaj i tako nastavi :thumbup:
Kao prvo nisam kralj ..... puj, puj, puj .......

A ako te nasmijava normalan post - onda imas problem .... mada i za to ima lijeka ....
JThomas

#121 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by JThomas »

pa ljudi nemojmo miješati pojmove...

kad horde đone, to je briljantna obrada legendarne argentinske pjesme sa vlastitim šmekom i pečatom, kad manijaci urade, to je sramni plagijat :D
vinnie_jones

#122 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by vinnie_jones »

samo lagano Image

veljaca

#123 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

Dammme wrote:
veljaca wrote:
Dammme wrote: Je li to vama ovaj post sporan?

Ne mislim se ja ovdje pravit "ćorav kraj očiju", ali koliko vidim @Baltazar je potvrdio moj post. Možda je moguće isti post pročitati i drugačije, ali eto autor posta potvrđuje da je onako kao što sam maloprije napisao.
U ovome je problem ....
M10A4EVER

#124 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by M10A4EVER »

Nevjerovatna, ali nevjerovatna je stvar kako kone uvijek okrenu pricu na drugi kolosijek, pobjegne se od sustine i tu mi kao nesto donji, glupi, ili sta vec, ne znam ni sam, ispadamo! 8-) Na temi o PL, nakon sto se jesenji sampion saznao, krenula je prica o Osimu (slucaj, Suljic, njegove ove i one izjave itd.) pune dvije stranice!!! Evo sad, izgubise finale turnira, tema je o turniru, ali ne... Raspravljajmo o psovacima s tribina, o tome kako se "pogresno" skandira Zebi po uzoru na skandiranje Edinu u Engleskoj, misliiim... Dajte ljudi... Ne znam samo zasto se neki jos i prepiru s njima, pravdaju situacije, objasnjavaju se i slicno...
Nego, jeste kone nase, mi ne valjamo, vi valjate, mi psujemo, vi kulturni, mi kupujemo tekme, vi necete (posteni ;-) ), vi divovi, mi skretnicari itd!
Samo naprijed! :thumbup:
veljaca

#125 Re: Turniri u malom fudbalu/nogometu 2011/12

Post by veljaca »

Image

6. Bajramska titula .... :thumbup:
Locked