Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chuck Norris u filmu "Na zmajevom putu".......sreća pa ga je Bruce Lee sredio na kraju.
Sjećam se da je kino "Kumrovec" bilo puno "k'o oko"......toliko aplauza i ovacija niko nije doživio.
Gusztav wrote:Chuck Norris u filmu "Na zmajevom putu".......sreća pa ga je Bruce Lee sredio na kraju.
Sjećam se da je kino "Kumrovec" bilo puno "k'o oko"......toliko aplauza i ovacija niko nije doživio.
To kad ga Bruce uhvati za dlake na prsima... pa ga pusti
Gusztav wrote:Chuck Norris u filmu "Na zmajevom putu".......sreća pa ga je Bruce Lee sredio na kraju.
To kad ga Bruce uhvati za dlake na prsima... pa ga pusti
Nećamo sad o detaljima marisane, bitno da ga je Bruce "otres'o".....smijem se zakleti da mlađa raja ne vjeruju u ovo.
vinnie_jones wrote:jeste li se klofali poslije filma/ova, praktična nastava ovo ono
U Kumrovec su uglavnom dolazila raja s Anexa, Švrakina, Č.Wile i Otoke..... ...možeš zamisliti.........mislim da sam ti sve rekao, ali nećemo više o tome da se ne udaljimo od teme i da nas administratori ne opominju zbog toga.
vinnie_jones wrote:jeste li se klofali poslije filma/ova, praktična nastava ovo ono
U Kumrovec su uglavnom dolazila raja s Anexa, Švrakina, Č.Wile i Otoke..... ...možeš zamisliti.........mislim da sam ti sve rekao, ali nećemo više o tome da se ne udaljimo od teme i da nas administratori ne opominju zbog toga.
trebalo bi film snimiti o tome "uticaj "karate" filmova na socijalističku omlad'nu"
my two dineros...očinska figura mr. Edija iz Lost Highway
Auuu ima ih mnogo... Amon Goeth, Joker, Hans Gruber, Davy Jones, Magua iz posljednjeg mohikanca, Daniel Day-Lewis u bandama, pyramid head u silent hillu.
Anthony Hopkins u filmu Fracture. Inače je čovjek ima nenadjebivu karmu, samom pojavom je sav mističan, nedokučiv. Uloge koje je igrao su kao stvorene za njega