Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:Je li neko procitao cijeli naziv teme ili je samo procitao stadioni u svijetu ... Imam osjecaj da kucate na google stadiums i stavljate sve po redu sto vam izbaci ...
Jeste, u nekim slučajevima se i meni tako čini, ali ima i ona da se o ukusima ne raspravlja.
Najbolje bi bilo kada bi ljudi pored imena stadiona i mjesta u kojem se nalazi napisali i u koju kategoriju po njima spada, ili u najruzniji ili u najkomicniji ... jer najruzniji stadiona ne mora nuzno biti i najsmjesniji, vazi i obratno.
Npr. meni je onaj stadion na vodi u Singapuru (page 1, ne pise naziv stadiona) nije ruzan, a izgleda malo smijesno.
@ Romanista, previse stadiona stavljas odjednom, i vecina ih nisu bas najinteresantniji, ili su vec postavljeni. Pliz ne kvari temu jer ce se zavrsiti, ispucacemo sve stadione nabrzaka ovako.
Stvarno ode lijepa rema u kontra stranu,evo prijedlog da ova tema bude stadioni all about (jer ce se i ovi ruzni ispucati) pa da postavljamo zanimljivosti i druge stvari vezane za svjetske stadione.
Evo od mene jedna lijepa slicica
Goodison i Anfield,nisam imao pojma da su ovako blizu
Slazem se da bi bilo zgodno promjeniti naziv u Stadioni svijeta - zanimljivosti. I onda da se doda komentar u koju kategoriju spada . Inace, cool tema.
Meni licno poruzan stadion ali ima dvije specificnosti,jedini stadion na svijetu sa kojeg sjedeci mozete vidjeti dva kontinenta i najglasniji stadion na svijetu (in your face Anfield)
Meni licno poruzan stadion ali ima dvije specificnosti,jedini stadion na svijetu sa kojeg sjedeci mozete vidjeti dva kontinenta i najglasniji stadion na svijetu (in your face Anfield)
Bio sam na ovom stadionu i prolazio pored njega skoro svaki dan nekoliko mjeseci, okruzenje je jako lijepo a pogled jos ljepsi. Stadion kao stadion i nije cemu.
To je vjerovatno bila navijacka suplja da je najglasniji stadion.
To je vjerovatno bila navijacka suplja da je najglasniji stadion.