pa zadate se i ovo ono...kaze on...ma joj bejbe,dobra si...al 98-me...u Vitezu..ona ukrainka...je bila vatrenija od tebe sad,jbgbez_ideje wrote:Mene zanima.......koji k....bi mi uopste rek'o da je isho kod prostitutke
Šta ako je davno išao prostitutkama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- S13S
#101 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#102 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
zašto ljudsko biće voli sve što je nezdravo?

-
PalaSa Marsa
#103 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
[/quote]Valjda bi ti zato trebao i reći jer nije ništa sramotno....ne vidim onda potrebu za reakciju u tvom prvom postu..haman bi da ti kaže ,a onda bi mogo i da ne kaže....ili je poenta u onome šta će da kažezelenashica wrote:
Pazi,ako je njemu to "tajna iz proslosti" sam je karakterise kao nesto sramotno......
Mene apsolutno ne zanima....niti mi je nesta vrijedno pomena
Misice srce, onda nemoj da se bunis na onim temama sto se pominju brojke heheeh za njezniji spol, koliko ste ih imali i tomu slicno.
Po nekoj tvojoj logici, znaci tabui se brisu, al' je stvar toga ko je spreman da prihvati cinjenice, a ko nije i tu to zapinje garant.
- fatamorgana
#104 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nisi dobro čula ...."PalaSa Marsa"
Vjerovatno da ima. Cula sam da one ako imas tanak dzep mozes samo gledat' kroz staklo i to kakvo staklo.![]()
-
PalaSa Marsa
#105 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
De ne sikiraj seanthraxQ wrote:zašto ljudsko biće voli sve što je nezdravo?
- bez_ideje
#106 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ma meni je to prepricavanje zgoda i nezgoda nacelno besmislena stvar.......pa kontam da mi dodje dok sjedim i pijem caj i kaze : vidi sto je lijepo vrijeme danas,podsjeti me.....kad sam ja 1998 iso kod prostitutke ........Ono
Haj bas lijepo,dodaj mi secer

@Marsovka-jesam ja misica il zelenasica ?
Haj bas lijepo,dodaj mi secer
-
PalaSa Marsa
#107 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ne moze ono da mene ne kvota bar dvatri puta u dva postafatamorgana wrote:Nisi dobro čula ...."PalaSa Marsa"
Vjerovatno da ima. Cula sam da one ako imas tanak dzep mozes samo gledat' kroz staklo i to kakvo staklo.![]()
- pustopoljina
#108 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
ljudi imaju potrebu da kazu takve stvari, jer je i njima samima to pomalo sablaznjivo...i uzbudjujuce.
vole priznavati stvari. sto manje krijes-lakse ti disati.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#109 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
PalaSa Marsa wrote:De ne sikiraj seanthraxQ wrote:zašto ljudsko biće voli sve što je nezdravo?
![]()
strah me...
kada bi žene davale koliko muškarci traže, ne bi mi dosegli ni kameno doba....
-
zelenashica
#110 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
de ovo citiraj kako treba, da znam kome si i šta napisalaPalaSa Marsa wrote:
Misice srce, onda nemoj da se bunis na onim temama sto se pominju brojke heheeh za njezniji spol, koliko ste ih imali i tomu slicno.
Po nekoj tvojoj logici, znaci tabui se brisu, al' je stvar toga ko je spreman da prihvati cinjenice, a ko nije i tu to zapinje garant.
-
PalaSa Marsa
#111 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Zelenasica.. al' imala je nick prije, pa ja ju nekad viknem misica..bez_ideje wrote:Ma meni je to prepricavanje zgoda i nezgoda nacelno besmislena stvar.......pa kontam da mi dodje dok sjedim i pijem caj i kaze : vidi sto je lijepo vrijeme danas,podsjeti me.....kad sam ja 1998 iso kod prostitutke ........Ono![]()
Haj bas lijepo,dodaj mi secer![]()
- S13S
#112 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
bez_ideje wrote:Ma meni je to prepricavanje zgoda i nezgoda nacelno besmislena stvar.......pa kontam da mi dodje dok sjedim i pijem caj i kaze : vidi sto je lijepo vrijeme danas,podsjeti me.....kad sam ja 1998 iso kod prostitutke ........Ono![]()
Haj bas lijepo,dodaj mi secer![]()
jes dedem'...kad spomenu taj secer...sjetih se one sto je na Lašvi prodavala kocku za petobanku
-
PalaSa Marsa
#113 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pa bivsa misicezelenashica wrote:de ovo citiraj kako treba, da znam kome si i šta napisalaPalaSa Marsa wrote:
- anthraxQ
#114 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
brate, ja ne bi priznao ni kad bi joj se sa triperom vratio.pustopoljina wrote:ljudi imaju potrebu da kazu takve stvari, jer je i njima samima to pomalo sablaznjivo...i uzbudjujuce.
- fatamorgana
#115 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nemerem, ti si mi vječna inspiracija, ko vječna vatra,PalaSa Marsa wrote:Ne moze ono da mene ne kvota bar dvatri puta u dva postafatamorgana wrote:Nisi dobro čula ...."PalaSa Marsa"
![]()
![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
-
zelenashica
#117 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pa deder reci na koga mislis,zbilja si citirala budi bog s namaPalaSa Marsa wrote:Pa bivsa misicezelenashica wrote:de ovo citiraj kako treba, da znam kome si i šta napisalaPalaSa Marsa wrote:
Po nekoj tvojoj logici, znaci tabui se brisu, al' je stvar toga ko je spreman da prihvati cinjenice, a ko nije i tu to zapinje garant.![]()
Ne znaam uopšte odakle ti to da se po mojoj logici tabui brisu....ja samo kazem i opet ponavljam,da ne vidim nista lose u kazivanju proslosti jedno drugom,pa i proslosti koja ima predznak bordel....i od kada je to bordel tabu
Eh sad brojevi,...hm,kakve veze imaju brojevi sa njeznijim spolom i prostitucijom...
Last edited by zelenashica on 16/10/2011 23:14, edited 1 time in total.
-
sandra01
#118 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
brate, ja ne bi priznao ni kad bi joj se sa triperom vratio.
[/quote]
Nemoj ti sine ici tamo
ne valja to 
Nemoj ti sine ici tamo
- pustopoljina
#119 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
hah...anthraxQ wrote:brate, ja ne bi priznao ni kad bi joj se sa triperom vratio.pustopoljina wrote:ljudi imaju potrebu da kazu takve stvari, jer je i njima samima to pomalo sablaznjivo...i uzbudjujuce.
sumnjam. mada sa triperom ne moras ni priznavati.
ljudi zenama priznaju afere koje su zavrsile. to mi je veca misterija. osim komocije, ne vidim nista pametno u tome.
- anthraxQ
#120 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nemoj ti sine ici tamosandra01 wrote:brate, ja ne bi priznao ni kad bi joj se sa triperom vratio.
neću.
nemam para.
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#121 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
anthraxQ wrote:Nemoj ti sine ici tamosandra01 wrote:brate, ja ne bi priznao ni kad bi joj se sa triperom vratio.
ne valja to
neću.
nemam para.
e brate ne da ti se
- fatamorgana
#122 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nije da mu se ne da već mu nedaju,"carlos acosta"
e brate ne da ti se
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#123 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Na koji oblik prostitucije mislis? Imam havera koji je radio kao konobar, oko naseg drustva se motala jedna nasa zajednicka,,prijateljica'' koja u zadnje tri godine sa njim nije dvije rijeci progovorila. On je se uspio nekako dokopati Italije i sad dodje jednom u dva mjeseca sa autom i parama i ova se ne odvaja od njega, odjednom joj je postao sladak i simpatican
Meni je brate onda postenije platiti pravoj profesionalki i istaslaciti se bez nekih prevelikih emocija, nego da me neko pravi budalom i da slusam necije lazi, na kraju se opet sve svede na isto!
To je bila i ostace Tabu tema, da sam isao kurvama, ne bih to bas svakome pominjao, pogotove ne nekoj buducoj supruzi, ako nisam siguran da ce ona preci preko toga bez dizanja prasine.
Kojem ce to momku ili muzu ova nasa ispricati da se kara sa frajerom samo zbog njegovog statusa i par pica koje plati?
Meni je brate onda postenije platiti pravoj profesionalki i istaslaciti se bez nekih prevelikih emocija, nego da me neko pravi budalom i da slusam necije lazi, na kraju se opet sve svede na isto!
To je bila i ostace Tabu tema, da sam isao kurvama, ne bih to bas svakome pominjao, pogotove ne nekoj buducoj supruzi, ako nisam siguran da ce ona preci preko toga bez dizanja prasine.
Kojem ce to momku ili muzu ova nasa ispricati da se kara sa frajerom samo zbog njegovog statusa i par pica koje plati?
-
PalaSa Marsa
#124 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
zelenashica wrote:
Pa bivsa misice![]()
Pa deder reci na koga mislis,zbilja si citirala budi bog s nama![]()
Ne znaam uopšte odakle ti to da se po mojoj logici tabui brisu....ja samo kazem i opet ponavljam,da ne vidim nista lose u kazivanju proslosti jedno drugom,pa i proslosti koja ima predznak bordel....i od kada je to bordel tabu![]()
Eh sad brojevi,...hm,kakve veze imaju brojevi sa njeznijim spolom i prostitucijom.....
HoTjedoh ti rec', ne znam sjecas li se neke teme .. lupam.. gdje je bilo debata i debata o tome koliko vasa buduca izabranica *smije* (odnosno koji broj je za vas prihvatljiv) imat' partnera prije vas.. pa nakon citanja te teme sam shvatila, da je malo ko spreman prihvatit' ( o muskima pricam) broj, da ne kazem cifru njegove eventualne izabranice, pa mi se nesto mota misao u glavi nakono ovog ovdje sto citam koja razlika u razmisljanju musko- zensko i obratno i koja dal' hrabrsot dal' glupost, il' 'pak hladnost, da se tako olako primi info., da ti je tvoj eventualni izabranik posjeciv'o dame lakog morala. Mislim, o cemu se radi, dvostruki arsini, standardi neki ili 'pak nesto trece. Tabui se brisu, onda kad zavjese padnu (ovo je floskula, valjda)
Ovdje napravih vezu izmedju brojeva i brojki, pa me malo zagolica ta tvoja fleksibilnost
Zelena, tebi pisem
Edit: Kvotam k'o ni sebi ni svom
Jedva ovo
Last edited by PalaSa Marsa on 16/10/2011 23:33, edited 3 times in total.
-
sandra01
#125 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
neću.
nemam para.
[/quote]
e brate ne da ti se
[/quote]
A ti ga ne nagovaraj ,moze on dobiti i dzaba ,ali nece ,posten hoce da plati
nemam para.
e brate ne da ti se
A ti ga ne nagovaraj ,moze on dobiti i dzaba ,ali nece ,posten hoce da plati