sta mislis o Chevrolet Cruze,22 790 nova,1.6 124 konjske snage....
Novi Ford Focus na sajtu, vec od 20 000KM
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ti šuti. Kupio si Fiata Stilo. Samo gubitnici kupuju Stilo. Kladim se da ti i ženu dere komšija.johntra wrote: Nemaš ti ba pojma o životu, zato i jeste za tebe da vjeruješ u šarene laže kako ti neko ne može podvaliti validnu servisnu knjigu...
Djeciji fazoni.johntra wrote:Opet me pređe ko papir guzicu...![]()
Možda sam ja gubitnik, ali samo levati mogu vjerovati u šarene laže i priče sa Zapada...
Što znači da komšija dere tvoje guzove, jer ti ispriča finu neku priču u koju povjeruješ, pa ti ga onda složi na foru...
Čak nisi došao do stadija da ti se ostavlja čokoladica pod jastukom...jadno, jadno...
Sta nece rijesiti prije Njemacke? Je li nece rijesiti dok ne dodje u Njemacku, ili nece rijesiti prije njemaca? Je li i tebi pricao kako je guzio jer ste bliski?goran16v wrote:Ja sam pobornik teorije o novom autu ali... Danas nema nikakvog pravila. Evo kratak primjer: Blizak drug je neki veliki sef u Mercedesu i kao takav dobije na koristenje nov novciat GL 320 CDI. Sa 2 mj starim auto dodje na odmor u Trpanj i paf... jedno jutro auto nece da upali. Tu pocinje silna petljavina, kamion, trajekt, ovlasteni servis u Gradcu gdje ga upalise i rekose da su skinuli 2 od 3 greske, a da 3 gresku nece rijesiti prije Njemacke - i za sve to keshiras cca 100k KM!
Jok pustio me da virim dok guzi... idiote!Mini_Star wrote:Sta nece rijesiti prije Njemacke? Je li nece rijesiti dok ne dodje u Njemacku, ili nece rijesiti prije njemaca? Je li i tebi pricao kako je guzio jer ste bliski?goran16v wrote:Ja sam pobornik teorije o novom autu ali... Danas nema nikakvog pravila. Evo kratak primjer: Blizak drug je neki veliki sef u Mercedesu i kao takav dobije na koristenje nov novciat GL 320 CDI. Sa 2 mj starim auto dodje na odmor u Trpanj i paf... jedno jutro auto nece da upali. Tu pocinje silna petljavina, kamion, trajekt, ovlasteni servis u Gradcu gdje ga upalise i rekose da su skinuli 2 od 3 greske, a da 3 gresku nece rijesiti prije Njemacke - i za sve to keshiras cca 100k KM!
tebi je i to teško shvatiti...nemoj više pričati o guženju, izofiraćeš se da sapunjaš mačora svako veče...nego, kako ide Mečka, proizvodi li gorivo kad ideš nizbrdo petom? Opet stavljaš linkove iz praonice, kako pereš auta? ccc...Mini_Star wrote: Djeciji fazoni.
koji si ti samo produkt auto bild propagandeMini_Star wrote:Tako ti je ovdje. Tesko sa ovima sto im je glavni fazon "presao te k'o papir guzicu... bla bla".vanda wrote:Šta ste ba toliko nadrkani i iskompleksirani Tito vas hebo ?
Jeste li dijelili žene? Pozovite i johntru. Njegova bi sigurno voljela da primi nekog ko vozi Mercedesa, i nekoga ko se dobro razumije u auta i ima u nicku 16 ventila.goran16v wrote: Jok pustio me da virim dok guzi... idiote!
Eto tebe cu zvat kao nekog ko dobro guzi i ima u nicku "mini"Mini_Star wrote:Jeste li dijelili žene? Pozovite i johntru. Njegova bi sigurno voljela da primi nekog ko vozi Mercedesa, i nekoga ko se dobro razumije u auta i ima u nicku 16 ventila.goran16v wrote: Jok pustio me da virim dok guzi... idiote!
goran16v wrote: Eto tebe cu zvat kao nekog ko dobro guzi i ima u nicku "mini"
Sto me predjoste ko papir guzicujohntra wrote:goran16v wrote: Eto tebe cu zvat kao nekog ko dobro guzi i ima u nicku "mini"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne trebamo mi minija ofirati, on se kad-tad sam izofira...HenryKinasky wrote:Je li ga presho ko papir guzicu?johntra wrote:goran16v wrote: Eto tebe cu zvat kao nekog ko dobro guzi i ima u nicku "mini"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smio bih se zakleti da bi ga johntrina gospodichna primila i malog ali u Mercedesu nego velikog u Stilu.
Ova je savjet dobar, i onda pocnes sa kupovinom lafeta, krajnica, stabilizatora i svega ostalog sto se nalazi na prednjem trapu, ali istina je, samo je malo skuplje od dijelova za Francuze ili Nijemce.johntra wrote:to se ti ne bi primio da ti neko spominje porodicu? ne rise, tita ti...
znači, back on topic...novo, automobili koje je čovjek nabrojao mogu proći, mada ja ne bi osnovnog Megana, samo zbog motora u tom paketu opreme, tako da je bolje uzeti manju klasu auta..
polovno, alfa 159....
Dezurni odvjetnice, da te pitam... Kako objasnjavas sljedecu stvar: U raspravi o pouzdanosti nov vs polovan za 20k KM, kao primjer da nema vise pravila, bez ikakve pristrasnosti napisem post u kojem opisem slucaj kad crkne skupi model Mercedesa i to liku koji je direktor jednog od odjela Mercedesa za razvoj dizel motora u Stutgartu (ovo je malo vise detalja specijalno za Mini_stara). Funkciju sam spomenuo cisto zbog peha da se Mercedes pokvari liku koji radi u Mercedesu. Sljedeci reply je od debilcine koji, nicim izazvan, pita da li sam sa drugom dijelio zene i slicni idiotizmi, da bi dalje nastavio o analiziranju mog nicka i koliko se razumijem u automobile i da bi me na kraju, kad ne zna sta bi vise, pitao kakva kolica vozim. Nisam trol niti flejmer, sa kretenom nisam razmjenio nikakvu prepisku, pa me interesuje cime sam ga izazvao na takav reply?????? To sto sam napisao da se to desilo Mercedesu, a on kao slucajno vozi Mercedes od 100k KM, pa se nasao silno uvrijedjen??? Ako je to razlog onda on stvarno nema grama mozga izmedju usiju. Takodjer me interesuje sto nisi reagovao na njegov post kad si vec dezurni dusebriznik???? Dok mi ne odgovorite razumnu i razlozno, kao sto sam ja vas pitao, i ti i on poklopite se usima.HenryKinasky wrote:Nisi ni ti johntra bas neko zlato. U nedostatku argumenata svasta kazes a na svaku provokaciju se primas ko mlad majmun. Ne samo ti, vecina. Covjek sve ocekuje da ce pametniji da popusti, ali johntra, taj pametniji ocigledno nisi ti.
lavic wrote:Ova je savjet dobar, i onda pocnes sa kupovinom lafeta, krajnica, stabilizatora i svega ostalog sto se nalazi na prednjem trapu, ali istina je, samo je malo skuplje od dijelova za Francuze ili Nijemce.johntra wrote:to se ti ne bi primio da ti neko spominje porodicu? ne rise, tita ti...
znači, back on topic...novo, automobili koje je čovjek nabrojao mogu proći, mada ja ne bi osnovnog Megana, samo zbog motora u tom paketu opreme, tako da je bolje uzeti manju klasu auta..
polovno, alfa 159....
koji je direktor jednog od odjela Mercedesa za razvoj dizel motora u Stutgartu
Primjetio sam da si se samoinicijativno ukljucio u raspravu koja je pocela poslije nepotrebnog replya jedne kretencine na moj post i stao u njegovu odbranu, i to tako sto si glumio nekog humoristu pominjuci neke zene i automobile, pa mi sad nije jasno kako je to sad odjednom izedju nas dvojice???? Dalje, gdje sam to bezobrazan prema tebi? ? Napisao sam da se poklopis usima ako nisi u stanju da razumno i razlozno odgovoris na moje pitanje. Posto izgleda nisi u stanju da odgovris - ne preostaje ti nista drugo nego da se poklopis usima. Kako ti tako i onaj drugi.HenryKinasky wrote:Pa ti si sad bezobrazan prema meni. Govoris mi da se poklopim usima. Nista ti nisi drugaciji. To je izmedju vas dvojice. Ja ti licno ne vjerujem da poznajes ikoga ko je direktor jednog od odjela za razvoj dizel motora u Stutgartu. WOW! Sta ces sad? Ovdje pises romane i kojekakve gluposti koje uopste nisu bitne za temu i primas se na provokacije.goran16v wrote:Dezurni odvjetnice, da te pitam... Kako objasnjavas sljedecu stvar: U raspravi o pouzdanosti nov vs polovan za 20k KM, kao primjer da nema vise pravila, bez ikakve pristrasnosti napisem post u kojem opisem slucaj kad crkne skupi model Mercedesa i to liku koji je direktor jednog od odjela Mercedesa za razvoj dizel motora u Stutgartu (ovo je malo vise detalja specijalno za Mini_stara). Funkciju sam spomenuo cisto zbog peha da se Mercedes pokvari liku koji radi u Mercedesu. Sljedeci reply je od debilcine koji, nicim izazvan, pita da li sam sa drugom dijelio zene i slicni idiotizmi, da bi dalje nastavio o analiziranju mog nicka i koliko se razumijem u automobile i da bi me na kraju, kad ne zna sta bi vise, pitao kakva kolica vozim. Nisam trol niti flejmer, sa kretenom nisam razmjenio nikakvu prepisku, pa me interesuje cime sam ga izazvao na takav reply?????? To sto sam napisao da se to desilo Mercedesu, a on kao slucajno vozi Mercedes od 100k KM, pa se nasao silno uvrijedjen??? Ako je to razlog onda on stvarno nema grama mozga izmedju usiju. Takodjer me interesuje sto nisi reagovao na njegov post kad si vec dezurni dusebriznik???? Dok mi ne odgovorite razumnu i razlozno, kao sto sam ja vas pitao, i ti i on poklopite se usima.HenryKinasky wrote:Nisi ni ti johntra bas neko zlato. U nedostatku argumenata svasta kazes a na svaku provokaciju se primas ko mlad majmun. Ne samo ti, vecina. Covjek sve ocekuje da ce pametniji da popusti, ali johntra, taj pametniji ocigledno nisi ti.
Jebi se!