Zavrsen Ekonomski fakultet
Engleski -zavrsen kurs,medjutim cinjenica je da, posto nisam koristio engleski bas aktivno od zavrsenog kursa,malo je fond rijeci oslabljen

B kategorija,aktivan vozac vec 5 god
Sarajevo
Iskreno radno iskustvo nikakvo,jedino sto mogu istaci je volonterski rad,tj radio sam kao prevodilac na evropskom prvenstvu za kosarkase do 16 god.
Nije mi bitno kakav posao bih radio,fizicki ili psihicki naporan,mala plata,sasvim svejedno,samo zelim da radim i da steknem odredjena znanja u struci ili usavrsavanje u nekom drugom pravcu. Ekonomski fakultet jesam zavrsio,ali sad bas neko znanje i nisam stekao. Zato zelim kroz praksu i dinamican posao da steknem konkretno znanje,vjestine,da unapredim svoje obrazovanje.
Jedina pohvalna stvar,zalosno je sto je to jedina stvar,je da sam tokom studiranja i nakon sticanja diplome shvatio koliko je bitno eticko ponasanje u poslovanju i u marketinskim aktivnostima ,tako da sam upoznat poprilicno sa tom problematikom u nasem drustvu i u poslovnim aktivnostima u nasoj zemlji.
Osobine-iskren,vrijedan,lojalan,moral ispred svega
Ambicije-naci stalan posao,bez cestih seljakanja ili najbolje je nikakvog seljakanja na druge poslove,spreman sam posvetiti se jednom poslu,krenuti sa dna i uz naporan rad napredovati.
Zarekao sam se u drzavne organe nikad (licni razlozi i stavovi),pa bih molio da me isti ne kontaktiraju.