Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam u vezi ima vakta, a peru me svakodnevno da mi vrijeme prolazi. Meni se ne da i institucija braka me ne privlaci, a ne zelim kakvu lijepu zenu razocarati i sje...ati jer bih kroz prakticnost sebi, a posebno drugim dokazao kako to meni ne mirise.
Sa jednom, od mene malo starijom kolegicom se podruzim svaki drugi vikend, al to nije razlog sto zelim biti solo jos nekoliko godina. Jucer na svadbi mi mladozenja rece, kada osjetis. Eto, on osjetio u 37. ....
swanfilter wrote:Nisam u vezi ima vakta, a peru me svakodnevno da mi vrijeme prolazi. Meni se ne da i institucija braka me ne privlaci, a ne zelim kakvu lijepu zenu razocarati i sje...ati jer bih kroz prakticnost sebi, a posebno drugim dokazao kako to meni ne mirise.
Sa jednom, od mene malo starijom kolegicom se podruzim svaki drugi vikend, al to nije razlog sto zelim biti solo jos nekoliko godina. Jucer na svadbi mi mladozenja rece, kada osjetis. Eto, on osjetio u 37. ....
Nije. Ali, da napomenem, ne radi to iz nekog tamo hira jer stvari između njih stvarno ne funkcionisu vec godinama. Djeca su isto tako vec odrasla. Ja joj u svakom pogledu pruzam ono sto u braku nikada od muza nije dobila. Jer, da nije situacija takva, nikada ne bih bio sa njom, bas i najvise zbog iste te djece, a i samog braka. Nisamo neko, ko ce unistavati i rasturiti samo zbog svog zadovoljstva, ega.
Isto tako, ona i odnos sa njom nisu razlog i izgovor da se meni ne da stupiti u brak. Sa njom sam neko vrijeme, osjecaji do institucije braka su mi takvi vec godinama ...
swanfilter wrote:Nije. Ali, da napomenem, ne radi to iz nekog tamo hira jer stvari između njih stvarno ne funkcionisu vec godinama. Djeca su isto tako vec odrasla. Ja joj u svakom pogledu pruzam ono sto u braku nikada od muza nije dobila. Jer, da nije situacija takva, nikada ne bih bio sa njom, bas i najvise zbog iste te djece, a i samog braka. Nisamo neko, ko ce unistavati i rasturiti samo zbog svog zadovoljstva, ega.
Isto tako, ona i odnos sa njom nisu razlog i izgovor da se meni ne da stupiti u brak. Sa njom sam neko vrijeme, osjecaji do institucije braka su mi takvi vec godinama ...
swanfilter wrote:Nije. Ali, da napomenem, ne radi to iz nekog tamo hira jer stvari između njih stvarno ne funkcionisu vec godinama. Djeca su isto tako vec odrasla. Ja joj u svakom pogledu pruzam ono sto u braku nikada od muza nije dobila. Jer, da nije situacija takva, nikada ne bih bio sa njom, bas i najvise zbog iste te djece, a i samog braka. Nisamo neko, ko ce unistavati i rasturiti samo zbog svog zadovoljstva, ega.
Ovo nije nesto cime ce se pametan hvaliti.
Bolje trazi od administracije da pobrise ove tvoje postove.
Ako su se oni tako dogovorili da zadovoljstvo traze izvan bracne postelje jer ne funkcioniraju, onda ok, al ako covjek ni ne zna da mu zena okolo popunjava svoje praznine, onda nikako nije ok
Ne samo da nije ok.
Euridikaaaa, dedera otvori te ćitabe poznate kao forumska pravila i reci koje sve psovke i uvrede mogu koristiti kako bih izvrijeđo ovog švalera a da pri tome ne zaradim trajni ban.
Ono našlo nekome rogove nabijat. Pa gdje ti je čast, gdje je ljudskost
Ne nabija on nikom rogove.
Ne može se nikom zabraniti niti ga natjerati ako on(a) to hoće.
Učesnik što glumi muža koji ide na posao da napusti sahranu i to je to.
Da, pošteno od nje bi bilo da mu kaže kako švera i kako između njih nije to više to, ali čisto sumnjam da će se to desiti.
Edin25 wrote:Kakav je to brak onda ako je u redu zegat se okolo?
Otvoreni brak. Ljudi se fino dogovore i obično imaju stroga pravila oko toga. Nije baš svako za monogamije.
Jel to i ono kad dođu u posjetu, a ona vodi muža i momka?
Ma nešto sumnjam da to tako otvoreno rade, i da tako otvoreno prikazuju svoj životni stil. Doduše, u našoj sredini, mada mislim da bi i u ostalim sredinama bili osuđivani.