Da bogdo nisam , šefu ionako bilo čudno šta ima smiješno u Službenom....
Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- malaplavooka
#101 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Slagala šefu da na netu pretražujem Službeni list i tražim neke zakone a u stvari cijeli dan chatala s njim
-
insomniac_90
#102 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
malaplavooka wrote:Slagala šefu da na netu pretražujem Službeni list i tražim neke zakone a u stvari cijeli dan chatala s njim![]()
- citroen
- respo
#104 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
uradit cu bilo sta za nju
- kaponeh1
#105 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Nisam jos imao polozen vozacki, trazio od sefa izlaz i sluzbeno auto na posudbu kada je pala niz stepenice! Tad jos nismo bili u braku, zabavljali se. Bila sama ona u kuci i zvala mene da mi kaze da se povrijedila i da ne moze da ustane. Tako se ja pokupim i po nju! Vozao je po doktorima i usput dobio cestitku od MUP-a
Hajd to sam nekako sredio, sretnem kasnije isti dan tog drota u domu zdravlja i "sredimo mi to" 
- ema_
#106 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Šetali od Vilsa do Čaršije na -6c , ehhhh.... 
- LONGMAN
#107 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
eh ako cemo s minusima, -15 na zgradi a mi pored miljacke
eh...
eh...
-
insomniac_90
#108 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
svaka cast ... to je pravi muskarac ... danas svi nafurani, a niko nije spreman pomoci zeni u nevoljikaponeh1 wrote:Nisam jos imao polozen vozacki, trazio od sefa izlaz i sluzbeno auto na posudbu kada je pala niz stepenice! Tad jos nismo bili u braku, zabavljali se. Bila sama ona u kuci i zvala mene da mi kaze da se povrijedila i da ne moze da ustane. Tako se ja pokupim i po nju! Vozao je po doktorima i usput dobio cestitku od MUP-aHajd to sam nekako sredio, sretnem kasnije isti dan tog drota u domu zdravlja i "sredimo mi to"
-
Gospoda Ministarka
#109 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
I kad se celik ogoli, otkrismo jos jace i vece srce.Lud i ponosan wrote:Uh, sramota me ovaj celik razotkriti![]()
![]()
- Pisao ljubavne pjesme i slao ih na 1001 nacin. Posebno volio pisma.
- Napisao ugovor o vjecnoj ljubavi, sa 10-ak članova i nekoliko podčlanova. Potpisala. Kasnije se nismo sudili.![]()
- Napravio neku kutiju sa jednim poklonom za rodjendan (necu reci sta je bilo u pitanju) i uredio da se ta kutija nadje ispod njenog kreveta, a bio je neki sukob i nismo ni pricali. U 12 i 5 nazovem kutiju, jerbo sam nekakav telefon stavio unutra, te se zacuje lijepa pjesma.
- Putovao pola sata u jednom pravcu samo zbog dopune, u 3 sata ujutru, morali smo se cuti da joj kazem da mi nedostaje. I putovanje se isplatilo. Zaspala je da to nije ni cula.
- Uveo internet, kupio kameru, i svako vece pricao po nekoliko sati - bili u drugim gradovima, i tako nekoliko mjeseci. Nisam nigdje drugo ni izlazio. Jbg, preĆerali![]()
- Par puta umalo glavu izgubio... JBG, u voznji se u nju previse zagled'o i cesta je postala preuska![]()
- Napravio kompletnu web stranicu, zakupio domenu i hosting, bila je samo nama posvecena.I moram priznati da je vrhunski izgledala. Ali to je vec bilo pred kraj.
![]()
- Cvijeće ne bih da spominjem, to je bila redovna rabota u 3 godine veze koliko je trajala.
- Kuhao kojekakve đakonije, uredjivao stan svijecama, mirisnim stapicima, raznoraznim dodatnim elementima...
- Ucio je da vozi, iako me nervirao taj nedostatak talenta![]()
- Toliko izgubio glavu na kraju da je to sve moralo puci.![]()
. A najludje je sto sam svaki dinar, svaku minutu, svaki sekund njoj posvetio, i obratno, ali to je ta mlada i luda glava koja ne zna sta radi kad se zaljubi.Bili smo tu jedno za drugo dugo vremena i eto, ostade sve u lijepom sjecanju. Milion tu stvari jos ima, sitnih, ne mogu vise ni svega da se sjetim.
Mada ne smijem da Vam kazem sta sam sve mislio i planirao, a nisam realizovao i zbog nedostatka para, a i nekih drugih propratnih elemenataE to bi bile prave ludosti
I zanimljivo, zena je dosta bilo, a samo sam se oko jedne trudio.
Wooow, i sta se desi na kraju? Zasto ste raskinuli? Je li bila ona standardna da ljudi brzo zaborave sta si sve uradio za njih?
Lud i ponosan, ja tek sad razumijem tvoj nik...
Covjece, sta si sve radio... da li je ona uradila u pola kao ti?
P.S. Nakon sto procitah, pade mi na pamet "Have you ever really loved a women" ..
- Zelena Carapa
#110 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Ja tek sad kontam da su svi moji partneri bili izuzetno romanticni 
- Dori
#111 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Pusti romantiku pisi o tetki!Digla_da_kreci wrote:Jos jedna svadjica (sta ces k’o balavurdija xD) i nagovori mene tetka blesava da mu napravimo kolace - cupavce I da ja to njemu odnesem na vrata da se kao pomirimo. I hajd mijesile smo mi te kolace, valjali u kokos blabla…I ja sam dosla, onako sirota mu pruzam kolacice, smjeska se on..uze jedan i zagrize kad slozi onu WTF facu. Gledam ja njeg, on mene…popljuva sve iz usta. Ja u, sta bi?! Tetka divna je iz shege ubacila kamencica u one na povrsini . Kad sam se ljuta I pokisla vratila, ona se vec zakocenila.
![]()
![]()
Imam jos bruku smisalica od tetke, al haj da ne smaram.
- Digla_da_kreci
#112 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Dori wrote:Pusti romantiku pisi o tetki!Super je!!!
![]()
Super su price, pisite ljudi!
- Not My Idea
#113 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
@Lud i ponosan
alal vera

alal vera
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#114 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
ja nikad, ništa, nikome i ni za kog nisam uradio.
najljepše i najluđe
najljepše i najluđe
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#115 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
ja sam jednom prilikom konzumirao neke supstance sa mojom djevojcicom i opalila me gladna, imao tri markice ( majka dala da se izgotivim), kupio sam pljesku kod mele i dao njoj dva griza i onda je ona kupila sokic i podjelili smo sokic, ja je ispratio kuci i rekla mi da me voli, a ja se stondiro mislio sam da sam ja njoj rekao isto, ali nisam i to je kasnije bio predmet brojnih svadja pa sam odlucio da budem majstor svoje pljeskavice, a sok ko sisa ima i vode u raznim lokalima i ljubaznih konobara koji ce te pustit da se napijes iste
-
Gospoda Ministarka
#116 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Ne vjerujem da ljubav ima rok trajanja i da se moze istrositi. Ljudi se previse naviknu na "bure i oluje" emocija pa kad se stisa zele nesto novo i drugacije, nadajuci se da ce to biti zauvijek uzbudljivo.Lud i ponosan wrote:Gospoda Ministarka wrote: I kad se celik ogoli, otkrismo jos jace i vece srce.
Wooow, i sta se desi na kraju? Zasto ste raskinuli? Je li bila ona standardna da ljudi brzo zaborave sta si sve uradio za njih?
Lud i ponosan, ja tek sad razumijem tvoj nik...
Covjece, sta si sve radio... da li je ona uradila u pola kao ti?
P.S. Nakon sto procitah, pade mi na pamet "Have you ever really loved a women" ..![]()
Recimo da je u jednom momentu bilo previse ljubavi. Iskljucivo moja krivica sto sam dopustio takav razvoj, ali tako biva kad izgubis glavu po prvi put i ne znas kako bi i sta bi. Nekako te svaki sum dotice, a nema potrebe. Bilo je to obostrano doduse do jednog trenutka.
Sto je najbitnije, raskid nije bio buran i nekako je stihijski istekao rok toj prici. Mada, moram priznati, ne i sa moje strane. Sada je to naravno lako ocjeniti sa duze vremenske distance, ali u tom momentu nije bas bilo jednostavno.
BijaHu to velika ljubav, ali i jos vece iskustvo koje me promjenilo iz temelja. Mada, kad se desi neko drugi, bilo kada, vjerujem da cu biti jos kreativniji i ludji. Sa mjerom i velikim iskustvom koje sustinski mjera postavku stvari. Opet kazem, na bolje.
A ona... uradila je i ona krupne stvari, promjenila zivotnu putanju i smjer, ali to se vec zove sudbina. Bar ja to tako gledam.
I da, sve sto je bilo medju nama je ostalo medju nama, bar kada sam ja u pitanju i tako je to do danasnjih dana. Nije bilo pojedinca sa kojim sam podjelio obicni detalj, a kamoli sta krupnije. Nekako to je nase i ostace uvijek tako.A i danas kad me neko pita, o njoj sve najljepse, a i zaista tako mislim. Ishod je najmanje bitan, barem nakon silnih trenutaka provedih skupa, rekao bih savrsenih.
Suti, opet ima tu pozitivnih stvari - nisam realizovao hiljadu nekih ideja, ustedio puno para, vremena, truda, zivaca,...![]()
Dosta od mene...
Ja ti onda od sveg srca zelim neku novu osobu vrijednu svog tog truda i rada, koja ce znati uzvratiti istom mjerom.
- Ljuska_u_BaklaFi
#117 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Sto se meni place poslije ove teme 
- Čudna sorta
#118 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Zar ovo sve zaista postoji, nije samo na filmovima.Lud i ponosan wrote:Uh, sramota me ovaj celik razotkriti![]()
![]()
- Pisao ljubavne pjesme i slao ih na 1001 nacin. Posebno volio pisma.
- Napisao ugovor o vjecnoj ljubavi, sa 10-ak članova i nekoliko podčlanova. Potpisala. Kasnije se nismo sudili.![]()
- Napravio neku kutiju sa jednim poklonom za rodjendan (necu reci sta je bilo u pitanju) i uredio da se ta kutija nadje ispod njenog kreveta, a bio je neki sukob i nismo ni pricali. U 12 i 5 nazovem kutiju, jerbo sam nekakav telefon stavio unutra, te se zacuje lijepa pjesma.
- Putovao pola sata u jednom pravcu samo zbog dopune, u 3 sata ujutru, morali smo se cuti da joj kazem da mi nedostaje. I putovanje se isplatilo. Zaspala je da to nije ni cula.
- Uveo internet, kupio kameru, i svako vece pricao po nekoliko sati - bili u drugim gradovima, i tako nekoliko mjeseci. Nisam nigdje drugo ni izlazio. Jbg, preĆerali![]()
- Par puta umalo glavu izgubio... JBG, u voznji se u nju previse zagled'o i cesta je postala preuska![]()
- Napravio kompletnu web stranicu, zakupio domenu i hosting, bila je samo nama posvecena.I moram priznati da je vrhunski izgledala. Ali to je vec bilo pred kraj.
![]()
- Cvijeće ne bih da spominjem, to je bila redovna rabota u 3 godine veze koliko je trajala.
- Kuhao kojekakve đakonije, uredjivao stan svijecama, mirisnim stapicima, raznoraznim dodatnim elementima...
- Ucio je da vozi, iako me nervirao taj nedostatak talenta![]()
- Toliko izgubio glavu na kraju da je to sve moralo puci.![]()
. A najludje je sto sam svaki dinar, svaku minutu, svaki sekund njoj posvetio, i obratno, ali to je ta mlada i luda glava koja ne zna sta radi kad se zaljubi.Bili smo tu jedno za drugo dugo vremena i eto, ostade sve u lijepom sjecanju. Milion tu stvari jos ima, sitnih, ne mogu vise ni svega da se sjetim.
Mada ne smijem da Vam kazem sta sam sve mislio i planirao, a nisam realizovao i zbog nedostatka para, a i nekih drugih propratnih elemenataE to bi bile prave ludosti
I zanimljivo, zena je dosta bilo, a samo sam se oko jedne trudio.
Blago njoj u svakom slučaju, a i tebi... lijepo je doživjeti takvu ljubav, ma kako na kraju završilo.
- rootba
- citroen
#121 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Vrijedilo je,A jedan wrote:e ja bih te sve lopatom po glavicitroen wrote:Ocistio lopatom 500m ulice zatrpane snijegom da bih je vidio,nije bilo uzalud.
![]()
![]()
- haubica_i_to_teshka
#122 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
upis'o fax zbog nje
ona, slagala, nit’ je upisala (to shto smo se ko fol dogovorili
), niti smo se vishe ikada vidjeli..
a ja.. evo vec 12-tu god. na studijama
e titodragi koja sam ja bio dijagnoza...
ona, slagala, nit’ je upisala (to shto smo se ko fol dogovorili
- rootba
#123 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
haubica_i_to_teshka wrote:upis'o fax zbog nje
ona, slagala, nit’ je upisala (to shto smo se ko fol dogovorili), niti smo se vishe ikada vidjeli..
![]()
Sto te zajeba ....
- haubica_i_to_teshka
#124 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
jasha, vidish koliko dugo je cekam da upisherootba wrote:haubica_i_to_teshka wrote:upis'o fax zbog nje
ona, slagala, nit’ je upisala (to shto smo se ko fol dogovorili), niti smo se vishe ikada vidjeli..
![]()
Sto te zajeba ....![]()
mislio sam sasvim neshto drugo da studiram, al’ eto ... mladost ludost
- burek_in_space
#125 Re: Najljepse / Najludje stvari koje ste uradili za vasu ljubav
Ja se duboko izvinjaJEM na off-u, ali shto mrzim ovu floskulu, to je chudo jedno.Čudna sorta wrote:
Blago njoj u svakom slučaju, a i tebi... lijepo je doživjeti takvu ljubav, ma kako na kraju završilo.