hmm sta ja znam.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sladak_ko_med

#101 Re: hmm sta ja znam.

Post by sladak_ko_med »

Splinter wrote:
Cekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.Kod mene je bilo par slucajeva da mi se dopala neka djevojka i da mi se poslije ogadila kroz te izlaske,jer imam osjecaj da svaka misli eh sad sam singel i mogu raditi sta hocu i onda se kao iz neke osvete uhvate par kretena i na taj nacin izgubi ugled pristojne djevojke.Barem ja to tako gledam :P
Cekuta ti si dobar momak, trazi sebi slicnu dok je ne nadjes, nemoj vrijeme trositi na neizivljene bitcarke... :thumbup:
stani ba loma, jel ovo onaj isti sto je imao temu tipa "cura nije prebolila bivseg sta sad?" :cry: il je ovo sad hit da se muski jadaju :skoljka:
moonlight7

#102 Re: hmm sta ja znam.

Post by moonlight7 »

Splinter wrote:
Cekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.Kod mene je bilo par slucajeva da mi se dopala neka djevojka i da mi se poslije ogadila kroz te izlaske,jer imam osjecaj da svaka misli eh sad sam singel i mogu raditi sta hocu i onda se kao iz neke osvete uhvate par kretena i na taj nacin izgubi ugled pristojne djevojke.Barem ja to tako gledam :P
Cekuta ti si dobar momak, trazi sebi slicnu dok je ne nadjes, nemoj vrijeme trositi na neizivljene bitcarke... :thumbup:
nije nužno :D dešava se i iskusnim
mrtva kokoš

#103 Re: hmm sta ja znam.

Post by mrtva kokoš »

sladak_ko_med wrote: stani ba loma, jel ovo onaj isti sto je imao temu tipa "cura nije prebolila bivseg sta sad?" :cry: il je ovo sad hit da se muski jadaju :skoljka:
nemam pojma, citam na sto naletim, ne kopam ti ja po ljes temama :oops: a ti pokazi malo muske solidarnosti :lol:
@moonlight7 isto ti je to izivljena, ne izivljena, poenta je bitna, ovo samo da ne izgleda suhoparno :mrgreen:
sladak_ko_med

#104 Re: hmm sta ja znam.

Post by sladak_ko_med »

Cekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola

sto sta fali, nece valjda o tebi razmisljat, a i ti mi se nesto previse fin predstavljas
moonlight7

#105 Re: hmm sta ja znam.

Post by moonlight7 »

sladak_ko_med wrote:
Splinter wrote:
stani ba loma, jel ovo onaj isti sto je imao temu tipa "cura nije prebolila bivseg sta sad?" :cry: il je ovo sad hit da se muski jadaju :skoljka:
šta fali :D neka malo i muškog čemera :lol:
JBL

#106 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

Cekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.
Da toliko pate nebi ni raskinule... Hebe se njima vjeruj mi. Cura koje pate, ne pate na taj nacin. Ima cura koje mjesecima ili godinama ne dodju sebi. A neke preko noci zamjene krevet. Haj ba, sta fali. Danas je jedan najdrazi, sutra drugi, onda treci, pa cetvrti,... Naravno sve iskreno.
1906

#107 Re: hmm sta ja znam.

Post by 1906 »

JBL wrote:
Cekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.
Da toliko pate nebi ni raskinule... Hebe se njima vjeruj mi. Cura koje pate, ne pate na taj nacin. Ima cura koje mjesecima ili godinama ne dodju sebi. A neke preko noci zamjene krevet. Haj ba, sta fali. Danas je jedan najdrazi, sutra drugi, onda treci, pa cetvrti,... Naravno sve iskreno.

ufff :lol:
pustopoljina

#108 Re: hmm sta ja znam.

Post by pustopoljina »

ma ja...hbg.crninu nose godinama...
neke se i samozapale hbg.
sta ce mi zivot bez tebe dragi...
JBL

#109 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

pustopoljina wrote:ma ja...jbg.crninu nose godinama...
ma ipak je svijet gori zbog onih "iskrenih" :-) ako nista zbog brojnosti
pustopoljina

#110 Re: hmm sta ja znam.

Post by pustopoljina »

JBL wrote:
pustopoljina wrote:ma ja...jbg.crninu nose godinama...
ma ipak je svijet gori zbog onih "iskrenih" :-) ako nista zbog brojnosti

haj' fino napisi sta mislis, nemoj isaretiti.
ljubav_aha

#111 Re: hmm sta ja znam.

Post by ljubav_aha »

pustopoljina wrote:ma ja...hbg.crninu nose godinama...
:lol: love you pustopoljina :lol:
pustopoljina

#112 Re: hmm sta ja znam.

Post by pustopoljina »

mah...
duminjo

#113 Re: hmm sta ja znam.

Post by duminjo »

ja ne znam sta se ima komplikovati. ponasas se kako zelis i kako ti odgovara, kazes sta ti je na jeziku i sta mislis i to je to. ako to nekome ne odgovara onda taj neko i nije za tebe i cao a ako si pronasao nekoga kome odgovara i ko cijeni ono tvoje sto kazes iskreno i otvoreno kako jeste, super..
razmisljanjem samo sami sebi komplikujemo :lol:
detroit-mercy

#114 Re: hmm sta ja znam.

Post by detroit-mercy »

Nego da skratimo, ne rece ti nama je li ona tebi dala ili nije :mrgreen: . To je veoma bitan detalj, ako nam to kazes mozda i dobijes jos koji koristan savjet :mrgreen: .
JBL

#115 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

duminjo wrote:ja ne znam sta se ima komplikovati. ponasas se kako zelis i kako ti odgovara, kazes sta ti je na jeziku i sta mislis i to je to. ako to nekome ne odgovara onda taj neko i nije za tebe i cao a ako si pronasao nekoga kome odgovara i ko cijeni ono tvoje sto kazes iskreno i otvoreno kako jeste, super..
:thumbup: da mogu svi ovako...

al nece nijedna reci ono sto misli vec lupa jedno, misli drugo i radi trece :-)
1906

#116 Re: hmm sta ja znam.

Post by 1906 »

JBL wrote:
duminjo wrote:ja ne znam sta se ima komplikovati. ponasas se kako zelis i kako ti odgovara, kazes sta ti je na jeziku i sta mislis i to je to. ako to nekome ne odgovara onda taj neko i nije za tebe i cao a ako si pronasao nekoga kome odgovara i ko cijeni ono tvoje sto kazes iskreno i otvoreno kako jeste, super..

jah eto - ti si izjasnjen u startu
sve kazes kako jeste - jer odmah znas sta zelis od osobe i sta mozes dobiti - i odmah znas kako ce osoba reagovat na tvoju prezentaciju vase konacne buducnosti

joj
Cekuta

#117 Re: hmm sta ja znam.

Post by Cekuta »

Jeli mi dala? Nisam od onih koji ce napisati jeste dala mi je samo da me neko ismijava,nego ja nisam ni trazio tako da mi nije sama od sebe dala. . .Nije mi Sex na prvom mjestu u vezi tako da nisam forsirao to pitanje jer mi se previse dopadala pa sam se bojao da ce misliti da samo trazim to od nje, tako da nisam spavao sa njom :D Sad idu oni komentari zato te ispallila i nisi bio dovoljan za nju :P boli me briga ja imam svoje misljenje i svoj stav,samo zelim da vidim kako drugi razmisljaju.Jedno sam iz ove cijele situacije zakljucio da je nama jadna majka koga cemo mi ozeniti u ovo vrijeme,jer one fine i postene u danasnje vrijeme izgleda da nema pogotovo ne ovdje na zapadu! :cry:
duminjo

#118 Re: hmm sta ja znam.

Post by duminjo »

1906 wrote:
JBL wrote:

sve kazes kako jeste - jer odmah znas sta zelis od osobe i sta mozes dobiti - i odmah znas kako ce osoba reagovat na tvoju prezentaciju vase konacne buducnosti

joj
ko je spomenuo buducnost? procitaj opet :lol: :lol:
JBL

#119 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

1906 wrote:
JBL wrote:

joj
jok... ja govorim sve kontra pa kad to dobijem onda ona kriva :-)
pin-up

#120 Re: hmm sta ja znam.

Post by pin-up »

Cekuta wrote:Jeli mi dala? Nisam od onih koji ce napisati jeste dala mi je samo da me neko ismijava,nego ja nisam ni trazio tako da mi nije sama od sebe dala. . .Nije mi Sex na prvom mjestu u vezi tako da nisam forsirao to pitanje jer mi se previse dopadala pa sam se bojao da ce misliti da samo trazim to od nje, tako da nisam spavao sa njom :D Sad idu oni komentari zato te ispallila i nisi bio dovoljan za nju :P boli me briga ja imam svoje misljenje i svoj stav,samo zelim da vidim kako drugi razmisljaju.Jedno sam iz ove cijele situacije zakljucio da je nama jadna majka koga cemo mi ozeniti u ovo vrijeme,jer one fine i postene u danasnje vrijeme izgleda da nema pogotovo ne ovdje na zapadu! :cry:
Ti si tu izgleda igrao na kartu "nisam ja kao taj tvoj (...)" :D
Spear

#121 Re: hmm sta ja znam.

Post by Spear »

Lud i ponosan wrote:Jebo ti vrijeme u kojem zemske pate na isti nacin kao i frajeri... Fakat smo otisli u neku stvar, sve se izvitoperilo, jedino je struktura radnika u rudniku ostala ista...

Ona izlazi, ona pije, ona utjehu trazi u prvom koji naidje,... E jebo ti takvo zensko. Pa nek' se naljuti ko hoce.
:thumbup:
Cekuta

#122 Re: hmm sta ja znam.

Post by Cekuta »

To sam i ja skontao da nema nista od Finoce ali sve se covjek nada haj barem nije kao ostale,ali se na kraju uvijek covjek razocara i skonta da je kao i svaka sto se po klubovima opija. . .Kod mene je ta greska sto sam odrastao sa sestrom i sa majkom tako da me uvijek prati to da recimo ja ucinim nekom zensku nesto tj. da je iskoristim odmah zamislim da neko to uradi mojoj sestri.Ali danas se mi muskarci imam osjecaj trebamo pomiriti s tim da vise nema tih djevojaka sto vrijede toliko svega toga. . .Pricesto se sjetim izreku svog velikog prijatelja koji kaze:'' Sve su zene kurve,oprosti majko ali i ti si zena'' Mislim ovo je sad ipak pretjerano ali ima i u tome nesto.Ja budem u Austriji i trazim jednostavno zensko za koje mi nemoze neko reci e ta je bila s tim,ja sam s njom spavao ili sta joj je radio moj prijatelj.Cesto sebe zapitam da li je greska u meni pa trazim previse toga u danasnje vrijeme,jednostavno trazim neku djevojku koja je normalna i za koju se nemogu postiditi reci da mi je cura a da mi neko iza ledja kaze ma to je ona drolja ili tako nesto u tom kontekstu. . . :roll:
Frishak

#123 Re: hmm sta ja znam.

Post by Frishak »

Cekuta wrote:.Pricesto se sjetim izreku svog velikog prijatelja koji kaze:'' Sve su zene kurve,oprosti majko ali i ti si zena'' :

cuj prijatelja?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PeppermintSA

#124 Re: hmm sta ja znam.

Post by PeppermintSA »

Image
venus doom

#125 Re: hmm sta ja znam.

Post by venus doom »

Image

ni muski se ne mijenjaju :D
Locked