za sta ste talentovani ?

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

paja patak

#101 Re: za sta ste talentovani ?

Post by paja patak »

Za odbojku, trenirala par godina i onda me zivot odvede u drugom pravcu.. I danas mi je ponekad zao sto nisam mogla nastaviti s tim :)

Pjevanje (nula), gluma (nula) crtanja (ima nesto, ali ne dovoljno da bi se nazvalo nekim posebnim talentom) :D

I da, znam sasiti sve sto mi padne na pamet (ali samo sebi, drugima ne znam :lol: )
FunLovinCriminal

#102 Re: za sta ste talentovani ?

Post by FunLovinCriminal »

talenat za batalit stvari :) birkavtile kad bi dobio igrachku prvo sta mi je na pameti...da je otvorim i vidim sta ima unutra :P talenat sam i za spavanje i sanjanje bogme :) pola sata oci da zatvorims sanjachu neshta :) sanjam x puta tako i projekte neke il ideje koje poslije i pokushavam nacrtat :) talenat sam za sirenje anarhije okolo sebe, prve naznake anarhizma sam primjetio u srednjoj skoli, pa se poslije prelilo u sve sfere zivota :) sad je na netu dosla do izrazhaja :P talenat saaaam i za belaj tetkem :P ama ih talentovan sam haos vako neshta kad gledam ama multitalent sam opasan tufide mi moje :P
art vandeley

#103 Re: za sta ste talentovani ?

Post by art vandeley »

Nekada fudbalski talenat ( nadjite muskarca koji je nekad igrao fudbal a da nije bio vanserijski talenat :lol: ) a vremenom se covjek upoznaje i otkriva nove talente...

Ne znam kako to opisati ali ima nesta sto me uvijek odlikovalo a to je da se znam izuzetno dobro snaci u situacijama kada dodje "voda do usiju" ,improvizirati , obicno kada dodje do panike ili predaje kod vecine, ja preuzimam odgovornost i povlacim poteze oslanjajuci se nerijetko i na srecu , naravno.

A nesta konkretnije nego ovo iznad je npr. kuhanje :D
Post Reply