Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zoya
#101 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Pa nisam rekla ja da je ljubav sranje(mada ponekad kad te nece, vrlo brzo to i postane, pa joj opsujes sve od reda
), nego ova pravila ili kako da ih nazovem,.... Jasta ce zbog mene umrijeti i zaplakati kad sam ja tuzna, jos bi mi se smijao od shege
Sto nemam dva'jes godina pa da vjerujem da je sve kao po tom spisku

-
zelenashica
#102 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Pa dobro ne volimo svi isto.....nisu nam svima ljubavi iste....Zoya wrote:Pa nisam rekla ja da je ljubav sranje(mada ponekad kad te nece, vrlo brzo to i postane, pa joj opsujes sve od reda), nego ova pravila ili kako da ih nazovem,.... Jasta ce zbog mene umrijeti i zaplakati kad sam ja tuzna, jos bi mi se smijao od shege
![]()
-
BJB
#103 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Ja sam toliko rahat kad sam nezaljubljena da sam skontala da je najbolje da to ukinem u buducnosti..
Nista zaljubljivanje.
Nista zaljubljivanje.
-
PalaSa Marsa
#104 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Ovo je razocarenje u ljubav. OOvdje ljubav nije uspjela, pomjesani pojmovi ovdje.Zoya wrote:Pa nisam rekla ja da je ljubav sranje(mada ponekad kad te nece, vrlo brzo to i postane, pa joj opsujes sve od reda), nego ova pravila ili kako da ih nazovem,.... Jasta ce zbog mene umrijeti i zaplakati kad sam ja tuzna, jos bi mi se smijao od shege
![]()
-
PalaSa Marsa
#105 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Ja tako volim bit' zaljubljena da je to divota Bozija. Nista mi ne smeta, ma sve vidim ruzicasto. 
-
Zoya
#106 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Jesi mi to dijagnozu opet postavila
Ja ne pricam o jednoj ljubavi, nego onako generalno kad ne letimo u oblake nego smo realni.
@sister, a leptirici, ono, ovo?
- Ridjobrki
#107 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Nemoj prepisivat' od mene.BJB wrote:Ja sam toliko rahat kad sam nezaljubljena da sam skontala da je najbolje da to ukinem u buducnosti..
Nista zaljubljivanje.
-
PalaSa Marsa
#108 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Kad ne letis u oblake (u slobodnom prevodu, naravno) onda to nije zaljubljenost.Zoya wrote:Jesi mi to dijagnozu opet postavilaJa ne pricam o jednoj ljubavi, nego onako generalno kad ne letimo u oblake nego smo realni.
-
PalaSa Marsa
#109 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
sanabe wrote:amy22 wrote:de ba zene,koji vam je k...tako se kaze![]()
![]()
sta bi ja dala da opet osjetim onog reptila u stomaku kako mlatara krilima
reptila?![]()
![]()
![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#110 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Cak i ona bubuljica na nosu mi simpaticna.amy22 wrote:+1PalaSa Marsa wrote:Ja tako volim bit' zaljubljena da je to divota Bozija. Nista mi ne smeta, ma sve vidim ruzicasto.
ma sta smeta..odjednom sve volis..uhvatis se kako sa osmjehom , gladis mu dlakave ruke![]()
![]()
-
Zoya
#111 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Onda je to ljubav jel?PalaSa Marsa wrote:Kad ne letis u oblake (u slobodnom prevodu, naravno) onda to nije zaljubljenost.Zoya wrote:Jesi mi to dijagnozu opet postavilaJa ne pricam o jednoj ljubavi, nego onako generalno kad ne letimo u oblake nego smo realni.
-
PalaSa Marsa
#112 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
- Ridjobrki
#113 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Pterodaktila!sanabe wrote:amy22 wrote:de ba zene,koji vam je k...tako se kaze![]()
![]()
sta bi ja dala da opet osjetim onog reptila u stomaku kako mlatara krilima
reptila?![]()
![]()
![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#114 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
To su predrasude.Zoya wrote:Onda je to ljubav jel?PalaSa Marsa wrote:Kad ne letis u oblake (u slobodnom prevodu, naravno) onda to nije zaljubljenost.Zoya wrote:Jesi mi to dijagnozu opet postavilaJa ne pricam o jednoj ljubavi, nego onako generalno kad ne letimo u oblake nego smo realni.
@sister, a leptirici, ono, ovo?I opet, ja sve generalno onako pisem, mlatim praznu slamu sto bi se reklo, i samo se ne mogu sa nekim stvarima sloziti
- vesna555
#115 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Poslije velike ljubavi dolazi još veća, kakvo razočarenje, kakve frustracije, zajedljivost i pesimizam, nema mjesta tome 
I ja bijah i razočarana i tužna, i slomljena srca, pa i fizički bolesna od ljubavi (ono temperatura i groznica), ali nikad mi nije ni palo na pamet da je on jedini i da su svi takvi i da neću više voljeti i doživjeti pravu ljubav.
Zato i kažem da poslije velike ljubavi dolazi još veća
I ja bijah i razočarana i tužna, i slomljena srca, pa i fizički bolesna od ljubavi (ono temperatura i groznica), ali nikad mi nije ni palo na pamet da je on jedini i da su svi takvi i da neću više voljeti i doživjeti pravu ljubav.
-
Zoya
#116 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Cuj predrasude
Jel to sa onog spiska Boga ti? I hajde kad si vec tu, daj mi svoju definiciju ljubavi 
- Ridjobrki
#117 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Ma boli te briga, ko će se sa tim crnjačiti, nije dosta belaja oko maturskog...vesna555 wrote:Poslije velike ljubavi dolazi još veća, kakvo razočarenje, kakve frustracije, zajedljivost i pesimizam, nema mjesta tome
-
PalaSa Marsa
#118 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Pa citaj draga Zoyo..Zoya wrote:Cuj predrasudeJel to sa onog spiska Boga ti? I hajde kad si vec tu, daj mi svoju definiciju ljubavi
-
Zoya
#119 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Jedna prigodna
- Ridjobrki
#120 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Ni miteserčić mali fini crni ušćuperni?sanabe wrote:jesam na to, na bubuljice...i nema te ljubavi...ma fuj ...amy22 wrote:sanabe...sjetices se ti bubuljicesanabe wrote:ma fuj![]()
...jesi inace gadljiva?
![]()
- hadzinicasa
#121 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
a jeste se raspisali.... 
-
Enofazni števec
#122 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Zoya wrote:Jedna prigodna![]()
nek se odluci
-
BJB
#123 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
sanabe wrote:a-a, jes, moRe to po kamandiBJB wrote:Ja sam toliko rahat kad sam nezaljubljena da sam skontala da je najbolje da to ukinem u buducnosti..
Nista zaljubljivanje.![]()
![]()
Sljedeci put kad uhvatim sebe da gledam nekoga kroz roza cvike ima da si zveknem samar i kazem sebi "de budalo i njegovo smrdi k'o i tvoje..nije on nista posebno, stoga se spusti na zemlju".
Nisam razocarana, barem ne vise.
Oporavljena, snazna i ne zelim nikakve reptile u stomaku..Mozda bebu jednog dana al' i to bez leptirica i glupave ushicenosti..
Na mene je zaljubljivanje nekad imalo isti ucinak cini mi se k'o droga na narkomane..
Sva treperim, sjajim, puna nade, poletna, mozak radi 300mph, a onda gadan udes, nema prezivjelih..
Hebo vise to, imam previse godina za takve gluposti.
Iskreno se divim onima koji mogu/hoce/vole to opsadno stanje zvano zaljubljenost, al' ja sam skroz losa kad sam na toj vrsti droge...
-
Zoya
#124 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Enofazni števec wrote:Zoya wrote:Jedna prigodna![]()
nek se odluci
- pustopoljina
#125 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
ja sam jedno zilion puta napisala da volim biti zaljubITA
ali ne volim kad me trehne o zemlju