30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
HAVANA

#101 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HAVANA »

hadzinicasa wrote:quote:

"People don't get what they deserve. They just get what they get. There`s nothing any of us can do about it."

Ne psuj starka,ne psuj. :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#102 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by plain vanilla »

jutarnji wrote:
plain vanilla wrote:
dječak sa šibicama wrote: Nisam to primjetio, ali pretpostavljam da se misli na odredjene, ne na sve zene koje imaju vise od 30 godina.

Koliko vidim, ovdje se govori o odredjenim zenama, nema nikakvog generaliziranja.
ne mogu citati sve, ipak sam je zeMsko vec u godinama, pa moram cuvati vid, ali ako ovo nije generalizacija i pljuvacina, ne znam sta je

Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda
jeste malo neukusno, al` je dobra fora, moglo bi se reci blagi crnjak... :lol:
ma jasta, cim predje 30, ne treba ni zivit
ljubav_aha

#103 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

"People don't get what they deserve. They just get what they get. There`s nothing any of us can do about it."
:thumbup:
hadzinicasa

#104 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hadzinicasa »

*mima* wrote:svasta ja procitah ovdje
100 ljudi, 100 cudi :)
*mima*

#105 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by *mima* »

uvijek bilo
hadzinicasa

#106 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hadzinicasa »

HAVANA wrote:

Ne psuj starka,ne psuj. :oops:
sta ces pritisle godine. cekam da neko da dobar prijedlog za izlazak za nas stare..... single i sl. trebale bi se pojedine teme spojit'... mozda bude kakvog hajra za ove u potrazi (za Nemom) ....

da ne puse, nije puno bucno i zagusljivo, da ima bezalkoholna piva, konobar redovno cisti stol i prazni pepeljaru i muzika mora bit' brate kakav dobri stari rok, da se ima gdje sjest', da se niko ne gura, da nema kockastih glava :lol:
Last edited by hadzinicasa on 18/07/2011 18:16, edited 1 time in total.
jutarnji

#107 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by jutarnji »

plain vanilla wrote:ma jasta, cim predje 30, ne treba ni zivit
Ja to nisam napisao, komentar je bio za salu. Nemam nista protiv zena 30+, ne mislim da su zavrsile karijeru,
ne mislim da su ruzne...sta ruzne? Pa onaj celulit zna biti pravo sexi :D . Vecina ih radi, obrazovane su, mogu
priustiti da i meni nesta kupe itd...
Marilyn

#108 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Marilyn »

Vecina ih radi, obrazovane su, mogu priustiti da i meni nesta kupe itd...
muška sponzorušo :oops: :mrgreen:
jutarnji

#109 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by jutarnji »

Marilyn wrote:
Vecina ih radi, obrazovane su, mogu priustiti da i meni nesta kupe itd...
muška sponzorušo :oops: :mrgreen:
ma bezze laprdam, u realnosti se svi od mene grebu :lol:
drekalica28

#110 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

hebem mu miša...meni u aVgustu pune 32. :shock:
niš' mi nije jasno :zoka: ....jel se ja sad trebam objesiti o prvu šteku možda? :oops:
detroit-mercy

#111 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

plain vanilla wrote:
jutarnji wrote:
plain vanilla wrote:
ne mogu citati sve, ipak sam je zeMsko vec u godinama, pa moram cuvati vid, ali ako ovo nije generalizacija i pljuvacina, ne znam sta je

Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda
jeste malo neukusno, al` je dobra fora, moglo bi se reci blagi crnjak... :lol:

Ma niko to nije rekao, medjutim cinjenica je da se za zenske kada predju 30 suma drasticno povecava a broj zeceva samanjuje obrnuto proporcionalno velicini sume :mrgreen:. Sto opet moze dovesti do odredjenih frustracija :skoljka: .
Mali zajeb u kvotiranju :mrgreen:
detroit-mercy

#112 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

drekalica28 wrote:hebem mu miša...meni u aVgustu pune 32. :shock:
niš' mi nije jasno :zoka: ....jel se ja sad trebam objesiti o prvu šteku možda? :oops:
Ne moras se vjesati, ali iskreno koliko je tipova (kvalitetnih) preko 32-33 na trzistu :mrgreen: .
hadzinicasa

#113 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hadzinicasa »

trazi od moderatora da ti promijeni nick :D
dječak sa šibicama

#114 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

Jedino ako si Mala Mu, onda mozes o steku :D

Meni 34 u novembru, ako ne udjem u vezu, necete vise citati moje postove.. samo oprostajno pismo :D
drekalica28

#115 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

detroit-mercy wrote: Ne moras se vjesati, ali iskreno koliko je tipova (kvalitetnih) preko 32-33 na trzistu :mrgreen: .
Ma dobro,i ja malo karikiram stvari. :D
Činjenica je da prije ili kasnije svaka krpa nađe svoju zakrpu, u to uošte ne sumnjam.
Više me boli kada jedna ili druga strana počne generalizovat i sve trpat u jedan koš. :roll: Ima nas finih a i bogme dobro prgavih sa obje strane.
Muške kad slušam, njihov opis...majke mi moje, sve do jednog su naletili na jednu te istu hajtaru. :oops: :roll:
De ba promjenite mjesta izlaska. :D
I cure isto tako....omiljena nam je uzrečica, ma svu su muškarci isti, lažovi, šuftovi i svi hoće samo jedno.
Pa nije vala ni to istina. :)

O kriterijima neću ni da govorim. Možemo ih svi imati, cijelu kamaru na listu papira dugom ko rolna tapete. Ali najsmješnije kada to padne u vodu jer se uredno dešava da nam se neka skroz drugačija osoba svidi nego ona koju smo sebi sastavili u glavi praveći taj famozni spisak.
Evo ja prva, kao živi dokaz. :D

30-te ili šta kada ti se niko ne sviđa......ispade hebote nemoguća misija naći sebi nekoga ko će te činiti sretnim. :roll:
Ne sviđa mi se nikako ovako postavljena "teza. ako ti se niko ne sviđa....ne može biti da niko ne valja. Problem je u samoj osobi, a ne u drugima. ali najteže je samom sebi priznat da klincu ne valjaš, daleko je lakše reći, pa svi ostali su čudni. :oops:
Mislim da ljudi generalno prelako od svega odustaju. Pri prvim znacima poteškoća ljudi kupe svoje prnje, a nisu ni probali vidjeti šta se zaista krije unutar te osobe. Stvari uzimamo zdravo za gotovo, a zaboravljamo da se ništa ne podrazumijeva. :roll:
hadzinicasa wrote: trazi od moderatora da ti promijeni nick :D
Uh jašta ću :oops: .....koga zanimaju godine neka zrakne u profila. :mrgreen:
drekalica28

#116 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

dječak sa šibicama wrote:
Jedino ako si Mala Mu, onda mozes o steku :D

Meni 34 u novembru, ako ne udjem u vezu, necete vise citati moje postove.. samo oprostajno pismo :D
Ja imam posebno visoka vrata u kući. :D

Znači do novembra imam da te negdje sretno udomim.
Nikakav problem. :D Sami mi pošalji kraći CV na mail. Slika nije obavezna, ali je poželjna. :mrgreen:
Loulou

#117 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Loulou »

rika wrote: Nalazim se u drugoj polovici 30tih ,znaci djevojke sa kojima sam izlazio su "tu negdje",vecinom par godina mladje,
koliko toliko (mislim) formirane licnosti,ne izgledaju lose ali problem je "pricha",karizma,energija..
One su jednostavno UMORNE,SLOMLJENE ne znam kako to vise ni opisati..Sva se pricha nekako svede na
"Sefica joj popi krv"," raja se razishla kako su se prijateljice poudale" ," joj vidi nam drzhave gdje zhivimo"..
Sve se svodi na nekakvo "lamentiranje",kukanje ,nigdje tu neke mladalacke svjezhine,nekih mozhda i luckastih snova
(koji se mozhda nece nikada ni ostvariti ali covjek dok je zhiv treba da ima planove i snove) ,nego iz tih
djevojaka izbija tolika tezhina da je poslije tih nekih kvazi sastanaka bukvalno na ramenima osjecam..:(
I kako se zagrijati za tako nekoga :(?
Nedavno pričam s jednim dečkom i on iznese isto zapažanje. I ja sam primijetila slično. Meni je onako težina biti u takvom društvu.

Ali, kod nas se ljudi općenito jako malo smiju. Onako iskreno smiju, na način da ih male stvari oduševe, nešto sasvim bezazleno.

Ne treba niko nikome izigravati privatnog zabavljača, štoviše, to zna biti jako iritantno. Ali, onako, dozirano i ozbiljnosti i smijeha. Ne čine život samo veliki događaji.
pustopoljina

#118 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

ti se meni ne svidjas.
ti si onaj sto je bio sa doktoricom, pa se razveo ili ste bili dugo zaruceni...gledas na mali milion sitnica i svakome neku zamjerku nadjes.
sta hoces? klovna u sandalama?
i, naravno, malena je tebi svaka carsija. uh, takve tek volem.
Topla voda

#119 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Topla voda »

ma nije to samo s zenama,generalno smo teretli ptsp nacija..i neka opustena riba izadje s likom koji je teretli,pa moze to reci za citav muski rod u gradu.
mislim da se ta negativna energija siri i da se treba kretati samo u krugovima pozitivnih ljudi.
a u tim krugovima naletis i na pozitivne cure svih godina.

odavno prizivam nestanak struje i kontrolu nepotrebnih informacija koje ljudi primaju,pa se ne mogu osloboditi istih i biti opusteni.al me ne slusa niko :D
vjesticanametli

#120 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by vjesticanametli »

sanabe wrote:
jutarnji wrote:
plain vanilla wrote:ma jasta, cim predje 30, ne treba ni zivit
Ja to nisam napisao, komentar je bio za salu. Nemam nista protiv zena 30+, ne mislim da su zavrsile karijeru,
ne mislim da su ruzne...sta ruzne? Pa onaj celulit zna biti pravo sexi :D . Vecina ih radi, obrazovane su, mogu
priustiti da i meni nesta kupe itd...

titio dragi, jel on ovo tvrdi da samo zene 30+ imaju celilulit? :lol: :lol: :lol:

nije nije :lol: on kaze da nismo zavrsile karijeru :-)
slobodni armirach

#121 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by slobodni armirach »

Topla voda wrote:ma nije to samo s zenama,generalno smo teretli ptsp nacija..i neka opustena riba izadje s likom koji je teretli,pa moze to reci za citav muski rod u gradu.
mislim da se ta negativna energija siri i da se treba kretati samo u krugovima pozitivnih ljudi.
a u tim krugovima naletis i na pozitivne cure svih godina.

odavno prizivam nestanak struje i kontrolu nepotrebnih informacija koje ljudi primaju,pa se ne mogu osloboditi istih i biti opusteni.al me ne slusa niko :D
:-D upravo tako,..treba ove Trafe dizat u zrak, da se svepametni, sveznajuci, i poklopci za sve i svasta, istjeraju iz svojih 6 kvadrata Velikog brata.
naravno da ima super cura iza 30, ima ih cak i na foruM, samo treba citat :D

ma uglavnom sve to bude kako treba, para na paru, fukara na fukaru ovo izmedju su sporadicni fenomeni koje proucavaju neke drustvene nauke, rezutate citamo po portalima
Duhovni Vođa

#122 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Duhovni Vođa »

al vala seks sa ženom od 33 - 35 godina je najbolje iskustvo koje mlađi 20-23 godine muškarac može doživjeti. to je nešto tako intenzivno i praaaaaaaaaaaavo dobro, da ne možeš da vjeruješ. živjele neudate tridesetogodišnjakinje! neka vam je vječna slava i hvala! rado dajete, malo se žalite, i plaćate za more :D
Incub

#123 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Incub »

Ma nema frke za krizu: Zakljucilo se (vecina) da je cool biti single.
Tako da nema potreba za ovom temom :D :run:

Ovo za more je mocno , moje ruke tvoj materijal je li?
Topla voda

#124 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Topla voda »

Duhovni Vođa wrote:al vala seks sa ženom od 33 - 35 godina je najbolje iskustvo koje mlađi 20-23 godine muškarac može doživjeti. to je nešto tako intenzivno i praaaaaaaaaaaavo dobro, da ne možeš da vjeruješ. živjele neudate tridesetogodišnjakinje! neka vam je vječna slava i hvala! rado dajete, malo se žalite, i plaćate za more :D
sad ce prva zenska feministicka da udari,cuvaj ledja :D
pustopoljina

#125 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

ja bih samo primijetila da je sve vise muskih sponzorusa. takav vakat dos'o.
Locked