hadzinicasa wrote:quote:
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There`s nothing any of us can do about it."
Ne psuj starka,ne psuj.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There`s nothing any of us can do about it."
ma jasta, cim predje 30, ne treba ni zivitjutarnji wrote:jeste malo neukusno, al` je dobra fora, moglo bi se reci blagi crnjak...plain vanilla wrote:ne mogu citati sve, ipak sam je zeMsko vec u godinama, pa moram cuvati vid, ali ako ovo nije generalizacija i pljuvacina, ne znam sta jedječak sa šibicama wrote: Nisam to primjetio, ali pretpostavljam da se misli na odredjene, ne na sve zene koje imaju vise od 30 godina.
Koliko vidim, ovdje se govori o odredjenim zenama, nema nikakvog generaliziranja.
Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda
100 ljudi, 100 cudi*mima* wrote:svasta ja procitah ovdje
sta ces pritisle godine. cekam da neko da dobar prijedlog za izlazak za nas stare..... single i sl. trebale bi se pojedine teme spojit'... mozda bude kakvog hajra za ove u potrazi (za Nemom) ....HAVANA wrote:hadzinicasa wrote:quote:
Ne psuj starka,ne psuj.
Ja to nisam napisao, komentar je bio za salu. Nemam nista protiv zena 30+, ne mislim da su zavrsile karijeru,plain vanilla wrote:ma jasta, cim predje 30, ne treba ni zivit
muška sponzorušoVecina ih radi, obrazovane su, mogu priustiti da i meni nesta kupe itd...
ma bezze laprdam, u realnosti se svi od mene grebuMarilyn wrote:muška sponzorušoVecina ih radi, obrazovane su, mogu priustiti da i meni nesta kupe itd...![]()
plain vanilla wrote:jutarnji wrote:jeste malo neukusno, al` je dobra fora, moglo bi se reci blagi crnjak...plain vanilla wrote:
ne mogu citati sve, ipak sam je zeMsko vec u godinama, pa moram cuvati vid, ali ako ovo nije generalizacija i pljuvacina, ne znam sta je
Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda
Ne moras se vjesati, ali iskreno koliko je tipova (kvalitetnih) preko 32-33 na trzistudrekalica28 wrote:hebem mu miša...meni u aVgustu pune 32.![]()
niš' mi nije jasno....jel se ja sad trebam objesiti o prvu šteku možda?
drekalica28 wrote:hebem mu miša...meni u aVgustu pune 32.![]()
Jedino ako si Mala Mu, onda mozes o stekudrekalica28 wrote:hebem mu miša...meni u aVgustu pune 32.![]()
Ma dobro,i ja malo karikiram stvari.detroit-mercy wrote: Ne moras se vjesati, ali iskreno koliko je tipova (kvalitetnih) preko 32-33 na trzistu.
Uh jašta ćuhadzinicasa wrote: trazi od moderatora da ti promijeni nick
Ja imam posebno visoka vrata u kući.dječak sa šibicama wrote:Jedino ako si Mala Mu, onda mozes o stekudrekalica28 wrote:hebem mu miša...meni u aVgustu pune 32.![]()
![]()
Meni 34 u novembru, ako ne udjem u vezu, necete vise citati moje postove.. samo oprostajno pismo
Nedavno pričam s jednim dečkom i on iznese isto zapažanje. I ja sam primijetila slično. Meni je onako težina biti u takvom društvu.rika wrote: Nalazim se u drugoj polovici 30tih ,znaci djevojke sa kojima sam izlazio su "tu negdje",vecinom par godina mladje,
koliko toliko (mislim) formirane licnosti,ne izgledaju lose ali problem je "pricha",karizma,energija..
One su jednostavno UMORNE,SLOMLJENE ne znam kako to vise ni opisati..Sva se pricha nekako svede na
"Sefica joj popi krv"," raja se razishla kako su se prijateljice poudale" ," joj vidi nam drzhave gdje zhivimo"..
Sve se svodi na nekakvo "lamentiranje",kukanje ,nigdje tu neke mladalacke svjezhine,nekih mozhda i luckastih snova
(koji se mozhda nece nikada ni ostvariti ali covjek dok je zhiv treba da ima planove i snove) ,nego iz tih
djevojaka izbija tolika tezhina da je poslije tih nekih kvazi sastanaka bukvalno na ramenima osjecam..
I kako se zagrijati za tako nekoga?
sanabe wrote:jutarnji wrote:Ja to nisam napisao, komentar je bio za salu. Nemam nista protiv zena 30+, ne mislim da su zavrsile karijeru,plain vanilla wrote:ma jasta, cim predje 30, ne treba ni zivit
ne mislim da su ruzne...sta ruzne? Pa onaj celulit zna biti pravo sexi. Vecina ih radi, obrazovane su, mogu
priustiti da i meni nesta kupe itd...
titio dragi, jel on ovo tvrdi da samo zene 30+ imaju celilulit?![]()
![]()
Topla voda wrote:ma nije to samo s zenama,generalno smo teretli ptsp nacija..i neka opustena riba izadje s likom koji je teretli,pa moze to reci za citav muski rod u gradu.
mislim da se ta negativna energija siri i da se treba kretati samo u krugovima pozitivnih ljudi.
a u tim krugovima naletis i na pozitivne cure svih godina.
odavno prizivam nestanak struje i kontrolu nepotrebnih informacija koje ljudi primaju,pa se ne mogu osloboditi istih i biti opusteni.al me ne slusa niko
sad ce prva zenska feministicka da udari,cuvaj ledjaDuhovni Vođa wrote:al vala seks sa ženom od 33 - 35 godina je najbolje iskustvo koje mlađi 20-23 godine muškarac može doživjeti. to je nešto tako intenzivno i praaaaaaaaaaaavo dobro, da ne možeš da vjeruješ. živjele neudate tridesetogodišnjakinje! neka vam je vječna slava i hvala! rado dajete, malo se žalite, i plaćate za more