idemo ulicom, neko dobaci.. bi li tebi to bilo okej. bi li ti bilo neugodno? kako bi reagovala?Dioda wrote:Ne postoji veca sreca i radost na svijetu od udaje. Za debila koji je uz to i kompleksas![]()
Ne svidja ti se s koliko sam bila?
Haj' ti pasa moj razligu, koji ces mi qrac![]()
Ne kazem da treba biti mica davalicaAli brate, nekad musko preseravanje nema granica.
Kompleksas ce vazda da konta - sjoooo sta ako mi neko na ulici dobaci - ja sam tvoju trebu je*av'o![]()
Ljudi precijenjuju sex.
djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
visocicaguy
#101 Re: djevojka za zeniti?
Last edited by visocicaguy on 29/06/2011 14:49, edited 1 time in total.
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#102 Re: djevojka za zeniti?
ladyblue18 wrote:Koji je ovo put majke vam![]()
I meni i dalje nije jasno kako se to moze utvrditi sa koliko je osoba neko spavao![]()
Velahavle.
ja sam spavala s dvojicom, s ostalima... kakvo crno spavanje
- Mis mekinjas
#103 Re: djevojka za zeniti?
jes' to ti sa sela?Lunizz wrote:Joj tebe Allahovog mi straha cim mi cura dodje iz grada izudarat cu je kablo od usisivqca dok ne kaze kolko ih je biloMis mekinjas wrote:muško koje kaže da ga ne zanimaju prethodnici?sanabe wrote:
ja, vjerujem, sto?![]()
sta je sad bilo?![]()
![]()
ja ne vjerujem sec ovo da je voli ok, ali ovo...![]()
![]()
nema šanse...
- madner
#104 Re: djevojka za zeniti?
Imena, nista bez imena.ladyblue18 wrote:Pa more se nanjusiti mica davalica ili uslovno receno "fina" ali brojke tesko.Splinter wrote: nanjusi se to ...![]()
I znas sta je meni fenomen, nekima je bitno samo da je nevina dole, a jel nevina negdje drugo to se ne pitaju.![]()
Jer da se ne lazemo takvih djevojaka ima.
Ali eto sta koga cini sretnim.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#105 Re: djevojka za zeniti?
anoush wrote:ladyblue18 wrote:Koji je ovo put majke vam![]()
I meni i dalje nije jasno kako se to moze utvrditi sa koliko je osoba neko spavao![]()
Velahavle.
- Mis mekinjas
#106 Re: djevojka za zeniti?
lažeš, ja mislim da je tebi svaki sljedeći drugi...anoush wrote:ladyblue18 wrote:Koji je ovo put majke vam![]()
Velahavle.
- Serena
#107 Re: djevojka za zeniti?
to mi je APSOLUTNO nebitno, niti mi to ista govori o njemu, i o tome kakav ce biti prema meni. stavise, draze mi je da ih je imao vise, nego da je 3 cure volio i bio s njima u dubokim emotivnim vezama, ako cemo vec tako analizirati proslost..Klodovik wrote:
Sa kakvim momkom od 23-24 godine bi se ti prije vjenčala - sa nekim koji je imao 3 partnerice ili nekim koji je imao 20 partnerica?
- anoush
#108 Re: djevojka za zeniti?
idi sad odmah i kazni se samaMis mekinjas wrote:lažeš, ja mislim da je tebi svaki sljedeći drugi...anoush wrote:ladyblue18 wrote:Koji je ovo put majke vam![]()
Velahavle.
ja sam spavala s dvojicom, s ostalima... kakvo crno spavanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lunizz
#109 Re: djevojka za zeniti?
Nisam sa sela mishu mekinjasu
....sto neko napisa malo ranije,nevina je dole sjetih se jedne price cure iz B.Potoka al to za drugi put nekada odo odrezat metar kabla da je oleshim ko vola
-
oridjidji
#110 Re: djevojka za zeniti?
ajde jedan ko nijedan
mislim nakon probijanja nepostoji nacin da se provjeri s koliko je spavala... nije taksimetar dole da broji vrijeme potroseno i kilometrazu 
isto je i sa muskarcima ... hajmo svi furati da smo malo nevini
isto je i sa muskarcima ... hajmo svi furati da smo malo nevini
- LOVEABLE
#111 Re: djevojka za zeniti?
sanabe wrote:"Koji sam ti?"
"Sta bolan?"
"Koji sam ti po redu, nemoj samo reci drugi"
"Nisi mi drugi"
"Nego"
"Prvi si mi. Zar nisi skonto?'
i go to vo
ovo mi je popravilo dan.....
Last edited by LOVEABLE on 29/06/2011 14:53, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#112 Re: djevojka za zeniti?
Jedan je prvi, svi drugi su drugi 
- juli84
#113 Re: djevojka za zeniti?
A čekajte kako se to računa jel isto s jednim redovno tri godine, il sa trojicom po jednom usput?
- Serena
#114 Re: djevojka za zeniti?
pa ne moras godinama spavati sa tom osobom.. znaci, u tom slucaju, ispravno je godinama ne spavati ni s kim?! smije li zena imati sexualne potrebe i u periodu dok nema decka jer eto jednostavno - nema, nije se pojavio taj kojeg bi bila spremna voljeti, i obratno...Sherbatsky wrote:
Čuj 10 partnera do 25-e! Prije svega, ja to sebi ne nih dozvolila. Ti ne moraš godinama spavati s osobom koja to ne zaslužuje, niko te ne tjera. Ustvari, šta ćeš s njim, ako misliš da te ne zaslužuje?
Iz svega što si dosad rekla samo se može zaključiti da te grize savjest. Ali, kao što je neko ranije rekao, nije te niko tjerao na to.
i mene uopce ne grize savjest. ne zalim zbog nicega iz proslosti. draze mi je da sam dovoljno prozivjela da sada znam da je moj decko najbolje sto mi se desilo u zivotu, nego da se za pet godina zapitam - hm, zasto je on spavao sa 15 zena prije mene, a ja sa 1-2, hm, mogla bih i ja nesto novo probati, cisto da provjerim
- ladyblue18
#115 Re: djevojka za zeniti?
Svako je nevin dok se u krivicnom postupku ne dokaze drugacije, prva presumpcija nevinosti.oridjidji wrote: hajmo svi furati da smo malo nevini
- anoush
#116 Re: djevojka za zeniti?
ne kvari mi stajling!Cholina_Lokica wrote:Jedan je prvi, svi drugi su drugi
- madner
#117 Re: djevojka za zeniti?
Nije istojuli84 wrote:A čekajte kako se to računa jel isto s jednim redovno tri godine, il sa trojicom po jednom usput?
1<3
- Zelena Carapa
#118 Re: djevojka za zeniti?
Jao pitanja. Ne vjerujem svojim ocimaKlodovik wrote:
Sa kakvim momkom od 23-24 godine bi se ti prije vjenčala - sa nekim koji je imao 3 partnerice ili nekim koji je imao 20 partnerica?
Ovo kao jedini kriterij za dobrog kandidata za vjencanje je broj partnera. Nista ljubav, strast, pamet, ljepota, duhovnost, sposobnost, smisao za humor, ambicija. Dobaaar. Ma sta dobar odlican!!!
- Lunizz
#119 Re: djevojka za zeniti?
I drugi moze biti prvi ako je na fizickom ruzno doskocila na konjaCholina_Lokica wrote:Jedan je prvi, svi drugi su drugi
- madner
#120 Re: djevojka za zeniti?
Pa sto onda otvaras temu?Serena wrote:pa ne moras godinama spavati sa tom osobom.. znaci, u tom slucaju, ispravno je godinama ne spavati ni s kim?! smije li zena imati sexualne potrebe i u periodu dok nema decka jer eto jednostavno - nema, nije se pojavio taj kojeg bi bila spremna voljeti, i obratno...Sherbatsky wrote:
Čuj 10 partnera do 25-e! Prije svega, ja to sebi ne nih dozvolila. Ti ne moraš godinama spavati s osobom koja to ne zaslužuje, niko te ne tjera. Ustvari, šta ćeš s njim, ako misliš da te ne zaslužuje?
Iz svega što si dosad rekla samo se može zaključiti da te grize savjest. Ali, kao što je neko ranije rekao, nije te niko tjerao na to.
i mene uopce ne grize savjest. ne zalim zbog nicega iz proslosti. draze mi je da sam dovoljno prozivjela da sada znam da je moj decko najbolje sto mi se desilo u zivotu, nego da se za pet godina zapitam - hm, zasto je on spavao sa 15 zena prije mene, a ja sa 1-2, hm, mogla bih i ja nesto novo probati, cisto da provjerim
Sretna si, decko ti zna istinu, uvazava te itd...
- juli84
#121 Re: djevojka za zeniti?
Al tri godine 4xsedmičnomadner wrote:Nije istojuli84 wrote:A čekajte kako se to računa jel isto s jednim redovno tri godine, il sa trojicom po jednom usput?
1<3
- ladyblue18
#122 Re: djevojka za zeniti?
To sto bi se ti pitala ne znaci da svaka djevojka koja je imala 1,2,3 u zivotu se isto pita.Serena wrote: i mene uopce ne grize savjest. ne zalim zbog nicega iz proslosti. draze mi je da sam dovoljno prozivjela da sada znam da je moj decko najbolje sto mi se desilo u zivotu, nego da se za pet godina zapitam - hm, zasto je on spavao sa 15 zena prije mene, a ja sa 1-2, hm, mogla bih i ja nesto novo probati, cisto da provjerim
- Zelena Carapa
#123 Re: djevojka za zeniti?
mmf wrote: Okice moje drage, nisam rekao da ih se ne sjećam zato što sam spavao s njima. Neke pamtim, neke ne. Samo je činjenica da možeš biti prilično siguran da žena gaji neka osjećanja prema tipu s kojim je spavala, doživotno. Za muškarca to nije tako sigurno.
ovo je netacna cinjenica
- LOVEABLE
#124 Re: djevojka za zeniti?
rekoh.....ovo mi je popravilo dan....mislim ovaj istinit razgovor...sanabe wrote:LOVEABLE wrote:sanabe wrote:"Koji sam ti?"
"Sta bolan?"
"Koji sam ti po redu, nemoj samo reci drugi"
"Nisi mi drugi"
"Nego"
"Prvi si mi. Zar nisi skonto?'
i go to vo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta se kezis, ovo je istinit razgovor![]()
![]()
![]()
- ladyada