Danin - najpozeljniji nezenja u BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
miss sixty
jao onog da ne kazem glupana kaze da pretjerujemo u hvaljenju danina a on nahvali vedada do bola.Ma jedina istina je da je danin momak bez greske a svi koji pisu nesto protiv njega su ljubomorni pa i trebaju biti stvarno u bih nema ljepseg momka,i nek ne pisu glupe komentare oni koji nemaju pojma o kome pricam SVI OSTALI KOJI SU ISKRENI SLOZIT CE SE DANIN JE MRAKKKKKKKKKK
-
sunday_morning
misssss??miss sixty wrote:Ma jedina istina je da je danin momak bez greske a svi koji pisu nesto protiv njega su ljubomorni pa i trebaju biti stvarno u bih nema ljepseg momka...
ma slozit cu se da je danin mrak, i nahvalila sam ga vopra, ali nije bas najbolji momak u BIH... imamo mi jos dobrih frajera, gledam nesto, pa ni u mene mi co'ek nije los
-
Zreli
Meni je jos uvijek najteze sto sam one pacove uvrijedio, ko zna sta oni sad osjecaju...mozda su se sakrili u neki kutak i razmisaljaju kako je zivot nepravedan, moram uplatit sadaku da mi allah oprosti ... ja sam stvarno nekad surov ...
btw. kad je neka zvijezda ucestvovala na tim glupim takmicenjema za glavnog kurtona u gradu?! Recimo, sto nije Banderas bio neki kurton? Zato, sto nije lud da raja poslije kazu, ma on dize tegove i puderise lice, bio je na takmicenju, pusti njega!
Cestitam Banderrasu!
btw. kad je neka zvijezda ucestvovala na tim glupim takmicenjema za glavnog kurtona u gradu?! Recimo, sto nije Banderas bio neki kurton? Zato, sto nije lud da raja poslije kazu, ma on dize tegove i puderise lice, bio je na takmicenju, pusti njega!
Cestitam Banderrasu!
-
Cvako
Uplatio je tebi dobri Allah vjecnu pretplatu u dzehennemu jer pljujes po mrtvom covjeku.A mi se fatamo zivih, pogotovu zrelih pacova pa ih nabijamo na neku stvar sto ti nemas.Isci babuku para nek ti kupi gumenu, pa si ga zabij u dupe, manje ce te ljubomora boljeti.Pickice!Zreli wrote:Meni je jos uvijek najteze sto sam one pacove uvrijedio, ko zna sta oni sad osjecaju...mozda su se sakrili u neki kutak i razmisaljaju kako je zivot nepravedan, moram uplatit sadaku da mi allah oprosti ... ja sam stvarno nekad surov ...
Cestitam Banderrasu!
-
vaginalna_manipulacija
Evo jedna sličica ali mala, nema druge na net-u:

A Daninu čestitke!

A Daninu čestitke!
-
hananah
Edu, oprosti ali Vedad ne stanuje daleko od mene, cesto ga vidim kad izvede psa, onako simpa je ali je nizak, pa misice su vise od njega, drugo, u Barosu nekad stogod kupim tako da sam vidjela uzivo i Danina, oprosti, ali ne mogu se ni porediti. Danin je ipak laf, a nije bio izbor "Ko najvise voli mamu" nego "Najpozeljniji nezenja". Tako
(Ove cvike su iz Barosa, evo jos jedne
)
-
Aristokrata
fin momak...vaginalna_manipulacija wrote:Evo jedna sličica ali mala, nema druge na net-u:
A Daninu čestitke!
- manijak1
.....Da je ko Šaravanja , bio bi i party

-
miss sixty
eh moja ti sundaj morning ne znam kakav ti je "coek" ali ja zaista nisam nigdje vidjela sladjeg momka ne samo u bih nego i sire
-
sunday_morning
eh moja sixty -
ja reko' da se malo pohvalim ali nedate
salila se ja bona..a da je covjek subjektivan, posebno kad je zaljubljen, ne moze se poreci..
htjedoh reci, danin je super i puno bolji uzivo nego na ovoj slici...da jos jednom potvrdim da me ne bi bombardovale sicky & Co.
ja reko' da se malo pohvalim ali nedate
salila se ja bona..a da je covjek subjektivan, posebno kad je zaljubljen, ne moze se poreci..
htjedoh reci, danin je super i puno bolji uzivo nego na ovoj slici...da jos jednom potvrdim da me ne bi bombardovale sicky & Co.
-
Satriani
Prica se da ce ona dvojica iz finala, s obzirom da nisam prtio show veze nemam ko su, podici optuznicu protiv NTV Hayat, zbog ne regularnosti takmicenja. Jer kako kazu Danin je dobio na osnovu par glasova iz zirija, a glas publike je bio na strani nekog drugog, ne znam kojeg od njih s obzirom da ne baratam imenima.Trazi ce milionsko obestecenje, a s obzirom da nesto fakat smrdi, moglo bi se dogodit da i vuk bude sit i ovce na broju. Naravno ako podignu tuzbu!
-
Hera
Cuj nesto smrdi??? Hvala bogu da one zene iz zirija nisu dopustile da onaj Mujo pobjedi, papak nad papcima, fuj, nema nista gore one vrste ljudi, iz nekakve je picke materine, bar starci mu (jeste mu vidjeli staraca bez zuba, s' dva osnovne), a lafo metroseksualac, svako jutro se frizira kod Elvira bla, bla... Kao trendy i cool, ma mrs ovce cuvat i krave musti seljacino!
Onaj retard iz Viskog nije znao ni sopstveno pismo procitati, a vala ni onaj malac nije bolji... Sva trojica narodnu nekakvu guslali!!!
Daninu svaka cast, jedini je bar semi-urban... I zgodan je do bola...
Haj' peace
Daninu svaka cast, jedini je bar semi-urban... I zgodan je do bola...
Haj' peace
-
CuraDrugogSistema
ma da. to su garant oni sto je citava njihova mahala glasala za njih putem poruka, pa da im je sad stan. a neee mo'reee..
treba znat sastavit 2 prosto prosirene recenice u roku od 100 sekundi, ne dovod "daidze" i neke (lafo) zvijezde estrade da bi se kao nezenja mogao okitit epitetom "najpozeljniji".
sipak !!!
na samom pocetku finalea receno je da ce glas zirija vagati pola. nema "nisam znao".
kako se ova diskusija ovdje rasplamsava, sve mi je draze i draze sto je Danin pobijedio.
sipak !!!
na samom pocetku finalea receno je da ce glas zirija vagati pola. nema "nisam znao".
kako se ova diskusija ovdje rasplamsava, sve mi je draze i draze sto je Danin pobijedio.
-
Zreli
ma mozda je i ziv, samo malo zalutao u kanalizacionoj mrezi...
a, allah je pustinjski bog, ako ga uopste ima, u gradu vladaju drugi bogovi, sine moj... neplasim se ja allaha, on nek radi svoj poso, a ja cu svoj ...
a, ljubomoran, hahaha, kako veci moze biti na manjeg ljubomoran?!
dobar ti taj vic, klempo mamin ...
a, allah je pustinjski bog, ako ga uopste ima, u gradu vladaju drugi bogovi, sine moj... neplasim se ja allaha, on nek radi svoj poso, a ja cu svoj ...
a, ljubomoran, hahaha, kako veci moze biti na manjeg ljubomoran?!
dobar ti taj vic, klempo mamin ...
- Lace
naravno da je ok...a muji je proradio ego...njemu ne treba stan jer on tj njegova porodica u svom posjedu imaju prostore koji se po velicini mogu poredit s aquom, prema curama je gad (bar znam za jednu njegovu ozbiljnu vezu u kojoj se bas i nije pokazao kao najpozeljniji nezenja vec kao nesto sto treba izbjegavat), poznajem ga licno godinama i kao raja je ok al ima boljih ...drago mi je da je danin pobjedio...zgodan, lijep, pismen..cak je pokazao i da zna biti zabavan...to se moglo vidjet i u zadnjoj epizodi...nesto na fazon transformacije iz klark kenta u supermena
, muzicki obrazovan i iza njega niko ne stoji...kako rece sve je sam postigao i ja vjerujem da je to tacno...zbog toga ga postujem...ma danin je pravi macan