Kako ste upoznali partnera :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
umjerenooblacno

#101 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by umjerenooblacno »

Hahaha cuj umisljenog kamena :lol: :lol: Ja kao sto vec napisah sam na chat isla i iz dosade ali i s nekom nadom da cu na netu pronaci muskarca svojih snova haha ( to se prilicno odnosilo na nekog ko je priblizno visok 2 m, jer sam ja 180 - ovo se odnosi na muskarca iz snova sto se tice fizickog izgleda), a za nas visoke je prilicno tesko pronaci momka dovoljne visine bez obzira na nas izgled. I eto pronadjoh ga na netu, 198 cm, 110 kg.

A malo je tesko na danasnjem vaktu naci momka u kafanama, jer realno govoreci danas rijetko prilaze momci djevojkama, vise je to postalo obrnut proces. Narocito za djevojke koje slabo hodaju po kafanama, nema im gdje prici :D :D
Mis mekinjas

#102 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Mis mekinjas »

citroen wrote:
Mis mekinjas wrote:
ja sam jednog upoznala na autoputu, ganjali se...., ja na benzinsku, on za mnom, elem ja se njemu svidjeh on meni ne....
aj taj mi nije bio partner....
Jednog sam upoznala u čamcu, gumenom na moru, s tim sam petljala....., prevrn'o se kraj mene, ja se počela smijati, i tako....
Ja stekaO dojam da su ovdje na forumu sve neke misice(osvajacice).. :D :D :D :D :D :D :D :D
ja nisam MIS ja sam MIŠ :D
hana_montana

#103 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by hana_montana »

Mis mekinjas wrote:

ma ti si miŠko :D

mijauuuuuu :D
citroen

#104 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by citroen »

Mis mekinjas wrote:
citroen wrote:
Mis mekinjas wrote:
ja sam jednog upoznala na autoputu, ganjali se...., ja na benzinsku, on za mnom, elem ja se njemu svidjeh on meni ne....
aj taj mi nije bio partner....
Jednog sam upoznala u čamcu, gumenom na moru, s tim sam petljala....., prevrn'o se kraj mene, ja se počela smijati, i tako....
Ja stekaO dojam da su ovdje na forumu sve neke misice(osvajacice).. :D :D :D :D :D :D :D :D
Image

Frnjauuuuu :D :D :D :D :D
vox-populi

#105 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by vox-populi »

Bloo wrote:ja na mircu nikad bosanca nisam upoznala :D

al sam izgubila 4 godine zivota na mircu i skriptiranju :D

joj lijepi dalnet :mrgreen:
A Undernet?

:D

Prije nekih 15-tak godina mIRC je bio odgovoran za jednu moju vezu, koja je i potrajala :).

#bosnia@undernet
Magarece_godine

#106 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Magarece_godine »

/server irc.dal.net
/join #bosnia

/Nickserv identify ......... :D

Znaci, ovi stariji su nostalgicni prema Mircu, srednja generacija gotivi MSN, a ovi danasnji omladinci Facebook ....

Ja curu upozno kod nene rahmetli ... Otis'o da obidjem nenu, a ona s rodicom radila maturski ... i drz nedaj, ganjaj, pisi poruke... nije se dala mala :) Pa i na more odem s rodicom i s njom ..... I tako u neki vakat desi se nesto fino .. i tako evo sad ce pet godina ... Jos malo i svadba :)
Not My Idea

#107 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Not My Idea »

Magarece_godine wrote:/server irc.dal.net
/join #bosnia

Znaci, ovi stariji su nostalgicni prema Mircu, srednja generacija gotivi MSN, a ovi danasnji omladinci Facebook ....

ja imala @ na #ze :lol:
and for the record, ja nisam stara :oops:
Dr.medicine

#108 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Dr.medicine »

umjerenooblacno wrote:Hahaha cuj umisljenog kamena :lol: :lol: Ja kao sto vec napisah sam na chat isla i iz dosade ali i s nekom nadom da cu na netu pronaci muskarca svojih snova haha ( to se prilicno odnosilo na nekog ko je priblizno visok 2 m, jer sam ja 180 - ovo se odnosi na muskarca iz snova sto se tice fizickog izgleda), a za nas visoke je prilicno tesko pronaci momka dovoljne visine bez obzira na nas izgled. I eto pronadjoh ga na netu, 198 cm, 110 kg.

A malo je tesko na danasnjem vaktu naci momka u kafanama, jer realno govoreci danas rijetko prilaze momci djevojkama, vise je to postalo obrnut proces. Narocito za djevojke koje slabo hodaju po kafanama, nema im gdje prici :D :D
nego imas ti neku frendicu da je tvoje visine :mrgreen: , nama je teže naci nesh visoko nego vama :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#109 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by plain vanilla »

Not My Idea wrote:
Magarece_godine wrote:/server irc.dal.net
/join #bosnia

ja imala @ na #ze :lol:
and for the record, ja nisam stara :oops:
joj laga, ping me :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#110 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ladyblue18 »

kokuz_sa wrote:na mostu kod novog robota..ona prolazila meni se svidjela,zaustavio je pozvao na kafu u onu bastu sto ima iza robota..bili pili kafu..kasnije malo setali vilsom
naletimo na mobitel neko zaboravio u vilsu na klupi(N klasa nokije) nazvali kucni broj tog mob..dosla neka zena od kcerke joj bio mob..pocastila nas sa 20Km sto smo ga nasli i pitala jesmol par..mi kazali prijatelji..kaze nama teta i ja sam sa svojim muzem bila prijateljica a sada 20god u braku :D
i mi se nasmijali slatko
i evo 2 god skupa :D :D
Najljepse na temi do sada :-D

I mislim evo da sam upravo skontala zasto neko musko kad pogrijesi broj, odjednom pocne slati poruke i opet zvati :lol:
HAVANA

#111 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by HAVANA »

Magarece_godine wrote:Znaci, ovi stariji su nostalgicni prema Mircu, srednja generacija gotivi MSN, a ovi danasnji omladinci Facebook ....

A u macku piterinu :roll: Ja sam bas metuzalem :cry: Kod mene bas ono starinski bilo...grad,dernek,koncert,skola,plaža...kakv mirc i qurac palac... :roll:
yellow cat

#112 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by yellow cat »

HAVANA wrote:
Magarece_godine wrote:Znaci, ovi stariji su nostalgicni prema Mircu, srednja generacija gotivi MSN, a ovi danasnji omladinci Facebook ....

A u macku piterinu :roll: Ja sam bas metuzalem :cry: Kod mene bas ono starinski bilo...grad,dernek,koncert,skola,plaža...kakv mirc i qurac palac... :roll:
tata, jes to ti? :D
zenny

#113 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by zenny »

ja svoju upozn'o na dernek.ba (ne ponosim se lokacijom :D ) prije malo manje od tri godine. prva kojoj sam se javio a i zadnja kako se ispostavilo :-)
HAVANA

#114 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by HAVANA »

yellow cat wrote:
HAVANA wrote:

tata, jes to ti? :D

Idi uci biologiju,kraj je godine :evil:ImageImage
HAVANA

#115 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by HAVANA »

sanabe wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sram te i stid bilo.Starijem covjeku tako.
zelenashica

#116 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
sanabe wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sram te i stid bilo.Starijem covjeku tako.
Kad je quzit nisi star ,je l stari čiko :oops:
Shacii

#117 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Shacii »

Na maturskoj ekskurziji u Španiji...išli 3 godine skupa u srednju školu nikad se vidjeli nismo....prvi susret na eks, ja imala momka pa smo bili raja tih 10-tak dana,rekla da nikad ne bih mogla biti njegova cura il on moj momak, vratili se u Bosnu, ja prekinula sa momkom prvi dan i sad evo se bliži 6.godišnjica..završili srednju skupa, završili fax skupa pa ponovo na apsolventsku eks u Španiju.... i sve super kao i prvih dana.
i_ja_na_forumu

#118 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by i_ja_na_forumu »

Shacii wrote:Na maturskoj ekskurziji u Španiji...išli 3 godine skupa u srednju školu nikad se vidjeli nismo....prvi susret na eks, ja imala momka pa smo bili raja tih 10-tak dana,rekla da nikad ne bih mogla biti njegova cura il on moj momak, vratili se u Bosnu, ja prekinula sa momkom prvi dan i sad evo se bliži 6.godišnjica..završili srednju skupa, završili fax skupa pa ponovo na apsolventsku eks u Španiju.... i sve super kao i prvih dana.
ojj kako kjut :) :) :) :) :) :)
ljubav_aha

#119 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ljubav_aha »

plain vanilla wrote:Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera? :D
nisam JA :-D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#120 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by plain vanilla »

ljubav_aha wrote:
plain vanilla wrote:Sad je vec vrijeme postaviti pitanje, jel postoji iko ko na internetu nije upoznao bar jednog partnera? :D
nisam JA :-D
ti si daleko, inace bi ti njima dosad dohakala :D
headbanger

#121 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by headbanger »

jednu samo upaznao na autoputu, tacnije na benzinskoj, ona u cekrekcijama
vracam se sa piramide i natuzilo u wc, smotam ga na pumpu
obavim ja fiziolosku potrebu i krenem prema autu kad pored mene peugeot 307 ispuhana prednja guma
helem ja mahenm i pokazem na gumu, peugeot zakoci otvara se prozor, kad tamoooooo uuuuuuuuuuuuuuu ljepotica nad ljepoticama, noge su mi se oduzele, jezik svezo, u grlu knegla, koljena kelcaju, a ona uz sexy/zavodnicki smijesak kaze izvolte, a ja njojzi drhtavim glasom i crven u licu kazem da joj je guma ispuhala
helem ona tu stane, izadje iz auta, ma dobra ko dobar dan, sto bi mi muskinje rekli govno bi joj pojeo ko sarmu
duga smedja kosa, palve okice, sminka umjerena, guz potaman, ma san snova, zahvaljuje se ona meni, reko nista nista i dalje zadihan i crven u licu i klecavih nogu
helem vidim ide ona prema gepeku da vadi gumu i alat, stavlja dizalicu
ja sam i dalje crven u licu, zarumenio se ko kakav seljacic, namontirala onda dizalicu, pocela da dize auto
ja upalim svoje auto i odem
Ma.Le.Na

#122 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Ma.Le.Na »

hmmmm :D :lol:
Zoya

#123 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Zoya »

I Boga ti sta je bilo kad si se probudio? :lol:
headbanger

#124 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by headbanger »

Zoya wrote:I Boga ti sta je bilo kad si se probudio? :lol:
bilo mi zima po nogama
Zoya

#125 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Zoya »

headbanger wrote:
Zoya wrote:I Boga ti sta je bilo kad si se probudio? :lol:
bilo mi zima po nogama
Nije bilo zene u blizini da te pokrije? :sad: Lose skroz, moras opet na kamion i traziti nesto drugo :D
Post Reply