Nikad ne plačem od sreće, kad plačem to je isključivo što sam tužna i što me nešto zaboljelo. Jedina suza koju pustim, a da nije zbog tuge je od suncaFelis wrote:Zar ne moze biti plakanje i radost? Veselje?nevidljiva_ wrote:Plačem,ali ne volim plakati pred drugim osobama, jer ne volim dijeliti tugu, ali se desilo i to u nekim situacijama...bilo je jače od mene.
O plakanju
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#101 Re: O plakanju
- tinchy
#102 Re: O plakanju
Prije sam rijetko kad plakala.. U poslednje vrijeme malo češće jer sam prolazila kroz baš teško razdoblje pa se skupi. Ne volim plakati pred drugima, samo kad sam sama... Plakala sam jednom od sreće al' baš.. Što se tiče filmova i toga, preplakala sam ''Marley i ja'' i ''P.S I love you'', to su jedina dva filma zbog kojih sam suzu pustila
Nekada ne volim ni rastanke, ne plačem al' mi stane neka knedla u grlu.. Samo radi jednog sam rastanka zaplakala i to kad je osoba tek zamakla za čošak. 
- Mannequin
#103 Re: O plakanju
I ja sam jedna od osoba koja pred drugima ne place. U kuci se isplacem (kad dodje vec do toga da sam tuzna ili stogod da me natjera na suze), nije mi belaj da me obitelj vidi kako placem, ali pred drugima no way
sta ja znam ubjedjenja sam da su ljudi pokvareni (cast pojedincima), kad vide da nisi ok, da ti je tesko i da si emotivno negdje dole u podrumu, vecina njih ce ti zadati jos udarac, pokusati te srozati jos nize.. Ma da opet imam dvije prijateljice s kojima sve dijelim i pred njima ako padne suza znam da ce sve uciniti da me opet oraspoloze. Uz film Duh (Patrick Swayze) plakala sam k'o kisna godina

-
mimsy
#104 Re: O plakanju
Ja nekad krenem plakati bez raloga,valjda mi se nesto nakupi i moram se olasati
to mi se desava kad dugo ne placem.Inace sam jako osjetljiva pa mozda zbog toga.
- Hemel
#105 Re: O plakanju
najvise me pogadja bijeda i neimastina u kojoj zene, djeca, ljudi ispastaju...
sve drugo mogu iskulirati ali ovo me brate slomi...
sve drugo mogu iskulirati ali ovo me brate slomi...
- cek
#106 Re: O plakanju
Stalno placem 
- kockica_kockica
#107 Re: O plakanju
Kad sam tuzna i kad se svijet srusi ... Kad imam kamen na dusi... Placem u tami sobe svoje ... Obicno suze skrivam od znatizeljnih pogleda i laznih osmjeha... Ne placem cesto....
Sretnih suza se vise i ne sjecam ... davno je to bilo....
Sretnih suza se vise i ne sjecam ... davno je to bilo....