Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komi wrote:ženski usb stik
neki miris oko 50 km
šal i rukavice
malo srce
veliko srce volim te
malog medu
medu
velikog medu neki originalni dvd kako postati bolja osoba
auto na daljinski
bas me interesuje kako si prosao nakon ovog DVD poklona............
vidiš da sam se nasmijao pored... ne sjećam se više ali nije bilo to baš tako... nego nešto biti bolji danas ili tako nešto nemoj se nervirati ma one gluposti ko knjige kako postati moderna žena ...ne znam ni sam gdje to nabavih
A ispleti joj priglavke. Ako već nećeš da daješ pare onda uloži vrijeme. Kakav si sa heklanjem?
Napravi joj ogrlicu od cvijeća. Nije uopće nešto zahtjevno samo treba malo strpljenja. Ili još bolje, naberi joj teglu šumskih jagoda. Mmmm jagodeee. A pjesmica? To ti ne bi trebalo biti teško. Može nešto i na fazon "iza kuće metar drva, ti si moja ljubav prva". Nije bitno samo nek se rimuje i nek joj izmami osmijeh na lice. Obavezno spomeni njeno ime ili nadimak, to ti je very important. Možeš joj neprimjetno turiti u torbu ili u džep za bolji efekat. Ili napravi neki kolač samo za nju. Obavezno sa čokoladom. Svi vole čokoladu. Može nešto kao što su oni kineski fortune cookies (kolačići sreće?) sa svitkom papira i nekakvom porukom. Poruku sam skontaš. Ili joj kupi one dječije čarape sa sličicama Miki Mausa, Paje Patka i sl. Krenulo me je. Mašta fotosintezira. Javi na PM ako trebaš još ideja. Sve zavisi šta ta tvoja voli.
Ma.Le.Na wrote:...hajde muski sta volite dobiti na dar
meni je jedino bitan osjecaj posebnosti, a sam poklon mi i nije toliko vazan! dakle, to treba da bude nesto sto je samo meni namijenjeno i sto nikada nije niti bi drugom poklonila!
Skromno, nema sta!?
naravno ...samo sve po zasluzi
onaj ko je zasluzio od mene je dobio poklon na kome sam radila par dana
al jbg ne cijeni i opet...ne zasluzuje to svako
dakle...pitanje se odnosilo vise na ove sto ne zasluzuju toliki trud
meni je jedino bitan osjecaj posebnosti, a sam poklon mi i nije toliko vazan! dakle, to treba da bude nesto sto je samo meni namijenjeno i sto nikada nije niti bi drugom poklonila!
Skromno, nema sta!?
onaj ko je zasluzio od mene je dobio poklon na kome sam radila par dana al jbg ne cijeni i opet...ne zasluzuje to svako
eto vidis, koliko god ja grubo zvucao istinu zborim
mozes ti meni 66 pari priglavaka isplesti ali kada mi das, anamo nju, ja zaboravim na priglavke
kontas
djaba ti je muskinje smo taki, ko tvrdi suprotno, nije musko nego ..., a ti hoces musko jel tako
headbanger wrote:
mozes ti meni 66 pari priglavaka isplesti ali kada mi das, anamo nju, ja zaboravim na priglavke
kontas
djaba ti je muskinje smo taki, ko tvrdi suprotno, nije musko nego ..., a ti hoces musko jel tako
hm..ok mozda sam ja naopaka ali sex ne bi trebalo posmatrati kao poklon..
valjda je to nesto normalno za razmjenu
cuj poklanjati sex..
headbanger wrote:
kontas
Skromno, nema sta!?
onaj ko je zasluzio od mene je dobio poklon na kome sam radila par dana
al jbg ne cijeni i opet...ne zasluzuje to svako
ko ne cijeni tvoj trud, govno mu!? Pa bio musko ili zensko!
headbanger wrote:
kontas
♥ Julianna ♥ wrote:bolje 2 u 1 - priglavke za anamo njega
bravo, napokon jedan iskren odgovor nekoga ko zna sta hoce u zivotu
prava zena, a ne ko ove shmeeezle koje danima dumaju sta bi dragom kupile ili kontaju kako li ce ih dragi iznenaditi
sta ri je jasno
mislis to sto nemam djevojku, da je to zbog ovakvih izjava
ma ja ganjam samo udate mame cija djeca idu u 7mi osnovne
ostalo me ne zanima
nemam zivaca da neko meni laze a i ja njoj
ovako znamo sta hocemo ne moramo se lagati
Bellydancesuperstar wrote:
kad si ti zadnji put imao curu?
nije do njega,imao bi on al´ mu zena neda
eto moras sve pokvarit
ja se taman ufurao da pocnem barit a ti sjeba koncepciju
a ja vec zamisljam taj trbusni ples pa one dukate pa marama foliovi golovi