Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da pitam ove Dortmundovce, sto ne igra proslogodisnji odlicni lijevi bek Schmelzer, nisam nesto upratio da je neka povreda u pitnju, vidim da Lowe ima prednost!
BHF_Manijak wrote:Da pitam ove Dortmundovce, sto ne igra proslogodisnji odlicni lijevi bek Schmelzer, nisam nesto upratio da je neka povreda u pitnju, vidim da Lowe ima prednost!
povrijedjen bio cijele pripreme, tako da tek sada pocinje da trenira sa ekipom, cim se oporavi ponovo zauzima mjesto ...
Lowe se pokazo itekako dobrim, extra odigrao protiv hamburga
jos jednom se scouting bvb-ea odlican (izvukli su ga iz 4-lige)
Hajmo prognoze za danas, ja tipujem da bi Gundo mog'o prvijenac zabiti.
0-3 (Kagawa, Gündoğan, Kagawa)
P.S. Zanimljiv je i pad kvote na Dortmundu, sa 2.10 na 1.75.
Malik Urcic wrote:Hajmo prognoze za danas, ja tipujem da bi Gundo mog'o prvijenac zabiti.
Malik Urcic wrote:Hajmo prognoze za danas, ja tipujem da bi Gundo mog'o prvijenac zabiti.
Koja fula,jbg
Ma sve kontam mora se ta losa tradicija rusit protiv Hoffa, al nista od toga jos izgleda
Ne otpisujte Arsenal tako lako, uz malo srece oni mogu do drugog mjesta gotovo pa sigurno.
A danas veliki ispit u Leverkusenu, nakon razvaljivanja HSV-a, te dvije ne tako dobre utakmice protiv Hoffenheima i Nurnberga (neprepoznatljiva igra) neznam sta ocekivati danas. Nadam se da Klopp ima pravi lijek za ove apotekare.
Zanimljivo je da danas nastupaju Braca blizanci jedan protiv drugog, Lars i Sven Bender.
Prognoziram utakmicu s dota golova, 2-2 , 2-3. (Zadnji put kad sam prognoziro zavrsilo je neslavno)
Zbog teške ozljede Subotića, protiv Bayerna će u prvih 11 biti vjerovatno Felipe Santana - kako god, moraju obratiti pažnju na Gomeza u petercu, jer on jedino što zna dat', je neki šugavi odbijanac s 5 centimetara - mislim da mu je to i maximalan domet šuta ( 5-6 centimetara )
Olakšavajuća okolnost pred taj meč je što će se vjerovatno do tad Robben povrijedit' dok bude kupov'o kifle u šopingu
Nadam se pobjedi, mada će biti hebeno teško, jer Bayern, čini mi se dugo nije bio jači i u boljoj formi.
Gandalf wrote:Zbog teške ozljede Subotića, protiv Bayerna će u prvih 11 biti vjerovatno Felipe Santana - kako god, moraju obratiti pažnju na Gomeza u petercu, jer on jedino što zna dat', je neki šugavi odbijanac s 5 centimetara - mislim da mu je to i maximalan domet šuta ( 5-6 centimetara )
Olakšavajuća okolnost pred taj meč je što će se vjerovatno do tad Robben povrijedit' dok bude kupov'o kifle u šopingu
Nadam se pobjedi, mada će biti hebeno teško, jer Bayern, čini mi se dugo nije bio jači i u boljoj formi.
Brate, i ja bih više volio da Borussia uzme, ali pogledaj samo kakve golove Gomez daje ove sezone pa ispravi tu 5-6 cm tvrdnju. Evo ti hint, Napoli i Villarreal.
Protiv Villarreala nije dao gol, samo protiv Citya i Napolija! Ali stoji sve sto si reko, Gomez je sve, samo ne igrac "koji zna zabit sa 5-6cm gol"! Pogledaj recimo golove protiv Intera prosle godine u Minhenu, tacnije onaj jedan gol kad je se sjajno snaso ispred golmana Intera, pa onda gol za reprezentaciju Njemacke protiv Belgije, itd itd itd...Jest da je inace girac peterca sto bi rekli, tanjirdzija, ali odlican je napadac!