REFERENDUM
- Gandalf
#101 Re: REFERENDUM
Ne vidim ništa neočekivano ni od dodika ni od čovića - dakle oni koji mrze BiH ( dodik & čović ) na sve neefikasne načine pokušavaju srušiti državu po sistemu - dizanja nacionalnih tenzija i naravno opstrukcijama - dakle već viđeno i očekivano kao i konačni rezultat - neuspjeh ove dvojice geliptera u njihovim traljavim i bajatim pokušajima - još ljepše stvar izgleda kada su ih ameri označili kao glavne krivce za zastoj - ne bih se puno uzdao u svijetlu budućnost vožda i sokola, nezavisnih eresova i stolnih entiteta 
-
palermo
#102 Re: REFERENDUM
Dobro, ali bilokakva vrsta potcjenjivanja ne donosi dobro.Vitez Koja wrote: Znamo mi sta treba raditi. Dovoljno je, za sada biti spreman, a poslije toga ce vec doci vrijeme, kada ce se ta spermnost negdje i realizovati. Kada je u pitanju buducnost BiH, ja nemam dilema i u tom slucaju znam sta trebam raditi.Do tada, treba se malo i zajebavati
Suviše se stvari u posljednje vrijeme sihronizovano događa da imamo pravo na potcjenjivanje.
I nemam ni ja dilema oko toga šta i za šta se borim, i kakvu budućnost BiH želim. Ali, kad kažeš dovoljno je biti spreman, ja tebe pitam ponovo, jesi li siguran da smo spremni, ne samo za rat, nego za adekvatan odgovor, znamo li šta trebamo raditi osim što ćemo čekati da dođe vrijeme.....
zajebancija je uvijek dobrodošla, tu se slažemo
- madner
#103 Re: REFERENDUM
To je dobar stav, sta nam je ciniti?Corto Maltese wrote: To se mijenja od osobe do osobe. Kao i policy, pripadao sam armiji naivaca, koja se do aprila '92 zajebavala na račun rata, onda je došlo iz guzice u glavu, pa sam se par dana ljutio, potom sam preskočio sljedeće dvije faze i prihvatio da na suprotnoj strani nisu maloumni idioti, nego ozbiljni i organizovani protivnici, i da protiv njih valja ratovati. Ubrzo sam shvatio i da valja ratovati dugo, jer se maloumni idioti i lažni proroci, posve nedorasli situaciji, nalaze uglavnom na mojoj strani, i to na visokim pozicijama. Utoliko me ovi događaji još više podsjećaju na proljeće '92-ge.
- Macan Online
#104 Re: REFERENDUM
Tensai wrote:Tipičan primjer kako se ljudima zamazuju oči i odvraća pažnja od pravih problema.Zemlja je u velikoj krizi,nezaposlenost ogromna,cijene hrane rastu a oni se bave referendumima.Baš me interesuje koliko će ljudi izaći na taj referendum.
- Vitez Koja
#105 Re: REFERENDUM
Desavaju se i na drugoj strani dosta sihronizovanih stvari, samo one se, radi mnogih medija, ne primjete bas mnogo. Najbitnije je da se nebude pesimista. Razbijacima BiH se vise zuri, tako da se nece dugo morati cekati vrijeme odgovora.palermo wrote:Dobro, ali bilokakva vrsta potcjenjivanja ne donosi dobro.Vitez Koja wrote: Znamo mi sta treba raditi. Dovoljno je, za sada biti spreman, a poslije toga ce vec doci vrijeme, kada ce se ta spermnost negdje i realizovati. Kada je u pitanju buducnost BiH, ja nemam dilema i u tom slucaju znam sta trebam raditi.Do tada, treba se malo i zajebavati
Suviše se stvari u posljednje vrijeme sihronizovano događa da imamo pravo na potcjenjivanje.
I nemam ni ja dilema oko toga šta i za šta se borim, i kakvu budućnost BiH želim. Ali, kad kažeš dovoljno je biti spreman, ja tebe pitam ponovo, jesi li siguran da smo spremni, ne samo za rat, nego za adekvatan odgovor, znamo li šta trebamo raditi osim što ćemo čekati da dođe vrijeme.....
zajebancija je uvijek dobrodošla, tu se slažemojedino ona ne treba služiti kao što Corto reče poricanju
Zasada, dovoljno je pokazati jaku volju da se necemo miriti sa razbijanjem BiH,a ja i ti znamo, da mi imamo tih odgovora i to na hiljade....
Last edited by Vitez Koja on 14/04/2011 11:44, edited 1 time in total.
- nosara
#106 Re: REFERENDUM
Stavit pedju i gracica na visoke pozicije...?madner wrote:To je dobar stav, sta nam je ciniti?Corto Maltese wrote: To se mijenja od osobe do osobe. Kao i policy, pripadao sam armiji naivaca, koja se do aprila '92 zajebavala na račun rata, onda je došlo iz guzice u glavu, pa sam se par dana ljutio, potom sam preskočio sljedeće dvije faze i prihvatio da na suprotnoj strani nisu maloumni idioti, nego ozbiljni i organizovani protivnici, i da protiv njih valja ratovati. Ubrzo sam shvatio i da valja ratovati dugo, jer se maloumni idioti i lažni proroci, posve nedorasli situaciji, nalaze uglavnom na mojoj strani, i to na visokim pozicijama. Utoliko me ovi događaji još više podsjećaju na proljeće '92-ge.
- Corto Maltese
#107 Re: REFERENDUM
Prestati sa samozavaravanjem, trijumfalizmom bez pokrića, pretvaranjem pobjeda u poraze, i proglašavanjem poraza pobjedama.madner wrote:To je dobar stav, sta nam je ciniti?Corto Maltese wrote: To se mijenja od osobe do osobe. Kao i policy, pripadao sam armiji naivaca, koja se do aprila '92 zajebavala na račun rata, onda je došlo iz guzice u glavu, pa sam se par dana ljutio, potom sam preskočio sljedeće dvije faze i prihvatio da na suprotnoj strani nisu maloumni idioti, nego ozbiljni i organizovani protivnici, i da protiv njih valja ratovati. Ubrzo sam shvatio i da valja ratovati dugo, jer se maloumni idioti i lažni proroci, posve nedorasli situaciji, nalaze uglavnom na mojoj strani, i to na visokim pozicijama. Utoliko me ovi događaji još više podsjećaju na proljeće '92-ge.
Da je bio na čelu stranke koja je dobila 17,5% glasova na državnom nivou pretpostavljam da bi José Luis Rodríguez Zapatero u noći 3 na 4 oktobar rekao nešto kao: "Nismo pobijedili, ali smo ostvarili pomake ka pobjedi. Pomake koji mogu, nekad, za 2, 5 , 10 godina, dovesti do toga da ovo bude normalna zemlja. A sad svi na spavanje, jer treba sutra poraniti da bismo radili za budućnost Špan... pardon Bosne i Hercegovine"
Onaj koji je u BiH ostvario 17,5% je odabrao da kaže: "Ovo je najveća pobjeda od '45-te."
Trijumfalistički nastup će nas koštati. Winston Churchill, tokom WW II, nije održao niti jedan trijumfalistički govor. Njegov optimizam je bio provučen kroz: "Krv, znoj i suze...", i dobro je pazio da u tom optimizmu ne ode dalje od: "Ovo nije kraj, nije ni početak kraja, ali je kraj početka..." JFK, N. Mandela, A. Lincoln, M.L. King... također nisu bili poznati po trijumfalističkim govorima.
Toliko o formi, hajd'mo malo i o suštini.
Za razliku od stavova laprdala koji ne umiju dobaciti dalje od ljepljenja smajlića i forumskih etiketa, po meni svaka izvršna odluka OHR-a na dugi rok šalje vodu na mlin antibosanskih snaga, jer iako kratkoročno donose neko dobro (do sada je svaka takva odluka bila u korist države BiH), naposlijetku dokazuje nemoć probosanske snage da sami provedu ono za šta se zalažu.
Na žalost, rješenja, u ovom mandatu, nema. Uz lažne proroke koji su na čelu probosanskih snaga osuđeni smo da čekamo humanitarnu pomoć OHR-a, kao što smo, zbog prethodnih lažnih proroka (uprkos svim borbenim naporima ARBiH), od '92 do '95. bili osuđeni na humanitarnu pomoć UNHCR-a.
Dobro je, ne puca se.
Last edited by Corto Maltese on 14/04/2011 12:20, edited 1 time in total.
-
Alfa_Ze
#108 Re: REFERENDUM
Corto Maltese wrote:Ta pretjerana zajebancija ima svoju dijagnozu, phihijatrijsko ime i utvrđeni tok. Možeš je naći na prvom mjestu skale od pet stupnjeva tugovanja po Elisabeth Kubler-Ross:
Poricanje,
Ljutnja
Pogađanje
Depresija
Prihvaćanje
pazi ovaj put kod odabira strane ??Corto Maltese wrote: To se mijenja od osobe do osobe. Kao i policy, pripadao sam armiji naivaca, koja se do aprila '92 zajebavala na račun rata, onda je došlo iz guzice u glavu, pa sam se par dana ljutio, potom sam preskočio sljedeće dvije faze i prihvatio da na suprotnoj strani nisu maloumni idioti, nego ozbiljni i organizovani protivnici, i da protiv njih valja ratovati. Ubrzo sam shvatio i da valja ratovati dugo, jer se maloumni idioti i lažni proroci, posve nedorasli situaciji, nalaze uglavnom na mojoj strani, i to na visokim pozicijama. Utoliko me ovi događaji još više podsjećaju na proljeće '92-ge.
-
Hodidid
#109 Re: REFERENDUM
Mile igra pokera. Kao sto neki rekose ovo raspisivanje referenduma je cisto napinjanje misica pred MZ i svojim vlastitim glasackim tijelom. Bit je u tome kao sto rekose oni iz PDP u redu referendum a sta nakon njega?
Odluka o organiziranju referenduma po tom pitanju je klasicno antiustavno i antidaytonsko djelovanje. Dodik podriva u biti same temelje na kojima je zasnovana RS i to je ono sto je dobro u cijeloj stvari.
Covjek otvara raznorazne opcije rijesavanja pitanja RS koje nece ici na ruku niti njemu niti srbima ali boze moj kad su vec samodestruktivni tu im se ne moze puno pomoci.
Odluka o organiziranju referenduma po tom pitanju je klasicno antiustavno i antidaytonsko djelovanje. Dodik podriva u biti same temelje na kojima je zasnovana RS i to je ono sto je dobro u cijeloj stvari.
Covjek otvara raznorazne opcije rijesavanja pitanja RS koje nece ici na ruku niti njemu niti srbima ali boze moj kad su vec samodestruktivni tu im se ne moze puno pomoci.
-
gvozderkov
#110 Re: REFERENDUM
Ekonomska kriza je upravo sjajno podloga za rat. U principu, narod koji nema za hljeba u radikalnim opcijama vidi jedini izlaz.Tensai wrote:Tipičan primjer kako se ljudima zamazuju oči i odvraća pažnja od pravih problema.Zemlja je u velikoj krizi,nezaposlenost ogromna,cijene hrane rastu a oni se bave referendumima.Baš me interesuje koliko će ljudi izaći na taj referendum.
Naš problem je u tome što se previše bavimo Dodikom i onom tamo stranom a malo problemima u našim redovima kojih ima na pretek. Za njih valjda znamo kakvi su i kakvom se ideologijom vode i na šta su sve spremni, za naše izgleda mnogi ne znaju ili ne žele da znaju.
Obrazovanje i kulturu smo srozali na najniže moguće nivoe. Po ulicama nam u čoporima hodaju mladi kriminalaci, potencijalne ubice, šesnaestogodišnje cece mece bez grama sive mase i morala koje se prodaju za veliku Milka čokoladu.
Devedesetih smo izabrali najgore moguće ljude koji su nas takom rada izdali a poslije rata popljačkali i pretvorili u robove( osim onih koji su imali neke veze i završili na budžetu pa su sada ko' neka srednja klasa). Njihova djeca sada kupuju novog BMWa (jer onom starom ima već 2 godine ) i grade po jednu vikendicu širom federacije na svakom uzvišenju većem od 1000 m.
Nadam se da ćemo u slijedeći rat, koji je po mom mišljenju samo pitanje vremena i bez kojeg apsolutno nema nikakvog rješenja, ući spremniji i sa pravim ljudima a nakon što završimo sa mjesnim zajednicama Pale, Miljevina, Sokolac itd.. uraditi totalnu čistku u našim redovima i krenuti sa izgradnjom normalne države.
- nosara
#111 Re: REFERENDUM
Ja bih ipak probao sa pedjom i gracicem... Mozda i krsmanom, ako je jos ziv...Corto Maltese wrote:Prestati sa samozavaravanjem, trijumfalizmom bez pokrića, pretvaranjem pobjeda u poraze, i proglašavanjem poraza pobjedama.madner wrote:To je dobar stav, sta nam je ciniti?Corto Maltese wrote: To se mijenja od osobe do osobe. Kao i policy, pripadao sam armiji naivaca, koja se do aprila '92 zajebavala na račun rata, onda je došlo iz guzice u glavu, pa sam se par dana ljutio, potom sam preskočio sljedeće dvije faze i prihvatio da na suprotnoj strani nisu maloumni idioti, nego ozbiljni i organizovani protivnici, i da protiv njih valja ratovati. Ubrzo sam shvatio i da valja ratovati dugo, jer se maloumni idioti i lažni proroci, posve nedorasli situaciji, nalaze uglavnom na mojoj strani, i to na visokim pozicijama. Utoliko me ovi događaji još više podsjećaju na proljeće '92-ge.
Da je bio na čelu stranke koja je dobila 17,5% glasova na državnom nivou pretpostavljam da bi José Luis Rodríguez Zapatero u noći 3 na 4 oktobar rekao nešto kao: "Nismo pobijedili, ali smo ostvarili pomake ka pobjedi. Pomake koji mogu, nekad, za 2, 5 , 10 godina, dovesti do toga da ovo bude normalna zemlja. A sad svi na spavanje, jer treba sutra poraniti da bismo radili za budućnost Špan... pardon Bosne i Hercegovine"
Onaj koji je u BiH ostvario 17,5% je odabrao da kaže: "Ovo je najveća pobjeda od '45-te."
Trijumfalistički nastup će nas koštati. Winston Churchill, tokom WW II, nije održao niti jedan trijumfalistički govor. Njegov optimizam je bio provučen kroz: "Krv, znoj i suze...", i dobro je pazio da u tom optimizmu ne ode dalje od: "Ovo nije kraj, nije ni početak kraja, ali je kraj početka..." JFK, N. Mandela, A. Lincoln, M.L. King... također nisu bili poznati po trijumfalističkim govorima.
Za razliku od stavova laprdala koji ne umiju dobaciti dalje od ljepljenja smajlića i forumskih etiketa, po meni svaka izvršna odluka OHR-a na dugi rok šalje vodu na mlin antibosanskih snaga, jer iako kratkoročno donose neko dobro (do sada je svaka takva odluka bila u korist države BiH), naposlijetku dokazuje nemoć probosanske snage da sami provedu ono za šta se zalažu.
Na žalost, rješenja, u ovom mandatu, nema. Uz lažne proroke koji su na čelu probosanskih snaga osuđeni smo da čekamo humanitarnu pomoć OHR-a, kao što smo, zbog prethodnih lažnih proroka (uprkos svim borbenim naporima ARBiH), od '92 do '95. bili osuđeni na humanitarnu pomoć UNHCR-a.
Dobro je, ne puca se.
To su ljudi kojima su trijumfi u krvi...
- Alfons Kauders
#112 Re: REFERENDUM
a sta ocekujes od stranke koja je i 2006 proglasila pobjedu, mada nisu bili ni blizu...Corto Maltese wrote:Prestati sa samozavaravanjem, trijumfalizmom bez pokrića, pretvaranjem pobjeda u poraze, i proglašavanjem poraza pobjedama.madner wrote:To je dobar stav, sta nam je ciniti?Corto Maltese wrote: To se mijenja od osobe do osobe. Kao i policy, pripadao sam armiji naivaca, koja se do aprila '92 zajebavala na račun rata, onda je došlo iz guzice u glavu, pa sam se par dana ljutio, potom sam preskočio sljedeće dvije faze i prihvatio da na suprotnoj strani nisu maloumni idioti, nego ozbiljni i organizovani protivnici, i da protiv njih valja ratovati. Ubrzo sam shvatio i da valja ratovati dugo, jer se maloumni idioti i lažni proroci, posve nedorasli situaciji, nalaze uglavnom na mojoj strani, i to na visokim pozicijama. Utoliko me ovi događaji još više podsjećaju na proljeće '92-ge.
Dobro je, ne puca se.
ali nemojte ljudi ovdje o strankama, uopste se ne radi o tome... mozemo mi do sutra pricati protiv sdp-ove koalicije sa sda, mozemo plakati sto male stranke nisu koalirale da naprave kakvu-takvu koaliciju i da se ne baci 10% glasova, mozemo zaliti sto se nisu formirala dva bloka, sdp i lijan kao gradjanska, sda, hsp i 90tka kao narodnjacka opcija...
koja god da opcija zasjedne u fbih, nikad nece biti po volji politike rs... nije valjala sda, nije valjao haris, ne valja zlatko, ne bi im valjao ni mirnes, ni batko kokuz, ni danis, pa vjerovatno ni fahra... rs nikad nece biti rahat dok je dio bih i tacka...
e zato su tu stranci... ne radi se o sadaci druze - to je njihov mandat, obaveza... sami su skrojili ustav, sami su napravili dejton, sami su garantirali takav poredak...
- seln
#113 Re: REFERENDUM
Nekako sam imao isharet da ces ti i ovu temu okrenuti na kritiku SDP-a.Corto Maltese wrote: Da je bio na čelu stranke koja je dobila 17,5% glasova na državnom nivou pretpostavljam da bi José Luis Rodríguez Zapatero u noći 3 na 4 oktobar rekao nešto kao: "Nismo pobijedili, ali smo ostvarili pomake ka pobjedi. Pomake koji mogu, nekad, za 2, 5 , 10 godina, dovesti do toga da ovo bude normalna zemlja. A sad svi na spavanje, jer treba sutra poraniti da bismo radili za budućnost Špan... pardon Bosne i Hercegovine"
Samo jos na LJ&S da pocnes o SDP-u: "izlazim sa djevojkom ve dvije godina, ali ona u zadnje vrijeme ima 17,5% i proglasava to pobjedom...u staljinistickom maniru se ljubi"
Nema nam druge, moramo zbaciti vladu i postaviti Pedju i Qratza.
-
Alfa_Ze
#114 Re: REFERENDUM
tek je April
УСПОРЕНА ИСПЛАТА ПЕНЗИЈА У РС
14/04/2011 (11:14)
Из Фонда ПИО РС саопштено је да је због успореног прилива средстава у Фонд , за исплату пензија потребно седам до осам дана.
Од почетка седмице , путем пошта, исплаћено је 89 одсто пензија, док ће остали корисници пензије добити наредних дана, рекао је портпарол Фонда ПИО РС, Тихомир Јоксимовић.
С.В.
''spas'' je u Referendumu !!
-
yml
#115 Re: REFERENDUM
Kaze Dodik - Nisu srbi za ovo, nisu za ono...pa nisu ni muslimani nikad bili za ovakvu drzavu a ne seremo...Sutra je godisnjica Armije BiH pa skontah da smo mi njih ionako trebali (i ostale koji mrze BiH) otjerati 1995-e, al ih spasise ameri...uglavnom kontam mozda bi trebali muslimani raspisati referendum (ko je ZA) da se opet zapuca, al ovaj puta muslimani da pocnu prvi, pa dokle ko moze, al da zavrsimo zauvijek sa fasistima...P.S. Mi muslimani iz BiH smo uvijek bili za mirna rijesenja,al na taj fol na poklase 1992,pa bi volio ako nista da ovaj put budemo spremni...
- arzuhal
#116 Re: REFERENDUM
Upravo tako. I sad, meni je enigma hoće li taj narod skontat više Stvar ili će, gologuz i kokuzan, cvasti od sreće što je Dodik ''opet spasio srpski narod''...Alfa_Ze wrote:tek je April
Из Фонда ПИО РС саопштено је да је због успореног прилива средстава у Фонд , за исплату пензија потребно седам до осам дана.
Од почетка седмице , путем пошта, исплаћено је 89 одсто пензија, док ће остали корисници пензије добити наредних дана, рекао је портпарол Фонда ПИО РС, Тихомир Јоксимовић.
С.В., . . . . a gdje je kraj godine ??
![]()
- Alfons Kauders
#117 Re: REFERENDUM
pa kad nisu skontali zadnjih 20 godina, sumnjam...arzuhal wrote:Upravo tako. I sad, meni je enigma hoće li taj narod skontat više Stvar ili će, gologuz i kokuzan, cvasti od sreće što je Dodik ''opet spasio srpski narod''...Alfa_Ze wrote:tek je April
![]()
- seln
#118 Re: REFERENDUM
Tipujem na dvicu.arzuhal wrote:Upravo tako. I sad, meni je enigma hoće li taj narod skontat više Stvar ili će, gologuz i kokuzan, cvasti od sreće što je Dodik ''opet spasio srpski narod''...Alfa_Ze wrote:tek je April
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#119 Re: REFERENDUM
arzuhal wrote:
Upravo tako. I sad, meni je enigma hoće li taj narod skontat više Stvar ili će, gologuz i kokuzan, cvasti od sreće što je Dodik ''opet spasio srpski narod''...
prije ovo drugo, jer ce se nekako za taj sporiji priliv optuziti Federalci, tako da ce volja i ljubav naroda opet biti u Vođu
nista drugacije ni kod nas nije
cim se ljudi malo pobune, spomenes ugrozene nacionalne interese i svi opet ko stado za tobom
- madner
#120 Re: REFERENDUM
Mislim da je malo optimizma i vjere u mogucnost promjene itekako bitna poruka. Nije tacno za Churcila, nije to rekao 1940 kada su ostali sami. Ali procitaj kada je rekao da je kraj pocetka dosao. Nije jos ni 1943 bila, Svabe od Atlantika do Mediterana i Volge. Ali kao sto si rekao, manimo se forme.Corto Maltese wrote:Toliko o formi, hajd'mo malo i o suštini.madner wrote:To je dobar stav, sta nam je ciniti?Corto Maltese wrote: To se mijenja od osobe do osobe. Kao i policy, pripadao sam armiji naivaca, koja se do aprila '92 zajebavala na račun rata, onda je došlo iz guzice u glavu, pa sam se par dana ljutio, potom sam preskočio sljedeće dvije faze i prihvatio da na suprotnoj strani nisu maloumni idioti, nego ozbiljni i organizovani protivnici, i da protiv njih valja ratovati. Ubrzo sam shvatio i da valja ratovati dugo, jer se maloumni idioti i lažni proroci, posve nedorasli situaciji, nalaze uglavnom na mojoj strani, i to na visokim pozicijama. Utoliko me ovi događaji još više podsjećaju na proljeće '92-ge.
Dobro je, ne puca se.
Sada ignorises svoj soptsveni savjet. Na drugoj strani nisu levati. Osigurali su bili mehanizam blokade i deblokade. Pa nije Kristo pocela blokirati FBiH prije dvije godine zato sto nisu bili u vlasti.
Dakle realno, ovakva konstrukcija zahtjeva aktivan rad OHR-a. I poenta Deytona 2 ili Deytona plus je da se osigura mehanizam domacoj vlasti da moze izvrsiti te deblokade.
- arzuhal
#121 Re: REFERENDUM
Na Vujakliji definicija ''SRBI'':
Narod koji nikad nije propustio priliku da propusti priliku.
Narod koji nikad nije propustio priliku da propusti priliku.
- madner
#122 Re: REFERENDUM
Potpuno si u pravu, zato kod nas svake izbore isti pobjedjuju. Kad ce vise glasati za drugeBloo wrote:arzuhal wrote:
Upravo tako. I sad, meni je enigma hoće li taj narod skontat više Stvar ili će, gologuz i kokuzan, cvasti od sreće što je Dodik ''opet spasio srpski narod''...
prije ovo drugo, jer ce se nekako za taj sporiji priliv optuziti Federalci, tako da ce volja i ljubav naroda opet biti u Vođu
nista drugacije ni kod nas nije
cim se ljudi malo pobune, spomenes ugrozene nacionalne interese i svi opet ko stado za tobom
-
Bokas
#123 Re: REFERENDUM
yml wrote:Kaze Dodik - Nisu srbi za ovo, nisu za ono...pa nisu ni muslimani nikad bili za ovakvu drzavu a ne seremo...Sutra je godisnjica Armije BiH pa skontah da smo mi njih ionako trebali (i ostale koji mrze BiH) otjerati 1995-e, al ih spasise ameri...uglavnom kontam mozda bi trebali muslimani raspisati referendum (ko je ZA) da se opet zapuca, al ovaj puta muslimani da pocnu prvi, pa dokle ko moze, al da zavrsimo zauvijek sa fasistima...P.S. Mi muslimani iz BiH smo uvijek bili za mirna rijesenja,al na taj fol na poklase 1992,pa bi volio ako nista da ovaj put budemo spremni...
Kad ce taj referendum
Dodik je mala maca, kakvih careva ima.
- ReD aka Socijalista
#124 Re: REFERENDUM
Ta ce Srbi skontati? Plavsicka je rekla ako treba i krojene halisati za "crpcku"
Tako ce i biti...
Tako ce i biti...
- arzuhal
#125 Re: REFERENDUM
Da, ali poslije švedskog hotela je izjavila, u svom prvom intervjuu, kako su se Srbi sudbinski uvijek nalazili na biranju između dva puta i redovno izabirali onaj gori po sebe.ReD aka Socijalista wrote:Ta ce Srbi skontati? Plavsicka je rekla ako treba i krojene halisati za "crpcku"![]()
Tako ce i biti...