poticaj wrote:Koliko dugo si ih pila?ho oponopono wrote:...joj kod mene željezo bilo 4 ali one odvratne Tot’hema ampule me spasiše!
...ma samo jednu kutiju e sada se ne sjećam koliko ih je bilo u pakovanju, ali meni su pomogle!
Moderator: anex
poticaj wrote:Koliko dugo si ih pila?ho oponopono wrote:...joj kod mene željezo bilo 4 ali one odvratne Tot’hema ampule me spasiše!
shandrprcSA wrote:cijena i gdje uzeti?
Jaja od prepelica!ho oponopono wrote:...joj kod mene željezo bilo 4 ali one odvratne Tot’hema ampule me spasiše!
Jel fakat? Meni sad hoće da rade velike analize jer ne mogu detektirati kako tako nisko željezo (5), ja mislim da je upitanju puka genetika i uvijek sam bila malokrvna, a imala sam baš skoro jaja od prepelica i dala cuki, nisu mi se svidjela..centar1969 wrote:Jaja od prepelica!ho oponopono wrote:...joj kod mene željezo bilo 4 ali one odvratne Tot’hema ampule me spasiše!
ma dobro, pogresno sam se izrazilakiki-miki wrote:Kako do daljnjeg?
Ne smije se ni to previše.
A moram se složiti najbrže se od njih popravlja.Plus uzimajte obavezno i tablete C vitamina.
moze biti da imas lupanje zbog manjka zeljeza, to je jedan od simptoma..Big Ang wrote:Tuspas meneI kod mene željezo 4. Totemu sam tek počela piti. A sve je počelo od aritmije srca.
![]()
Uglavnom nešta nisam dobro
Koliko treba vremena da se željezo popravi?
Pa ja. Imala lupanje pa me poslali da povadim nalaze i otkrili da nemem željeza. Minimalno je 8. Ja ni tolko nemam.lavorpunvode wrote:moze biti da imas lupanje zbog manjka zeljeza, to je jedan od simptoma..Big Ang wrote:Tuspas meneI kod mene željezo 4. Totemu sam tek počela piti. A sve je počelo od aritmije srca.
![]()
tothema ce ti unistiti zube a nece popraviti zeljezo...sirup domaci od grozdja ili borovnice, svako jutro veliku kasiku prije jela. ima gospodja koja na sajmu domacih proizvoda ispred ekonomskog fakulteta 2x godisnje prodaje ove sirupe. nemam nijednu praznu flasu da ti dam njen br ali cu vidjeti s bratom cim se vrati s puta da mi da njen br jer on trenutno pije. moja malena a i sestric su za mjesec dana popravili zeljezo s ovim sirupima.Big Ang wrote:Tuspas meneI kod mene željezo 4. Totemu sam tek počela piti. A sve je počelo od aritmije srca.
![]()
nece, ukoliko je bude pila na slamku i izbjegavala kontakt sa zubima. ja sam je pila mjesec dana i nisam primijetila da mi je obojila zube.semmy wrote:tothema ce ti unistiti zube a nece popraviti zeljezo...Big Ang wrote:Tuspas meneI kod mene željezo 4. Totemu sam tek počela piti. A sve je počelo od aritmije srca.
![]()
da nemas problema sa stitnjacom?Big Ang wrote:Pa ja. Imala lupanje pa me poslali da povadim nalaze i otkrili da nemem željeza. Minimalno je 8. Ja ni tolko nemam.lavorpunvode wrote:moze biti da imas lupanje zbog manjka zeljeza, to je jedan od simptoma..Big Ang wrote:Tuspas meneI kod mene željezo 4. Totemu sam tek počela piti. A sve je počelo od aritmije srca.
![]()
Koliko treba vremena da se željezo popravi?![]()
![]()
Ljudi moji ja isto ka da kopam a ne sjedim povazdan, tolko sam umorna![]()