LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
-
adi123
#101 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
S obzirom da sam ja otvorio temu i da su administratori malo ispravili naslov,, koji je bio LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV, Njegovi poslusnici pokusavaju da ga pravdaju, al ne moze bolan bolan Zecu, istina kad tad stigne, na ovaj il na onaj nacin. Ovo je najbolji vid tvoje promocije, jako je dobro sigurno. Nece se prestati pisati o ovomo nikad i nikad doke se dugovanja ne izmire. Trenutno je to otislo na sud, nek sud rijesi dugovanja kad tad, al unistavanje tvog imena i LDS-a nece nikad prestati dok se ne rijesi. Dokazi za sud su svi prikupljeni.................
Last edited by Anonymous on 31/10/2011 17:29, edited 1 time in total.
Reason: OPOMENA pred ban!
Reason: OPOMENA pred ban!
- daisy80
#102 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
vox-populi wrote:Ne znam zasto se neki cude zbog "piskaranja" po forumu o ovoj temi. LDS nije samostalna zanatska radnja pa da imidz igra sporednu ili malu ulogu. LDS je politicka stranka kojoj se daju glasovi, izmedju ostalog, i zbog povjerenja. A ovo "piskaranje" taj imidz itekako narusava. Zato treba pisati dalje, i to ne samo na ovoj temi nego na SVAKOJ gdje se LDS spominje. I nastaviti sve dok se pare ne isplate.
Puna podrska!
Sitna prevara osoba sa invaliditetom
Šta bi tek radio da mu se da mogućnost raspolaganja budžetskim sredstvima
-
sumirprimus
#103 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
auhhh ovo tek sad vidjeh...
sta reci a ne zaplakati ...
ako su nam ovakvi liberali,ne mogu ni zamislit ove ultra desne

sta reci a ne zaplakati ...
ako su nam ovakvi liberali,ne mogu ni zamislit ove ultra desne
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#104 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Nemojmo prejudicirati,povučeni su potezi koji možda mogu dovesti do isplate ljudima kojima je Zec dužan..

- super.nova
#105 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Update
:
Danas je stiglo jos jedno u nizu od obecanja koje glasi : "pare bi mogle leci svaki dan" . Znam da bi citirani liberal volio da ostane anoniman
al prepoznace se.
Vjerovati ili ne? Nazalost, iskustvo kaze NE!
Danas je stiglo jos jedno u nizu od obecanja koje glasi : "pare bi mogle leci svaki dan" . Znam da bi citirani liberal volio da ostane anoniman
Vjerovati ili ne? Nazalost, iskustvo kaze NE!
- super.nova
#106 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Da ne zaboravim,
ovo se odnosi na sve one liberale kojih primam poruke pozive i mailove koji u 90% slucajeva imaju sljedeci sadrzaj:
„Cuo/vidio sam se sa Bojanom i rekao mi je da ubrzo stizu pare (e sad tu se sadrzaj mijenja; ili od CIK-a – jer je neka gospodja iz RS-a presla u LDS,
ili se ceka uplata zbog ucesca u Skupstini USK-a,
ili neko LDS-u placuje neki drug bla bla bla) pa te zovem da te obradujem jer ce vam dug biti isplacen za 15tak, 10... dana“ I na kraju, OBAVEZNO najdraza recenica : „AKO LAZE BOJAN LAZEM I JA“.
Ovo se do sada desilo bar 15tak puta, i ja vas lijepo pitam : KO OVDJE LAZE?
Ili fakat mislite da ce vam nakon svega neko povjerovati??
Nemojte trositi svoje vrijeme da mi saljete ovakve i slicne poruke, apsolutno me ne zanimaju, zanimaju me samo pare! Mozete mi se javiti samo onda kada budete htjeli uplatiti. Do tada, CAO!
Ni oni izgovori: „Nisam ni ja nista dobio a bio sam tu svaki dan“ , ne pale, jer je tvoj status znatno drugaciji od mog.
Eto toliko...
ovo se odnosi na sve one liberale kojih primam poruke pozive i mailove koji u 90% slucajeva imaju sljedeci sadrzaj:
„Cuo/vidio sam se sa Bojanom i rekao mi je da ubrzo stizu pare (e sad tu se sadrzaj mijenja; ili od CIK-a – jer je neka gospodja iz RS-a presla u LDS,
ili se ceka uplata zbog ucesca u Skupstini USK-a,
ili neko LDS-u placuje neki drug bla bla bla) pa te zovem da te obradujem jer ce vam dug biti isplacen za 15tak, 10... dana“ I na kraju, OBAVEZNO najdraza recenica : „AKO LAZE BOJAN LAZEM I JA“.
Ovo se do sada desilo bar 15tak puta, i ja vas lijepo pitam : KO OVDJE LAZE?
Ili fakat mislite da ce vam nakon svega neko povjerovati??
Nemojte trositi svoje vrijeme da mi saljete ovakve i slicne poruke, apsolutno me ne zanimaju, zanimaju me samo pare! Mozete mi se javiti samo onda kada budete htjeli uplatiti. Do tada, CAO!
Ni oni izgovori: „Nisam ni ja nista dobio a bio sam tu svaki dan“ , ne pale, jer je tvoj status znatno drugaciji od mog.
Eto toliko...
- prljavi Hare
#107 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
.„AKO LAZE BOJAN LAZEM I JA“
-
adi123
#108 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
ZECCCCCC,,,,,,, PAREEEEEEEEEE VAMOOOOOOOOO, SRAMOTO JEDNA,, STIDI SE, BJEDNICE,,,
- ReD aka Socijalista
#109 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Vidim pare jos nisu legle

-
zvončica5
#110 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Je li se to javlja jedini LDS-ov zastupnik iz Unsko -Sanskog kantona koji nije osvojio mandat na račun LDS-a nego brojnih stranaka koje su na tom regionu bile u koaliciji?ReD aka Socijalista wrote:Vidim pare jos nisu legle![]()
- prljavi Hare
#111 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Moj Bojane,i ono malo levata što su vam davali glasove više neće,što nije nikakvo čudo.Znam rođenog Sarajliju
koji se na izbore prijavio kao nezavisni kandidat za općinsko vijeće,kako ga puno ljudi poznaje računao je da
će ko od šale prikupiti dovoljno glasova,međutim na kraju je imao 3 glasa ,
a samo iz rođene kuće sedam osoba je bilo sa pravom glasa!
Ovo se dešava kada te ljudi upoznaju,a prava je sramota da ni rođena porodica ti onda na da glasa,možda
majka,njena ljubav je bezgranična!
koji se na izbore prijavio kao nezavisni kandidat za općinsko vijeće,kako ga puno ljudi poznaje računao je da
će ko od šale prikupiti dovoljno glasova,međutim na kraju je imao 3 glasa ,
a samo iz rođene kuće sedam osoba je bilo sa pravom glasa!
Ovo se dešava kada te ljudi upoznaju,a prava je sramota da ni rođena porodica ti onda na da glasa,možda
majka,njena ljubav je bezgranična!
- ReD aka Socijalista
#112 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Aha pa da...zvončica5 wrote:Je li se to javlja jedini LDS-ov zastupnik iz Unsko -Sanskog kantona koji nije osvojio mandat na račun LDS-a nego brojnih stranaka koje su na tom regionu bile u koaliciji?ReD aka Socijalista wrote:Vidim pare jos nisu legle![]()
- Skijaš
#113 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ
Pa Bojane kukom te po Neretvi tražili, hoće li te pare ?daisy80 wrote:o ovakvim se stvarima treba itekako pisati.
Sitna prevara osoba sa invaliditetomneprocjenjivo jadno, bijedno posebno za političke djelatnike
Šta bi tek radio da mu se da mogućnost raspolaganja budžetskim sredstvima
-
StupskaBitanga
#114 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Jesu ovo oni sa šašavim sloganom
budi mangup
budi mangup
- Skijaš
#115 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Zamisli Zec-Filipoviću dati da igra neku ulogu u određivanju gdje idu stotine miliona maraka ? Baš ti ono izvuče osmijeh na lice.StupskaBitanga wrote:Jesu ovo oni sa šašavim sloganom
budi mangup
- prljavi Hare
- Skijaš
#117 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
prljavi Hare wrote:![]()
- vox-populi
#118 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Budi mangup!

- Skijaš
#119 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
vox-populi wrote:Budi mangup!
- prljavi Hare
#120 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Ima li Bojane para koje si kratak ljudima?

- ultima_palabra
#121 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Skijaš wrote:Zamisli Zec-Filipoviću dati da igra neku ulogu u određivanju gdje idu stotine miliona maraka ? Baš ti ono izvuče osmijeh na lice.
Liberalno Demokratska stranka je na sjednici Glavnog Odbora u Gorazdu razmatrala trenutnu politicku i posebno ekonomsku situaciju u Bosni i Hercegovini izrazivsi veliku zabrinutost situacijom u vezi sa penzionim fondovima.
"Nesposobnost ili gore, nezainteresovanost vlada u Bosni i Hercegovini da zaustave sve teze poslovanje dramaticno se odrazava na penzione fondove i sposobnost odrzanja i ovako minimalnih isplata.Pogorsanje uslova poslovanja koje tjera poslodavce da formalno otpustaju radnike kako bi ih ponovo uposlili na crno, vec ima osjetne posljedice na mjesecni priliv fondova. Najavljene pojacane inspekcije ce bez dilema povecati naplatu kazni ali i dodatno opteretiti sve poslodavce i njihove firme gurajuci ih u jos dublje dugove. LDS trazi da vlade pod hitno preduzmu korake na oporavku poslovanja i poboljsanju ekonomije. U tom smislu najavljena zaduzivanja i trezorski zapisi se moraju koristit iskljucivo kao alat za olaksanje uslova poslovanja a ni u kojem slucaju za pokrivanje potrosnje i vlastitih plata.
- Skijaš
#122 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
ljudi, pare će bit' u septembru, ne'a potrebe da dižete frku
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#123 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
nego imal' tih plata Bojane ili ćemo opet čitati još jedno saopćenje o tome šta je Mile reko'?
-
zvončica5
#124 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Gospodin B.Z.F. više voli platiti kaznu CIK-u zbog neplaćanja radnika nego isplatiti te iste radnike. Osim toga sve je na sudu.
- super.nova
#125 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV
Update:
Ovaj put Zec nije uspio pobjeci direktnom sudaru! Mada je po starom obicaju pokusao...
Obzirom da je opet otisao mole se svi koji ga uoce samo da ga pitaju: GDJE SU PARE?

Ovaj put Zec nije uspio pobjeci direktnom sudaru! Mada je po starom obicaju pokusao...
Obzirom da je opet otisao mole se svi koji ga uoce samo da ga pitaju: GDJE SU PARE?