Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lunizz
#101 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Muhidin Zukic rahmeta mi 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#102 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
nemojte ljudi samo kafandžija...da su trilion puta bili dobri fudbaleri ništa neće dobrog donijeti savezu koji je administartivna organizacija. Trebamo ljud koji su OK, nek su bili fudbaleri, ali moraju imati i drugih iskustava u fudbalu poput trenerskog rada i menadžmenta.
Osim bi bio nešto posebno, ali je uopšte upitno da li Osim sa zdravstvenim problemima koje ima realno može obavljati tu funkciji. Isto tako mislim da pretjerujemo da će doći ljudi koji vole Bih i fudbal a koji su već angažirani u inozemstvu tipa: Hadžibegića, Bajevića, Kodre, Baždarevića, čak i Barbareza.
Možda najrealnija opcija za predsjednika bi bio Predrag Pašić, a opet treba uzeti u obzir njegov privatni angažman oko Bubamare i dobro provjeriti da li postoji mogući sukob interesa.
Hebiga kad se sve sagleda, ko god bude birao neće imati lagan posao.
Najbolje bi bilo da predsjednik FS/NS BiH bude Milorad Dodik.

Osim bi bio nešto posebno, ali je uopšte upitno da li Osim sa zdravstvenim problemima koje ima realno može obavljati tu funkciji. Isto tako mislim da pretjerujemo da će doći ljudi koji vole Bih i fudbal a koji su već angažirani u inozemstvu tipa: Hadžibegića, Bajevića, Kodre, Baždarevića, čak i Barbareza.
Možda najrealnija opcija za predsjednika bi bio Predrag Pašić, a opet treba uzeti u obzir njegov privatni angažman oko Bubamare i dobro provjeriti da li postoji mogući sukob interesa.
Hebiga kad se sve sagleda, ko god bude birao neće imati lagan posao.
Najbolje bi bilo da predsjednik FS/NS BiH bude Milorad Dodik.
-
Mustang1
#103 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Guso..Tolja ? Necete valjda njihov veliki doprinos i golove glavama zaboravit

-
El_comadante
#104 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
pa dobro opet je bitno koga bi ovi iz RS eventualno delegirali u Savez. recimo Osim, Hadzibegic bi bili ispred Sarajevskog kantona ali pitanje je koga če srbi delegirati. neko reče možemo i bez njih. možemo ali bi bilo pogubno iz razloga što bi oni to prnjeli u politiku i rekli eto vidide da nemožemo sa Bošnjacima u istoj državi i hočemo nezavisnost. sad naši su imali priliku 2002 da urade to o čemu je riječ ovde a zašto to neznam a mogli su komotno jer srbi tada nisu bili nikakav faktor i nebi se mogli mnogo buni tada kao što mogu sada.
-
s_bjelava
#105 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Niposto ove stare, ohrdane djuturume. Samo mladi, pametni i obrazovani.
Pasic, Gredic, Brabarez, Brkovic, Bakovic........

- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#106 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
s_bjelava wrote:Niposto ove stare, ohrdane djuturume. Samo mladi, pametni i obrazovani.
-
Mustang1
#107 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Sta ima nemoj stare..ti stari bas trebaju sad na pocetku da ustabile ..odnosno postave stubove nove jer imaju iskustvo veliko ...sta ce barbarez bolic kodro osnivat kojekakav savez kad ne znaju sve sto treba da znaju...da dodju u vec formiran savez to bi moglo..ili da pomognu formiranju novog saveza i to bi moglo..ali da oni vodu glavnu rijec tesko..moglo bi i to al bi potrajalo dok se oni informisu o svemu a mi imamo maksimalno mjesec i po za sve to da bi mogli igrati sljedecu utakmicu
-
elSaik
#108 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Kakav bolan RS, kakav sarajevski Kanton? Novi Savez, novi Statut, nova pravila.El_comadante wrote:pa dobro opet je bitno koga bi ovi iz RS eventualno delegirali u Savez. recimo Osim, Hadzibegic bi bili ispred Sarajevskog kantona ali pitanje je koga če srbi delegirati. neko reče možemo i bez njih. možemo ali bi bilo pogubno iz razloga što bi oni to prnjeli u politiku i rekli eto vidide da nemožemo sa Bošnjacima u istoj državi i hočemo nezavisnost. sad naši su imali priliku 2002 da urade to o čemu je riječ ovde a zašto to neznam a mogli su komotno jer srbi tada nisu bili nikakav faktor i nebi se mogli mnogo buni tada kao što mogu sada.
- BSn
#109 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Ako bi se islo na formiranje potpuno novog saveza, on ne bi bio opterecen bilo kakvim uredbama trenutnog, pa tako ne bi morao imati nikakve entitetske i kantonalne saveze. Normalno, kome se ne svidja, ne mora pristupiti takvom savezu. Isto je tako normalno da i RS nece pristupiti takvom savezu, jer su oni ubjedjenja (bas kao i Bevanda aka Amandman
) da mora postojati taj njihov regionalni savez u bas takvom obliku u kojem je sad. Nekima to moze zvucati kontraproduktivno na politickom nivou, ali bolje imati cistu i normalnu situaciju u svom dijelu avlije, kad vec komsija nece da cisti svoj, a posebno ako komsija ultimativno trazi opstanak njegovog smeca u cjelokupnoj avliji.
-
s_bjelava
#110 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Sta je ovdje smijesno, zivota ti?1946 wrote:s_bjelava wrote:Niposto ove stare, ohrdane djuturume. Samo mladi, pametni i obrazovani.
![]()
![]()
Znam ja da bi ti volio Blekica ili Baljka ali ovo je probrano drustvo, samo uspjesni, lijepi i pametni.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#111 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Pa i ti sam znaš šta je smiješnos_bjelava wrote:Sta je ovdje smijesno, zivota ti?
Znam ja da bi ti volio Blekica ili Baljka ali ovo je probrano drustvo, samo uspjesni, lijepi i pametni.
-
extraordinary
#112 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Ne znam kakav ti je argument u korist Brkovića spominjanje Baljka i Blekića, al eto. Djela definitivno ne govore u korist Brkovića, tako da, okači ga mačku u rep.s_bjelava wrote:Sta je ovdje smijesno, zivota ti?1946 wrote:s_bjelava wrote:Niposto ove stare, ohrdane djuturume. Samo mladi, pametni i obrazovani.
![]()
![]()
-
LSD
#113 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Opet pitari o Nijazu
nije im malo što im je covjek omogucio još jednu jednu tekmu za popravni protiv Slobode i opet im ne valja
pa to ni Želji nije radio 
-
extraordinary
#114 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Aj se manite levatskih priča o pitarima. Nijaz je daleko od pozitive.
-
north
#115 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Dobar je Brković, kao i Sulejman Čolaković, ali ko i Mensud Bašić.....Znači noga svim koji su sjedili u ovom savezu da mi je zjenica oka.....Da iko od njih ima trunke morala, davno bi podnio ostavku.....
Sikter
!!!
Sikter
-
extraordinary
#116 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Ja to i pokušavam reći. Ovdje ako nešto kažeš protiv Nijaza Brkovića, odmah te okarakterišu kao pitara i mrzitelja svega u vezi sa Željom. Po toj logici bismo i Ivicu pljuvali, ali nešto ne vidim to pljuvanje, svi se nadaju da će se on prihvatiti posla.
-
north
#117 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Koliko su provjerene priče koje upravo sad javiše i na Hayatu, da bi toj nekoj novoj komisiji bilo 9 članova, od kojih: tri stranca, zatim Ivica Oslim, Sergej Barbarez i Aleksandar Ristić, a navodno za preostalu trojicu se još ne zna.....
Kakve su sada okolnosti, ovo definitivno ima smisla, samo se bojim da nije neka u nizu budalaština koje izjavljuju naši vrli novinari
Kakve su sada okolnosti, ovo definitivno ima smisla, samo se bojim da nije neka u nizu budalaština koje izjavljuju naši vrli novinari
- Baltazar_khan
#118 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
vjerovatno će tako i da bude, ali najžalosnije je to da nam i u fudbalu trebaju stranci
ali opet.. bolje stranci nego bevande, petkovići i čolakovići.
ali opet.. bolje stranci nego bevande, petkovići i čolakovići.
- Murat Sabanovic
#119 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
braco ako ne bude u novom savezu onda od saveza nema nista ...
-
extraordinary
#120 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Koji braco?Murat Sabanovic wrote:braco ako ne bude u novom savezu onda od saveza nema nista ...
- Murat Sabanovic
#121 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
ukoliko je ovo tacno , za ovaj trio , bilo bi dobro...pogotovo zbog alekse...north wrote:Koliko su provjerene priče koje upravo sad javiše i na Hayatu, da bi toj nekoj novoj komisiji bilo 9 članova, od kojih: tri stranca, zatim Ivica Oslim, Sergej Barbarez i Aleksandar Ristić, a navodno za preostalu trojicu se još ne zna.....
- Murat Sabanovic
#122 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
hadziosmanovicextraordinary wrote:Koji braco?Murat Sabanovic wrote:braco ako ne bude u novom savezu onda od saveza nema nista ...
-
extraordinary
#123 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Što baš on? Upetljan je Braco u svašta, vjeruj mi 
- Murat Sabanovic
#124 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
jbg,upetljani su svi,ako cemo tako gledati..extraordinary wrote:Što baš on? Upetljan je Braco u svašta, vjeruj mi
-
Mr. Brightside
#125 Re: Novi Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine
Ja cu biti novi predsjednik(trebaju mi neke pare hitno)