Prvo su se vratili vjeri, pa nohali nekakve koscurine po bivsoj drzavi, a tek kasnije, kad im se vjera dobro vratila u zile, izvadili su nozeve...GOLFER wrote:Chmoljo wrote:fulio si gol...GOLFER wrote:hocemo li i djeci koja zavrse MEDRESU zabraniti upise na drzavne fakultete, ipak red je i to odmah spomenutia da dodam i da se ODMAH obustavi svaka finansijska i bilo kakav druga POMOC svim vjerskim objektima i Medresama a i fakultetu Islamskih nauka jer ipak to je NOVAC PORESKIH OBVEZNIKA, a oni koji to ne zele ipak imaju vise pravo da ne zele nego oi koji zele
![]()
![]()
![]()
Evo vidim da nekima smetaju pokrvene zene i djevojke u drzavnim institucijama i skolamaneka neka
nego sto se tice te velike NETRPELJIVOSTI koju vjeronauka NAVODNO stvara (sto je naravno jedna velika glupost i podvala), pa interesuje me kako onda nas POKLASE ovi nasi iz brastva i jedinstva, oni bar nisu imali vjeronauku u skoli, dakle bili su spaseni tog velikog ''zla''
jer nisu klali u ime bratstva i jedinstva...![]()
ma fulio si cijelo igralište...![]()
![]()
![]()
sto se neko pravi pametan![]()
Naravno da nisu radi toga (kao sto nisu ni vjeronauke) ali ih toliko godina zivota u brastvu i jedinstvu bez te OPASNE vjeronauke ipak dovelo do krvoprolica, al nek si se ti napravio pametan pa ja, mada iskreno od tebe me to zinenadjuje...
Koliko se sjecam, ni jedne koljace iz proslog rata nisu u klanje slali politicki komesari, vec vjerski sluzbenici...