http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/t ... /120226094
U clanku pise da ce se Esperanza od Marta moci kupiti i u BiH, a evo skoro pa ce April i nigdje je nema u trznim centrima. Jel ove godine u Martu ili iduce?
Pijmo mineralnu vodu tesanjski dijamant,a uskoro i Esperanzu
Moderator: anex
-
Fauja Singh
-
Fauja Singh
#102 Re: Pijmo mineralnu vodu tesanjski dijamant,a uskoro i Esper
Nigdje je u trznim centrima, ali sam je nasao u jednoj piljari u Sarajevu za koju nikad ne bi rekao da ce je bas oni nabaviti, i to vjerovatno prvi
Voda je vrh vrhova
bas mi je legla poslije rucka, ne cvrci i ne grize kao Sarajevski kiseljak.
Voda je vrh vrhova
- Großmeister
#103 Re: Pijmo mineralnu vodu tesanjski dijamant,a uskoro i Esper
Od mineralnih ja volim i Oazu, koja je također iz Tešnja, ali puni druga firma. Koliko znam, i Oaza je dobijala neke nagrade u Americi.
A što se tiče firme Tešanjska vrela, koja pune Esperanzu, mogu reći da imaju super kiselu vodu sa okusom limuna, koja je pravljena na fazon Sarajevskog kiseljaka Sensation. Na toj vodi sa limunom, piše Happy, jer pripada brendu Happy Tešanjskih vrela.
A što se tiče firme Tešanjska vrela, koja pune Esperanzu, mogu reći da imaju super kiselu vodu sa okusom limuna, koja je pravljena na fazon Sarajevskog kiseljaka Sensation. Na toj vodi sa limunom, piše Happy, jer pripada brendu Happy Tešanjskih vrela.
-
seksan
#104 Re: Pijmo mineralnu vodu tesanjski dijamant,a uskoro i Esper
Problem se tako lahko da rijesiti, izbjegavas d akupujes i to je to...ne znam sta imas komentarisati svoju vlast kada ti prvo pored xxl BiH proizvoda kupujes tudje proizvode!