nadam se da cete skuziti i vidjeti uopste sta je bilo sa mojim cipelama
znaci peta mi je sad toliko kratka da samo sto se maltene ne prevrnem nazad
Moderator: anex

nemoj da se ljutis, ali tvoje djeluju veoma stabilno.semlaca wrote:Šta misliš hoće li ove moje moći? Bar cenat, dva. Da se osjećam stabilnije.
tako je...svaki pametan obucar ce ti reci koliko moze.swirl wrote:S obzirom da sam prije radila skracivanje peta, misljenja sam da ih ne treba skratiti vise od 1cm, jer ako ih skratite previse, onda bude peta kratka, i cipele budu patkaste.
Praktikujem obratno, nastiklam se van, a baletanke u torbu i kad dojadi do wc-a.mishmish wrote:joooooooj, samo mi je jos ovo trebalo! ja se tako rijetko javljam na forumu, a stalno prati sta se desava. prvo sam zahvaljujuci sminka oliti make up brdo apra potrosila, a sada jos i cipele! a luda sam za njima!!
imam ih kuci toliko razlicitih pari, rasporedjenih svukuda, jer jednostavno nemam mjesta da stoje u cipelaru! aopet mi nije dosta, naravno![]()
kada vidim stiklu od 10-12 cm padam u nesvjest! i da, nosim ih na posao, s tim da lijepo dosetam u ravnim i ispod stola ih presvucem
imate li vi na poslu cipele "za ispod stola"?
jeste, bravo.semlaca wrote:Nisam baš iz Saraj'va taj na Grbavici jel' to onaj obućar haman pa na samoj raskrsnici samo gore malo posle onog Pet shopa i apoteke pa preko puta.Michun wrote:tako je...svaki pametan obucar ce ti reci koliko moze.swirl wrote:S obzirom da sam prije radila skracivanje peta, misljenja sam da ih ne treba skratiti vise od 1cm, jer ako ih skratite previse, onda bude peta kratka, i cipele budu patkaste.
imas onih sto odrezu kolko kaze pa se prevrces.
dva najbolja su...na grbavici, kad krenes na vrace, pa preko puta zutih zgrada na desnoj strani. i ima na m. dvoru iza unitica, kod onog steak house.
e jesam ga objasnila..
I ovdje cu dodati obucara na Ciglanama, ul. Avde Hume, obucarska radnja "Jadran", cuda radi sa cipelama.Michun wrote:tako je...svaki pametan obucar ce ti reci koliko moze.swirl wrote:S obzirom da sam prije radila skracivanje peta, misljenja sam da ih ne treba skratiti vise od 1cm, jer ako ih skratite previse, onda bude peta kratka, i cipele budu patkaste.
imas onih sto odrezu kolko kaze pa se prevrces.
dva najbolja su...na grbavici, kad krenes na vrace, pa preko puta zutih zgrada na desnoj strani. i ima na m. dvoru iza unitica, kod onog steak house.
To je visoko gore, izmedju zgrada?swirl wrote:
I ovdje cu dodati obucara na Ciglanama, ul. Avde Hume, obucarska radnja "Jadran", cuda radi sa cipelama.
Srednje Ciglane, sa desne strane od kosog lifta.vdivna wrote:To je visoko gore, izmedju zgrada?swirl wrote:
I ovdje cu dodati obucara na Ciglanama, ul. Avde Hume, obucarska radnja "Jadran", cuda radi sa cipelama.

alemaa wrote:Jos mojih favorita
![]()
![]()
Radnja u kojoj godinama popravljam moju obucu, samo njima smijem povjeriti svoje ljepoticeswirl wrote:I ovdje cu dodati obucara na Ciglanama, ul. Avde Hume, obucarska radnja "Jadran", cuda radi sa cipelama.

Vidjela sam ja slicne u subotu u Alti - Nine West.Zoya wrote:Ima li gdje kod nas ovakve, ili barem jedne od ovih?