svadba u tuzli/lukavcu

Tuzla, Bijeljina, Brčko, Gradačac, Živinice, Srebrenik, Lukavac, sve do Gračanice, Kladnja i Zvornika...
spreca

#101 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

dolmetscher wrote:
spreca wrote: Pamet u glavu i put pod noge :lol: :lol: :lol:
Ma kakakv put? Gdje ces? Tek si na razmatranju :lol:
Ma dalek je put :D prijeces ti razmotriti nego sto ja dodjem :lol: :lol: :lol: :lol:
dolmetscher

#102 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by dolmetscher »

spreca wrote:
dolmetscher wrote:
spreca wrote: Pamet u glavu i put pod noge :lol: :lol: :lol:
Ma kakakv put? Gdje ces? Tek si na razmatranju :lol:
Ma dalek je put :D prijeces ti razmotriti nego sto ja dodjem :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako znaci. Pih, nista od svadbe :lol:
spreca

#103 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

dolmetscher wrote: Tako znaci. Pih, nista od svadbe :lol:
kako nista od svadbe :shock: ja jos sinoc adidaske stavio da se operu u vesmasini :-) malo bile prljave mjeso beton u njima :lol: :lol: :lol: a mogu posuditi i od rodjaka samo unjega ko skije za skokove :lol: :lol: :lol: :lol:
I pantole dao da mi malo produze :D kako napomenu svadbu sinoc narasto sam jos pesh centi :lol: :lol: :lol: :lol: nemoj da bi obatalila svadbu ja vec svima razglasio :lol: :lol: :lol: :lol:
dolmetscher

#104 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by dolmetscher »

spreca wrote:
kako nista od svadbe :shock: ja jos sinoc adidaske stavio da se operu u vesmasini :-) malo bile prljave mjeso beton u njima :lol: :lol: :lol: a mogu posuditi i od rodjaka samo unjega ko skije za skokove :lol: :lol: :lol: :lol:
I pantole dao da mi malo produze :D kako napomenu svadbu sinoc narasto sam jos pesh centi :lol: :lol: :lol: :lol: nemoj da bi obatalila svadbu ja vec svima razglasio :lol: :lol: :lol: :lol:
A je l' ti to kucu pravis? :D A jesi mi se nesto proljepso od sinoc :lol: Te pantole nidoklice, to da produzis, nemoj da me brukas :D

Elem, svadba ON :lol:
spreca

#105 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

dolmetscher wrote:
spreca wrote:
A je l' ti to kucu pravis? :D A jesi mi se nesto proljepso od sinoc :lol: Te pantole nidoklice, to da produzis, nemoj da me brukas :D

Elem, svadba ON :lol:
:kiss: :kiss: :D
Ma ne sikiraj se nista ,kad me vidis nes' me poznat kako sam se proLJevso :D :lol: :lol: :lol:
dolmetscher

#106 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by dolmetscher »

spreca wrote: :kiss: :kiss: :D
Ma ne sikiraj se nista ,kad me vidis nes' me poznat kako sam se proLJevso :D :lol: :lol: :lol:
Kad te vidim necu znati sta me snaslo :lol:
kmirsad

#107 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by kmirsad »

Spreča je ko cunami... :lol: :lol: :lol:
spreca

#108 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

dolmetscher wrote:
Samo ces treptat i kimat glavom :D i vikat spreca gasi izgoro :lol: :lol: :lol: :lol:

@kmirso bices pozvat na svadbu :lol: :lol: :lol:
dolmetscher

#109 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by dolmetscher »

spreca wrote:
dolmetscher wrote:
Samo ces treptat i kimat glavom :D i vikat spreca gasi izgoro :lol: :lol: :lol: :lol:

@kmirso bices pozvat na svadbu :lol: :lol: :lol:
Sreca pa si k'o cunami :lol: :lol: Aman, sto se usrecih, da sam znala ranije bih nesto poduzela :lol:
spreca

#110 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

dolmetscher wrote: Sreca pa si k'o cunami :lol: :lol: Aman, sto se usrecih, da sam znala ranije bih nesto poduzela :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: jos neznas sta te je snaslo :lol: :lol: i sta ce te snaci :lol: :lol: :lol: sad cuvaj dok imas :lol: :lol: :lol:
dolmetscher

#111 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by dolmetscher »

spreca wrote:
dolmetscher wrote: Sreca pa si k'o cunami :lol: :lol: Aman, sto se usrecih, da sam znala ranije bih nesto poduzela :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: jos neznas sta te je snaslo :lol: :lol: i sta ce te snaci :lol: :lol: :lol: sad cuvaj dok imas :lol: :lol: :lol:
Neces me tako lako uplasiti. Moj si ili niciji :lol: :lol:
spreca

#112 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

dolmetscher wrote: Neces me tako lako uplasiti. Moj si ili niciji :lol: :lol:
Pa hajd ako ti kazes da je tako,onda je ako :-D :kiss: :oops:
dolmetscher

#113 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by dolmetscher »

spreca wrote:
Volim kad se dogovorimo :lol:

:kiss:
spreca

#114 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

dolmetscher wrote:
spreca wrote:
Volim kad se dogovorimo :lol:

:kiss:
ma jasam lahka roba :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nova_korisnica

#115 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by nova_korisnica »

jeste li se zbarili? da odmah duplu svadbu organizujemo? :D
spreca

#116 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

nova_korisnica wrote:jeste li se zbarili? da odmah duplu svadbu organizujemo? :D
jos malo pa sace :lol: :lol: :lol: :lol: kad ono bjese tvoja svadba :D
nova_korisnica

#117 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by nova_korisnica »

imas jos 2 sedmice fore...pa ti gledaj.. :) i koji dan jos plus...
spreca

#118 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by spreca »

Mashalah uskoro :D ...cestitke :D
nova_korisnica

#119 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by nova_korisnica »

spreca wrote:Mashalah uskoro :D ...cestitke :D
hvala :D
janje_

#120 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by janje_ »

nova_korisnica wrote:imas jos 2 sedmice fore...pa ti gledaj.. :) i koji dan jos plus...
SITNOOOO
Hemel

#121 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by Hemel »

Paco wrote:Kad je vec izbor pao na hotel Lukavac, onda imas u Lukavcu odlicnu slasticarnu "Patak". Prave vrhunske torte i kolace. Od hotela su udaljeni par stotina metara (malo je zavuceno, ali svako ce ti znati objasniti gdje se nalazi. Uglavnom, blizu je Doma zdravlja).

Snimanje (video), odes u RTV Lukavac i nadjes Špegelja (to mu je nadimak). Niko ti to od njega nece bolje odraditi sigurno. Radi privatno, ima kvalitetnu opremu za snimanje, montiranje itd a i zna covjek svoj posao.

Muzika - Papilon Bend :)

Za Spegelja sve pohvale. Vidi se da covjek zna svoj posao. :thumbup:

Papilon band zaobidjite u sirokom luku ako ne zelite da vas dovedu u neugodnu situaciju pred samu svirku. To je skupina prodanih dusa gdje se ne zna skim sklapas posao pa postoji mogucnost da neko iz banda dogovori svirku u isto vrijeme ali na drugom mjestu i to malo skuplje pa ti gledaj sta ces i kako se organizovati u zadnji cas.
Dobra skola preko loseg iskustva. :x
nova_korisnica

#122 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by nova_korisnica »

Svadba je prosla bolje nego smo ocekivali:) nisam ljubitelj takvih proslava ali bilo mi je ipak super:)
Ako vam treba preporuka za lokaciju, svirku, tortu, dekoraciju i fotografa javite :D
studeni76

#123 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by studeni76 »

nova_korisnica wrote:Svadba je prosla bolje nego smo ocekivali:) nisam ljubitelj takvih proslava ali bilo mi je ipak super:)
Ako vam treba preporuka za lokaciju, svirku, tortu, dekoraciju i fotografa javite :D
Mnogo sreće u braku!!!
Jel bilo u hotelu?
dolmetscher

#124 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by dolmetscher »

nova_korisnica wrote:Svadba je prosla bolje nego smo ocekivali:) nisam ljubitelj takvih proslava ali bilo mi je ipak super:)
Cestitam, sve najbolje :)

Nego, daj nam malo detalja, gdje, sta, kako. :)
Hemel

#125 Re: svadba u tuzli/lukavcu

Post by Hemel »

dolmetscher wrote:
Cestitam, sve najbolje :)

Nego, daj nam malo detalja, gdje, sta, kako. :)
jeste da se pitanje nije odnosilo na mene ali posto smo u isto vrijeme bili angazovani oko istih stvari samo su lokacije razlicite. ako nekoga interesuje iskustvo oko sve te organizacije neka slobodno pita.

restoran : Motel ''Rudar'' - sve pohvale. Imaju tri sale a mi smo bili u srednjoj od 250 mjesta od cega je bilo zauzeto 160-170 . Usluga vrhunska. Ne moze da bude problema jer se sve rjesava u hodu posto za to imaju kapacitete. Na spavanju bilo 60-70 gostiju uz prihvatljivu cijenu

muzika : ''Cao band'' - super momci koji su odradili svoj dio posla ali su bili pojacani sa jos dva vokala (jedan muski i jedan zenski). Svirka trajala sve do pola cetiri.

torta : Dolce vita. ma prekrasna torta koju su kusali i oni koji ne vole bas slatko

svjeze jagnjece pecenje u 23:00 za one koji vole - mesnica Basic

snimanje : Spegelj RTV Lukavac sa jos dva fotografa. Sve profesionalno odradjeno. Nema gdje ih nije bilo :-) Sve su zabiljezili

dodatna dekoracija : neke djevojke iz Tuzle koje imaju agenciju ali i znaju svoj posao :thumbup:

limuzina iz Bijeljine, cvjecara Maric, sveze voce sa male pijace... :-) :-) maticar svoje poceo u 19:30 bila je korektna

P.S. kada se sve pripreme urade kako treba, taj dan samo posmatras odvijanje dogadjaja i uzivas.
Post Reply