e moji "navijači"

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
johntra

#101 Re: e moji "navijači"

Post by johntra »

Bilo je sinoć i riječi o tome u ovom dokumentarcu...Vilson Džoni je o tome pričao i rekao kako su obje loptice u žrijebu za lokaciju imale u sebi papir sa imenom Split... :D
1941.

#102 Re: e moji "navijači"

Post by 1941. »

johntra wrote:Bilo je sinoć i riječi o tome u ovom dokumentarcu...Vilson Džoni je o tome pričao i rekao kako su obje loptice u žrijebu za lokaciju imale u sebi papir sa imenom Split... :D
Neko je vec stavio na youtube, ima ovdje na pocetku

Zanimljivo je da se u dokumentarcu nakratko pojavljuje i Hase (13:07) i odgovara na pitanje novinara o pomenutoj utakmici...pogledao sam mnostvo starih snimaka i sportskih dokumentaraca, ali prvi put ovdje vidim covjeka da daje neku izjavu. Cijela prica oko finala Hajduk - Sarajevo pocinje na 11:50
Obuca9

#103 Re: e moji "navijači"

Post by Obuca9 »

A mogli smo postati prvi "nebeogradski" klub sa duplom krunom.

Pu bando lopovska :x :x :x :x
barbar

#104 Re: e moji "navijači"

Post by barbar »

A jel Parangal slavio ? :D :dance:
pirmin

#105 Re: e moji "navijači"

Post by pirmin »

barbar wrote:A jel Parangal slavio ? :D :dance:
Da, al u separeu.
Sa Zaretom. :D
junkers

#106 Re: e moji "navijači"

Post by junkers »

pirmin wrote:
barbar wrote:A jel Parangal slavio ? :D :dance:
Da, al u separeu.
Sa Zaretom. :D
hoćemo li za stogodišnjicu skupa onu ;procvetala bela lala :lol:
emigrazione

#107 Re: e moji "navijači"

Post by emigrazione »

Ove godine u hrasnu i svrakinom treba ocekivati nesto slicno :D
Alkos

#108 Re: e moji "navijači"

Post by Alkos »

emigrazione wrote:Ove godine u hrasnu i svrakinom treba ocekivati nesto slicno :D
:mrgreen: :lol:
Adi_vp

#109 Re: e moji "navijači"

Post by Adi_vp »

johntra wrote:Bilo je sinoć i riječi o tome u ovom dokumentarcu...Vilson Džoni je o tome pričao i rekao kako su obje loptice u žrijebu za lokaciju imale u sebi papir sa imenom Split... :D
Nemoj lozit bezzz ljude više, vidiš kako su tezu odmah zamijenili, kup im je uzet a ne domaćinstvo jel :D
Šmekerski mi ono za kuglice bas :D
Inače dokumentarac fino urađen, najjači mi je Ivica kad u jednom momentu Boga krehnu al ono u dalmatinskom simpa fazonu, kad priča kako ga je navijač nosio na leđima do stadiona...
ganjeta

#110 Re: e moji "navijači"

Post by ganjeta »

hz__semir wrote:A mogli smo postati prvi "nebeogradski" klub sa duplom krunom.

Pu bando lopovska :x :x :x :x
Da ste mogli postali bi :zzzz:

Samo su vas uzeli za domacinstvo..ko lopatom :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#111 Re: e moji "navijači"

Post by -LIBERO- »

emigrazione wrote:Ove godine u hrasnu i svrakinom treba ocekivati nesto slicno :D
:thumbup: :mrgreen:
The 51st State

#112 Re: e moji "navijači"

Post by The 51st State »

Adi_vp wrote:
Nemoj lozit bezzz ljude više, vidiš kako su tezu odmah zamijenili, kup im je uzet a ne domaćinstvo jel :D
Inače dokumentarac fino urađen, najjači mi je Ivica kad u jednom momentu Boga krehnu al ono u dalmatinskom simpa fazonu, kad priča kako ga je navijač nosio na leđima do stadiona...
hinjavo ali standardno od zeljeznicara sa druge strane grada...
Ma.Le.Na

#113 Re: e moji "navijači"

Post by Ma.Le.Na »

jos jedna fenomenalna galerija

http://www.jutarnji.hr/hajduk-slavi-100 ... ve/925139/

i stvarno da se najezis !

za novu godinu...citav split je vec tada bio pod grafitima --100 godina hajduka..
johntra

#114 Re: e moji "navijači"

Post by johntra »

A na Gorici za jedno 25 godina...uh, pardon, za 35... :D
Ma.Le.Na

#115 Re: e moji "navijači"

Post by Ma.Le.Na »

postoje li plave baklje? :evil: :D
Adi_vp

#116 Re: e moji "navijači"

Post by Adi_vp »

The 51st State wrote:
Adi_vp wrote:
hinjavo ali standardno od zeljeznicara sa druge strane grada...
Sto je tebi hinjavo meni je šmekerski :D
Moram biti malo subjektivan glede Splita i Torcide jer ima puno zajednickih stvari između njihovog i našeg kluba..
Jedna i najbitnija je ta da nisu režimski klub :D ,druga je personalna-pa bi da ostanem amoniman :mrgreen:
I zajebi to s ove ili one strane grada, mi smo unutar grada-around sto bi rekli :D
Budi određeniji kad pokusavas nekom nesto prišiti, s koje strane, gdje nas ima, gdje nas nema i sl.,jerbo vidim da si upucen pravo...
Obuca9

#117 Re: e moji "navijači"

Post by Obuca9 »

Sva sreća pa Hajduk nije bio Titov najdraži klub, ali eto bitno je da nije režimski :lol: :lol: :lol:
fosil

#118 Re: e moji "navijači"

Post by fosil »

hz__semir wrote:Sva sreća pa Hajduk nije bio Titov najdraži klub, ali eto bitno je da nije režimski :lol: :lol: :lol:
Posto je stari bio hasta, oni su zapeli svim snagama i vecinu svojih titula osvojili u 70-tim, i bar malo mu uljepsali staracke dane. :lol:

Naprid bili, govna ili.
Meho Kodro

#119 Re: e moji "navijači"

Post by Meho Kodro »

CNN: Split je najluđi grad na svijetu

Proslavu stotog rođendana Hajduka zabilježili su i brojni svjetski mediji, a na mnogim su internetskim portalima objavljeni videozapisi impresivnog vatrometa nad Splitom, ali i oko dubrovačkih zidina, u subotu navečer i u noći na nedjelju.
Pri tome su mnogi čitatelji u komentarima izrazili divljenje spektaklom koji je priređen na nebu.

Primjerice, američki CNN je opisujući proslavu u gradu ubacio rečenicu "Split je potvrdio svoj status najluđeg grada na svijetu". I ugledni francuski sportski dnevnik L’Equipe izvijestio je o Hajdukovoj stogodišnjici.

- Hajduk Split je ugasio 100 svjećica na svojoj rođendanskoj torti. Hrvatski klub slavi stogodišnjicu, sjećajući se grupe studenata koji su iz Praga donijeli ideju o osnutku kluba, što se i dogodilo 13. veljače 1911. Veliki vatromet organiziran je u subotu navečer - piše L’Equipe, napominjući kako je Hajduk tri puta u svojoj povijesti igrao četvrtfinale Lige prvaka.
Image
(I navijači Benfice su u Lisabonu obilježili 100 godina Hajduka)

I dvije krovne nogometne organizacije, svjetska i europska, također su popratili Hajdukovu proslavu. FIFA je na svojoj službenoj web stranici javila kako je proslava počela ‘spektakularnim vatrometom iznad stadiona na Poljudu u ponoć sa subote na nedjelju’.

I FIFA ističe kako je Hajduk tri puta bio sudionik četvrtfinala najjačeg europskog klupskog natjecanja. Na naslovnici UEFA-ine web stranice jučer je bio i naslov ‘Hajduk obilježio stogodišnjicu sa stilom’. UEFA-in dopisnik iz Hrvatske izvijestio je kako su igrači Slavije postigli dva prekrasna pogotka, ali i da je to ‘teško moglo pokvariti slavlje u Splitu’.

Portal ‘Yahoo Sports’ veću je pozornost pridao spektakularnom vatrometu i bakljadama, priloživši dokaze o tome u dvije slike te videozapisu iz Dubrovnika.

- Hajdukovi navijači - poznati kao Torcida, najstarija navijačka skupina u Europi, dali su sve od sebe kako bi Split i nekoliko susjednih gradova tisućama baklji učinili vidljivima iz svemira - piše Yahoo Sport.

U šaljivome tonu zaključili su kako ‘to očito nije bio sjajan dan samo za Hajduk i njegove navijače, već za svakoga tko u Hrvatskoj prodaje baklje’.
Last edited by Meho Kodro on 15/02/2011 13:07, edited 1 time in total.
Meho Kodro

#120 Re: e moji "navijači"

Post by Meho Kodro »

ivannn wrote:
cyprus wrote:
Ne kažem ja, svaka čast :thumbup: Međutim, meni moja ograničena logika govori da sam ja npr. šibenčanin, prije bih Hajduk shvatio kao rivalski klub, nego kao svoj... Toliko.
koliko čitam, baš u šibeniku se i nije slavilo
Mozda ne koliko u Dubrovniku, Kninu... ali se i tamo slavilo

Image
Topla voda

#121 Re: e moji "navijači"

Post by Topla voda »

sto cvrce cevapi kod Haseta u radnji,na ovom klipu gore :D :lol: :D
enko 1964
Grijem se na: južnu konekciju

#122 Re: e moji "navijači"

Post by enko 1964 »

Jedna lijepa uspomena kada je Hajduk u pitanju je onih 4 : 4 protiv Želje osamdesetpete na Koševu i veličanstveni MEŠA. Uzeli im titulu ispred nosa. :dance:
KPNCTNJAH

#123 Re: e moji "navijači"

Post by KPNCTNJAH »

1941. wrote:
Sta kaze Dzajic, nadam se da ce sigurno pobijediti :-D
emigrazione

#124 Re: e moji "navijači"

Post by emigrazione »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#125 Re: e moji "navijači"

Post by -LIBERO- »

Najezih se od ovog klipa iz Titove ulice...uh hebo te :D
Locked