Sjećam se da je tu bio neki starac s dugom bradom koji je nešto pričao dječaku Bulentu
Ne mogu da se sjetim
Moderator: anex
- astrid
#101 Re: Ne mogu da se sjetim
Ev` ja sad ne mogu da se sjetim jedne dječije serije koja mi se baš nije sviđala jer mi je bila strašna
Sjećam se da je tu bio neki starac s dugom bradom koji je nešto pričao dječaku Bulentu
Nosili su neke čudne kostime,a sam ambijent je nekako bio strašan
Naziva serije nikako ne mogu da se sjetim 
- sheilak
#102 Re: Ne mogu da se sjetim
astrid, iz koje je godine to?
Meni od tih strasnih
emisija je bila najbolja "The Story Teller", Jima Hensona.
Ja se bas sjetih i serije "Najljepše priče klasične starine". (Mislim da se tako zvala) Kako sam je samo voljela!
Meni od tih strasnih
Ja se bas sjetih i serije "Najljepše priče klasične starine". (Mislim da se tako zvala) Kako sam je samo voljela!
- ja.neron
#103 Re: Ne mogu da se sjetim
@astrid
serija se zvala Kurent
"Najljepše priče klasične starine" jel radnja bila oko stare grčke ako jeste una bejtović i vanja semić su glumile u istoj
serija se zvala Kurent
"Najljepše priče klasične starine" jel radnja bila oko stare grčke ako jeste una bejtović i vanja semić su glumile u istoj
- sheilak
#104 Re: Ne mogu da se sjetim
Jeste, to je ta. Prije nekog vremena sam je gledala cini mi se na BHT-u.
-
dezurni_ucenik
#105 Re: Ne mogu da se sjetim
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 16:43, edited 1 time in total.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#106 Re: Ne mogu da se sjetim
DaCVIKERASH wrote:sheilak wrote:astrid, iz koje je godine to?
Meni od tih strasnihemisija je bila najbolja "The Story Teller", Jima Hensona.
jel to ona serija gdje neki starac psu prica bajke ??
Maske su zaista fantastične...Jim Henson u najboljem izdanju.
Ja sam imao traume od Smrti iz epizode Vojnik i smrt...ono blijedo lice bez izraza i obrva...strašno! Godinama sam kasnije zamišljao da Smrt zaista tako izgleda.
-
dezurni_ucenik
#107 Re: Ne mogu da se sjetim
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 16:43, edited 1 time in total.
- respo
#108 Re: Ne mogu da se sjetim
godina 2030-a
forumas xy postavio temu emisije iz naseg djetinjstva
nakon teleportiranja u parki ispred cyber robne kuce sjetim se naseg djetinjstva
najvise su mi se svidjale bht bebe i crtani ben 10
forumas xyz
kako se zvao onaj crtani gdje su izlazili oni iz kuglica
forumas kgh citira xyz
to su bili pokemoni i meni najdrazi je bio pikacu uz onog ne sjecam se kako se zove sto je imao elektricni udar
forumas zxy to je bio bulbasor
forumas fgd sjeca li se ko hayatovaca ja sam bio zaljubljen u cini mi se zvala se emela
forumasica qwe jeste zvala se emela meni se svidjao voditelj bila sam tajno zaljubljena u njega
a emela sada radi u obdanistu kao teta cuva moju malu curicu i cini mi se da ce uskoro u penziju
forumasica joj to su bila vremena sta li ce danasnja generacija pricati kad odraste o cyber dogadjanjima?
nakon teleportiranja u parki ispred cyber robne kuce sjetim se naseg djetinjstva
forumas xyz
forumas kgh citira xyz
to su bili pokemoni i meni najdrazi je bio pikacu uz onog ne sjecam se kako se zove sto je imao elektricni udar
forumas fgd sjeca li se ko hayatovaca ja sam bio zaljubljen u cini mi se zvala se emela
forumasica qwe jeste zvala se emela meni se svidjao voditelj bila sam tajno zaljubljena u njega
a emela sada radi u obdanistu kao teta cuva moju malu curicu i cini mi se da ce uskoro u penziju
forumasica joj to su bila vremena sta li ce danasnja generacija pricati kad odraste o cyber dogadjanjima?
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#109 Re: Ne mogu da se sjetim
Žalosno, ali tako će da bude...
Zapravo, ima još gora (i, nažalost, nimalo nevjerovatna) varijanta: da se prisjećaju kako su kao djeca uživali u Farmama, Survajvorima, Velikim bratovima, Ekremima, Šeherzadama, zmijama i žabama...
Zapravo, ima još gora (i, nažalost, nimalo nevjerovatna) varijanta: da se prisjećaju kako su kao djeca uživali u Farmama, Survajvorima, Velikim bratovima, Ekremima, Šeherzadama, zmijama i žabama...
-
samo malo
#110 Re: Ne mogu da se sjetim
Joj ej a mi smo slusali Deena, joj lijepa stara vremenarespo wrote:godina 2030-a
forumas xyz
forumas kgh citira xyz
- burek_in_space
#111 Re: Ne mogu da se sjetim
Upravo ta, i dan danas je znam sanjatisheilak wrote:Je li ono kad joj crijeva ispadaju?![]()
...carica, u majke jedina, htjela kcerku da uda, za careva sina...![]()
Ko je ono glumio princa? Podsjeca me na nekog pjevaca.
- astrid
#112 Re: Ne mogu da se sjetim
ja.neron wrote:@astrid
serija se zvala Kurent
Yes,to je tooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..a ja otišla na Bulent
- astrid
#113 Re: Ne mogu da se sjetim
Sjeća li se neko ovog crtanog
..i ove serije
..i ove serije
- sheilak
#114 Re: Ne mogu da se sjetim
Sport Billy, Sport Lil(l)y, Wanda...i nezaboravna minijaturna torba iz koje je izvlacio cuda.
A vidi kod Melite i ostalih skolskih kecelja!
A vidi kod Melite i ostalih skolskih kecelja!
- astrid
#115 Re: Ne mogu da se sjetim
Odmah sam se sjetila svoje kecelje 
- sheilak
#116 Re: Ne mogu da se sjetim
I ja svoje, samo smo mi nosili kecelje prva 3 razreda osnovne skole. Onda su to ukinuli. 
-
dezurni_ucenik
#117 Re: Ne mogu da se sjetim
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 16:41, edited 1 time in total.
-
Pera Trta
#118 Re: Ne mogu da se sjetim
Ovaj Vili Pa-Pa mi je išao na živce...čuj puževe jede, hebo ga otac!
Frki je bio kralj!
Frki je bio kralj!
-
dezurni_ucenik
#119 Re: Ne mogu da se sjetim
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 16:41, edited 1 time in total.
- suncokret_1984
#120 Re: Ne mogu da se sjetim
a meni je ovaj vili pa-pa bio bas super, evo i sad ga rado odgledah, pa ima 100 godina da nisam ovaj crtić vidjelaPera Trta wrote:Ovaj Vili Pa-Pa mi je išao na živce...čuj puževe jede, hebo ga otac!![]()
Frki je bio kralj!
-
dezurni_ucenik
#121 Re: Ne mogu da se sjetim
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 16:40, edited 1 time in total.
- astrid
#122 Re: Ne mogu da se sjetim
Sjećam se tog srtanog..meni nije bio loš:)
....a Fido duper pas
....a Fido duper pas
-
Pera Trta
#123 Re: Ne mogu da se sjetim
Tri svište, na češkom
...sranje
Ono je dobro bilo, isto češko, sa onom dvojicom od lego kockica, što pomažu nekoj djevojčici dok nje nema ili dok spava, rade razne stvari za nju, popravljaju joj sat, kuhaju supu, šilje olovke...morate se toga sjećati, bilo je sto puta.
Ono je dobro bilo, isto češko, sa onom dvojicom od lego kockica, što pomažu nekoj djevojčici dok nje nema ili dok spava, rade razne stvari za nju, popravljaju joj sat, kuhaju supu, šilje olovke...morate se toga sjećati, bilo je sto puta.
-
Richard Peti
-
Pera Trta
#125 Re: Ne mogu da se sjetim
Pa našao si, eto ga drugi klip
Svaka čast za Marcelka
...to mi je uvijek bio cool crtani...onaj dedo i njegov svojeglavi ali vjerni auto, koji ide na neku tečnost koju sipa u njega iz nečega što liči na bocu za šampon. Koji trip 
Svaka čast za Marcelka