tv prenos egipatskih revolucionara
-
jarancuga
#101 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
ja sam danas prijavio patent na stancanje i distribuciju filma valter brani sarajevo...kaze raja da kinezi lude za valterom... 
-
kemal21
#102 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
nova svjetska valuta se neće štancati nego ce se upakovati u niz brojeva, elektronski novac,zonbirile wrote:--------------------------------------------------jutarnji wrote:Eto, meni nije, ako moze prosvijetli me. Kakve veze sve ovo ima sa clanstvom BiH u NATO paktu?veliki_fabio wrote:jel sada nekome jasno zasto je dobro da bih nije u nato savezu?
pa obračun islama sa ostalima,slanje vojnika u boj i ostale nebuloze.Pošto je to već odrađeno i zna se i pobjednik,zato i upitah zna li se ime nove svjetske valute i gdje će se štancati.
-
zonbirile
#103 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
------------------------------------------veliki_fabio wrote:nato ne moze da predvidi sta se desava u za njih ljucnoj regiji svijeta, gube ratove gdje god idu a zauzvrat nude sta? lazni patronat i zastitu i naravno trosak. bolje biti neutralan nego se kaciti sa svima osim amerike. sutra neko iz bosne treba da ide u egipat da trazi nuklearno oruzje i u ovidt demokratiju? taman posla.jutarnji wrote:Eto, meni nije, ako moze prosvijetli me. Kakve veze sve ovo ima sa clanstvom BiH u NATO paktu?veliki_fabio wrote:jel sada nekome jasno zasto je dobro da bih nije u nato savezu?
očito si se napajao vojničkom doktrinom naših generala
- kiky
#104 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
ma pusti, bre, veseli ...radostan dan wrote:Nisam baš upoznat, a nije me sramota pitati :
Šta se dešava sa Arapima, Tunis, Egipat....?
Ko je protiv koga i zašto?
Kako na sve to gleda predsjednik zajednice etažnih vlasnika?
arapi su ko deca, a šta deca znaju ... jel 100 kilo, 200 kilo ...
uzmu i odnesu ....
- addem
#105 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Nova svjetska sila bice Kina. Pad diktatorskih rezima koje je USA direktno podrzavala najbolji je pokazatelj kako i moc USA opada. Svako ko pogleda trgovinsku razmjenu na relaciji Kina-USA i EU-Kina bice mu jasno ko je glavni na svijetu.
Nedavno su testirali stealth avione, i bombe koje mogu da uniste nosace aviona. Kina je sa zemlje raketom unistila svoj satelit u orbiti (prva od svih).
Nedavno su testirali stealth avione, i bombe koje mogu da uniste nosace aviona. Kina je sa zemlje raketom unistila svoj satelit u orbiti (prva od svih).
-
Bega_TM
#106 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
zonbirile wrote:----------------------------------bogoljub wrote:Potpuno si u pravu!zonbirile wrote:jest da je sranje u Ruandi,a zar ne bi bilo pametnije revolucionarnoj mladeži na forumu da se okrene Bosni nego qurčevim režimima tamo.Početni parametri su isti,bijeda,korupcija,10,20 teških godina zajedno,na 100% Bosne..
Znači i ti podržaješ ove proteste u Egiptu! Tooo!
da podržAVAM,ali mi smiješna ova euforija i navijanje i prizivanje obračuna kod OK korala.Kao i na sličnim temama,sve isti nikovi sa istim stavovima-islam sam protiv svih,pobjednik na kraju-vladar svijetom.
- kiky
#107 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
koliko sms-u treba od tunisa do s. arabije ...psydelija wrote:daleko je to od saudije, jako daleko!kiky wrote:ko što neko več reče ...
pravo ende če bit kad se digne narod u saudijskoj arabiji ....
a onda ...
-
zonbirile
#108 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
[quote="kemal21"]
samo će neko opet držati bank i praviti taj e-novac,binarni kod,frekventni pomak,bilo što.
samo će neko opet držati bank i praviti taj e-novac,binarni kod,frekventni pomak,bilo što.
- jutarnji
#109 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
ovo je blago naivno, al` dobro sad...veliki_fabio wrote:nato ne moze da predvidi sta se desava u za njih ljucnoj regiji svijeta, gube ratove gdje god idu a zauzvrat nude sta?
Imalo bi smisla da BiH granici, recimo, sa Finskom i Svedskom. Uzevsi u obzir kako su nam komsije miroljubiveveliki_fabio wrote:bolje biti neutralan nego se kaciti sa svima osim amerike
i napredne, ja sam radije za da Nato instalira pedestak vojnih baza u BiH.
- Chisum
- nellington
#111 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Naivno slikarstvo na vrhuncuChisum wrote:
-
zonbirile
#112 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
bar su imali svjetske velićine Večeraja i Generalića.Mi ni škole nemamo
-
BornInHell
#113 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Nevini narod uvjek nakraju najvise ispasta!!!
-
zonbirile
#114 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
---------------------------------------------------------------nellington wrote:Naivno slikarstvo na vrhuncuChisum wrote:
kod nas je zato stanovništvo top-naivno
- Chisum
#115 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Kako nemamo?zonbirile wrote:bar su imali svjetske velićine Večeraja i Generalića.Mi ni škole nemamo
Evo ti maturanata. Taze.kemal21 wrote:Moraju se jos neke stvari desit, da do toga dodjejarancuga wrote:pocelo je pocelo...
moglo bi zavrsiti u Jerusalemu kako je Allah dz.s. nagovijestio...
Last edited by Chisum on 28/01/2011 22:00, edited 1 time in total.
-
veliki_fabio
#116 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
jutarnji wrote:ovo je blago naivno, al` dobro sad...veliki_fabio wrote:nato ne moze da predvidi sta se desava u za njih ljucnoj regiji svijeta, gube ratove gdje god idu a zauzvrat nude sta?Imalo bi smisla da BiH granici, recimo, sa Finskom i Svedskom. Uzevsi u obzir kako su nam komsije miroljubiveveliki_fabio wrote:bolje biti neutralan nego se kaciti sa svima osim amerike
pa ne ostvaruju ciljeve u afganistanu i iraku ili se naivno varam?
da se desi sranje u bosni rekli bi gradjanski rat nema nato nista s tim. komsije nikad nisu zvanicno objavile rat, ne bi sljedeci put i to zadovoljava formalnost.
njima treba jos jedan mali igrac koji ce im pomagati da izigravaju svjetskog policajca.
-
jefferson
#117 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Naivno se varas!veliki_fabio wrote:jutarnji wrote:ovo je blago naivno, al` dobro sad...veliki_fabio wrote:nato ne moze da predvidi sta se desava u za njih ljucnoj regiji svijeta, gube ratove gdje god idu a zauzvrat nude sta?Imalo bi smisla da BiH granici, recimo, sa Finskom i Svedskom. Uzevsi u obzir kako su nam komsije miroljubiveveliki_fabio wrote:bolje biti neutralan nego se kaciti sa svima osim amerike
da se desi sranje u bosni rekli bi gradjanski rat nema nato nista s tim. komsije nikad nisu zvanicno objavile rat, ne bi sljedeci put i to zadovoljava formalnost.
njima treba jos jedan mali igrac koji ce im pomagati da izigravaju svjetskog policajca.
-
zonbirile
#118 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
-------------------------------------------------veliki_fabio wrote:jutarnji wrote:ovo je blago naivno, al` dobro sad...veliki_fabio wrote:nato ne moze da predvidi sta se desava u za njih ljucnoj regiji svijeta, gube ratove gdje god idu a zauzvrat nude sta?Imalo bi smisla da BiH granici, recimo, sa Finskom i Svedskom. Uzevsi u obzir kako su nam komsije miroljubiveveliki_fabio wrote:bolje biti neutralan nego se kaciti sa svima osim amerike
braco,zar nisi trebao već leći,kasno je.
- bogoljub
#119 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Ovakvi protesti nisu bili u Egiptu od 1979 god.zonbirile wrote:ovakvih potresa,revolucija i sl,bilo je svako malo,naravno uz promjene da se ništa ne promjeni.Ono sa valutom ne treba shvatiti bukvalnom samo htjedoh reći da su u istom čamcu dok ima nafte.Arapi i Ameri.
Ovo nisu samo neki protesti u nekoj tamo državi.
Predsjednik jedne arapske države je pobjegao koo muha bez glave. Kružio je 20 sati po nebu tražeći dozvolu Prvo od Francuske a onda od Italije, kad nije dobio, sletio je miš u Saudiju.
Protesti u Jordanu, Jemenu, Alžiru, Tunisu a sada i u Egiptu kao vodećoj arapskoj državi, pad vlade Libana sve ovo se odvija u jedno vrijeme, i nije slučajno.
- kiky
#120 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
domači film ...Chisum wrote:
strani film ...
- Murat Sabanovic
#121 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
u egiptu je druga situacija nego u tunisu. u egiptu sve konce drzi vojska u svojim rukama ,tako kada ode mubarak koji je i sam prije par decenija bio na celu vojske,doci ce neko drugo vojno lice. u egiptu se ne bi trebalo nesta znacajno promjeniti. islamisti mogu samo sipak dobiti !!!
-
zonbirile
#122 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
------------------------------------------------------------bogoljub wrote:Ovakvi protesti nisu bili u Egiptu od 1979 god.zonbirile wrote:ovakvih potresa,revolucija i sl,bilo je svako malo,naravno uz promjene da se ništa ne promjeni.Ono sa valutom ne treba shvatiti bukvalnom samo htjedoh reći da su u istom čamcu dok ima nafte.Arapi i Ameri.
Ovo nisu samo neki protesti u nekoj tamo državi.
Predsjednik jedne arapske države je pobjegao koo muha bez glave. Kružio je 20 sati po nebu tražeći dozvolu Prvo od Francuske a onda od Italije, kad nije dobio, sletio je miš u Saudiju.
Protesti u Jordanu, Jemenu, Alžiru, Tunisu a sada i u Egiptu kao vodećoj arapskoj državi, pad vlade Libana sve ovo se odvija u jedno vrijeme, i nije slučajno.
drama se osjeća u zraku,u tvom postu,samo ja ne vidim zaplet,a boga mi ni dramu.Na koju slučajnost misliš,koju pozadinu.zajednički imenitelj,bijeda,obijest,korupcija,teror,nepotizam.Hmm...Iskustvo nas uči da od Francuske revolucije pa naovamo nije bilo spontane revolucije ni prevrata,ono iz mase,naroda.ako je to već tako,a jeste,skloniji sam drugoj primisli,ali ne bih što reće moj drug Mao ce Tung ,pišati uz vjetar.
-
radostan dan
#123 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
grohotom se smijemkiky wrote:ma pusti, bre, veseli ...radostan dan wrote:Nisam baš upoznat, a nije me sramota pitati :
Šta se dešava sa Arapima, Tunis, Egipat....?
Ko je protiv koga i zašto?
Kako na sve to gleda predsjednik zajednice etažnih vlasnika?
arapi su ko deca, a šta deca znaju ... jel 100 kilo, 200 kilo ...
uzmu i odnesu ....
Jesu li protesti izazvani lošim ekonomskim stanjem, nezaposlenošću, je li u pitanju sukob na religijskom osnovu-temi, u kom pravcu to ide, kao se postavio prema svemu Kauboj?
-
veliki_fabio
#124 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
naivni su oni koji misle da clanstvu u nato savezu ima ikakve veze sa teritorijalnim integritetom zemlje. naprotiv, sprecava ikakvu akciju protiv separatista. neutralnost tu ne pomaze takodje ali bar ne pravis neprijatelja od pola zemaljske kugle.
mislim, tako slijepo vjerovati u benefit nato clanstva a pricati o naivnosti... nidje veze.
mislim, tako slijepo vjerovati u benefit nato clanstva a pricati o naivnosti... nidje veze.
-
drenmajster
#125 Re: tv prenos egipatskih revolucionara
Uvijek u modi-pravi kotec kak' tvoj otec'-Dudeki ce uvijek biti donji ma koliko slikali naivunellington wrote:Naivno slikarstvo na vrhuncuChisum wrote: