Pa bi je sada zbog toga trebalo razvaliti. Sto ne razvaljivas Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju...i one su nametnute voljomletacina wrote:Naravno da je bila nametnuta voljom ratnih pobjednika.
pobjednika.
Pa bi je sada zbog toga trebalo razvaliti. Sto ne razvaljivas Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju...i one su nametnute voljomletacina wrote:Naravno da je bila nametnuta voljom ratnih pobjednika.
"Razvaljivaš"? Gdje si ti školu završio?jutarnji wrote:Pa bi je sada zbog toga trebalo razvaliti. Sto ne razvaljivas Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju...i one su nametnute voljomletacina wrote:Naravno da je bila nametnuta voljom ratnih pobjednika.
pobjednika.
Ma mene blago zaboli izmedju prepona za srbijom, hrvatskom, slovenijom...propale,ostale, otisle u tri pm, sve mijapijem wrote:kud ćeš više srbiju razvaljivati, mašallah.
japijem wrote:Gledajući tim očima, sve na svijetu je nametnuto, dal voljom ratnih, političkih, izbornih, ekonomskih ili nekih drugih pobjednika.letacina wrote:japijem wrote:
kakva šansa pa jel zavnobih-ska bosna bila građanska, nije, bila je nacionalna, jel i ona bila nametnuta.
Naravno da je bila nametnuta voljom ratnih pobjednika.
Ko je to rekao? Ja to još ni od jednog forumaša nisam pročitao.Komrad wrote:Nije bit u tome ko pokrece teme nego ko kritikuje SDP kao da je on kriv za sve lose u ovoj drzavi a narocito nakon obih izboraletacina wrote:Komrad wrote:
A sta je sa postovima ovdje? Evo nekoliko tema ... samo se o SDPu prica...
A ko pokreće većinu tih tema o SDP-u?
Od kriticara SDPa nisam vidio nijednu kritiku na racun HDZa koji opstruise formiranje vlasti...
Umjesto da se kritikuju destruktivne snage ovdje se kritikuju konstruktvine...
al boze moj...
A sto, sta ti nije bilo jasno?letacina wrote:"Razvaljivaš"? Gdje si ti školu završio?
Pa sam si rekao da je BiH nametnuta voljom pobjednika, a milion puta sam procitao kako razni glupani to koristeletacina wrote:Drugo, gdje si ti vidio da ja govorim o razvaljivanju. Je li to neka pojačana paranoja ili šta?
Eno sad, rekoh ti svejedno mi. Mogu biti normalne drzave, mogu se i raspasti na bilijarde dijelova, ne znace mi nista.japijem wrote:Nemoj tako u hrvatskoj kruh zarađujem, povremeno.
Pitacemo Radoncica kad bude gost na Alfi TV.Niti je SDP konstruktivan, niti neko tiho podržava HDZ. I jedni i drugi trenutno prave štetu BiH, samo je ovim drugima na neki način to i politički cilj. A kako SDP opravdati?
japijem wrote:pa što se onda buniš kad naiđeš na pacijente kojima ni do bosne nije stalo.jutarnji wrote:A sto, sta ti nije bilo jasno?letacina wrote:"Razvaljivaš"? Gdje si ti školu završio?Pa sam si rekao da je BiH nametnuta voljom pobjednika, a milion puta sam procitao kako razni glupani to koristeletacina wrote:Drugo, gdje si ti vidio da ja govorim o razvaljivanju. Je li to neka pojačana paranoja ili šta?
kako bi opravdali divljanje srbije i hrvatske po Bosni, jer kao, boze moj, to je nametnuto i neprirodno, te je ok
da se razvali.Eno sad, rekoh ti svejedno mi. Mogu biti normalne drzave, mogu se i raspasti na bilijarde dijelova, ne znace mi nista.japijem wrote:Nemoj tako u hrvatskoj kruh zarađujem, povremeno.
travnik wrote: Naravno, ali ovdje se upravo to radi. Tko nije uz nas, protiv nas je. Odnosno, tko nije za Zlaju, on je za Dodika i Čovića. To je pogrešno i o tome govorim. Mnogi nisu uz Zlaju, ali ni uz ovu dvojicu, več iznose samo svoje stavove o nekim stvarima.
Ko se buni, od njih ocekujem da o o mojoj drzavi imaju misljenje kao i ja o njihovoj. Uopste me ne zanima sta radejapijem wrote:pa što se onda buniš kad naiđeš na pacijente kojima ni do bosne nije stalo.
Jasno je bilo sve, samo se kaže "razvaljuje".jutarnji wrote:A sto, sta ti nije bilo jasno?letacina wrote:"Razvaljivaš"? Gdje si ti školu završio?Pa sam si rekao da je BiH nametnuta voljom pobjednika, a milion puta sam procitao kako razni glupani to koristeletacina wrote:Drugo, gdje si ti vidio da ja govorim o razvaljivanju. Je li to neka pojačana paranoja ili šta?
kako bi opravdali divljanje srbije i hrvatske po Bosni, jer kao, boze moj, to je nametnuto i neprirodno, te je ok
da se razvali.Eno sad, rekoh ti svejedno mi. Mogu biti normalne drzave, mogu se i raspasti na bilijarde dijelova, ne znace mi nista.japijem wrote:Nemoj tako u hrvatskoj kruh zarađujem, povremeno.
Zar ti očekuješ od partijskih aktivista koji otvaraju teme da ne daj Bože barem kao i mogućnost biranja stave svog šefa i njegovo medijsko glasilo?dimitrix wrote:Gdje je ovdje FTV i Zlatko??
ogavan komentarletacina wrote: Naravno da je bila nametnuta voljom ratnih pobjednika.
Imas pravo bolje se smijati nego plakati od ove neshvatljive opsesije da se prica o SDP-u cak i na ovakvoj temi.dimitrix wrote:Gdje je ovdje FTV i Zlatko??
popajic wrote:ogavan komentarletacina wrote: Naravno da je bila nametnuta voljom ratnih pobjednika.![]()
Kome je bila nametnuta ?
"demokratama" koji je kao takvu sahranise i prije prvih " demokratskih" izbora i ostavise mnoge da se i dan danas time ponose![]()
I kakve uopste veze cak i sa ovim ima SDP ??? Gadna boljka ta gradjanska paranoja !
NE ocekujem ali kako njihov POD predsjednik kaze : Ja gledam ljude ne po nacionalnoj pripadnosti stranackoj itd vec po tome kakvi su oni ljudi.Samo je steta sto ostatak SDP-a ne gleda tako.A sto da ne FTV i 60 Minuta i sve mislim fkt je previse OFIRNO previse je ocigledno i stvarno nema smislaletacina wrote:Zar ti očekuješ od partijskih aktivista koji otvaraju teme da ne daj Bože barem kao i mogućnost biranja stave svog šefa i njegovo medijsko glasilo?dimitrix wrote:Gdje je ovdje FTV i Zlatko??
popajic wrote:Imas pravo bolje se smijati nego plakati od ove neshvatljive opsesije da se prica o SDP-u cak i na ovakvoj temi.dimitrix wrote:Gdje je ovdje FTV i Zlatko??
Boze sacuvaj , kao da Jagomir ima raspust
letacina wrote:popajic wrote:Imas pravo bolje se smijati nego plakati od ove neshvatljive opsesije da se prica o SDP-u cak i na ovakvoj temi.dimitrix wrote:Gdje je ovdje FTV i Zlatko??
Boze sacuvaj , kao da Jagomir ima raspust
Hajde što se bezobrazni, nego se pravite i mutavi. SDP-ovo baljezgalo otvori temu u kome novinare proglašava ni manje ni više nego neprijateljima države jer su se usudili kritikovati SDP i to se onda kao kofol čudiš otkud spominjanje SDP-a. Jok eto, Mirnes Ajanović stoji iza svega.
dimitrix wrote:NE ocekujem ali kako njihov POD predsjednik kaze : Ja gledam ljude ne po nacionalnoj pripadnosti stranackoj itd vec po tome kakvi su oni ljudi.Samo je steta sto ostatak SDP-a ne gleda tako.A sto da ne FTV i 60 Minuta i sve mislim fkt je previse OFIRNO previse je ocigledno i stvarno nema smislaletacina wrote:Zar ti očekuješ od partijskih aktivista koji otvaraju teme da ne daj Bože barem kao i mogućnost biranja stave svog šefa i njegovo medijsko glasilo?dimitrix wrote:Gdje je ovdje FTV i Zlatko??
japijem wrote:Desert Wind wrote:najveci grobar gradjanske drzave BIH je njegov narod, politicari nisu gdje jesu dosli vojnim udarom i pucem...
kad se narod u bosni izjasnio za građansku državu, sjeća li se iko toga.
Nikada nije postojala ni ona u kojoj jedan narod ima eksluzivitet na zapisanu teritoriju, na kojoj ako nisiletacina wrote:Nikad, niti je u BiH ikad postojala građanska država.
letacina wrote:popajic wrote:ogavan komentarletacina wrote: Naravno da je bila nametnuta voljom ratnih pobjednika.![]()
Kome je bila nametnuta ?
"demokratama" koji je kao takvu sahranise i prije prvih " demokratskih" izbora i ostavise mnoge da se i dan danas time ponose![]()
I kakve uopste veze cak i sa ovim ima SDP ??? Gadna boljka ta gradjanska paranoja !
Dobro jebemu, je li iko od vas u stanju razmišljati zdravorazumski, racionalno, bez histerisanja i korištenja najnižih strasti.
ZAVNOBIH jeste bio nametnut voljom pobjednika, kao i ustavi ostalih 5 republika, kao i ustavno uređenje države, kao i kompletna socijalistička Jugoslavija. Nametnuta u smislu da narod niko ništa nije pitao o tome. Šta je tu nejasno?
A u ovo bješnjenje u postu ja nisam uspio razumjeti.
E ta nažalost postoji danas. A postojala je i većim dijelom historije. Otomansko carstvo, kraljevina Jugoslavija....jutarnji wrote:Nikada nije postojala ni ona u kojoj jedan narod ima eksluzivitet na zapisanu teritoriju, na kojoj ako nisiletacina wrote:Nikad, niti je u BiH ikad postojala građanska država.
pripadnik "nadrase" u skolu moras na sporedna vrata.