ganjeta wrote:Nije pasha taj..nego prodaje jedna moja kolegica-doktoricapa ga nudi meni pa eto neznam...
Ahaaa
Što se tiče auta, nisi naveo kilometražu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ganjeta wrote:Nije pasha taj..nego prodaje jedna moja kolegica-doktoricapa ga nudi meni pa eto neznam...
because_of_you wrote:ganjeta wrote:Nije pasha taj..nego prodaje jedna moja kolegica-doktoricapa ga nudi meni pa eto neznam...
AhaaaI, da , nisam paša, žensko sam
![]()
Što se tiče auta, nisi naveo kilometražu
ganjeta wrote:![]()
![]()
![]()
130000 km tamno plavi,cetvera vrata
polovnog Volva definitivnoerni3 wrote:Da li bi uzeli novu Daciu Dustera ili polovnog Volva S60 ili polovnog Golfa V ili polovnog Passata?
Znam da nisu ista klasa, ali bas me zanima kako bi na ovo odgovorili...
Novog dusteraerni3 wrote:Da li bi uzeli novu Daciu Dustera ili polovnog Volva S60 ili polovnog Golfa V ili polovnog Passata?
Duster me privlaci sto je nov. Zna se da su 2 najbolja auta sluzbeno i novo. Al' Daciacitroen wrote:Novog dusteraerni3 wrote:Da li bi uzeli novu Daciu Dustera ili polovnog Volva S60 ili polovnog Golfa V ili polovnog Passata?
E *ebi ga onda, kako je ljepota u oku onog koji gleda, onda ces morati sam, posto su ukusi razliciti...Jaguar84 wrote:zaboravio sam vam reci da mi treba lijepo auto
Strpi se i skupi jos koji dinar i uzmi sta novo, sta fali npr. onoj Daciji Stepway, meni super se cini za mescini 15,500KM.Jaguar84 wrote:Dzaba kad imam maximalno 15 k da je neznam kakva akcija:....vidio sam na autopijaca. Ba. Super corsu dizlo 1,3 40 k presla sa super opremom za 16500 to mi super izgleda al sta znam?
Svaka ti je ka' Njegoseva...Mlad i Nevin wrote:Ne može i lijepo i jeftino i da je kvalitetno i novo.....
Grande relativno dobar....samo prve serije su imale dosta nedostataka i dječijih bolesti tako da njih možeš zaobići. Ima dosta sitnica koje puno koštaju ali ako ne budeš maler ne bi trebao imati nekih problema.Jaguar84 wrote:NIsam nikada rekao da mora biti novo i da mora biti 15k,moze samo manje ali ne i vise.Da li neko ima iskustva sa novom corsom ili grande puntom?Ova dva automobila me najvise interesuju....hvala!Auto mislim voziti najmanje 5 godina i kako cu ga poslije prodati me ne interesuje svakako gubim.Dacia mi se ne svidja,fabia isto tako.
Surova realnost buraz...za nas prosječne državljanine auto treba da služi od tačke A do B jer za naš budžet nažalost nemamo mogućnost izbora dizajna i sl.drndalo wrote:Svaka ti je ka' Njegoseva...Mlad i Nevin wrote:Ne može i lijepo i jeftino i da je kvalitetno i novo.....
Potpisujem...
1,2 motor je ja mislim nesto najbolje od benzinaca u toj klasi - malo trosi - lijepo radi - a boga mi i zivco je kada ga se zavrti...Jaguar84 wrote:koje godiste i koji motor treba eventualno izbjegavati na grandeu?