Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baby Blue wrote:
Treba nam jos 10-ak dobrovoljaca za stajanje na standovima u subotu 25.12.2010. u periodu od 10 do 16h (smjenjivacemo se u tri smjene po 2 sata, znaci od 10 do 12h, od 12 do 14h i od 14 do 16h), pa molim sve one koji su slobodni i imaju volje pomoci Jasminu da mi se jave na PP. Hvala
Baby Blue, nemaju vremena ljudi moraju raspravljati o svinjskom mesu i jelkama, pusti ih...
Baby Blue wrote:
Treba nam jos 10-ak dobrovoljaca za stajanje na standovima u subotu 25.12.2010. u periodu od 10 do 16h (smjenjivacemo se u tri smjene po 2 sata, znaci od 10 do 12h, od 12 do 14h i od 14 do 16h), pa molim sve one koji su slobodni i imaju volje pomoci Jasminu da mi se jave na PP. Hvala
Baby Blue, nemaju vremena ljudi moraju raspravljati o svinjskom mesu i jelkama, pusti ih...
Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
strongwoman wrote:Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
strongwoman wrote:Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
E, hajde sada novinari moji dragi i svi ostali kojima je pisana rijec jaca strana..
Dobila sam kontakt emailove od par radio i TV stanica i potreban mi je tekst koji bi proslijedila kao uvodnu rijec i tekst koji bi se oglasavao kao poziv gradjanima da se pridruze akciji....
Radio BIR je zahvaljujuci bijeloj odobrio objavljivanje poziva gradjanima da se pridruze 25. 12 na standovima i doniraju pomoc za Jasmina. Oni bi voljeli kada bi neko htio ucestvovati u emisiji kako bi se reklo par stvari o ovoj akciji... Pa eto, ako je ko zainteresovan neka se javi...
strongwoman, je l' ove uplate preko banke idu vama ili direktno Jasminu za bolnicke troskove? Kako dobaciti iz inostranstva novac vama za organizaciju ostalih stvari, ako su bolnicki troskovi vec pokriveni? Hvala!
piupiu wrote:strongwoman, je l' ove uplate preko banke idu vama ili direktno Jasminu za bolnicke troskove? Kako dobaciti iz inostranstva novac vama za organizaciju ostalih stvari, ako su bolnicki troskovi vec pokriveni? Hvala!
Piupiu uplate idu direktno na Jasminov racun, ukoliko zelis da ucestvujes u nabavci namjestaja i opremanja kuce mozes poslati preko westerna na nekoga od forumasa koji su aktivni u akciji... Melbaa je danas otisla do Jasmina, pa ce snimiti situaciju, uzeti mjere prozora, potrebnog namjestaja... koji cemo mi aBd kupiti i odnijeti kako bi opremili i sve pripremili dok se Jasmin ne vrati iz bolnice...
piupiu wrote:strongwoman, je l' ove uplate preko banke idu vama ili direktno Jasminu za bolnicke troskove? Kako dobaciti iz inostranstva novac vama za organizaciju ostalih stvari, ako su bolnicki troskovi vec pokriveni? Hvala!
Piupiu uplate idu direktno na Jasminov racun, ukoliko zelis da ucestvujes u nabavci namjestaja i opremanja kuce mozes poslati preko westerna na nekoga od forumasa koji su aktivni u akciji... Melbaa je danas otisla do Jasmina, pa ce snimiti situaciju, uzeti mjere prozora, potrebnog namjestaja... koji cemo mi aBd kupiti i odnijeti kako bi opremili i sve pripremili dok se Jasmin ne vrati iz bolnice...
Pa imal ko kakav racun ,da posaljem pare ? Treba mi IBAN i SWIFT ili da saljem direktno na ovaj Jasminov konto.
Kako hocete ?
Pa imal ko kakav racun ,da posaljem pare ? Treba mi IBAN i SWIFT ili da saljem direktno na ovaj Jasminov konto.
Kako hocete ?[/quote]
Baby Blue wrote:
arzuhal wrote:
066 489 028.
Jasmin Hatić
Loznička 16.
Bijeljina, BiH
Ziro racun - uplate iz BiH
Nova banka dd
555-001-83479718-71
Uplate iz inostranstva
555-260-10047505-26
Mala napomena, kad popunjavate uplatnicu u banci, pored broja racuna na koji ide uplata (5550018347971871) treba navesti i ime i prezime i adresu primaoca
Znači, ovo je to: dva računa (BiH i inozemstvo) i tačni podaci? Treba mi potvrda jer šaljem dalje
Jesu, tacni su. Za raju u inostranstvu nakaci i ovu uplatnicu, jer su im tu svi potrebni codovi kad uplacuju iz inostranstva:
Baby Blue wrote:
upravo!
gdje su svi oni što bi bune dizali ?
Pa nemaju se revolucionari kad baviti humanitarnim radom . Moraju se taktike smisljat za procvat ove nase napacene zemlje .
Imamo lijepu vijest (jos samo da skupimo novac), jedna FB prijateljica mi je rekla da je njen muz spreman sa svojim kolegama napraviti sav potrebni namjestaj za Jasmina, samo trebamo skupiti novac i kupiti repromaterijal... ruke su free
storngwoman,danas mogu poslati,ali mi treba info,kome od vas u ekipi poslati novac,ako zelis,mogu poslati tebi,hvala
storngwoman,danas mogu poslati,ali mi treba info,kome od vas u ekipi poslati novac,ako zelis,mogu poslati tebi,hvala
Ljubav_aha... nije problem.. .saljem ti info i hvala
strongwoman wrote:Imamo lijepu vijest (jos samo da skupimo novac), jedna FB prijateljica mi je rekla da je njen muz spreman sa svojim kolegama napraviti sav potrebni namjestaj za Jasmina, samo trebamo skupiti novac i kupiti repromaterijal... ruke su free
strongwoman wrote:Imamo lijepu vijest (jos samo da skupimo novac), jedna FB prijateljica mi je rekla da je njen muz spreman sa svojim kolegama napraviti sav potrebni namjestaj za Jasmina, samo trebamo skupiti novac i kupiti repromaterijal... ruke su free