Tuga golema

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
terra_incognita

#101 Re: Tuga golema

Post by terra_incognita »

strongwoman wrote:
Baby Blue wrote:
Treba nam jos 10-ak dobrovoljaca za stajanje na standovima u subotu 25.12.2010. u periodu od 10 do 16h (smjenjivacemo se u tri smjene po 2 sata, znaci od 10 do 12h, od 12 do 14h i od 14 do 16h), pa molim sve one koji su slobodni i imaju volje pomoci Jasminu da mi se jave na PP. Hvala :)
Baby Blue, nemaju vremena ljudi moraju raspravljati o svinjskom mesu i jelkama, pusti ih... :x
upravo!
gdje su svi oni što bi bune dizali ?
ljubav_aha

#102 Re: Tuga golema

Post by ljubav_aha »

strongwoman wrote:
Baby Blue wrote:
Treba nam jos 10-ak dobrovoljaca za stajanje na standovima u subotu 25.12.2010. u periodu od 10 do 16h (smjenjivacemo se u tri smjene po 2 sata, znaci od 10 do 12h, od 12 do 14h i od 14 do 16h), pa molim sve one koji su slobodni i imaju volje pomoci Jasminu da mi se jave na PP. Hvala :)
Baby Blue, nemaju vremena ljudi moraju raspravljati o svinjskom mesu i jelkama, pusti ih... :x
strongwoman,bas tako :thumbup:
strongwoman

#103 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
bijela

#104 Re: Tuga golema

Post by bijela »

strongwoman wrote:Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
možda mogu probati sa radio BIR-om?
strongwoman

#105 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

bijela wrote:
strongwoman wrote:Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
možda mogu probati sa radio BIR-om?
Naravno, sto da ne.. pokusaj, pa nam javi :-D :thumbup:
bijela

#106 Re: Tuga golema

Post by bijela »

ok, budem!
strongwoman

#107 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

miki27A se prijavio/la za rad na standu :-D :thumbup:
strongwoman

#108 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

Jos jednom!!!

Ima li neko veze sa Batkom i radio Kameleonom ili nekom drugom radio ili TV stanicom koja bi bila voljna emitirati informaciju da ce se 25. decembra u periodu od 10 do 16 sati prikupljati pomoc za Jasmina Hatica na stadovima ispred BBI centra, ekonomije, katedrale i na carsiji????
strongwoman

#109 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

E, hajde sada novinari moji dragi i svi ostali kojima je pisana rijec jaca strana..
Dobila sam kontakt emailove od par radio i TV stanica i potreban mi je tekst koji bi proslijedila kao uvodnu rijec i tekst koji bi se oglasavao kao poziv gradjanima da se pridruze akciji....
melbaa

#110 Re: Tuga golema

Post by melbaa »

strongwoman wrote:Jos jednom!!!

Probat cu ja kod Batka :)
strongwoman

#111 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

Radio BIR je zahvaljujuci bijeloj odobrio objavljivanje poziva gradjanima da se pridruze 25. 12 na standovima i doniraju pomoc za Jasmina. Oni bi voljeli kada bi neko htio ucestvovati u emisiji kako bi se reklo par stvari o ovoj akciji... Pa eto, ako je ko zainteresovan neka se javi...
piupiu

#112 Re: Tuga golema

Post by piupiu »

strongwoman, je l' ove uplate preko banke idu vama ili direktno Jasminu za bolnicke troskove? Kako dobaciti iz inostranstva novac vama za organizaciju ostalih stvari, ako su bolnicki troskovi vec pokriveni? Hvala!
strongwoman

#113 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

piupiu wrote:strongwoman, je l' ove uplate preko banke idu vama ili direktno Jasminu za bolnicke troskove? Kako dobaciti iz inostranstva novac vama za organizaciju ostalih stvari, ako su bolnicki troskovi vec pokriveni? Hvala!
Piupiu uplate idu direktno na Jasminov racun, ukoliko zelis da ucestvujes u nabavci namjestaja i opremanja kuce mozes poslati preko westerna na nekoga od forumasa koji su aktivni u akciji... Melbaa je danas otisla do Jasmina, pa ce snimiti situaciju, uzeti mjere prozora, potrebnog namjestaja... koji cemo mi aBd kupiti i odnijeti kako bi opremili i sve pripremili dok se Jasmin ne vrati iz bolnice...
bosan

#114 Re: Tuga golema

Post by bosan »

strongwoman wrote:
piupiu wrote:strongwoman, je l' ove uplate preko banke idu vama ili direktno Jasminu za bolnicke troskove? Kako dobaciti iz inostranstva novac vama za organizaciju ostalih stvari, ako su bolnicki troskovi vec pokriveni? Hvala!
Piupiu uplate idu direktno na Jasminov racun, ukoliko zelis da ucestvujes u nabavci namjestaja i opremanja kuce mozes poslati preko westerna na nekoga od forumasa koji su aktivni u akciji... Melbaa je danas otisla do Jasmina, pa ce snimiti situaciju, uzeti mjere prozora, potrebnog namjestaja... koji cemo mi aBd kupiti i odnijeti kako bi opremili i sve pripremili dok se Jasmin ne vrati iz bolnice...
Pa imal ko kakav racun ,da posaljem pare ? Treba mi IBAN i SWIFT ili da saljem direktno na ovaj Jasminov konto.
Kako hocete ?
strongwoman

#115 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

[quote="bosan]

Pa imal ko kakav racun ,da posaljem pare ? Treba mi IBAN i SWIFT ili da saljem direktno na ovaj Jasminov konto.
Kako hocete ?[/quote]
Baby Blue wrote:
arzuhal wrote: 066 489 028.

Jasmin Hatić
Loznička 16.
Bijeljina, BiH
Ziro racun - uplate iz BiH
Nova banka dd
555-001-83479718-71

Uplate iz inostranstva
555-260-10047505-26

Mala napomena, kad popunjavate uplatnicu u banci, pored broja racuna na koji ide uplata (5550018347971871) treba navesti i ime i prezime i adresu primaoca
Znači, ovo je to: dva računa (BiH i inozemstvo) i tačni podaci? Treba mi potvrda jer šaljem dalje :thumbup:
Jesu, tacni su. Za raju u inostranstvu nakaci i ovu uplatnicu, jer su im tu svi potrebni codovi kad uplacuju iz inostranstva:

Image[/quote]
strongwoman

#116 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

bosan wrote:
Kako hocete ?
Ma posalji direktno na Jasminov racun, valjda cemo u subotu skupiti novca za renoviranje kuce...
bosan

#117 Re: Tuga golema

Post by bosan »

terra_incognita wrote:
strongwoman wrote:
Baby Blue wrote:
upravo!
gdje su svi oni što bi bune dizali ?
Pa nemaju se revolucionari kad baviti humanitarnim radom . Moraju se taktike smisljat za procvat ove nase napacene zemlje .
bosan

#118 Re: Tuga golema

Post by bosan »

strongwoman wrote:
bosan wrote:
Kako hocete ?
Ma posalji direktno na Jasminov racun, valjda cemo u subotu skupiti novca za renoviranje kuce...
OK onda ja saljem direktno na Jasmina. Ako saznate za broj odjece i obuce koje nosi ,molim vas objavite ovdje pa bi od tog nesto poslao.
strongwoman

#119 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

bosan wrote:
strongwoman wrote:
bosan wrote:
Kako hocete ?
OK onda ja saljem direktno na Jasmina. Ako saznate za broj odjece i obuce koje nosi ,molim vas objavite ovdje pa bi od tog nesto poslao.
Svakako, hvala ti :thumbup: :-D
strongwoman

#120 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

Imamo lijepu vijest (jos samo da skupimo novac), jedna FB prijateljica mi je rekla da je njen muz spreman sa svojim kolegama napraviti sav potrebni namjestaj za Jasmina, samo trebamo skupiti novac i kupiti repromaterijal... ruke su free
ljubav_aha

#121 Re: Tuga golema

Post by ljubav_aha »

strongwoman wrote:
storngwoman,danas mogu poslati,ali mi treba info,kome od vas u ekipi poslati novac,ako zelis,mogu poslati tebi,hvala
strongwoman

#122 Re: Tuga golema

Post by strongwoman »

ljubav_aha wrote:
strongwoman wrote:
storngwoman,danas mogu poslati,ali mi treba info,kome od vas u ekipi poslati novac,ako zelis,mogu poslati tebi,hvala
Ljubav_aha... nije problem.. .saljem ti info i hvala :-D :thumbup:
bijela

#123 Re: Tuga golema

Post by bijela »

strongwoman wrote:Imamo lijepu vijest (jos samo da skupimo novac), jedna FB prijateljica mi je rekla da je njen muz spreman sa svojim kolegama napraviti sav potrebni namjestaj za Jasmina, samo trebamo skupiti novac i kupiti repromaterijal... ruke su free
Image
ljubav_aha

#124 Re: Tuga golema

Post by ljubav_aha »

strongwoman wrote:
Ljubav_aha... nije problem.. .saljem ti info i hvala :-D :thumbup:
HVALA :-D
ljubav_aha

#125 Re: Tuga golema

Post by ljubav_aha »

bijela wrote:
strongwoman wrote:Imamo lijepu vijest (jos samo da skupimo novac), jedna FB prijateljica mi je rekla da je njen muz spreman sa svojim kolegama napraviti sav potrebni namjestaj za Jasmina, samo trebamo skupiti novac i kupiti repromaterijal... ruke su free
Image
:-D
Post Reply