Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spreca wrote:Interesujeme sta je sada u onom poslovnom prostoru u onom neboderu na Ircu sto ispod ima ono kafance pod nazivom Tito.Nekad je tu bila trgovina od Binga a sta je sad u toom prostoru?
i sad je bingo
Bingo je bio tu prije 6-7 godina i do prije mozda jedno dvije godine je to stajalo prazno stakla polupana itd.
Bingo je izmedju prve i druge zgrade od grada, i uvijek je i bio tu
a polupana su stakla bila(ne mogu se sjetiti jesu li jos uvijek) na bivsoj bimeksovoj mesnici
to je prva zgrada, a do te bivse mesnice je buregdzinica
plain vanilla wrote:
a polupana su stakla bila(ne mogu se sjetiti jesu li jos uvijek) na bivsoj bimeksovoj mesnici
Ja pitam za poslovni prostor u zgradi sa lijeve strane od ulaza a radi se o zgradi koja ispod u onom bunkeru ima kafanu tito,jer nekad u tom prostoru je bila samoposluga od Binga
plain vanilla wrote:
Ja pitam za poslovni prostor u zgradi sa lijeve strane od ulaza a radi se o zgradi koja ispod u onom bunkeru ima kafanu tito,jer nekad u tom prostoru je bila samoposluga od Binga
nije tu nikad Bingo bio koliko mene sjecanje sluzi, ali eto, ako se pojavi neko, mozda bolje zna
a pitala sam mamu ona kaze da sad tu ima nesto, ali ne zna ni ona sta
plain vanilla wrote:
nije tu nikad Bingo bio koliko mene sjecanje sluzi, ali eto, ako se pojavi neko, mozda bolje zna
a pitala sam mamu ona kaze da sad tu ima nesto, ali ne zna ni ona sta
2002 bila trgovina od binga ja tu kupovo ponekad a u desnom ako se nevaram bila neka buregdzinca
Ahaaa, oni što se raspadaju i što padaju komadi sa krova, pa ih malo ogradili.
Neko spomenu bimex polupan a to je u skojevskoj, pa me malo zbuni. Fakat neam pojma šta je dole sada.
Skream wrote:Ahaaa, oni što se raspadaju i što padaju komadi sa krova, pa ih malo ogradili.
Neko spomenu bimex polupan a to je u skojevskoj, pa me malo zbuni. Fakat neam pojma šta je dole sada.
Skream wrote:Ahaaa, oni što se raspadaju i što padaju komadi sa krova, pa ih malo ogradili.
Da bas u toj zgradi sto je sa nje pala neka ploca betonska prije par godina