"klix cultures"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

PalaSa Marsa

#101 Re: "klix cultures"

Post by PalaSa Marsa »

Vrlo cudno, a na kojem su jeziku dosli do saznanja da je njihova rijec zadnja, odnosno pleska? :-) :lol: :D

Ps: Izvin'te sto se smijen, meni ovo malo smijesno. :-) :D
ljubav_aha

#102 Re: "klix cultures"

Post by ljubav_aha »

Jack Be Nimble wrote:Izlazio sam sa bosankama u Americi ja sve placao :x

Sa amerikankom, nakon nekih 30 dana ona me izvede na veceru.

Amerikanke krenu placati za sebe nakon treceg dejta, ne vide tu nista lose ako moraju placati. Jedino sto zele je da im otvorim vrata kada ulaze u kola, pricuvam jaknu kada izlazimo iz restorana. Tako te male sitnice koje smo mi muskarci mozda zaboravili da uradimo.

Sto se tice nasih muskaraca u Americi, svi bi voljeli sex nakon treceg dejta, ali oni moraju biti gazde i zena ne smije biti pametnija ili da zaradjuje vise od njih. To mi je rekla mladja generacija Bosanaca, koji ne znaju beknuti nista na nasem jeziku, ali zato znaju da je po bosanski muskarac ima zadnju rijec/plesku :).
u sred' BiH prije rata oboje placali kako je ko imao vise u dzepu

mladaj generacija Bosanaca su balavci ,porede svoje vrsnjake amerikance punoglavce :D

cuj,bosanski muskarac ima zadanju plesku :mrgreen:
Jack Be Nimble

#103 Re: "klix cultures"

Post by Jack Be Nimble »

ok zaboravio u pisanju jedno slovo, pLJeska :-)

I ja sam se isto pitao odakle im to. Prvo sam mislio da me zezaju, ali ne to oni ozbiljno. Jedan mi je rekao "zna se kako je u Bosni, musko uvijek vodi glavnu politiku, a zena samo slusa". Meni je to sve smjesno jer su po svakom drugom pitanju 3 puta veci amerikanci od George Busha, ali sto se tice ljubavi tu samo pravila pale iz Bosne.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#104 Re: "klix cultures"

Post by Truba »

pored svih tegoba za dejtove u bih
moram još i o američkim misliti :mrgreen:
bez_ideje

#105 Re: "klix cultures"

Post by bez_ideje »

Meni su ti najludji.....Bosnu samo na snimku s necije svadbe vidjeli,al bolje od tebe znaju kako ovamo stvari ferceraju!
Tako meni prica jedan rodjak od tamo,kako nabije suncane naocale u po ljeta,u po zime,dan,noc bili samo da ne gleda mrske americke face,sve su im zene ku*ve,nase tamo sto odu s crncima se vodaju,nema derneka ko u Bosni (otisao je tamo sa 5 godina :lol: ),i nije do prije 3 godine nikada dolazio. Zivio u nekom svijetu sto su mu je nasa dijaspora napricala,samo s nasim svijetom se druzio.....
Eh,dosao u posjetu,rekao mu babo da mu je vakat da se zeni....i da ide u Bosnu da upozna kakvu nasu ,cestitu i postenu :mrgreen: .i ko biva da mu nadjem ja neku :-) :-) Kontam ,nisam nikome dusman toliki... Reko, nije ti ovo stocna pijaca, idi sam pa se upoznavaj ako ces tako.....vodali ga ti njegovi tako,po Sarajevu,izlasci ,ovo ono..... nakon 10 dana lik place.....doslovno place-kako je ovdje isto ko tamo,i da su sve cure odvratni umisljeni snobovi i da su ga gledale ko da je zadnja budala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vratio se ubrzo,vidno razocaran :mrgreen: :mrgreen:
Mislim da je prestao nosati suncane naocale :evil:
respo

#106 Re: "klix cultures"

Post by respo »

ako mi ima ista mrze za cuti to je dosao u bosnu da nadje zenu da se zeni :-)
jah eto tamo sve vanzemaljci ili sta li a ove nase andjeli koji hodaju po zemlji
jutarnji

#107 Re: "klix cultures"

Post by jutarnji »

respo wrote:ako mi ima ista mrze za cuti to je dosao u bosnu da nadje zenu da se zeni
Sto? Sta fali sto ljudi zele provesti zivot sa nekim ko ce ga razumjeti kad ga stoCom opali? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#108 Re: "klix cultures"

Post by Truba »

ili će biti dovoljno sretna sto je spašena iz bijede pa će trpiti njegovo kurvanje i šamaranje :mrgreen:
ljubav_aha

#109 Re: "klix cultures"

Post by ljubav_aha »

bez_ideje wrote:Meni su ti najludji.....Bosnu samo na snimku s necije svadbe vidjeli,al bolje od tebe znaju kako ovamo stvari ferceraju!
Tako meni prica jedan rodjak od tamo,kako nabije suncane naocale u po ljeta,u po zime,dan,noc bili samo da ne gleda mrske americke face,sve su im zene ku*ve,nase tamo sto odu s crncima se vodaju,nema derneka ko u Bosni (otisao je tamo sa 5 godina :lol: ),i nije do prije 3 godine nikada dolazio. Zivio u nekom svijetu sto su mu je nasa dijaspora napricala,samo s nasim svijetom se druzio.....
Eh,dosao u posjetu,rekao mu babo da mu je vakat da se zeni....i da ide u Bosnu da upozna kakvu nasu ,cestitu i postenu :mrgreen: .i ko biva da mu nadjem ja neku :-) :-) Kontam ,nisam nikome dusman toliki... Reko, nije ti ovo stocna pijaca, idi sam pa se upoznavaj ako ces tako.....vodali ga ti njegovi tako,po Sarajevu,izlasci ,ovo ono..... nakon 10 dana lik place.....doslovno place-kako je ovdje isto ko tamo,i da su sve cure odvratni umisljeni snobovi i da su ga gledale ko da je zadnja budala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :thumbup:
jutarnji

#110 Re: "klix cultures"

Post by jutarnji »

komi wrote:ili će biti dovoljno sretna sto je spašena iz bijede pa će trpiti njegovo kurvanje i šamaranje :mrgreen:
Mozda ima kretena koji stvarno misle da je moguce nekoga maltrerirati, al` bolje im je banku opljackat`, manji
je rizik da zaglave robiju. Dovoljno je da hanuma nazove 911 i drug razbijac je zavrsio karijeru u nekoj celiji sa
drugom koji se zove Baba.:D
Bezveze tema.... :run:
eluna

#111 Re: "klix cultures"

Post by eluna »

ima jedna stara narodna - U svakom žitu kukolja ima

te tako i tamo i ovamo ima nas i ovakvih i onakvih

jedino pravilo je da važi ono što se dvije osobe dogovore ....... a druga osoba može biti i vanjzemaljac
burek_in_space

#112 Re: "klix cultures"

Post by burek_in_space »

eluna wrote:

ista pravila važe i u americi, samo što mi svi, pa i naši koi su tamo, uglavnom buljimo u filmove, a ne u svijet oko sebe ....... al helem nejse 8-)
Tek vidim, pa kasnim sa replikom. :D
Nisam neki filmofil, chak se ni ne sjecam kada sam pogledao neki, tako da sve shto govorim, govorim pouchen shto lichnim shto iskustvom svojih prijatelja. 8-)
Cholina_Lokica

#113 Re: "klix cultures"

Post by Cholina_Lokica »

bez_ideje wrote:Meni su ti najludji.....Bosnu samo na snimku s necije svadbe vidjeli,al bolje od tebe znaju kako ovamo stvari ferceraju!
pa sta ce jadan... nije znao :lol: :lol: :lol:
madner

#114 Re: "klix cultures"

Post by madner »

Pa jel njemu jasno da je glavni razlog emigracije bjezanje od ovih nasih kad dodje vrijeme da se covjek zeni? :D
respo

#115 Re: "klix cultures"

Post by respo »

jutarnji wrote:
respo wrote:ako mi ima ista mrze za cuti to je dosao u bosnu da nadje zenu da se zeni
Sto? Sta fali sto ljudi zele provesti zivot sa nekim ko ce ga razumjeti kad ga stoCom opali? :D
razum i mogucnost razmisljanja recimo da ne kazem mozak?
theTruePath

#116 Re: "klix cultures"

Post by theTruePath »

:lol: :lol:
theTruePath

#117 Re: "klix cultures"

Post by theTruePath »

ne znam nikoga da ide u Bosnu mahsuz da se zeni :-) znam doduse masu omladine koja ode na preko ljeta u Bosnu,upozna curu/momka i tako startuju vezu,tako da vec znam par veza,ona ovdje on u bosni,ili ona u swe a on u svicarskoj itd

postajemo pravo internacionalan narod :D :D
herbert mekfjuger

#118 Re: "klix cultures"

Post by herbert mekfjuger »

"Kažu, jebo ovo. Treba ići odavde. Pa idi jebo ti svoju mater u pičku. Idi... Al kite moje će ići. Kite. Nije što ne mogu. Već što ne smiju... Nema tamo mame da im razvije pitu. Nema mame da im složi maslenjak. Nema care... Kite će im Njemica razvuć pitu. Kite će im moje Amerikanka složit maslenjak. Reći će mrš u McDonald's jebo ti svoju mater u pičku. Valja glodat hamburgere care moj."
"Ljubav jarane, ljubav je čudo. Ko da te granate deru, a geleri sastavljaju. Dođem kući ona gleda Friendse, otvorim frižider unutra ni sijalica ne gori, pitam dušo imal šta za večeru, ona cvrkutne ima dušo divna pizzerija, naruči nam dvije velike i ginger ale. Ljubav jarane. Ljubav je čudo. Ko je nije okusio, taj još iz rova nije izašo."
ljubav_aha

#119 Re: "klix cultures"

Post by ljubav_aha »

herbert mekfjuger wrote:
"Kažu, jebo ovo. Treba ići odavde. Pa idi jebo ti svoju mater u pičku. Idi... Al kite moje će ići. Kite. Nije što ne mogu. Već što ne smiju... Nema tamo mame da im razvije pitu. Nema mame da im složi maslenjak. Nema care... Kite će im Njemica razvuć pitu. Kite će im moje Amerikanka složit maslenjak. Reći će mrš u McDonald's jebo ti svoju mater u pičku. Valja glodat hamburgere care moj."
"Ljubav jarane, ljubav je čudo. Ko da te granate deru, a geleri sastavljaju. Dođem kući ona gleda Friendse, otvorim frižider unutra ni sijalica ne gori, pitam dušo imal šta za večeru, ona cvrkutne ima dušo divna pizzerija, naruči nam dvije velike i ginger ale. Ljubav jarane. Ljubav je čudo. Ko je nije okusio, taj još iz rova nije izašo."
damir avdic :lol: :thumbup:
herbert mekfjuger

#120 Re: "klix cultures"

Post by herbert mekfjuger »

willson wrote:
herbert mekfjuger wrote:
.
Eto one ne kuhaju , jebo ti zivot u kojem je maslenica domet taj ne treba ici nigdje nego do prvog drveta i na konopac

Dvije velike pa koliko to oni jedu sa dvije velike mozes nahranti 6 do 8 ljudi nisu cevapi .

Koja to kuha nesto puno sa 20-tak godina ja sam mogao suha hljeba i vode prvih godina braka da mi se zena umara pa nisam ja ozenio sto mi nije imao ko kuhati .

A znam dovoljno Amerikanki i Amerikanaca da znam da kuhaju zene isto ko i Bosni. U Bosni sve kuharice a ampren supe se jele sjedile ne zaposlene od kafe do kafe i onda kada treba muz kuci sa posla ulete na u kucu smlate ampren supice i velika tepsija pite za njega i djecu njoj mala zamotaju glavu i vicu nisam nesto danas dobro bas sam sustala a glava mi puca nemogu ja nista jesti ( smlatila malu tepsiju pite prije sat ) mogla bi samo vode a pritisak se nabio od svih kafa koje su popile od jutros .

Nego valja otici pa tamo zapet raditi , placati racune a ne zivjeti roditeljima sa grbace.
ma nisu to jarane moji stavovi, nego sam stavio prikladne citate na ovu temu, jer je to razmišljanje 90% tih tvrdokornih "bosanaca" dijasporaša i sl.
Wutkica

#121 Re: "klix cultures"

Post by Wutkica »

a sta mislite kakva je ova "kultura" kod zenskog roda, samo pricamo o muskinju :D :lol:
PapakizSarajeva

#122 Re: "klix cultures"

Post by PapakizSarajeva »

bez_ideje wrote: ....
Tako meni prica jedan rodjak od tamo,kako nabije suncane naocale u po ljeta,u po zime,dan,noc bili samo da ne gleda mrske americke face,sve su im zene ku*ve,nase tamo sto odu s crncima se vodaju,nema derneka ko u Bosni ...

...doslovno place-kako je ovdje isto ko tamo,i da su sve cure odvratni umisljeni snobovi i da su ga gledale ko da je zadnja budala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...
Pjeva l' ovaj tvoj rodjak slucajno onaj hit "kuca, pos'o ..." ???
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#123 Re: "klix cultures"

Post by ladyblue18 »

willson wrote:
Koja to kuha nesto puno sa 20-tak godina ja sam mogao suha hljeba i vode prvih godina braka da mi se zena umara pa nisam ja ozenio sto mi nije imao ko kuhati .
To sto ih ti ne znas, ne znaci da ih nema, puno vise nego sto ti mozes i zamisliti. :oops: :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#124 Re: "klix cultures"

Post by ladyblue18 »

kiki-miki wrote:Opet kuhanje dođe na red :-)

Evo sad kao žene ne znaju kuhati, pa tamo i žene i muškarci kuhaju, ovamo muški neće da kuhaju ko ženski posao je to, pa se ne žene što im trebaju kuharice, ko oni sami znaju kuhati, ko ove kuhaju kad im muž treba doći kući s posla, ko ovi ne kuhaju već naručuju, ko ovi ni ne trebaju kuhati niti to znati jer oni imaju dovoljno para za restorane, ko oni tamo imaju mame da im kuhaju, ko punice i svekrve kuhaju da im se djeca ne zamore,......

Ma svi samo kuhaju........ :oops: :-)

A niko ne izlazi :roll:
:lol: :lol: :lol: kod Bosanca se uvijek sve vrti oko hrane :-)
kmirsad

#125 Re: "klix cultures"

Post by kmirsad »

Kod nas kažu... Čitav se život vrti oko duzice... :-D
Post Reply