pa kako ce poslije pricati o tebi ako umre za tobom?Ublehas wrote:Pa da.....al nece ni jedna.......bar da kaze poslije "bio je fin, divan, kako je on ovo-ono.....
Lijek za slomljeno srce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ma.Le.Na
#101 Re: Lijek za slomljeno srce
- mobsterc
#102 Re: Lijek za slomljeno srce
Kaze da joj se na spomenik napise to...Ma.Le.Na wrote:pa kako ce poslije pricati o tebi ako umre za tobom?Ublehas wrote:Pa da.....al nece ni jedna.......bar da kaze poslije "bio je fin, divan, kako je on ovo-ono.....
- Ma.Le.Na
#103 Re: Lijek za slomljeno srce
mobsterc wrote:Kaze da joj se na spomenik napise to...Ma.Le.Na wrote:pa kako ce poslije pricati o tebi ako umre za tobom?Ublehas wrote:Pa da.....al nece ni jedna.......bar da kaze poslije "bio je fin, divan, kako je on ovo-ono.....![]()
odlicno!
-
Ublehas
#104 Re: Lijek za slomljeno srce
Pa znas kako ide ta romantika....aaaaaaajjjjjjj kakav je to bio muz, divan, krasan, lijep, a sto je mogo.......aaaaaaajjjjjjj sta cu ja sada bez njega - i ispusti dusu za njimMa.Le.Na wrote:pa kako ce poslije pricati o tebi ako umre za tobom?Ublehas wrote:Pa da.....al nece ni jedna.......bar da kaze poslije "bio je fin, divan, kako je on ovo-ono.....
- Ma.Le.Na
#105 Re: Lijek za slomljeno srce
romanticno nema sta 
- psydelija
#106 Re: Lijek za slomljeno srce
dzem od mushmola i duda... mnoga opasna stvar, kazu...
sastojci: 1/2 kg dudinke, 1/2 kg mushmole, 1 kg karameliziranog secera i pola kesice limontusa.
priprema: u plasticnom lavoru sve sastojke dobro promesati i dve nedelje drzati izlozene na temperaturi ne manjoj od 35 gradi.
upotreba: 3 x 1 kasiku (kuhinjske) na dan...
boljitak ce se osetiti vec nakon prvog dana, no vi nastavite spremati ovaj dzem naredne 3 /tri/ godine.
jako bitna stvar da izmedju kasike dzema slusate glasnu muziku i citate lake knjige, jedno caa. godinu dana.
kontraindikacije: proliv i mucnina.
izvor: bakin recept... baka jos kaze: u koliko se ne rikne (od trovanja), posle jedno hiljadu dana primene sigurno je izlecenje srca.
sastojci: 1/2 kg dudinke, 1/2 kg mushmole, 1 kg karameliziranog secera i pola kesice limontusa.
priprema: u plasticnom lavoru sve sastojke dobro promesati i dve nedelje drzati izlozene na temperaturi ne manjoj od 35 gradi.
upotreba: 3 x 1 kasiku (kuhinjske) na dan...
boljitak ce se osetiti vec nakon prvog dana, no vi nastavite spremati ovaj dzem naredne 3 /tri/ godine.
jako bitna stvar da izmedju kasike dzema slusate glasnu muziku i citate lake knjige, jedno caa. godinu dana.
kontraindikacije: proliv i mucnina.
izvor: bakin recept... baka jos kaze: u koliko se ne rikne (od trovanja), posle jedno hiljadu dana primene sigurno je izlecenje srca.
- Ductus Holedocus
#107 Re: Lijek za slomljeno srce
nadjes nekog da ti vrati srce na ono mjesto gdje treba da stoji (dakle u medijastinum)
Neko ga zna "zavariti"i vratiti na mjesto..ko da mu nikad nista nije bilo

Neko ga zna "zavariti"i vratiti na mjesto..ko da mu nikad nista nije bilo
-
vodolija.a
#108 Re: Lijek za slomljeno srce
Ublehas wrote:Pa znas kako ide ta romantika....aaaaaaajjjjjjj kakav je to bio muz, divan, krasan, lijep, a sto je mogo.......aaaaaaajjjjjjj sta cu ja sada bez njega - i ispusti dusu za njimMa.Le.Na wrote:pa kako ce poslije pricati o tebi ako umre za tobom?Ublehas wrote:Pa da.....al nece ni jedna.......bar da kaze poslije "bio je fin, divan, kako je on ovo-ono.....
- Ma.Le.Na
#109 Re: Lijek za slomljeno srce
da je vodoliji samo da je hvale..pa to ti jevodolija.a wrote:
još da u toj varijanti možeš biti prisutan ...
![]()
![]()
- madame
#110 Re: Lijek za slomljeno srce
Par moćnih izlazaka s rajom, ako piješ naravno koja čaša alkohola, i onda kad mahmurna skontaš da ti ipak fali, ponavljaj postupak do daljnjeg.
Suštinski, tek postaje bolje kad nađeš novog lolu.
Govorim iz iskustva.
Govorim iz iskustva.
- citroen
#111 Re: Lijek za slomljeno srce
madame wrote:Par moćnih izlazaka s rajom, ako piješ naravno koja čaša alkohola, i onda kad mahmurna skontaš da ti ipak fali, ponavljaj postupak do daljnjeg.
Govorim iz iskustva.
- tech10
#112 Re: Lijek za slomljeno srce
Imal' sta za hemeroide na istoj bazi?
- Ductus Holedocus
#113 Re: Lijek za slomljeno srce
sto vise se kreci i izbjegavaj ljutotech10 wrote:Imal' sta za hemeroide na istoj bazi?
- Mis mekinjas
#114 Re: Lijek za slomljeno srce
ma operacijatech10 wrote:Imal' sta za hemeroide na istoj bazi?
- metal_rules_cura
#115 Re: Lijek za slomljeno srce
Recimo transplatacija
Šalu na stranu, okupirati se poslom i obavezama je spas. Misli su čudo!
-
Turkesh
#116 Re: Lijek za slomljeno srce
Apsolutno.......ili klinka se klinkom izbijalimun_junior wrote:klin se klinom izbija...koliko ja znam i koliko sam cuo
- vesela_sveska
#117 Re: Lijek za slomljeno srce
metal_rules_cura wrote:Recimo transplatacija![]()
- Cholina_Lokica
#118 Re: Lijek za slomljeno srce
i nadjoste li lijek 
-
ultra@rajvosa
#119 Re: Lijek za slomljeno srce
od rakije nema bolje zene,po dva dana ona ljulja meneCholina_Lokica wrote:i nadjoste li lijek
- Cholina_Lokica
#120 Re: Lijek za slomljeno srce
ne ureklo seultra@rajvosa wrote:od rakije nema bolje zene,po dva dana ona ljulja meneCholina_Lokica wrote:i nadjoste li lijek
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#121 Re: Lijek za slomljeno srce
Ovo kradem s druge teme
"
"
( Petar Božović u filmu Čekaj me, ja sigurno neću doći )Sine, slušaj mene, ja sam ti doktor za te ....ljubavne probleme. Sve sam ja to proš´o. I šta mi fali ? Hehehehe. Prvo se dobro isplačeš. Baš dobro. Ko dete. Onda pozoveš kuravu, da ti dođe kući. To nije problem, to mogu ja da ti sredim. Ništa seks. Samo priča. A onda odeš do apoteke, kupiš ricinusovo ulje i dobro se isereš, onako dok ne izbaciš sve iz creva. Napuniš kadu, skineš se go, istrljaš se sapunom, i opet se dobro isplačeš. I onda krećeš sa deprozepamom. Dve tablete, jedan vinjak, dve tablete, jedan vinjak, na svakih šest sati. Znači, piješ- pišaš, piješ-pišaš. Četiri nedelje. I puno tečnosti.... to je...to je stvarno važno. I.....pete nedelje počinje stvar da se lomi. Ili se obesiš, il´ nastaviš dalje. Ako rešiš da živiš, dva vinjaka, jedan deprozepam na svaka tri sata. Na svaka...I, posle petnaest godina ti bude bolje."
- Ana81
#122 Re: Lijek za slomljeno srce
da li mislite da je ovakvo nesto moguce?
popijes tabletu i sve prodje?
Koliko je dobro ovakvo nesto...da li je u redu napraviti lijek koji ce tek tako otkloniti bol i uciniti da osobu koju smo voljeli tako lako prebolimo?
Da li ovo pojednostavljuje ljubav...jer mozemo "skakati" sa jednog partnera na drugog bez da budemo povrijedjeni?
Da li bi se ovim lijekom gubila i volja da se veza mozda i spasi?
Mislim da nije nikako dobro,sta je ljubav ako se bar malo na pati,sve je to sastavni dio zivota i najnormalnije je da kroz sve to prodemo,glupo bi bilo da se tako sve pojednostavi
popijes tabletu i sve prodje?
Koliko je dobro ovakvo nesto...da li je u redu napraviti lijek koji ce tek tako otkloniti bol i uciniti da osobu koju smo voljeli tako lako prebolimo?
Da li ovo pojednostavljuje ljubav...jer mozemo "skakati" sa jednog partnera na drugog bez da budemo povrijedjeni?
Da li bi se ovim lijekom gubila i volja da se veza mozda i spasi?
Mislim da nije nikako dobro,sta je ljubav ako se bar malo na pati,sve je to sastavni dio zivota i najnormalnije je da kroz sve to prodemo,glupo bi bilo da se tako sve pojednostavi
-
BIONA
#123 Re: Lijek za slomljeno srce
Mislim da je vrlo bitno dopustiti i priznati sebi da ti je vrlo lose ! A to znaci dopustiti sebi da budes tuzan/na, da places dan i noc i ne nuzno pred ljudima, nego onako sam sa sobom. Logicno je da si navikao na odredjenu osobu i da je ta osoba cinila bitan dio tvoj zivota, i sada kada ta osoba nije prisutna, svijet se rusi.
I onog trenutka kada prodje odredjeno vrijeme, tugovanja i otpustanja bola, postanemo svjesni koliko imamo jos bitnih osoba u nasem zivotu. na kraju kada se otvorimo svijetu cistog srca, privucemo u svoj zivot osobu vrijednu ljubavi
Ovo je sve napisano iz licnog iskustva, da ne mislite da bezze filozofiram.
I onog trenutka kada prodje odredjeno vrijeme, tugovanja i otpustanja bola, postanemo svjesni koliko imamo jos bitnih osoba u nasem zivotu. na kraju kada se otvorimo svijetu cistog srca, privucemo u svoj zivot osobu vrijednu ljubavi
Ovo je sve napisano iz licnog iskustva, da ne mislite da bezze filozofiram.
- because_of_you
#124 Re: Lijek za slomljeno srce
Ma kakve tablete...
1. Isplakati se
2. Da, boli, steže u prsima, ali mora se i to proći, prije ili kasnije.
3. Imati medu za utješni zagrljaj
4. Imati brutalno iskrene osobe oko sebe koje će nam dati do znanja da je GOTOVO, ili eventualno da ta osoba nije vrijedna našeg uništavanja...
I eto...
I da, naići će nego vrijedniji... Kad tad
1. Isplakati se
4. Imati brutalno iskrene osobe oko sebe koje će nam dati do znanja da je GOTOVO, ili eventualno da ta osoba nije vrijedna našeg uništavanja...
I eto...
- vesela_sveska
#125 Re: Lijek za slomljeno srce
because_of_you wrote:Ma kakve tablete...
1. Isplakati se
I eto...![]()
![]()