FK Crvena Zvezda

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
felipe kajetano

#101 Re: FK Crvena Zvezda

Post by felipe kajetano »

Zdravko Cholic wrote:
ratata wrote:

ne bih da se puno petljam, ali samo da pitam, jel to ovde neki izdizu Prosineckog iznad Lamparda,Messija,Gerrarda i Ronalda zajedno :? :-) :lol:

:run:
Lampard i Gerard su preplaceni magarci i nishta vishe.
Messi - Tito
Ronaldo - Jovanka.
:mrgreen:
al' Ronaldo Luis Nazario De Lima :-D ....ovaj danasnji mi i nije ono wow, jeste trenutno u vrhu al' generalno i nema nekih igraca kao nekada...

Uopste fudbal je drugaciji i tesko je praviti komparacije, al' to svi znamo pa cu i ja odustati :D
Obuca9

#102 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Obuca9 »

radostan dan wrote: 1.Tripla kruna -
Prvenstvo SFRJ
Kup šampiona
Toyota cup - prvaci svijeta (na današnji dan)
:D :D
Aha, znači radovali su se pola godine unaprijed trećoj tituli u Toyota kupu :D
BSn

#103 Re: FK Crvena Zvezda

Post by BSn »

Ma zna on sta radi, sad ce opet u medijski biznis...

radostan dan

#104 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

hz__semir wrote:
radostan dan wrote: 1.Tripla kruna -
Prvenstvo SFRJ
Kup šampiona
Toyota cup - prvaci svijeta (na današnji dan)
Aha, znači radovali su se pola godine unaprijed trećoj tituli u Toyota kupu :D
Pa zar ima neko da je sumnjao u to da neće uzeti Toyota kup?
Creasy

#105 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Ma Zvezdi ne moze pomoci ni Murinjo da dodje... treba vratiti Dzaju. :D
radostan dan

#106 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

:lol: :lol: :lol:

"Mi Zvjezdаši, prаvi dečki, trener nаm je Prosinečki, stubovi (SrBstvа) smo htjeli biti, аl' se povjest ne dа skriti, Grobаrimа trаžili smo mаne, nаbiše nаs opet nа bаnаne, ispаli smo fаkаt glupi, sаd pikаmo nogomet u rupi!!

Felipe, da ovo nisi ti rimovao?
felipe kajetano

#107 Re: FK Crvena Zvezda

:D

iskreno...koliko mjeseci fore dajes Zutom :D ?....ja poslije iducheg derbija vec cujem povike "Stasau odlazi" :D
radostan dan

#108 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

felipe kajetano wrote::D

iskreno...koliko mjeseci fore dajes Zutom :D ?....ja poslije iducheg derbija vec cujem povike "Stasau odlazi" :D
Iskreno...
Prvo, strah me je za njegovo zdravlje, nevezano za Zvezdu i bilo šta, riječ je o jako dobrom liku. Ima problema sa srcem, zbog pušenja i kafa.
Drugo, ako neko treba da se uči na Zvezdi, nek to bude čovjek koga je Marakana obožavala (i još uvjek obožava). Ti znaš, Belodediću smo se divili, u Najdovskog kunuli, ali Žuti je nešto spešli.
Prava stara Marakana može čekati tri godine da se formira tim, nije problem.
Problem su Lukić, Adžić, Kleut, te par nazovi navijača. Ne daju privatizaciju, jer ćopaju po malo, ko miševi.
Žuti može daleko, uz jakog direktora i upravni odbor.
Obzirom da to nema... :-?
Ja se pak nadam da će pokrenuti stvari sa mrtve tačke, koje će dovesti do toga da se iz kancelarije istjeraju pomenuti, plus profesionalni navijači ( čuj - pravda za Uroša, a naguro mu po baklje u usta. :x )
Nadam se jednoj zdravoj i čistoj Zvezdi, nevezano za plasman.
felipe kajetano

#109 Re: FK Crvena Zvezda

radostan dan wrote: Žuti može daleko, uz jakog direktora i upravni odbor.
Obzirom da to nema... :-?
pa to i jeste caka, nije problem Zuti, isto bi bilo i da Murinjo dodje.......od govana se pita ne pravi...ja mislim da ce Prosinecki biti potrosen poput Bajevica :wink: ....Zvezda nema tim a Zuti nema carobni stapic...mene je licno jako iznenadila njegova hrabrost da sad preuzme tim, mislim da nije ni on tako naivan pa da ne zna gdje dolazi, ipak se manje-vise zna stanje svakog kluba u regionu.Kontam da ide na sve ili nista, da mu je ovo mozda sansa koju kasnije nece imati pa sad sta mu Bog da...jer vece ime od CZ u ovom trenutku ne moze da vodi.
radostan dan

#110 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Vidi...
Pročitao sam jedan dobar komentar u cro novinama, otprilike ovako ide - pa znamo se kakvi smo, Zvezda je otprilike kao Hajduk, znači - nikakvi. Nije problem u trenerima, nego u lovi, samim tim i igračkom potencijalu, i ljudima koji vode klub. U takvoj situaciji Robi ne može biti donji. Uvjek može reći - dao sam sve od sebe. A svojim dolaskom je to i potvrdio. A ako se desi čudo, još bolje. Tako pišu.

Baj-d-vej- neko upita - kako će ga dočekati delije? Kao boga.
Dušebriznicima je bolje da proguglaju - kako je ispraćen. ;-)
felipe kajetano

#111 Re: FK Crvena Zvezda

Jeste lova prioritet, al' meni se cini da je veci problem uprava i likovi koji tamo menadzeraju ili sta vec.Napravi paralelu sa Partizanom samo oko dovodjenja stranaca, sem onog Kastilja ja ne znam da je valjo makar jedan :-) ...uz Klea naravno :D ...Barkoshi i ostali :-) ..onog momenta kad je nekakav anonimus Šišić dobio broj 10 u CZ sam shvatio da je propast jako blizu..ej 10 koji su nosili Piksi, Savicevic nosi Šišić :-? ..

Ja zaista ne pamtim kad je CZ bila losija od rata na ovamo.Tim od prije par sezona kad su igrali Zigic, Jankovic, Basta, Stojkovic itd. djeluje kao MAN UTD za ove sad.....mislim da Partizan lagano uzima titulu bez obzira na pokusaj promjene i ubrizgavanja ajNsprica sa dovodjenjem Prosineckog...jer se opet vracamo na pocetak koji kaze nesto je trulo u drzavi Danskoj :)....a ceh ce platiti Zuti umjesto anonimusa Lukica :roll:
radostan dan

#112 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Dobro si ti to skenirao, sve je tako.
Mene i ostale stare navijače ne interesuje titula nego sistemsko čišćenje, a samim tim stvaranje preduslova za formiranje tima u kome 70 posto igrača potiče iz oml. pogona, kao generacija koju si naveo.
Logički slijed je - ponovo Roma, Bajern i dr. na Marakani.
Ako Žuti ne pokrene taj kamen, ako ne privuče stare Delije, neće niko. I stvar je onda otišla u kc. A ni Partizanu to neće odgovarati.
Creasy

#113 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki napraviće tokom zimske pauze velike promene u igračkom kadru najtrofejnijeg srpskog kluba kako bi došao u situaciju da se sa Partizanom ravnopravno bori za šampionsku titulu!

Crvenu zvezdu će ove zime sigurno napustiti osmorica fudbalera, dok bi za status trebalo da se zabrinu i pojedini igrači koji su kod prethodnih trenera, Ratka Dostanića i Aleksandra Kristića, redovno dobijali šansu.
Robi gleda Nadsona Fereiru i Samardžića
Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rešenje za deficitarnu poziciju štopera trebalo bi da pronađe u redovima moldavskog Šerifa! Najbolji klub Moldavije ovog leta eliminisao je zagrebački Dinamo iz kvalifikacija za Ligu šampiona, tako da je Žuti već imao prilike da se uveri u kvalitet odbrambenih fudbalera Šerifa. U fokusu Prosinečkog naći će se Brazilac Žoze Nadson Fereira i Slovenac Miral Samardžić.
Tržišna vrednost dvojice pomenutih štopera procenjuje se na 200.000 evra, što bi rukovodstvo Crvene zvezde moglo da ispuni.

Veliki Žuti je tokom vikenda u porodičnoj kući u Čemehovcu gledao sve mečeve crveno-belih u jesenjoj sezoni, a već u sredu će u društvu sportskog direktora Ivana Adžića otputovati u Kijev kako bi na delu video interesantne igrače iz Dinama i moldavskog Šerifa. Bivši pomoćnik hrvatskog selektora Slavena Bilića u više navrata nedvosmisleno je istakao da bi srednji red Crvene zvezde trebalo da predstavlja „žilu kucavicu" novog tima Crvene zvezde i apostrofirao da mnogo očekuje od tek pristiglog Brazilca Evandra.

Miloš Zvezdina tiha patnja

Prosinečki bi mogao višestruko da profitira ukoliko odgovorni sa „Marakane" izdejstvuju pozajmicu reprezentativca Srbije Miloša Ninkovića iz kijevskog Dinama. Sjajni „plejmejker" je već šest meseci tiha patnja aktuelnog rukovodstva Crvene zvezde, ali tvrdi da u ovom trenutku u ukrajinskom velikanu najozbiljnije računaju na njega. Inače, Ninković je u dosadašnjem delu sezone odigrao samo 10 zvaničnih mečeva, od toga pet kao starter.

- Drago mi je ako je takva veličina kao Robert Prosinečki izjavio da sam interesantan igrač. Više puta sam istakao da ću se jednog dana vratiti u Crvenu zvezdu, ali u Dinamu iz Kijeva u ovom trenutku najozbiljnije računaju na mene. Ovde sam već sedam godina, sigurno je došlo do malog zasićenja, ali pre Mundijala sam potpisao novi ugovor do 2013. godine. Ne znam koliko je realno da dođem na pozajmicu - rekao je za Press Miloš Ninković.

Samo jedan zadnji vezni

Posle neuspešnih pregovora sa Brazilcem Torom (otišao u Atletiko Mineiro), čelnici Zvezde u dogovoru sa Prosinečkim moraju da pronađu adekvatnog igrača na poziciji zadnjeg veznog. Takav rasplet mogao bi da ubrza odlazak Avala Isaha ili Brazilca Savija, dok bi Vladimir Bogdanović mogao totalno da padne u drugi plan, pogotovo što će Robi forsirati sistem sa jednim zadnjim veznim igračem.

Izvesno je da će se rukovodstvo Crvene zvezde zahvaliti na saradnji Bojanu Đorđeviću, Marku Blažiću, Nemanji Cvetkoviću, Nikoli Vasiljeviću i golmanu Saši Radivojeviću. Novu sredinu moraće da potraži i donedavni kapiten Slavoljub Đorđević, jer će Prosinečki i Adžić u Kijevu gledati interesantne štopere, a na proleće bi mogao da zaigra i Milan Vilotić. Izvesno je da će i još jedan napadač, posle dolaska Kolumbijca Borhe, napustiti Ljutice Bogdana, a trenutno najbliži uhlebljenju na nekom drugom mestu je Aleksandar Jevtić.

Robi gleda Nadsona Fereiru i Samardžića
Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rešenje za deficitarnu poziciju štopera trebalo bi da pronađe u redovima moldavskog Šerifa! Najbolji klub Moldavije ovog leta eliminisao je zagrebački Dinamo iz kvalifikacija za Ligu šampiona, tako da je Žuti već imao prilike da se uveri u kvalitet odbrambenih fudbalera Šerifa. U fokusu Prosinečkog naći će se Brazilac Žoze Nadson Fereira i Slovenac Miral Samardžić.
Tržišna vrednost dvojice pomenutih štopera procenjuje se na 200.000 evra, što bi rukovodstvo Crvene zvezde moglo da ispuni.

SIGURNO ODLAZE
Bojan Đorđević desni bek
Slavoljub Đorđević štoper
Marko Blažić vezni
Aleksandar Jevtić napadač
Nemanja Cvetković vezni
Nikola Vasiljević levi bek
Saša Radivojević golman

TREBA DA SE ZABRINU ZA STATUS
Nikola Ignjatijević levi bek
Savio Oliveira zadnji vezni
Muhamed Aval Isah zadnji vezni
Darko Lazović vezni
Stevan Reljić levi bek
Kadu ofanzivni vezni
Slavko Perović napad
Vladimir Bogdanović vezni

DOŠLI
Evadro Goebel ofanzivni vezni
Alehandro Borha napad

INTERESANTNI
Miloš Ninković vezni
Aleksandar Ignjatović štoper
Žoze Nadson Fereira zadnji vezni
Sezam

#114 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Sezam »

radostan dan wrote:Dobro si ti to skenirao, sve je tako.
Mene i ostale stare navijače ne interesuje titula nego sistemsko čišćenje, a samim tim stvaranje preduslova za formiranje tima u kome 70 posto igrača potiče iz oml. pogona, kao generacija koju si naveo.
Logički slijed je - ponovo Roma, Bajern i dr. na Marakani.
Ako Žuti ne pokrene taj kamen, ako ne privuče stare Delije, neće niko. I stvar je onda otišla u kc. A ni Partizanu to neće odgovarati.
:lol: :lol: :lol:

Sucur Allahu, nikad vise.
Creasy

#115 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

I napokon prava pojacanja... :thumbup:

Predstavljen Kristijan Borha

Crvena zvezda je u petak 17. decembra potpisala ugovor o pozajmici sa kolumbijskim napadačem Kristijanom Borhom (22). Novi napadač našeg tima će se tako 10. januara staviti na raspolaganje Robertu Prosinečkom na početku priprema i konkurisati za mesto u najboljih 11 crveno-belih.

- Običaj je da ja pričam o novom igraču ali nema potrebe da to radim kad je tu naš „mali iz Brazila“ pa će on najbolje govoriti o Borhi – na duhovit način je sportski direktor Ivan Adžić svoju reč prepustio Dejanu Rambu Petkoviću, Zvezdinom asu koji je najviše uticao na dolazak Evandra i Borhe u Beograd.

- Nadam se da će Borha pomoći Zvezdi, da će biti pravi igrač, napadač. Bio je šest meseci sa mnom u Flamengu. To je igrač koji je pre par godina najavljivan kao veliko pojačanje Internacionala, kad su bili svetski prvaci. Tada je imao 18 godina. Bio je kod nas da bi zamenio čuvenog Adrijana. Naravno, teško je biti drugi Adriano u kratkom periodu, ali verujem da će šansu iskoristiti u Crvenoj zvezdi – kazao je Rambo Petković.

Kolumbijac je za početak pričao o svojim utiscima Beograda i Crvene zvezde.

- Grad je mnogo lep, malo je hladno, ali sviđa mi se, kao i stadion, i nadam se da će mi ovde biti lepo narednih godina. Uz dobar rad, nadam se da ću uraditi dobre stvari, jer će to biti značajno i za mene i za ekipu. Moji kvaliteti su brzina i snaga. Mislim da imam potencijal i da ću ga pokazati.

Robert Prosinečki je tek nakon predstavljanja upoznao novog igrača o čemu je govorio Ivan Adžić.

- Robert je upoznat sa igračem, gledao je dosta materijala.

x Da li ste čuli za Maurisia Molinu, koji je nekada igrao na Marakani, i da li Vam je ovaj nešto rekao?

- Nisam pričao sa njim, ne poznajem ga lično iako znam ko je. Rano je izašao iz Kolumbije, tako da ga nisam upoznao lično. U Kolumbiji je Crvena zvezda mnogo poznata. Najbolji klub iz ove regije. Ekipa koja je bila svetski prvak, i veličina kluba je poznata u Kolumbiji, tako da sam svestan gde sam došao.

x Zvezdi trebaju pojačanja koja će odmah da unapredi igru. Da li su Borha i Evandro takav profil igrača? - Bilo je pitanje za Ivana Adžića.

- Mi smo i tražili profil igrača za koji mislimo da je neophodan Zvezdi. Mislim da su njih dvojica igrači koji će doneti veliki kvalitet Zvezdi, i da će Zvezda na proleće biti mnogo jača i da će igrati lepršavije nego do sada. Gledaćemo još da se pojačamo, ali dalja dovođenja zavise i od prodaje igrača.

Borha je klasičan napadač ali može da igra i po strani s obzirom na brzinu koju poseduje.

- U Brazilu sam igrao na dve pozicije, kao centarfor i po bokovima. Mogu da igram na obe pozicije, ali više volim da igram centarfora.

Za kraj zvaničnog predstavljanja novog igrača i Dejan Rambo Petković je rekao nekoliko impresija.

- Zvezda se prvi put obratila meni da preporučim nekog igrača. Evandro i Borha su dva igrača koja smo srećnim spletom okolnosti uspeli da dovedemo ovde. Borhu smo uspeli da ubedimo da raskine ugovor sa Flamengom, da bi mogao da dođe ovde. Evandro se sticajem okolnosti dan pre potpisivanja ugovora zainteresovao, i uspeli smo da mu predstavimo šta znači Crvena zvezda, koliko je to veliki klub, koliki je to potencijal za njih, i kolika je to mogućnost da oni napreduju. U Brazilu je velika konkurencija, dok je u našoj ligi manja i oči će biti uprte u njih. Evandro je igrač koji je igrao u velikim klubovima i reprezentaciji Brazila, dok je Borha takođe prošao kroz Inter, koji je bio svetski prvak, i Flamengo, svetski prvak, a sad je u trećem klubu koji je svetski prvak, tako da je sada sve na njemu da uradi ono za šta ima potencijala. Nadam se da će mu se ukazati prava šansa, mislim da je ovo pravi klub gde može da pokaže svoje znanje i pomogne mu – rekao je Rambo Petković.
Charuga
Globalni moderator

#116 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Charuga »

Nema licencu, niti trenersku diplomu
PROSINEČKI NE MOŽE VODITI ZVEZDU

Prema pisanju Blica, Robert Prosinečki ne može biti trener Crvene zvezde. Propisi Fudbalskog saveza Srbije kažu da, kako bi sjeo na klupu superligaša, trener mora imati PRO-licencu ili barem upisati kurs Škole trenera na ovom nivou, a novi prvi stručnjak crveno-bijelih ne ispunjava nijedan od ova dva uslova.

Prosinečki je na kraju studija na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem će dobiti diplomu Više trenerske akademije, koju priznaje NS Hrvatske, ali treneri sa ovim papirom mogu raditi samo u hrvatskom fudbalu.

Također, prema propisima HNS-a, Prosinečki može, kao istaknuti reprezentativac i učesnik više svjetskih prvenstava, preko reda i bez pohađanja visokostručnih škola dobiti licencu za rad, ali, također, samo u hrvatskom fudbalu.
Creasy

#117 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Hvala Bahi Topalbecirevicu na predivnoj emisiji o legendi Crvene Zvezde - Draganu Dzajicu. :thumbup:
Creasy

#118 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Kondicioni trener Crvene zvezde Srđan Zirojević tvrdi da će fudbaleri tog kluba tokom prolećne sezone biti spremni kao komandosi!

Mladi stručnjak dodaje da će se njegov šestonedeljni rad u Budvi i Beleku videti na predstojećim večitim derbijima, iako apostrofira da izuzetno ceni kvalitet kolege iz Partizana Dejana Ilića.

Momak koji je nepoznat široj populaciji otkrio je u razgovoru za Press da je prošle godine na poziv Rafaela Beniteza praktično bio na korak od potpisivanje ugovora sa Liverpulom. Takođe Zirojević dodaje da se trenutno u Crvenoj zvezdi radi na istovetan način kao u Čelziju, Interu ili Mančester sitiju.

Bićemo spremniji od Partizana
- Možda će ovom nekom zvučati prepotentno, ali odgovorno tvrdim da će igrači Crvene zvezde tokom proleća biti ubedljivo najspremniji u ligi. Praktično, biće spremni kao komandosi. To mogu da kažem jer znam kako se radi u ostalim klubovima. Iuzetno cenim način rada Dejana Ilića u Partizanu, ali mislim da ćete se u večitim derbijima uveriti da smo mi spremniji-istakao je Srđan Zirojević.
Radimo kao u Čelsiju i Interu

Zirojević tvrdi da srpski fudbaleri nisu fizički inferiorni u odnosu na igrače iz najjačih svetskih klubova. On samo kaže da timovi poput Čelsija i Intera imaju mnogo širu bazu.

- Setite se samo da su igrači Partizana pretrčali više nego Arsenalovi u Ligi šampiona. To je najbolji dokaz da razlika nije velika. Međutim, ti klubovi imaju mnogo širu bazu, da biste potpisali ugovor morate da imate vrhunske motoričke sposobnosti, snagu i kapacitet pluća. Oni pri svakom dodiru sa loptom naprave pet pokreta telom. Takođe, naši igrači za razliku od njihovih imaju dve velike pauze, svašta rade u tom periodu... Mogu da tvrdim da se ovako kao kod nas, radi u Čelsiju i Interu. Bio sam tamo na usavršavanju i video.

Iako svakodnevno vadi dušu na pamuk Ninkovu i drugovima 30-godišnji stručnjak je omiljeni lik među fudbalerima Crvene zvezde. On tvrdi da namerno nije hteo da bude na distanci sa igračima, odnosno da je takav rezon naučio tokom školovanja u Americi.

- Posle Fakulteta za fizičku kulturu u Beogradu završio sam i Univerzizet u Americi. Tamo sam kroz praktičan rad video da kondicioni treneri idu na piće i roštilj sa igračima i da je sve stvar psihologije. Moraju da vam veruju, sve je stvar psihologije. Za mene nema bolje satisikacije od toga kada mi Ognjen Koroman posle treninga doslovce kaže: „Sad se osećam spremnije i stabilnije". Svakodnevno vršimo testove i mogu reći da su trenutno svi igrači na istom nivou fizičke spreme, što nije bio slučaj na početku priprema.

Na korak od Enfilda

Pre samo godinu dana Srđan Zirojević vrlo lako je mogao da se pridruži koloniji srpskih profesionalaca u Engleskoj. Već je dogovorio saradnju sa Rafaelom Benitezom koji bio na izlaznim vratima Liverpula.

- Da, vrlo zanimljiva priča. Sebe sam već video na „Enfildu", jer sam na preporuku Igora Glušćevića dobio Benitezov poziv. On je tražio kondicionog stručnjaka koji nije Španac, a Igor mu je doslovce rekao: Imam čoveka za tebe, posle njegovih treninga svi su brži i jači, mog brata je posle povrede vratio u život. Međutim, Rafa je tada bio na kraju mandata, izgubio je utakmicu od Atletiko Madrida i to je bio kraj... - objašnjava Zirojević.

Rud Gulit prepisuje Robijeve treninge

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki dobio je veliko priznanje i pre prve zvanične utakmice na klupi kluba sa „Marakane"!

Naime, njegov kolega iz ruskog Tereka, proslavljeni Holanđanin Rud Gulit, počeo je da kopira rad Velikog Žutog.

Crveno-beli i tim iz Čečenije gotovo svakodnevno rade u istom terminu, na susednim terenima sportskog centra „Kalista", a nekadašnji as italijanskog Milana ostao je zapanjen načinom na koji Robert Prosinečki uvežbava završnicu sa Koromanom i drugovima. Taj podatak posebno dobija na značaju ako se zna da je Gulit počeo trenersku karijeru 1996.godine, odnosno da je, između ostalih, vodio Čelzi, Njukasl, Fejnord...

Iako Rud Gulit odaje utisak velikog profesionalca koji je isključivo fokusiran na rad ekipe, on je nekoliko puta kroz ogradu pratio treninge srpskog šampiona. Očigledno je da mu se Robijeva filozofija svidela, te je odlučio da oplemeni rad vežbama iz trenerske kuhinje Velikog Žutog.

- Gulit je odgledao nekoliko treninga Zvezde i očigledno je da mu se dopalo kako Prosinečki radi. Rekao je bez imalo sujete da će se poslužiti nekim vežbama viđenim na susednom terenu. Obećanje je ispunio, već sutradan na istovetan način je uvežbavao završnicu. Stvarno lepa satisfakcija za Robija, dokaz da je na pravom putu. Ipak je Gulit iskusniji trener - otkrio nam je Sead Škrijelj čovek koji je u Beleku domaćin Crvenoj zvezdi i Tereku.

Pobeda Zvezde protiv Spartaka iz Trnave 2:1

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su juče u prijateljskoj utakmici slovački Spartak iz Trnave rezultatom 2:1. Golove za crveno-bele postigli su Kaluđerović već u 4. minutu, posle odlične akcije i asistencije Borhe, odnosno Evandro preciznim udarcem sa desetak metara.

Slovačka ekipa samo dva minuta kasnije preko Konea uspela je da ublaži poraz, ali je to bilo sve što se tiče golova. Interesantno je da je utakmica kasnila više od pola sata zato što su igrači Spartaka došli na utakmicu bez dresova!?

Naredni pripremni meč Crvena Zvezda igra protiv Univerzitatee iz Kluža u utorak od 17 časova, a sa Steauom odmeriće snage dva dana kasnije u isto vreme.
simonese

#119 Re: FK Crvena Zvezda

Post by simonese »

Crvena Zvezda?
da to nisu slucajno ovi
http://www.delijeshop.com/user/majice/m ... 0/item.jsp
Omerovim_Koracima

#120 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Omerovim_Koracima »

Ti to fakat tek sazno? :lol: :lol:
simonese

#121 Re: FK Crvena Zvezda

Post by simonese »

Omerovim_Koracima wrote:Ti to fakat tek sazno? :lol: :lol:
bolje ikad nego nikad :D
barbar

#122 Re: FK Crvena Zvezda

Post by barbar »

To su i ovi(nisu svi isti,velika je to navijačka armija koja po nekima broji između 4-5 miliona )
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=491248
Sezam

#123 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Sezam »

simonese wrote:Crvena Zvezda?
da to nisu slucajno ovi
To im je nova generacija, ovo su oni originalni 'Zvjezdasi'...

http://www.youtube.com/watch?v=UB5JRbkSkmg
barbar

#124 Re: FK Crvena Zvezda

Post by barbar »

Sezam wrote:
da to nisu slucajno ovi

Ja,kao "Torcida","BBB","HZ"... sve go pacifista i ljevičar :lol:
Sezam

#125 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Sezam »

barbar wrote:
Sezam wrote:
da to nisu slucajno ovi

Ja,kao "Torcida","BBB","HZ"... sve go pacifista i ljevičar :lol:
Oni nisu tema.
Locked