FItness/welness u Importanete centru?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Contrast

#101 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Contrast »

madnessa wrote::lol:

meni licno, nakon godina bavljenja sportom, te pregrade nista ne znace, pa cu i ovim prakticnim rjesenjima da kazem "thanks, but no thanks". :mrgreen:
a valjda ima onih koji nisu zadovoljni vlastitim tijelom, pa bi da se sakriju u misiju rupu i iznalaze kojekakve pregrade kao izgovor za svoje komplekse. :roll:
cuj kompleksi :-) to sto tebi ne smeta da te drugi gledaju ne znaci da oni zele da gledaju tvoj muf !
citroen

#102 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by citroen »

meni licno, nakon godina bavljenja sportom, te pregrade nista ne znace, pa cu i ovim prakticnim rjesenjima da kazem "thanks, but no thanks". :mrgreen:
a valjda ima onih koji nisu zadovoljni vlastitim tijelom, pa bi da se sakriju u misiju rupu i iznalaze kojekakve pregrade kao izgovor za svoje komplekse. :roll:
Lahko je tebi :D :lol: :lol: :lol: :lol:
headbanger

#103 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by headbanger »

Contrast wrote:

cuj kompleksi :-) to sto tebi ne smeta da te drugi gledaju ne znaci da oni zele da gledaju tvoj muf !
pa ima nas koji bi da gledaju taj muf, govori za sebe
Contrast

#104 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Contrast »

znam da bi muski gledali mufove, ali ovdje se radi o zenskoj svlacionici i ja govorim iz ugla zene koja ne zeli gledati tudje mufove!
headbanger

#105 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by headbanger »

Contrast wrote:znam da bi muski gledali mufove, ali ovdje se radi o zenskoj svlacionici i ja govorim iz ugla zene koja ne zeli gledati tudje mufove!
pa mi bi i vise od gledanja ako moze

hajde majke ti ima ona muf imas ti muf, ona sisu ti sisu, osim ako njen muf ne rezi i ne ujeda sta ima veze
pa sta iste ste zene ste, jos kad bi se zajdno tusirale pa jedna drugoj ledja iztrljale pa se onako uz put malo kikotale
ihhhhh nidze kraja

ali bez zeze meni mudonje ne smetaju, mzda je kod nekog manji ili veci ali sta ces majka priroda nas nije sve jednako obdarila, ako je kod nekog manji odna sam ponosan ako je kod nekog veci onda se postidim i sto prije istrcim iz svlacionice, samo pazim da mi sapun ne ispadne ali u danasnji vakat imamo te gelove za tusiranje pa ni to nije problem
madnessa

#106 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by madnessa »

vala ko ima vajde od gledanja nek gleda... pogotovo sto ne vidim smisao u tome je sto sve ijedna zena dok se presvuce i predje pola svlacionice onako gola i svi je vide, a onda pod tusem gleda da se sakrije. :roll:

a to sto neko ima dobro tijelo, a stidi ga se nije dokaz da nema komplekse. osobe savrsenog tijela mogu biti iskompleksirane.

dalje necu ici u offtopic. ziv'Li!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#107 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by ladyblue18 »

Interesantno :roll: :-)
Eborg

#108 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Eborg »

Nisam stigao ovog mjeseca tako da čekam naredni da se učlanim. :-)

Bude li gužva u popodnevnim satima (15-19h) ili je ono normala?
madnessa

#109 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by madnessa »

idem rano ujutro, ali sam cula da se oko 17h pocne puniti, ali da za svakog ima mjesta, tj. da nije previse puna. voljela bih kad bih mogla vise pomoci. cini mi se da je najbolje da odes u "razgledavanje" u periodu koji ti najvise odgovara i sam procijenis.
Eborg

#110 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Eborg »

Tnx! :thumbup:
sajber87

#111 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by sajber87 »

Moze li neko jos jednom da pojasni na kom principu funkcionise ovaj ugovor a da osoba nije ni student, penzioner a ni da nije mladja od 16 godina. Hvala
AF81

#112 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by AF81 »

Ako uplatis godisnji ugovor tad ti je 49 KM clanarina, s tim sto se obavezujes na godinu dana kod njih (npr.treniras tri mjeseca i cetvrti preskocis, ne moze uplatiti peti mjesec dok ne izvrsis uplatu za cetvrti mjesec) :) ..I imas clanarinu od 69 KM bez ugovora. I u to ulazi da mozes trenirati koliko hoces i kad hoces..
sarajevsko_pivo

#113 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by sarajevsko_pivo »

AF81 wrote:Ako uplatis godisnji ugovor tad ti je 49 KM clanarina, s tim sto se obavezujes na godinu dana kod njih (npr.treniras tri mjeseca i cetvrti preskocis, ne moze uplatiti peti mjesec dok ne izvrsis uplatu za cetvrti mjesec) :) ..I imas clanarinu od 69 KM bez ugovora. I u to ulazi da mozes trenirati koliko hoces i kad hoces..
Skuplje nego u Holandiji...

Ovdje imas godisnji ugovor za 16eura za svaki mjesec.

http://www.fitforfree.nl/nl/
madnessa

#114 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by madnessa »

daleko mi je svaki dan do holandije da idem... :mrgreen:
TheDocToR

#115 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by TheDocToR »

Smijesno, cuj u Holandiji jeftiniji fitness nego kod nas hahahaha e svasta.

A mogu mislit kakvih tamo sprava ima itd. itd. razlika nebo i zemlja.

Moze se ovim nasim poduzetnicima da pucaju raju po usima, ali svako je samostalno potpisao ugovor, samim tim niko ga nije primorao.

Gledam ovaj topik iz razloga sto i ja trazim fitness centar, ali za ove pare koje bi njima dao, neka hvala i ne moram.
strong69

#116 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by strong69 »

madnessa wrote:daleko mi je svaki dan do holandije da idem... :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Astrix

#117 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Astrix »

zna li iko kako ide sa masazama, placa li se to posebno ili mozda spada u ovaj godisnji ugovor? kako ide to...
Eborg

#118 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Eborg »

Je li im ono neka furka da se ljudi ne bi duže tuširali ili jednostavno imaju loše riješene instalacije za vodu? Voda skače sa vrele na hladnu i nazad unutar par sekundi što izludi čovjeka. :-)
Urban B.

#119 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Urban B. »

Eborg wrote:Je li im ono neka furka da se ljudi ne bi duže tuširali ili jednostavno imaju loše riješene instalacije za vodu? Voda skače sa vrele na hladnu i nazad unutar par sekundi što izludi čovjeka. :-)
To je samo da ti poboljsaju cirkulaciju :D
Eborg

#120 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Eborg »

Koliko dobiješ na cirkulaciji toliko izgubiš na srcu. :lol: Tuševi kriza. :lol:
madnessa

#121 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by madnessa »

kad se tusiram ne dozvoljavam da mi mlaz prestane nego stalno onaj hepek pritiscem prije nego se skroz iskljuci i tako odrzavam konstantnu temperaturu vode.
Vernes_AMG

#122 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Vernes_AMG »

Astrix wrote:zna li iko kako ide sa masazama, placa li se to posebno ili mozda spada u ovaj godisnji ugovor? kako ide to...

Masaze se placaju dodatno , u mjesecnu cijenu su ukljuceni solarij i sauna jednom sedmicno i naravno teretana :)
madnessa

#123 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by madnessa »

Vernes_AMG wrote: Masaze se placaju dodatno , u mjesecnu cijenu su ukljuceni solarij i sauna jednom sedmicno i naravno teretana :)
zar se solarij ne placa dodatno? zar ima sauna? na cjenovniku pise da fitness i grupne vjezbe idu u mjesecnu cijenu, a sve ostalo dodatno. :-?
Vernes_AMG

#124 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by Vernes_AMG »

Meni kolega koji trenira dole tako rece :roll: Ako on mene laze , lazem i ja tebe
madnessa

#125 Re: FItness/welness u Importanete centru?

Post by madnessa »

ja tamo treniram otkako se otvorio centar. saune nije bilo. jedino ako je skoro nisu otvorili. ne silazim u taj dio teretane, pa su je mozda negdje ugurali. iako sumnjam, jer nemaju gdje. a za ostalo sam sigurna da se dodatno placa.
Post Reply