baš tako, duge su četiri godine.The Silent Man wrote:
čekaj ba tek se zagrijavam, duge su 4 godine.
Saš vidit u novom izdanju 60 min. gost Cerić ... da i njega malo rehabilituju...
čujemo se 2014.
baš tako, duge su četiri godine.The Silent Man wrote:
Saš vidit u novom izdanju 60 min. gost Cerić ... da i njega malo rehabilituju...
velis nakoPrpa.ba wrote:Ne znam sta bih rekao nakon odgledanih 60 minuta. Nisam pesimista, ali vala nisam ni pretjerani optimista. Neka nam je Bog na pomoci.
theTruePath wrote:ti si jedan od njih 100%Ahmmed wrote:Neće, jer SDP, nadam se, u dovoljnoj mjeri poštuje privatno vlasništvo i pravo privatnog kapitala. A drugo, ogroman broj glasača SDP ne konzumira svinjetinu. A nije mali broj onih ,koji su, gle čuda glasali za SDP, a alkohol ni probali nisu.The Silent Man wrote:MOžda će sdp-ovci zahtjevat da se naredi prodaja alkohola i svinjetine u bbi inače nema od koalicije ništa
Za koga si glasao?mikelandjelo wrote:koalicija sdp-a sa bilo kojim strankama kao sto su sda, sbih, sbb i slicno je samoubistvo socijalizma i demokratije u bosni i hercegovini.
eh vidis tu sad dolaze na naplatu dugovi nastali koristenjem neracionalnih jezika...svasta se pljuvalo,i gdje trebalo i nije trebalo...sad valja malo i polizat popljuvanog...al to je sve u zaru borbemikelandjelo wrote:koalicija sdp-a sa bilo kojim strankama kao sto su sda, sbih, sbb i slicno je samoubistvo socijalizma i demokratije u bosni i hercegovini.
Uvijek imas one druge ''socijaldemokrate'',divni ljudi.mikelandjelo wrote:koalicija sdp-a sa bilo kojim strankama kao sto su sda, sbih, sbb i slicno je samoubistvo socijalizma i demokratije u bosni i hercegovini.
kamen spoticanja wrote:bice bolje...ne zato sto ce ovi bolje radit,nego sto cemo imati malo snazniji potisak sa stranevalja mmfu vracat pare...a one se samo mogu vracat ako ih zaradimo
Prpa.ba wrote:kamen spoticanja wrote:bice bolje...ne zato sto ce ovi bolje radit,nego sto cemo imati malo snazniji potisak sa stranevalja mmfu vracat pare...a one se samo mogu vracat ako ih zaradimo
Toplo se nadam.Ne bih bas volio biti generacija koja ce sahraniti socijaldemokratiju u BiH 2014..
theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
nista to nece promjeniti cinjenicu da ste ateisticka stranka
Prpa.ba wrote:kamen spoticanja wrote:bice bolje...ne zato sto ce ovi bolje radit,nego sto cemo imati malo snazniji potisak sa stranevalja mmfu vracat pare...a one se samo mogu vracat ako ih zaradimo
Toplo se nadam.Ne bih bas volio biti generacija koja ce sahraniti socijaldemokratiju u BiH 2014..
nedo Bog, pu pu pu pomakni se s`mjesta!!Prpa.ba wrote:kamen spoticanja wrote:bice bolje...ne zato sto ce ovi bolje radit,nego sto cemo imati malo snazniji potisak sa stranevalja mmfu vracat pare...a one se samo mogu vracat ako ih zaradimo
Kladim se da si u Sveckoj glasao za crvene zato pssst!theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
važi,čujemo se.Chmoljo wrote:baš tako, duge su četiri godine.The Silent Man wrote:
čujemo se 2014.
tebi haman sveCki nacionalsocijalisti dobro mozak zadeverali...theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
chmoljo jel ovo istina da idem traziti da mi vrate moje glasove, necu da glasam za ateiste...Chmoljo wrote:theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
nista to nece promjeniti cinjenicu da ste ateisticka stranka![]()
ti si meni biser ovih izbora, majke mi
iz svega šta si napisao ostaje čovjeku da se pita: a šta bi to TI bolje uradio?The Silent Man wrote: važi,čujemo se.
evo bit će ovako :
jedni druge će kriviti za neuspjehe i nakon toga će usljediti najmanje 10 godina vladavine desnice...
glasači sdp-a će izgubiti sve iluzije i sdp će se vratiti u svojih "prirodnih" 12-15% ,a Dodik i Čović (će i dalje suvereno vladati)
Bit će napravljene reforme (možda i novi ustav) ala Prud i svako ko ih podpiše gubi izbore (repriza aprilskog)
al hajd prvo da rješimo djeda mraza :
po koalicionom ugovoru , možda će ga biti ,ali za bajram - eto kompromisno rješenje.
kamen spoticanja wrote:tebi haman sveCki nacionalsocijalisti dobro mozak zadeverali...theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
nista to nece promjeniti cinjenicu da ste ateisticka strankane sekiraj se behmen i ekipa su na kraju karijere
pa ništa uveo bi djeda mrza za novu godinuChmoljo wrote:iz svega šta si napisao ostaje čovjeku da se pita: a šta bi to TI bolje uradio?The Silent Man wrote: važi,čujemo se.
evo bit će ovako :
jedni druge će kriviti za neuspjehe i nakon toga će usljediti najmanje 10 godina vladavine desnice...
glasači sdp-a će izgubiti sve iluzije i sdp će se vratiti u svojih "prirodnih" 12-15% ,a Dodik i Čović (će i dalje suvereno vladati)
Bit će napravljene reforme (možda i novi ustav) ala Prud i svako ko ih podpiše gubi izbore (repriza aprilskog)
al hajd prvo da rješimo djeda mraza :
po koalicionom ugovoru , možda će ga biti ,ali za bajram - eto kompromisno rješenje.
U kojem pogledu je to relevantno?theTruePath wrote:kamen spoticanja wrote:tebi haman sveCki nacionalsocijalisti dobro mozak zadeverali...theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
nista to nece promjeniti cinjenicu da ste ateisticka strankane sekiraj se behmen i ekipa su na kraju karijere
nije samo on u pitanju,koga ti poznajes iz sdp a da je vjernik(mislim na vrh stranke)?osim hamdije iz bihaca
jesi cuo zlaju malo malo pa spominje Boga...theTruePath wrote:kamen spoticanja wrote:tebi haman sveCki nacionalsocijalisti dobro mozak zadeverali...theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
nije samo on u pitanju,koga ti poznajes iz sdp a da je vjernik(mislim na vrh stranke)?osim hamdije iz bihaca
Chmoljo wrote:theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare
nista to nece promjeniti cinjenicu da ste ateisticka stranka![]()
ti si meni biser ovih izbora, majke mi
vala ja iz vrha sdp-a licno poznajem slobodana popovicatheTruePath wrote:kamen spoticanja wrote:tebi haman sveCki nacionalsocijalisti dobro mozak zadeverali...theTruePath wrote:pa nista,samo sam primjetio da se sdp u zadnje vrijeme pokusava presvuci,malo dodati zelene boje...slikavaju pokrivene clanice sdp-a,organizuju iftare