Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Div iz Wolfsburga je konačno predstavio novu limuzinu namijenjenu isključivo sjevernoameričkom tržištu. Tzv. New Midsize Sedan je u potpunosti podređen američkom ukusu, ali zato zadržava staro ime Passat.Gotov 4,9 metara duga limuzina spada u red modela srednje veličine cjenovnog razreda oko 20.000 USD ili nesto manje od 30000KM, a proizvodit će se u američkim pogonima u Chattonoogi, savezna država Tennessee......Osjetno veći od euro-Passata, model je dugačak 4.868 mm, širok 1.835 mm, dok razmak između osovina iznosi 2.803 mm. Dizajnerski se oslanja na Jettu, koja je uzor bila i u pogledu dizajna interijera. Tehnologija u potpunosti podržava moto Das Auto, što će reći kako nosi njemačke korijene. Ulazni model će pokretati 2,5-litreni pet-cilindarski benzinac sa 172 KS i 240 Nm, dok će u dizelskoj ponudi biti stari znanac, 2.0 TDI sa 142 KS i 320 Nm. Mjesto top izvedbe rezervirano je za VR6, kojeg pokreće 3,6 V6 sa 284 KS i 349 Nm standardno uparen sa DSG mjenjačem. Recimo i kako će najsiromašniji od tri dostupna paketa opreme sadržavati potpunu elektrifikaciju i sigurnosnu opremu, kao i detalje koji se na drugoj strani bare redovito dodatno naplaćuju. Primjera radi, to su sustav pomoći pri startu na usponu, sustav kontrole tlaka u gumama, Bluetooth sustav i sl.
.stvarno nije fer ,isto tako auto samo slabije opremljeno i malo krace uvaljuju evropskim kupcima za 10000$ vise:D
nije to ni blizu isti automobil, amerikanci su manje zahtjevni od evropljana, tako da im se može podvaliti dosta toga, itekako, a ne zaboravi da od svih ljudi na svijetu najviše cijene novac i njima podvaliti nesto za više istog od onog koliko realno vrijedi graniči sa naučnom fantastikom
U cemu se razlikuju?
Naravno da amerikancima nemozes uvaliti passata za 30000$ ,nisu blentavi ko evropljani
iako sam velik fan wagena i svgega sto ide uz njega,novi passat je uzasan..auto ima neku cudnu liniju..razlika u visini haube i gepeka se cini nerealno velikom i daje mu neki cudan izgled..zadnji kraj ne da je ruzan..ne znam kako ih nije stid..sinoc se vozam i vidim momka koji vozi tog passata reklamnog..ma uzas..znaci b6 je imao fabricki diode pozadi a novi ima one ruzne lapme iz trabanta..cak nemaju ni neki oblikovani svjetlosni sklop pozadi kosto recimo ima skoda facelift superb il oktavia..dobro mislim to su sitnice al kad ti traze toliko para hocu da ima i te jebene sitnice..naprijed obicni h7 farovi,felge 16-ke..ma odvratno izgleda stvarno..promjenio sam auto i dobio sam diode i naprijed i nazad al taj audi koji imam ima haman u pocetnoj cijeni bixenon i te diode..mislim stvarno seru i stvarno auto ne valja..
emko1234 wrote:iako sam velik fan wagena i svgega sto ide uz njega,novi passat je uzasan..auto ima neku cudnu liniju..razlika u visini haube i gepeka se cini nerealno velikom i daje mu neki cudan izgled..zadnji kraj ne da je ruzan..ne znam kako ih nije stid..sinoc se vozam i vidim momka koji vozi tog passata reklamnog..ma uzas..znaci b6 je imao fabricki diode pozadi a novi ima one ruzne lapme iz trabanta..cak nemaju ni neki oblikovani svjetlosni sklop pozadi kosto recimo ima skoda facelift superb il oktavia..dobro mislim to su sitnice al kad ti traze toliko para hocu da ima i te jebene sitnice..naprijed obicni h7 farovi,felge 16-ke..ma odvratno izgleda stvarno..promjenio sam auto i dobio sam diode i naprijed i nazad al taj audi koji imam ima haman u pocetnoj cijeni bixenon i te diode..mislim stvarno seru i stvarno auto ne valja..
Gdje si me vidio ? Dobar je Pasat, ebo lampe i diode .... 140 konja bas fino ide
chuchumbamayumbe wrote:Jučer vidjeh novog Passata, na Kovačićima.
Joj, gadan naaakav na prvi pogled. Pogotovu onaj zadnji kraj.
hau jes nou
Ja iznosim subjektivno mišljenje.
I veliki broj ljudi što se javiše osporavaju dizajn.
Opet je to subjektivno.
Da su izvajali i izbacili nešto na kalup Passat-a cc, to bi bila druga priča
Vozio sam za jednim ovim novim Passatom par kilometara, dok ga nisam pretekao . Ali ne mogu da vjerujem sto su napravili ono da se vidi nazad citavo podvozje, sve zivo mu se vidi, kao da je Lada Niva
emko1234 wrote:na obali neku vecer..na semaforu kod poste stajali jedan do drugog..kod mene je a4 novi ako si to ti
emko mišu, što ne napišeš koju o svom autu...
ma Passat je dobar, ali da je sad najbolji, to baš nije tako...i mislim da ima doplata za LED svjetla pozadi...jbga, ne može biti 12 milja jeftiniji, a da ima LED svjetla u seriji...
johntra wrote:ma Passat je dobar, ali da je sad najbolji, to baš nije tako...i mislim da ima doplata za LED svjetla pozadi...jbga, ne može biti 12 milja jeftiniji, a da ima LED svjetla u seriji...
ma šuti ba, dobro smo prošli, mogli su im uvaliti nazad one lampe "edisonke"
emko1234 wrote:na obali neku vecer..na semaforu kod poste stajali jedan do drugog..kod mene je a4 novi ako si to ti
emko mišu, što ne napišeš koju o svom autu...
ma Passat je dobar, ali da je sad najbolji, to baš nije tako...i mislim da ima doplata za LED svjetla pozadi...jbga, ne može biti 12 milja jeftiniji, a da ima LED svjetla u seriji...
nemam sta napisat..reci ce neko da se kurcim..dosao je hvala bogu 30.12.. 5.1. sam se vratio u grad,novogodisnji put s djevojkom..presli 2200km..prosjecna potrosnja nije presla nigdje vise od 8,5-9 litara a prosjecna od kako sam ga uzeo je 9,4 litra prezadovoljan..vrijedi svake marke koju sam dao,jedino malo automat dok se jos naviknem da nista ne radim u voznji..brzo salta,u svim rezimima auto ima snage..u s modu je brz s tim sto iskreno nije nesto prebrz kad je u manualnom modu..zbog veceg motora drugaciji je osjecaj u voznji 100 puta s tim sto se osjeti malo ta tezina u nosu al jbg..iako ga jos ne forsiram,pritisnuo sam gas par puta da vidim sta se desava..ma od 0-100 je katapult..mislim da ide malo iznad 6 sekundi..preko 200 nisam vozio..motor i mjenjac su napravljeni da ga u s modu gura da 4500rpm prije nego presalta dok u d modu kad ga gazis salta oko 4000rpm..sto se tice quattra,u sloveniji nas je uhvatio snijeg..ni u jednom trenutku kad smo isli preko prevoja nisam osjetio da gubi trakciju..esp radi sve u sprezi s mjenjacem i prenosom..rucna kocnica je takodjer povezana s esp sistemom tako da auto bukvalno dijete moze vozit..eh sad to su dobre strane..losa strana je sto ostavljam u garazu i preko dana kad ostajem duze u kuci,parkiram samo na parkinu koji se placa i svaki dan ga obidjem 10 puta da vidim da nema negdje nesto..motor je toliko dobar i toliko vuce da ga se gazi da te brzo omadjija i onda mu nije problem da popije i 15 litara po gradu..zvucna izolacije je 10 puta bolja nego na b7 il motor tisi uglavnom nema brundanja ni kad je hladan..pa te brzina lako povuce..ima ugradjen bluetooth modul i kad spojis telefon jednom uvijek ga prepoznaje cim udjes u autu pa moze bit zajebano ako vozis nekog ko ne bi trebao da cuje razgovor..pozadi nema mjesta tj ima al ne previse..imam osjecaj da visi u glfu petici ima mjesta..rezervar 65 litara na otvorenoj cesti daje autonomije oko 800km..mislim da su ga trebali stavit bar na 75 litara..al sve u svemu zadovoljan sam ..
olensoner wrote:Vozio sam za jednim ovim novim Passatom par kilometara, dok ga nisam pretekao . Ali ne mogu da vjerujem sto su napravili ono da se vidi nazad citavo podvozje, sve zivo mu se vidi, kao da je Lada Niva
bas me cudi, to za podvozje, da je to forumska elita kod passata odma skontala...a insignia evo par godina na sceni a niko da spomene da kad iza nje vozis, komotno sve do prednjih guma mozes vidjet..al ne, to je insignia, to je cool, to je in
vukojebina wrote:
bas me cudi, to za podvozje, da je to forumska elita kod passata odma skontala...a insignia evo par godina na sceni a niko da spomene da kad iza nje vozis, komotno sve do prednjih guma mozes vidjet..al ne, to je insignia, to je cool, to je in
ma šta fali, neka se vidi, ja ti na to gledam ko na curu u kratkoj i dugoj suknji.... što krača to bolja... više sve vidi
Bio u salonu, iduce sedmice testna voznja . Svidja mi vanjski izgled, moderna klasika. Interijer - nista revolucionarno u odnosu na B6, ali usminkan i djeluje kvalitetnije. Jos samo kad bi ovjes bio malo meksi, mjera auto
Blobi wrote:Bio u salonu, iduce sedmice testna voznja . Svidja mi vanjski izgled, moderna klasika. Interijer - nista revolucionarno u odnosu na B6, ali usminkan i djeluje kvalitetnije. Jos samo kad bi ovjes bio malo meksi, mjera auto
Pa lipo uzmes Citroena C5 i dobijes odobno auto sa dosta opreme, daleko atraktivnijeg izgleda i manje privlacno za kradju i naravno platis ga jeftinije od Passata.
Blobi wrote:Bio u salonu, iduce sedmice testna voznja . Svidja mi vanjski izgled, moderna klasika. Interijer - nista revolucionarno u odnosu na B6, ali usminkan i djeluje kvalitetnije. Jos samo kad bi ovjes bio malo meksi, mjera auto
Pa lipo uzmes Citroena C5 i dobijes odobno auto sa dosta opreme, daleko atraktivnijeg izgleda i manje privlacno za kradju i naravno platis ga jeftinije od Passata.