Priorat wrote:samo zenidba ili kao visa strucna sprema gdje te dovede neka firma i napravi ti papire. inace samo prsten i nista vise!!
uuu, zajebana Svica pravo. Al' zato standard.
Priorat wrote:samo zenidba ili kao visa strucna sprema gdje te dovede neka firma i napravi ti papire. inace samo prsten i nista vise!!
Neme veze sto je u Bazelu jer je imigracija uglavnom stvar saveza (Bundesamt für Migration). Savezne institucije mogu cak objaviti i kontigente za primanje stranaca, kojih se kantoni moraju pridrzavati.Priorat wrote:cudi me to, basel je jedan od najliberarnijih kantona. kazem ti ova legica nasla tipa na nekom chat-u dva puta se vidjeli ,sredili papire i on je sad ovdje. trazi upravo posao da otvori radnu dozvolu.muha_sa wrote:od slucaja do slucaja iliti njihove procjene![]()
moj šura--koji je u Bazelu od osamdeset devete-- nije mogao dovest sina kojem je 16. godina-doduše-to je bilo prije 4.godine--ne znam kako je sad.
Jesam ga naružiodobro si se sjetio da sad dozvolu tražiš
![]()
Lady Bella wrote:Ja ne mogu vjerovat da sam jedina ovde koja je skontala da "djedovic" samo loži raju.
I nema veze ako se javlja sa švicarske IP adrese...ložač je ložač.
Novi članovi foruma uvijek mogu racionalno razmišljati. Bježi dok si još jedina. Inače će i tebe ložiti k'o i nas.Lady Bella wrote:Ja ne mogu vjerovat da sam jedina ovde koja je skontala da "djedovic" samo loži raju.
Nisam novi član foruma.Strpljiva wrote:Novi članovi foruma uvijek mogu racionalno razmišljati. Bježi dok si još jedina. Inače će i tebe ložiti k'o i nas.Lady Bella wrote:Ja ne mogu vjerovat da sam jedina ovde koja je skontala da "djedovic" samo loži raju.
Mi ovdje ne vjerujemo svojim očima - već njemuLady Bella wrote:Čovjek ovde pravi ankete sa fiktivnom pričom al ako se to nekom dopada samo naprijed...
Da analiziram šta i kako je neko napisao mi je i dio profesije a uz to sam u godinama kada prepoznajem
šuplju priču kod muških sa satelitskog snimka.
Impozantno, sto jes' jes' ... al' lozis.Lady Bella wrote:
Da analiziram šta i kako je neko napisao mi je i dio profesije a uz to sam u godinama kada prepoznajem
Ma hajd' neću vam više smetati...odoh. A vi čekajte da vam Đedović napiše nastavak ove interesantne priče.Zlata M. wrote:Impozantno, sto jes' jes' ... al' lozis.Lady Bella wrote:
Mi ne mrdamo dok ne vidimo šta će biti s njegove djece...Lady Bella wrote:Ma hajd' neću vam više smetati...odoh. A vi čekajte da vam Đedović napiše nastavak ove interesantne priče.![]()
A mozda su u sumi!Zlata M. wrote:Lady Bella wrote:Ja ne mogu vjerovat da sam jedina ovde koja je skontala da "djedovic" samo loži raju.
I nema veze ako se javlja sa švicarske IP adrese...ložač je ložač.![]()
... a mozda se uopste i ne zove Djedovic.
... a mozda i ti lozis sa tim avatarom !pirmin wrote:A mozda su u sumi!Zlata M. wrote:Lady Bella wrote:Ja ne mogu vjerovat da sam jedina ovde koja je skontala da "djedovic" samo loži raju.
I nema veze ako se javlja sa švicarske IP adrese...ložač je ložač.![]()
... a mozda se uopste i ne zove Djedovic.