Ako nisu nedostaci u scenariju tvoj argument za 'gazenje' filma onda koji su?! Sumnjam da je rijec o glumi ili kostimografiji.Triple_XXX wrote:Bitno je naći dobar izgovor. Nedostaci u scenariju (nije baš plotholes, ali eto) nikada nisu bili moj centralni argument. darius_maximus na tom insistira, zbog svojih razloga. Moj centralni argument je izložen na zadnjoj strani mog prvotnog teksta, lijepo preskočiš sve i na zadnju stranu, na zaključak.NeyDan wrote: Bavio bih se i ja da niste odmah unistili temu svojim postovima. Iskreno, nemam toliko vremena da citam tolike postove a i na forum dodjem da se malo odmorim il' od posla, ako sam na poslu, il' pred spavanje a ne da citam nekakva kilometarska subjektivna misljenja. Nijedan tvoj post nisam procitao do kraja, rijetko koji sam cak do pola, nije to zato sto si ti pisao jer te ne znam, a i nemam nista protiv tebe, nego upravo zbog obimnosti.
Medjutim, primijetio sam da sitnicaris na nekim manama u filmu koje svakako svaki film mora da ima ... ili ces mi sad reci da postoji neki koji nema neku gresku (bilo kojeg tipa).![]()
To sam i podvukao ovdje. Ko hoće, može to da vidi. A ko neće, tu ništa ne pomaže.
Pazi, nisam ni ja nikad rekao/napisao (mada nisam puno pisao na ovoj temi) da je film odlican, bez greske i mane i kao takav da zasluzuje Oscara. Jednostavno malo je drugacija prica sa dobrim efektima. Ne idem u kino kako bih nakon toga detaljno analizirao film i bavio se svim sitnicama i rupama u scenariju, vec da se zabavim.
Nisam ti procitao taj post, prebaci mi na post nekog drugog.