Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#101 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

ljubav_aha wrote:
pustopoljina wrote:ja zbog ljubav aha i bez ideje sad zamisljam von karajana i vaginu kao ona annoying orange kako zijeva pod dirigentskom palicom :-) :-) :-) :lol:
:lol: ali je tako,nista bez nase kontrole :lol: svaki muskarac koji je dozvolio akciju zeni je jedino tako naucio o zenama :-D

da potvrdim :lol:
Suti i trpi

#102 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote: 4.pobrkao si brojeve :lol: :D
6.pa nisu ni sve cure iste,ima puno lijenih ili nezainteresiranih osoba,ma nije seks jednako svakome vazan
zene treabju vjerovati muskarcu da bi njegovi prstici bili ucpjesni ;-)

nadam se da sma ti pomogla,koa sto rekoh probaj ONO ;-)
Uvijek se zbunim kada moram priznat da je neko u pravu :D . Osjetio sam potencijal u tebi, odmah sam znao da ces me ispreskakat (dodji na podforum fudbal da izjednacim :D ) :D .

Jbt, pricam o vagini kao da je to neka mehanicka sprava, a ne moje bozanstvo :D . Ogadit ce mi se ako ne prestanem :D .
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#103 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by pape »

bez_ideje wrote:cek malo ljubav_aha......mos ti vagini mozgom svirati petu simfoniju i pri tome biti prvak u masturbaciji,nema te opustenosti koja ce provuci nesto znatno vece od "trenutnog kapaciteta" bez pocetne neugode i duze vjezbe, .......
Cujem da su Masters&Johnson veceras poderali svoje diplome i sve svoje visegodisnje studije i naucne radove.
@Ljubav_hahaha im jebala znanje, ... :D
Ono sto ja znam o anatomiji i fiziologiji koke, .... tj. mogucnostima da apsorbira chunu veceg kalibra (mada to kod mene nije slucaj) je slijedece:

- Stvoriti uvjete da partnerki zaista bude lijepo, da bi mogla biti opustena.
- Ne zuriti, ... ne navaljivati k`o sivonja.
- Pustiti da predigra traje koliko god ona zeli.
- Pretvorit` joj se u sejtana, dodirom, mirisom, rjecju.
- Kad propishka firnajz i zakoluta, ... :-) ... koka se rascvjeta k`o tulipan, ... :oops: ... i onda ga pristavish. :D

Kad je cujes da stenje, skici i podvriskuje, .... dobro je, ... :D
pustopoljina

#104 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by pustopoljina »

ovi neki znaju znanje :lol: ostali,citajte i blajvaz u ruke i zapisuj :lol:
ljubav_aha

#105 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

pape wrote:Cujem da su Masters&Johnson veceras poderali svoje diplome i sve svoje visegodisnje studije i naucne radove.
@Ljubav_hahaha im jebala znanje, ... :D

a ko su oni,tek sad provjerih,oh,bili su pioniri seksolozi :lol:

two tumb UP za stenjanje i sve ostalo sto si napisao :thumbup:
Last edited by ljubav_aha on 09/08/2010 00:06, edited 2 times in total.
ljubav_aha

#106 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

pustopoljina wrote:ovi neki znaju znanje :lol: ostali,citajte i blajvaz u ruke i zapisuj :lol:
seksulani altruizam :lol:
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#107 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Toto »

ljubav_aha wrote:
Suti i trpi wrote: Nisam ja nikakav ekspert, samo prenosim svoja saznanja.

Moja saznanja govore da zene koje su previse uske ne mogu odjednom primit penis koji je znatno siri od otvora njene vagine. Sto vise pokusavas bol je sve veca. Dakle, postepeno rasirivanje pristima se pokazalo kao jedino moguce rjesenje.

Mozda neke zene ne znaju kontrolisat svoju vaginu, ali sta tu muskarci mogu uradit? (Da li postoje zene koje prije prvog spolnog odnosa umiju kontrolisat sirinu svoj vaginu?) Ne mogu muskarci ucit zene kako ce kontrolisat svoju vaginu. Prema tome, ostaje na muskarcu da rijesi taj problem kako zna i umije, jer je cinjenica da mnoge zene ne mogu same rijesit taj problem (posebno pri prvom snosaju)...

ama mogu same rijesiti problem,citas li sto pisem :lol: masturbacijom se sve nauci :-D

zena mora znati scoje tijelo da bi vodila doslovno upravljala muskarcem tokom seksa
znaci opet auto pilot
djabe i 26 kilotona potiska :dance: :dance:
:sax: :sax:
Giulia de Medici

#108 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Giulia de Medici »

Suti i trpi wrote:
6.pa nisu ni sve cure iste,ima puno lijenih ili nezainteresiranih osoba,ma nije seks jednako svakome vazan

Uvijek se zbunim kada moram priznat da je neko u pravu :D . Osjetio sam potencijal u tebi, odmah sam znao da ces me ispreskakat (dodji na podforum fudbal da izjednacim :D ) :D .

Jbt, pricam o vagini kao da je to neka mehanicka sprava, a ne moje bozanstvo :D . Ogadit ce mi se ako ne prestanem :D .
Bravo! Sei proprio un bravo ragazzo! Momak je stvarno sladak!!!
ljubav_aha

#109 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:

drug,iskreno receno,vagina nije nijedan primejr koja si napisao :-D
ljubav_aha

#110 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Toto wrote:
ljubav_aha wrote:
ama mogu same rijesiti problem,citas li sto pisem :lol: masturbacijom se sve nauci :-D

zena mora znati scoje tijelo da bi vodila doslovno upravljala muskarcem tokom seksa
znaci opet auto pilot
djabe i 26 kilotona potiska :dance: :dance:
:sax: :sax:
Toto,ne sekiraj me :lol: to je za 101 basics :D

Image
Rajvosa26

#111 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Rajvosa26 »

Suti i trpi wrote:Kao prvo, nemoj biti ljut na svoj penis, budi ponosan, jer ti pozamasna velicina i debljina moze biti samo plus kod vecine zena. Da bi taj plus iskoristio, moras znati rukovat sa njim, a ne gurat ko sivonja.

Moje je misljenje da velicina muskog penisa nema direktan uticaj na visoki nivo sladostrasca kod zene prilikom snosaja... Vjerujem da veliki penis ima puno veci uticaj na mozak zene nego na samo zensko spolovilo. Kada zena vidi veliki penis vjerovatno pomisli 'al ce me ovaj rasturit, mmmm, sta ce da mi radi...', a kada vidi mali penis vjerovatno pomisli 'sta ce on sa ovim smokijem, ne moze mi nista'. Prvi primjer zenu dodatno napali, dok drugi vjerovatno smanji nivo uzbudjenja. Sve zavisi od talenta muskarca, koliko on umije i kakve ima metode da napali zenu. Dakle, po meni je kljucno uzbudjenje koje muskarac prenosi na zenu, a velicina penisa moze biti olaksavajuca ili otezavajuca okolnost. Svejedno, ko je dobar ljubavnik i sa malim penisom moze biti bolji u krevetu nego mnoge neke sivonje koje imaju veliki penis. Naravno, ovo je moje laicko misljenje, zene najbolje znaju kako im je.

Kod tebe je sasvim obrnuta situacija. Kada je vidila koliki ti je penis vjerovatno je pomislila 'mama, tata, sada sam najebala'. Jos ako si je kod provg pokusaja povrjedio, to joj je moralo stvorit strah i zaziranje od snosaja. Sto ste vise pokusavali to je ona imala veci strah i sanse za uspjeh su postajale sve manje. Ne mozes zeni reci 'rasiri noge, stisni zube, sada cu ga zabit'. U samom pocetku moras unjeti malo osjecaja i suptilnosti, posebno ako imas monstruma u gacama. Kada povrjedis partnerku, poslije joj je tesko premostit strah. Tvoja djevojka sasvim sigurno ima psihicku barijeru, jer zna da ce je boliti svaki pokusaj snosaja. Zato ti preporucujem da vise ne pokusavas, jer je svaki pokusaj uzaludan i kontraproduktivan. Na svaki tvoj pokusaj ona ce reagovat instiktivno, zgrcit ce se i tako onemogucit prodiranje tvoga spolovila. (Ne mozes se provuci kroz zid koji je uzi od tvojih proporcija. Da je rupa tvoje velicine mozda bi i se i provuko uz dosta muke i ogrebotina. Rasirivanje je nesto duzi proces, moras izvaljivat ciglu po ciglu, a nikako rupu prosirivat jednim potezom, jer ces tada vjerovatno srusit zid i sve upropastit.)

Ja ti savjetujem da je pozoves kod sebe i napravis ugodnu atmosferu, gledajte film, slusajte muziku, cugnite casu dvi vina da se opustite... Onda je dobro napali i pocni dirati osjetljive djelove tijela... Postepeno pojacavaj tempo i postani konkretniji kada osjetis da se dobro napalila... Predji na stvar i pocni sa masiranjem njene vagine... Vazno je da ne navljaujes i da sve radis polako, da bi se djeovjka u potpunosti opustila i oslobodila straha.. Onda joj lagano stavis prst u vaginu i pocnes prodirat u nju. Vazno je da pored toga radis jos nesto da joj paznja nebi bila koncentrisana na tvoj prst. Kada osjetis da se vagina rasirila stavis i drugi prsta, pa treci... (Mislim da ce to biti dovoljno, jer ne vjerujem da ti je precnik penisa siri od 3 prsta.) Onda izvadis penis i pocnes joj lagano masirat vaginu uz neprestano ljubljenje, fatanje... (Ne smije pomislit da planiras snosaj, reci joj da ti to nije namjera, da samo zelis osjetit njenu vrucinu i vlaznost na svome penisu.) Onda joj ponovo gurnes jedan prst, pa poslije drugi, pa treci... Kada vidis da prolazi, lagano gurnes svoj penis i to je to. Polako, strpljivo i strastveno.

Ne moze tvoj penis biti debel koliko je njena vagina fleksibilna. E sad, druga je stvar ako je u pitanju neka bolest, to ne mogu komentarisat. (Nadam se da cura nema vaginitis, da se nebi desilo da se zalijepite... Ali, to je svakako rijetka ponova, tako da,..)

Samo opsuteno, polako i sa puno osjecaja. Niko se nije naucen rodio, jebo stid, vecina nas je prosla kroz to sto ti sada prolazis.

Jbt, kao da pisem erotsku pricu, ali mora se pomoc covjeku, ne moze se tako zivit :D .
Hvala ti puno na ovom tekstu, nekako mi je pao kamen sa srca kad sam procitao. Fakat super, dala si mi motivaciju i digla moral!
burek_in_space

#112 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by burek_in_space »

Ako ovo "dala" ne navede @Shuti i trpi da pishe krace postove, nece nishta. :D
Officer Crabtree

#113 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Officer Crabtree »

burek_in_space wrote:Ako ovo "dala" ne navede @Shuti i trpi da pishe krace postove, nece nishta. :D
PWNED :thumbup:
citroen

#114 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by citroen »

rajvosa26 napisao:
Hvala ti puno na ovom tekstu, nekako mi je pao kamen sa srca kad sam procitao. Fakat super, dala si mi motivaciju i digla moral!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kad vidi ovo Suti i trpi :D :D
citroen

#115 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by citroen »

A mogla se tema preimenovati u: Suti i trpi VS Ljubav_aha
Suti i trpi

#116 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

burek_in_space wrote:Ako ovo "dala" ne navede @Shuti i trpi da pishe krace postove, nece nishta. :D
Nije ovo prvi put da me karakterisu kao zenu :x :D . Moram se zapitat zasto ostavljam takav utisak, ne moze to tako :x :D .

Rajvosa26

Da ti ponovim... U pocetku polako, njezno i osjecajno,.. Postepeno pojacavaj tempo (prati njene reakcije) i trudi se da bude sto eroticnije i strastvenije... Govori joj neke perverzne vragolije, ljubi je, koristi sve nacine da se dobro napali I DA STO MANJE MISLI NA ONO STO RADE TVOJI PRSTI. Kada izvadis penis, ubjedi je da ne planiras snosaj, nego da je samo zelis osjetit na svome penisu, jer si nenormalno napaljen (rijecima joj pokazes kako si napaljen, ljubi je i fataj strastveno i energicno)... To ce rezultirat potpunim opustanjem i eliminisat strah od penisa i tako je jos vise uzbudit (jer ce ga osjetit bez straha da ce je povrjedit)... Kada je dobro rasiris prstima (kada tri prsta budu lagano ulazila), malo je trljas penisom i onda ga stavis... Ako napravis dobru atmosferu (opustite se uz cugu i mjuzu), odradis sve kako treba, opusteno i strastveno, uspjeh ti je zagarantovan. (Ti najbolje znas svoju djevojku i NEMOJ slijepo slijedit moje upute... Vazno je da se dobro napali, a ti najbolje znas sta pali tvoju curu. Dakle, sta ti se svidja iz moga prijedloga, mozes prisvojiti, a sta ne svidja, bez razmisljanja odbaci. Tvoja cura ne smije pomislit da je u krevetusa nekim drugim :D . Dakle, budi ono sto jesi, samo strastvenije nego inace).

Eto, poslusaj me (probaj sa prstima), pa se poslije vrati da mi zahvalis (mozes mi se zahvalit sa 'svaka ti dala' ili 'svaka ti ga digla') :D .
Mis mekinjas

#117 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Mis mekinjas »

Suti i trpi wrote:
Nije ovo prvi put da me karakterisu kao zenu :x :D . Moram se zapitat zasto ostavljam takav utisak, ne moze to tako :x :D .

Rajvosa26

Da ti ponovim... U pocetku polako, njezno i osjecajno,.. Postepeno pojacavaj tempo (prati njene reakcije) i trudi se da bude sto eroticnije i strastvenije... Govori joj neke perverzne vragolije, ljubi je, koristi sve nacine da se dobro napali I DA STO MANJE MISLI NA ONO STO RADE TVOJI PRSTI. Kada izvadis penis, ubjedi je da ne planiras snosaj, nego da je samo zelis osjetit na svome penisu, jer si nenormalno napaljen (rijecima joj pokazes kako si napaljen, ljubi je i fataj strastveno i energicno)... To ce rezultirat potpunim opustanjem i eliminisat strah od penisa i tako je jos vise uzbudit (jer ce ga osjetit bez straha da ce je povrjedit)... Kada je dobro rasiris prstima (kada tri prsta budu lagano ulazila), malo je trljas penisom i onda ga stavis... Ako napravis dobru atmosferu (opustite se uz cugu i mjuzu), odradis sve kako treba, opusteno i strastveno, uspjeh ti je zagarantovan. (Ti najbolje znas svoju djevojku i NEMOJ slijepo slijedit moje upute... Vazno je da se dobro napali, a ti najbolje znas sta pali tvoju curu. Dakle, sta ti se svidja iz moga prijedloga, mozes prisvojiti, a sta ne svidja, bez razmisljanja odbaci. Tvoja cura ne smije pomislit da je u krevetusa nekim drugim :D . Dakle, budi ono sto jesi, samo strastvenije nego inace).

Eto, poslusaj me (probaj sa prstima), pa se poslije vrati da mi zahvalis (mozes mi se zahvalit sa 'svaka ti dala' ili 'svaka ti ga digla') :D .
:-) :-) :-) :-) :-)
Glumica

#118 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Glumica »

krasna je tema :oops: :D
ocekujemo izvjestaj u realnom vremenu sa mjesta dogadjanja... 8-)
jedna tamo

#119 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by jedna tamo »

ovom velik, ovom mal..ima li iko normalan? :?

sad će se odma javit a šta podrazumijevaš pod normalan?
spreca

#121 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by spreca »

jedna tamo wrote:ovom velik, ovom mal..ima li iko normalan? :?

a sta ako je premali :lol: jel treba sta dodatno da bi se dostigao efekat :lol: :lol: :lol:
Suti i trpi

#122 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

spreca wrote:
jedna tamo wrote:ovom velik, ovom mal..ima li iko normalan? :?

a sta ako je premali :lol: jel treba sta dodatno da bi se dostigao efekat :lol: :lol: :lol:
Treba ga oblijepit izolir trakom kada dodje u fazu erekcije :D .
Gospoda Ministarka

#123 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Gospoda Ministarka »

Iz supljeg u prazno :roll: :zzzz:

I sta je na kraju, da li ovaj nezna baratati svojim blagodetima ili trazi instrukcije za prvi put?

BTW, sta rece koliki mu je? :D
sakop

#124 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by sakop »

ja ovdje ne vidim nikakav problem :) :thumbup:

problem je u njoj (ne fizički)
Zelena Carapa

#125 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Zelena Carapa »

Moj savjet: poslusati Suti i trpi, zna covjek sta prica :)
Post Reply