Zanimljiva upoznavanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Eborg

#101 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Eborg »

Tako koke u Sarajevu piju vode. :razz:
Suti i trpi

#102 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

Chmoljo wrote:jedno neuspješno...

taj dan sam bio poprilično rasijan... jedan od onih dana kad imaš osjećaj kao da si nečija marioneta i neke stvari radiš bez svoje volje. i kao da ti nisi ti...

elem, ulazim u trolu i sjedam pokraj neke curice... ne znam koji mi vrag bi, vidim ona se nešto zamislila, ali ja ne bih bio ja da nisam izlanuo: "Koliko si ti daleko?" :oops: :mrgreen: ona se nasmija, kaže: "Nedovoljno, izgleda."... evo nasmijala se, kontam, i to bi bilo super da sam ja imao neku priču u glavi koju bih nastavio, ono da je pitam stvari na koja će moći naći neki normalan odgovor... e tu ti ja bubnem: "Ima li tamo trnja, da mač vadim?" :roll:

muk, nasmija se radi reda :-) e kontam, jesam zagrdio... u glavi urežem za ubuduće:"Ništa ne vaditi kad prvi put pričaš sa piletinom."

kontam dalje, ako šutim, priznajem poraz, ako još nešto zinem mogu opet otići dublje... a kako sam već bio poduboko, odvalim: "A kakav ti je to rajsferslus sa strane?"... :-? tu mi je bilo jasno da nisam jedan od onih ljudi kojima mozak radi bolje pod pritiskom...

na kraju reče: "Vidimo se (jes' aha)" i preko vrata...

:roll: sve i da nije bila nafurana bio sam totalni odron... :roll:
:D :D :D :D

Ja mislim da i dan danas razmislja sta si sa time htio reci :D .

Ja sam jednom u birou ugledo mlado i simpaticno lane. Malo smo se diskretno gledali i ja sam joj priso iz zajebancije i pito 'cija si ti moja cura', a ona mi zbunjeno odgovori 'ne znam ja, imam ja momka' :D .

I da, naumpade mi nesto sto sam sasvim zaboravio. Vozio sam se busom za BG i u Doboju udje elegantno obucena djevojka. Pita me je li slobodno, ja joj potvrdim. Odmah smo usli u pricu i razmjenili informacije o Zenici/Doboju. Poslije je ona upalila laptop i malo smo slusali Kles i Seks Pistols (iznenadilo me da slusa Pank, ne izgleda tako :D ). Kada sam je pito cime se bavi, odgovorila je da radi kao sefica u ocevoj firmi. Iako je izgledala 'direktorski', pomislio sam da bomba, pa sam je pitao... 'A kako to da se djevojka kao ti vozi autobusom'. To je bilo kobno pitanje, koje mi je ubilo raspolozenje i ugodno putovanje pretvorilo u izrazito neugodno. Pocela mi je pricat o svojoj proslosti. Rekla je da je konstatno prati jedan tjelohranitelj kojeg je unajmio njen otac, a kojeg ona ne zeli pored sebe. Zabranio joj je da vozi auto, pa je primorana da ide autobusom, jer ne zeli da je vozi njen tjelohranitelj (koji sada sasvim sigurno prati nas autobus). Rekla mi je kako je nedavno imala tesku saobracajnu nesrecu, da je bila 40 dana u komi... Skinula je naocale, pomjerila kosu i na desnoj strani se vidio prilicno dug sav. Rekla mi je da je posljednje cega se sjeca, tulum kod njenog momka, cija je porodica u velikoj zavadi sa njenim ocem. Pocela je pricat kako sumnja da ju je momak uspavo nekim opijatom i da je u 3h navece (kada se desila nesreca) ubacio u kola i namjerno se zabio u banderu, da bi ona nastradla. Njen momak je proso sa nekoliko bezazleni povreda, a auto na njenoj strani je sasvim skrsen. Izrekla je citav niz teorija zavjere. Mene je pocela opasno fatat muka, jer ne podnosim negativne price i u principu ne dozvoljavam da mi neko prica crnjake... Ali, u ovom slucaju nisam mogo reci nepoznatoj curi da usuti, koja je uz to pricala u nekom cudnom zanosu sa puno emocija. Nastavila je sa pricom, ali sam se ja potpuno iskljucio, jer je vise nisam zelio slusati. Ona je to primjetila i rekla mi, 'slobodno reci ako ne zelis saslusat moju pricu, nije mi namjera da ti kvarim raspolozenje... Samo sam htjela ovo izbacit iz sebe, jer me razdire iznutra. Pomislila sam da si spreman da me saslusas i shvatis'. Malo me to poremetilo, ali sam se nekako izvuko. Reko sam da je pratim i da me njena prica navodi na duboko razmisljanje, tako da sam vjerovatno radi toga izgledo odsutno. Na srecu, time se zavrsio nas razgovor, pa sam tek nakon 15ak minuta zapoceo pricu i poceo temu o prirodnim ljepotama koje smo gledali u voznji. Nastavili smo povremeni razgovor sve do Ugljevika, gdje je bilo njeno odrediste. Kada je krenulo, rekla je 'ja ovdje izlazim, a ti kako hoces'. Ta recenica je imala snagu kao da me macola odvalila u glavu :D . Reko sam, 'zao mi je, ali moram nastavit put'. 'Sretno - sretno'. Stvarno mi je tesko procjenit da li je njena prica istinita, da li je patoloski lazov ili je mozda psihicki bolesnik. Ono sto je sigurno jeste da je otmjena ili elokventna. Takodje mi nije jasno sta je htjela postici sa tom pricom... Nekako mi je nevjerovatno da sam joj se svidio, jer u tom slucaju vjerovatno nebi pricala o crnjacima koji bi u startu odbili skoro svakog momka. Zasto me je onda pozvala da izadjem sa njom, kada je sigurno primjetila da me njena prica nije nimalo impresionirala. Mozda je htjela da me kindapuje sa svojim tjelohraniteljem i da mi izvade bubrege :D . Stvarno ludilo, nadam se da vise nikad necu naletit na neku takvu osobu.To je ubjedljivo najnegativniji susret koji sam imo, bilo da se radi o muskarcima ili zenama.
jutarnji

#103 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by jutarnji »

Jbg, suti i trpi...
Image
Je l` ovaj?
Suti i trpi

#104 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

jutarnji

Ne razumijem... Nisam gledo film. Je l to ima slican scenario kao moja prica :-? ?
citroen

#105 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by citroen »

Suti i trpi wrote:jutarnji

Ne razumijem... Nisam gledo film. Je l to ima slican scenario kao moja prica :-? ?
Haman :lol: :lol: :lol:
Bluemore

#106 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Bluemore »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sjo teme :thumbup:
Officer Crabtree

#107 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Officer Crabtree »

Vozim ja trolu...
tech10

#108 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by tech10 »

:lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#109 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by arman1 »

power wrote:
jedna tamo wrote:
arman1 wrote:Jebena su upoznavanja preko neta.

Imam par prijatelja s kojima sam u kontaktu na koje sam naletio preko neta(forumi i sl.). Ostalo je za napisati knjigu.

Najupečatljiviji je primjer ženske(samohrana majka) iz Osijeka. Na profilu mi uvijek piše da tražim samo prijateljstvo ništa veze, avanture i sl. Nakon par konverzacija preko PM -a poče da se raspituje za moj grad, te šta ima, te gdje se može izaći te ovo, te ono. Prvo sam pomislio neka prijateljski raspoložena. Poslije me poče propitivati za smještaje u Sarajevu i oko. Pošto sam za neke strance imao pripremljen pregled smještaja i cijena kulturno joj poslah.
I poslije par dana poruka otprilike dolazim za vikend u Sarajevo da se upoznamo i družimo.
Paf. :shock:
Da ne ispadnem nerazuman odgovorih moram samo vidjeti sa suprugom šta je planirala. :zoka:
Sljedeća poruka je bila otprilike : ako može bez, ne volim u troje, a ne bih zasad ni probala. :dance:

"block user" :run:

:lol:
e bas si dusha, srce si pravo kako si mi fin i neiskvaren ... :skoljka:

ajde ti meni na pm posalji link od te mame, upoznat cu se ja :D
Bi rado ali je drugi forum a tema puna modova. :run:
Aurora Borealis

#110 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 12:06, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#111 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Chmoljo »

Aurora Borealis wrote:Koja ste vi hodajuca mala zla :D Zapamticu vam sve ovo, neka neka :-D :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#112 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Eborg wrote:@ljubav_aha: E moja Skytush, ja k'o Selimović u amplitudama zamrzim ovaj naš narod pa ga onda opet volim samo tako.

@ladyblue18: To je nama naša borba dala. :-)
Selimovic je bio malo izgubljen izmedju vise svjetova,nema nista gore od gubljenja vlasitie zivotne orijentacije
ljubav_aha

#113 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

jutarnji wrote:Vozim kroz Vitez, kisa lije da bog sacuva. Crkne mi osigurac za brisace. Nekako se dovucem do nekakve
benzinske, koja je usput i lafo kafic. Kupim osigurac, prica ne prica, rade nekakve dvije, `nako...srednja
zalost, al` et` imaju sifone. Pitam gdje je wc, ova jedna mi pokaze, nesta, pici pravo, pa prva vrata desno
i k`o iz topa, "treba li ti strazu cuvat?..". Jbmg, ja se sav izbehutio, nabacim nekakav kiseli osmjeh i klimnem
glavom, valjda sam odgovorio potvrdno :? . Odem do wc-a, i tako, sicam onaj pisoar, kad u po` frke udje ta ista
stade pored mene i pulji mi u hashimagu. Ja u zemlju hocu propast`, kontam kakva je ovo budala sunce ti...ona
se nasmija, okrenu se i ode, cujem je kako zove onu drugu, " joj bona da mu vidis glavic k`o zvonce od bicikla".
Pobjegao sam k`o zdanja ckapi sa te benziMske :D , fakat me prepala.

zasto nisi zakljucao vrata :?:
tech10

#114 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by tech10 »

Aurora Borealis wrote:Koja ste vi hodajuca mala zla :D Zapamticu vam sve ovo, neka neka :-D :P
Image
PeshtA

#115 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PeshtA »

Suti i trpi wrote:jutarnji

Jel ovo ta iz Zenice :)

Glumica

#116 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Glumica »

Officer Crabtree wrote:Vozim ja trolu...
:D :D :D
oplakah
xsk

#117 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by xsk »

Suti i trpi wrote: Sta mislite u prilasku na ulici? Da li to moze donjeti uspjeh kod vas (ako moze pod kojim okolnostima)? Da li je potrebno da tog momka vec poznajete (da na neki nacin imate informacije o njemu) ili ima sanse i neko koga prvi put vidite!??
meni se od ex-yu SAMO U SARAJEVU desilo da mi pridje momak na ulici i startuje me (a da nije klosar, narkoman ili budala). sarajlije - big balls, svaka cast! :thumbup:
ali aj ne volim da me neko startuje, osim ako sam dala povoda, pa je ipak ispalo neuspjesno!
konkretno, desilo mi se da mi je isti lik prisao dvaput, u periodu od nekih par mjeseci.
prvi put sam pobjegla na pauzi za rucak s posla do frizera i kako sam izlazila iz salona skontam tipa koji je bas tad prolazio i malo se okliznuo na led. ne izgleda uopste lose, sve po PS-u, he he, a malo mi i nekako poznat. elem, promijeni covjek putanju, pridje mi, pruza ruku i smije se. ja kontam - shit! da nije neko s posla!? ima nas milion, ja krajnje nedrustvena i uvijek preko ovih s kojima se druzim upoznam skroz "nove ljude" koji rade ovdje duze od mene! hmmmmm.... e tu se zbunih, pruzim i ja covjeku ruku i upoznasmo se, sve u neznanju! ispostavilo se da on tu zivi blizu mog posla, kaze vidio me kako izlazim iz frizerskog i "uljepsala sam mu dan" a onda se okliznuo i odlucio da mi pridje i zove me na RUCAK. ja tu kazem - hvala na pozivu, ali ja sam UDATA! he he he! debil! ne znam sto to rekoh, mogla sam samo reci da imam momka, ali ja 'ladno slagah, da to zvuci ono dramaticnije! nidje veze! :lol:
ismijala se sa drugaricama - otprilike su sve rekle - koji ti je to frizer, da i mi odemo?! :lol:

a onda par mjeseci kasnije naidjem na istog momka. tj opet sam tu prolazila maltene na istom mjestu a on je ocigledno bio u nekakvom kaficu, posto ga ovaj put nisam uopste registrovala dok se nije uputio prema meni! kako sam ga skontala, pomislih - auuuu, opet rucak! :P medjutim, nije - zove na pice ovaj put! ja, sta cu, kad sam vec slagala prvi put, nadovezem se samo i taj put i zahvalim jos jednom, ali "ja sam i dalje udata"!
:-)

eto, super upoznavanje, ali bi se moglo reci neuspjesno!
Suti i trpi

#118 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

xsk

To je problem tih iznenadnih uletanja u kojim ti nije ostavljeno puno prostora za razmisljanje, pa se onda cesto zbuni, prepadne ili odgovori brzopleto. Za razliku od muskaraca, zenama je ipak potrebno 'malo' vremena da razmisle. Dakle, njegova je greska sto ti nije reko, 'nemoj mi odmah odgovarat, imas 5 minuta da razmislis' :D .

Da ti je trazio broj, da li bi mu dala? Da te je preko poruka uputio poziv za izlazak, da li bi pristala?
xsk

#119 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by xsk »

Suti i trpi wrote:xsk
To je problem tih iznenadnih uletanja u kojim ti nije ostavljeno puno prostora za razmisljanje, pa se onda cesto zbuni, prepadne ili odgovori brzopleto. Za razliku od muskaraca, zenama je ipak potrebno 'malo' vremena da razmisle. Dakle, njegova je greska sto ti nije reko, 'nemoj mi odmah odgovarat, imas 5 minuta da razmislis' :D .
Da ti je trazio broj, da li bi mu dala? Da te je preko poruka uputio poziv za izlazak, da li bi pristala?
kao generalno pravilo - u pravu si.
ne bih mu dala broj, posto sam tad bila u vezi.
da nisam bila u vezi a da se ovo desilo, vjerovatno mu opet ne bih dala broj.
nikad se nisam smuvala s nekim ko je mene startovao, ali generalno mislim da je super da neko nekom ovako pridje - ne volim nesto kad se ljudi glumataju ili koriste posrednike.
a u ovom slucaju sam bila uglavnom zbunjena i nisam bila sigurna da li znam momka ili sta se desava :shock:
astrid

#120 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by astrid »

jutarnji wrote:Vozim kroz Vitez, kisa lije da bog sacuva. Crkne mi osigurac za brisace. Nekako se dovucem do nekakve
benzinske, koja je usput i lafo kafic. Kupim osigurac, prica ne prica, rade nekakve dvije, `nako...srednja
zalost, al` et` imaju sifone. Pitam gdje je wc, ova jedna mi pokaze, nesta, pici pravo, pa prva vrata desno
i k`o iz topa, "treba li ti strazu cuvat?..". Jbmg, ja se sav izbehutio, nabacim nekakav kiseli osmjeh i klimnem
glavom, valjda sam odgovorio potvrdno :? . Odem do wc-a, i tako, sicam onaj pisoar, kad u po` frke udje ta ista
stade pored mene i pulji mi u hashimagu. Ja u zemlju hocu propast`, kontam kakva je ovo budala sunce ti...ona
se nasmija, okrenu se i ode, cujem je kako zove onu drugu, " joj bona da mu vidis glavic k`o zvonce od bicikla".
...majko mila....što pobježe tita tiImage
ciacco

#121 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ciacco »

Znaci po komsiluka sam probudio od smijanja :D:D :sax:
Suti i trpi

#122 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

Pade mi na pamet ljeto u Budvi sa stricem i njegovom djevojkom... Bilo mi je glupo ici sa njima, ali me je sric nekako ubjedio obecavajuci dobru zajebanciju (i tadasnja djevojka je insistirala, jer kao, bice nam zanimljivije ako i ja budem iso...). (Da vam malo docaram svoga strica... Jednom je pred kraj rata snimio vjesti na kaseti, u kojim na kraju salje poruku svome ocu proucujuci da mu kcerka iz Amerike salje paket koji moze podignuti rano ujutro u posti ( :D )... Dido je otiso i napravio veliku frku, jer nikakvog paketa nije bilo. Ljudi u posti ga nisu mogli ubjedit da se ne obavjestava preko vijesti pristizanje posiljki, jer su za njega vijesti bile 'sveto pismo'. Vjerovatno su mislili da je covjek lud, te su pozvali policiju koja je na kraju smirila situaciju. Poslije je danima kuko kako su mu lopovi ukrali paket... Stric ni u kom slucaju nije smio priznat da je to njegovo djelo ( :D ). Ovakvih ludosti ima toliko da se moze napisat jedna dosta debela knjiga). U Budvi je najveci cirkus napravio kada se predstavio kao turisticki vodic kod tunela koji vodi za Becice. Tu je ljudima pripovjedo o historijatu tih prostora, sto nije imalo veze sa vezom :D . Bilo je kamara sitnih zajebancija kao kada je kupovo sladoled a cura mu rekla '50 centi', a on njoj odgovara 'nema ti ovdje 50 centi', pa kada nam je u kaficu narucio 'dvi teretne pive', sto je konobar blijedo ispratio dok nije dobio objasnjanje sta znaci 'teretna piva'. Upozno je tadasnje 'zvijezde Granda' (ja sam tada bio na drugom mjestu)... Pleso je sa nekom Slavicom, sto je izazvalo svadju sa njegovom djevojkom. Poslije neko u gradu uzvikne 'de si bosanac', kad ono dva momka (te 'zvijezde Granda') koja je upozno u toj diskoteci... Pita ih 'malo na kupanje, a', a ovaj sa velikim halkama odgovara 'kakvo bre kupanje, flertovanje'. Jednom ga vidim kako prica sa nekom zenom, a on me zove i govori 'dodji da upoznas Indiru Radic' (u kupacem kostimu nije ni 10% zene koju vidimo na TV). (Da ga bacis u Zimbabve on bi se brzo prilagodio i posto svima poznat). Ali, slager cijele zajebancije desio se u dvoristu ispred kuce gdje smo se smjestili... Djevojka se nesto ljutila na njega, a on joj prilazio robotskim hodom uz pjesmu 'zasto pravis slona od mene, za tako nesto nema potrebe...' :D ... Preko puta nas bio je hotel i ljudi na prozorima su se cjepali od smijeha, kao i dvi sestre i njihov rodjak koji su bili u istoj kuci kao i mi. Tada sam se upozno sa curama i njihovim mladjim rodjakom, te smo se poslije intezivno druzili. Cure su iz Kragujevca, ali su studirale u Beogradu. Po nekim gestama primjetio sam da je starija sestra zainteresovana za mene, a ni ja nisam bio ravnodusan... Par puta smo se izgubljeno zagledali da nam je poslije toga bilo neugodno (vise njoj nego meni, uvijek se jako zacrvenila)... Ali sam jednom napravio takvu situaciju da je i mene oblilo crvenilo i nevjerovatna kolicina neugodnosti... Ona je listala slike na telefonu trazeci sliku male rodice koju mi je htjela pokazati...Cekajuci da pronadje sliku, dobro sam se zagledo u njene bujne sike i odluto sa mislima. Ona je pruzila ruku dodavajuci mi telefon da pogledam sliku... Ja to nisam primjetio, pa je uz osmjeh primjetivsi da ne gledam u telefon nego u nesto drugo rekla 'evo, nasla sam sliku'... Ja sam si u sebi psovo sve po spisku dok je osjecaj nelagode prolazio kroz mene ( :x :D :lol: ).. Negdje oko 6-7h poceli smo pijuckat... Sestre su popile jedva dvi klipace, dok sam ja utuko jedno 7-8 grdnih niksicki klipaca. Nije me toliko napilo, ali mi je bila muka, jer je piva stvarno GROZNA. Oko 10h, one su me nekako nagovorile da odemo prosetat kroz grad... Dosli smo do luksuzni jahti koje je posmatrao veliki broj ljudi... Neki snob se tusiro na jahti da bi djevojke mogle vidjet kako on ima jahtu... Ja sam reko 'sad da imam fapovsku gumu, parkiro bi se pored njega da se i ja malo reklamiram' ( :D )... Ubrzo zatim, prisla mi je jedna djevojka i zamolila me da uslikam nju i njene dvi prijateljice (stvarno mi nije jasno zbog cega ljudi bas od mene traze da ih slikama, sto se desava prilicno cesto). Slika mi se malo duplala, a osjeco sam groznu mucninu u stomaku. Kada sam vidio sa kakvim aparatom trebam slikat, stvorilo mi se 100 upitnika iznad glave. Digitalni aparat do BiH tada nije stigo, a i ova sprava je drugacija od svega sto sam do sada vidio. Ali, da nebi ispo ljaks, ja sam zauzeo poziciju i stisno dugme... Bljesak mi je obasjo lice, a bucni smijeh je dolazio sa svih strana ( :x :D :lol: ). Te cure su se presavijale od smijeha, ove moje prijateljice i rodjo takodje, ljudi okolo su se smijali gledajuci u mene... Jbg, smijo sam se i ja, pijanoj budali je sve smijesno ( :D ). Reko sam curama da se uozbilje i da cu ovaj put napravit dobru fotku... To je izazvalo jos veci smijeh ( :D )... Od smijeha se nikako nisu mogle umirit, tako da sam ih sliku onako vesele. Na kraju su me u zajebanciji pitale hocu li im dati svoj mail da mi mogu poslat moju sliku ( :x :D ). 'Neka necu to je vama za uspomenu'. Sa starijom sekom nisam mogo uradit nista konkretno, jer je rodjo za nama iso ko cuko. Kada smo se rastajali, uezo sam njen broj, pa smo se dogovorili da cemo nekad izaci kada navrnem u BG. Poslije sam izgubio taj broj jer ga nisam prebacio na SIM, tako da je vise nikada nisam vidio.

Eto, bilo je odstupanja od teme, ali vrijedilo je ako je nekome bilo zanimljivo...
doticna

#123 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by doticna »

...
Last edited by doticna on 26/10/2010 11:13, edited 1 time in total.
citroen

#124 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by citroen »

doticna wrote:Svakako da je bilo Zanimljivo :lol:

A mogla bih i ja usput podijeliti iskustva. :D
Jednim tako ja i moje 2 kolegice odlučimo da učimo u čitaonici 3-4 sata pred ispit. :D I brucoši k'o brucoši, bilo je svega osim učenja i kako je nailazio nekontrolisani smijeh, a ispitni rokovi, čitaonica puna, ometamo radni narod, nas 2 izađemo vani da malo dođemo sebi, a ova treća ostala još nekih pola sata. Uglavnom, po priči, kad je izlazila vani, zaustavio je lik i zamolio je da mi preda papir. :D Tako sam dobila dio zgužvani kontnog plana, nije mogao ništa od nas da uči, ali eto bila sam mu simpatična, nije stigao da se javi prije nego sam izašla i dobila sam broj za slučaj da mi naumpadne da mu zaželim sreću na ispitu. Jedino simpatično i poprilično normalno, kojeg se sjećam. :D

Sa tom istom drugaricom sam otišla na picu, nije bilo mjesta, sjednemo preko puta nekog momka. I tako dok smo čekali, neka priča se razveže (prije da je bio njihov dijalog, ali dobro :D ) zanimljiv, simpatičan momak. Mi završile, krenule da izađemo i pozdravljamo se, i sad pita on nju ima li je na Fejsbuku. Ona nakon kraćeg razmišljanja kaže: "Ima". A on mrtav hladan: "Obriši se, bolje ti je". Onda smo se malo gledale onim wtf pogledom i izašle. Poslije sam je tješila da je to možda bio i kompliment... :lol:

ahhahh oplakah,nemerem sebi doci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bluemore

#125 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Bluemore »

:lol: :lol: :lol: :lol: "Obrisi se , bolje ti je" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
btw. dobro je rekao :D
Post Reply