Tuca na dzenazi
- uvjek dobar gost
#101 Re: Tuca na dzenazi
Čuo sam za ovo.... nisam mogao da vjerujem... sad ... šokiran ili ne pitanje je sada...
- jazzer
#102 Re: Tuca na dzenazi
Ne bih sada da pametujem ali mene malo sta moze iznenaditi u ovoj zemlji. I kada sam ovo procitao
nisam bio sokiran, potukli se na dzenazi pa sta?? Ako hodza seksualno iskoristava djevojcicu, Reis gradi dvore
dok mu dzematlije nemaju za kifle, nemoral na svakom koraku, mi se sada ibretimo sto se neko potukao na dzenazi??
Slijedeca takva tuca nikome nece biti interesantna nego cemo na dzenaze nositi oruzje da se mozemo odbraniti i navici se zivjeti sa tim kao sto smo se navikli zivjeti i sa drugim anomalijama.
nisam bio sokiran, potukli se na dzenazi pa sta?? Ako hodza seksualno iskoristava djevojcicu, Reis gradi dvore
dok mu dzematlije nemaju za kifle, nemoral na svakom koraku, mi se sada ibretimo sto se neko potukao na dzenazi??
Slijedeca takva tuca nikome nece biti interesantna nego cemo na dzenaze nositi oruzje da se mozemo odbraniti i navici se zivjeti sa tim kao sto smo se navikli zivjeti i sa drugim anomalijama.
- uvjek dobar gost
#103 Re: Tuca na dzenazi
jazzer wrote:Ne bih sada da pametujem ali mene malo sta moze iznenaditi u ovoj zemlji. I kada sam ovo procitao
- bepina
#105 Re: Tuca na dzenazi
saso mange wrote:Svi mi koji se tucemo na dzenazamaKPNCTNJAH wrote:Kad osvane grupa na facebooku... 'Mrzim kad se pobijem na dzenazi, a neko to snimi i objavi'![]()