NK Dinamo Zagreb
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- osa
#101 Re: NK Dinamo Zagreb
čestitke za izvrsno drugo poluvrijeme....
-
Pynko
- Baltazar_khan
#103 Re: NK Dinamo Zagreb
strašni bbb. jadno
- strong69
#104 Re: NK Dinamo Zagreb
Nezgodni ovi BBB. Pravi huligani. Kako bi tek bili opasni da su pored ovih zena u busu bila prisutna i djeca.
Da li se meni cini ili bus nema navijackih oznaka? Dobro su ga "provalili". Strasna akcija.
Da li se meni cini ili bus nema navijackih oznaka? Dobro su ga "provalili". Strasna akcija.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#105 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa imao policijsku pratnju. Ovo mora da su naučili od BBB Mostar. Ili ono bješe Torcida Mostar što zapališe Fukarama isto ovako busstrong69 wrote:Da li se meni cini ili bus nema navijackih oznaka? Dobro su ga "provalili".
- al_akhisari
#106 Re: NK Dinamo Zagreb
...cuj navijaci; nisu to ni N od navijaca...treba stvari zvati pravim imenom; to su primitvci, kriminalci, barabe...
- burek_in_space
#107 Re: NK Dinamo Zagreb
Stari dobri Dinamo...ne mogu pobjeci od svoje sudbine.
- Edin H.
#108 Re: NK Dinamo Zagreb
Zao mi zbog Vahe, ali tanki su brate.Zdravko Cholic wrote:Stari dobri Dinamo...ne mogu pobjeci od svoje sudbine.
- Ridjobrki
#109 Re: NK Dinamo Zagreb
Navijam za Dinamo (onaj nekadašnji zagrebački, gospodski - ovaj čobanski podnosim, ničija nije do zore sjala) ali prije će laste i rode prezimiti u Europi nego oni. Hrvatski mediji znaju napraviti finu sliku ali sve je to Bogu plakati...
- Bosanski_kralj
#110 Re: NK Dinamo Zagreb
Hrvatski mediji znaju često preuveličati stvari, nahvaliti i izdugnuti nekog prosječnog sportistu, da ti se to jednostavno mora zgaditi. Npr..."Ljubičić če preuzeti 1. mjesto na listi od Federera...", "Mandžukić/Lovren/Badelj su svjetske klase...", "Mi smo bolji od Engleza u nogometuRidjobrki wrote:Navijam za Dinamo (onaj nekadašnji zagrebački, gospodski - ovaj čobanski podnosim, ničija nije do zore sjala) ali prije će laste i rode prezimiti u Europi nego oni. Hrvatski mediji znaju napraviti finu sliku ali sve je to Bogu plakati...
-
Ali_G
#111 Re: NK Dinamo Zagreb
Po ko zna koji put se pokazuje susjedska nafuranost, a nikakve osnove za to nemaju. Dinamo realno je trenutno mrtvi prosjek euro fudbala. Ako u slijedecih par godina bar jednom prezime u Evropi bit ce to uspjeh.
I na kraju i da budemo svjesni da ex Yu jednostavno nema klub koji je trenutno za nekih dometa. Sve se svodi na povremen bljeske i nafaku u zrijebu. A gdje su u svemu tome nasi klubovi, to je za plakat:)
I na kraju i da budemo svjesni da ex Yu jednostavno nema klub koji je trenutno za nekih dometa. Sve se svodi na povremen bljeske i nafaku u zrijebu. A gdje su u svemu tome nasi klubovi, to je za plakat:)
- Chivas1
#112 Re: NK Dinamo Zagreb
Jesam dobro procito posto mi je stvarno mrsko citat cijelu vijest..al vec novinari sasipaju po Vahi 
- nellington
#113 Re: NK Dinamo Zagreb
Ako si čitao Alača na index.hr, onda vidiš koji je to kalibar novinara
Čeka se Židakova riječ 
- ultima_palabra
#115 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa što se tiče samo sinoćnje utakmice, nije ništa pogriješionellington wrote:Ako si čitao Alača na index.hr, onda vidiš koji je to kalibar novinaraČeka se Židakova riječ
Ako su neke prethodne utakmice izgubili igrači svojim promašajima i kiksevima, onda je sinoćnju izgubio Vaha svojom taktikom.
- Ridjobrki
#116 Re: NK Dinamo Zagreb
Vahina taktika je bila ''čim imam tim klimam'' i nema mu se šta prigovoriti sa te strane. To što Dinamo nema pravih krilnih igrača koji bi pritisli grčke bekove i što nema adekvatne zamjene za ionako izvikane zvijezde je druga priča. PAOK je odlično izbalansirana ekipa i to je napravilo razliku.
- nellington
#117 Re: NK Dinamo Zagreb
Ja sinoć nisam vidio štof ni na terenu ni na klupi Croa... pardon, Dinama za neku normalnu ofanzivnu taktiku - što je još gore, vidio sam da ekipi fali dubine u igri, i da se formacija ne održava dovoljno disciplinirano u nekim trenucima. Moglo se nešto drugačije postaviti, slažem se - ali baza igrača kojom raspolažu u klubu trenutnom formom, zalaganjem, vještinom i znanjem ne može da odigra ono što bi se eventualno tražilo od njih.ultima_palabra wrote:Pa što se tiče samo sinoćnje utakmice, nije ništa pogriješionellington wrote:Ako si čitao Alača na index.hr, onda vidiš koji je to kalibar novinaraČeka se Židakova riječ
Naravno, stoji da fali kvaliteta i da je čovjek tek 3-4 mjeseca u klubu.
Ako su neke prethodne utakmice izgubili igrači svojim promašajima i kiksevima, onda je sinoćnju izgubio Vaha svojom taktikom.
-
El_comadante
#118 Re: NK Dinamo Zagreb
meni je Dinamo pravo glupa ekipa jer imaju para a svake godine nešto prodaju najbolje igrače dovode nove pa onda mjenjaju 3-4 trenera po sezoni i automatski nema rezultata. mnoge ekipe koje prezime u europi imaju okusnicu ekipe bar 2-3 sezone i trenera a najbolji dokaz je Kopehagen fc.
- ultima_palabra
#119 Re: NK Dinamo Zagreb
Slažem se da Vahi fali igrača, ali nije ni rješenje baciti na teren sve napadače koje imaš. Šta je mogao Rukavina uraditi u onakvoj utakmici? Ako imaš 4 napadača a nijedan od njih ne zna odigrati kao polušpic ili krilo, onda se oni svi natiskaju u 16, a takva igra odgovara PAOK-u. Ljudi su zatvorili Sammira i završili priču...
- Šef
#120 Re: NK Dinamo Zagreb
Ti si samo mali Dinamo...
A i drago mi je zbog onog kompleksaša Vugdalića. Kako se levat ulizuje to nije humano, te tata Ćiro, te fascinantni Bećiraj i 400.000 Crnogoraca koji sad navijaju za Dinamo
, čudotvorac Vaha, motivator i ktitor Maminjo i sve tako a na kraju potone jedva priča.
Hoće li večeras biti kakvog prenosa da Baho II izrekne ono svoje čuveno "nosi mi se bila boja"?
- ultima_palabra
#121 Re: NK Dinamo Zagreb
Ne znam, nemam inače nekih posebnih osjećaja ni za Dinamo ni za Hajduk, ali je po meni ovo bio dobar potez OBN-a... zbog Vahe i Ibričića, ali i Saše i Adisa sam pratio skoro svaku tekmu i nervirao se čak... nekako ljepše nego gledati Man City, Juve i ostale kojima se ovo takmičenje ni ne igra 
- Ridjobrki
#122 Re: NK Dinamo Zagreb
Postavlja se kontrapitanje: a šta je mogao Vaha u takvoj situaciji? Svi kreativci (Sammir, Badelj, Tomečak) su već bili u igri a na klupi je imao same špiceve koji ne znaju igrati na krilu (a koje nije on ni birao ni dovodio). Po meni Vahin posao tek sada počinje, čišćenje ekipe i kreiranje rostera za iduću sezonu. Naravno, Maminjo će prodati par sadašnjih talenata i onda u decembru iduće godine ista priča: falilo sportske sreće, nekvalitetna liga, sudije zločinci, nerealna očekivanja, neiskustvo, uklet stadion...
- ultima_palabra
#123 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa nastaviti sa formacijom kojom je počeo, sa njom su imali više igre... eventualno pred kraj ubaciti još jednog špica.Ridjobrki wrote:Postavlja se kontrapitanje: a šta je mogao Vaha u takvoj situaciji? Svi kreativci (Sammir, Badelj, Tomečak) su već bili u igri a na klupi je imao same špiceve koji ne znaju igrati na krilu (a koje nije on ni birao ni dovodio). Po meni Vahin posao tek sada počinje, čišćenje ekipe i kreiranje rostera za iduću sezonu. Naravno, Maminjo će prodati par sadašnjih talenata i onda u decembru iduće godine ista priča: falilo sportske sreće, nekvalitetna liga, sudije zločinci, nerealna očekivanja, neiskustvo, uklet stadion...
Nikako nisu imali taj balans... na početku su imali loptu ali dolazili u završnicu sa 2-3 igrača, što je nedovoljno. Na kraju su imali 5-6 igrača u 16ercu, ali nije lopta mogla doći do njih. Jebena igra taj fudbal
- Better Man
#124 Re: NK Dinamo Zagreb
Samo naivac se mogao nadati pobjedi i prolasku Dinama. Treba shvatiti da je Dinamo ograničena, limitirana i medijski previše napuhana ekipa. Ekipa koja u zadnjih par godina u Evropi nije bila u stanju nikog da pobijedi na Maksimirskom stadionu izuzev Villarreala ove sezone i ne može očekivati bolje i više.
- Ridjobrki
#125 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa dovoljno dobro poznaješ nogomet da ti sve bude jasno šta se desilo. PAOK je imao svu taktičku prednost i fino je iskoristio. Ništa sinoć nije ovisilo o Dinamu i Vahi. Grci imali aktivan rezultat, teren pogodan za defanzivu, izbalansiran sastav, fizički jači i spremniji, kohezivniji i uigraniji a nasuprot sebe imali onakav Dinamo koji mora ganjati rezultat po onakvom terenu a nema čim (neizbalansirana ekipa sa igračima koje trener nije birao, koja se tek treba disciplinirati i složiti i još bez par važnih igrača).
Kako kaže veliki guru Osim: ''Često se zaboravlja da u fudbalu ima i neki protivnik i da bi i on isto volio pobijediti'' i to je to. Sinoć se za sve pitao PAOK, imao je sve predispozicije za dobar rezultat i iskoristio ih murinjovski: dao Dinamu loptu a uzeo prostor. I sad Vaha kriv i Alač nešto zna... Alač je indeksov Tiro, zna pametovati i pljuvati a u nogomet se razumije k'o Mara u kriv Q...
Kako kaže veliki guru Osim: ''Često se zaboravlja da u fudbalu ima i neki protivnik i da bi i on isto volio pobijediti'' i to je to. Sinoć se za sve pitao PAOK, imao je sve predispozicije za dobar rezultat i iskoristio ih murinjovski: dao Dinamu loptu a uzeo prostor. I sad Vaha kriv i Alač nešto zna... Alač je indeksov Tiro, zna pametovati i pljuvati a u nogomet se razumije k'o Mara u kriv Q...