Moram da se tek sad uključim i demantujem tvoje ovo boldirano.Jednostavno mislim i da samo jedan roditelj moze pružiti djetetu jako puno,čak mozda i više nego oba roditelja ponekad.Sve je to individualno.MAN-lion's coach wrote:Mogu u finansijskom/materijalnom smislu.Za ostatak ti se čini.Reći će dijete za 20-30 godina kada bude imalo svoje kakvi su to osjećaji pa onda ja nisam osjetio ili nisam imao,ili na kraju krajeva možda neće ni imati osjećaja prema svom djetetu.Možda je to ružno ali može se desiti.Komšinica wrote:
Mislim da i samo jedan roditelj, bilo otac ili majka, apsolutno mogu djetetu pružiti sve što mu je potrebno za normalan život.
Ona hoće njegovo dijete,ali je ukratko i njemu koji možda bi i volio to dijete da ima (npr.) uskratila to njegovo isto dijete.I pravo da udijeli ljubav bez obzira hoće li je ženiti ili neće.
Mislim previše je sebična i bezobrazna,ili očito nije svjesna u suštini šta je dijete i šta to predstavlja.
Mislim da nije znala kako drugačije pa se konta pecati na child.Whatever....
Naravno da ne treba uskratiti nikome ljubav za dijete i obrnuto.....ali ne treba ni misliti da dijete koje ne raste uz oba roditelja možda čak nije i sretnije od djeteta koje raste uz jedno dijete.