Tadić u Potočarima???
- Sezam
#101 Re: Tadić u Potočarima???
Dobro je bolan, ohanite malo sa tim srpskim humorom, znamo se...
a znamo i sta svakom od vas znaci djeneral, da se ne lazemo...
- BiH-x
#102 Re: Tadić u Potočarima???
Ja poredjenja majko moja"miroljubivi tenkista" Mesic ili ..."vojvoda" Seselj
-
OldSpice
#103 Re: Tadić u Potočarima???
potpisujem oba komentara...osa wrote:nemoguće je sve zadovoljiti...drndalo wrote:Majka mu stara, ne valja ako hoce da dodje, a da nije htio da dodje, onda ne bi valjao jer nece da dodje...?
Da je mogao i trebao uraditi vise, jeste. Da je uradio vise nego iko prije njega, jeste... Da li je mogao vise u svom politickom okruzenju, ne znam.
-
neretvanac
#104 Re: Tadić u Potočarima???
Svaka generacija Srba rodi "jednog" kasapina i vrsitelja genocida nad Bosnjacima... Prvo djeneral, u ovom ratu general...Sezam wrote:Dobro je bolan, ohanite malo sa tim srpskim humorom, znamo se...a znamo i sta svakom od vas znaci djeneral, da se ne lazemo...
-
joeaziz
#105 Re: Tadić u Potočarima???
i plus navija za partizan, a svi dobro znamo da gurovic ima istetoviranog drazu na ramenu.AliceInChains wrote: A Tadic se na jednom danu izvinjava zrtvama, na drugom danu sa punom snagom podrzava Dodika, koji otvoreno izjednacava zrtve. I kad se konacno vrati u Srbiju, ima i treci stav(npr. u slucaju hapsenja Ganica, bivseg predsjednika BIH, koji je vec od haaga oslobodjen od optuzbe).
- Sezam
#106 Re: Tadić u Potočarima???
isto sranje, drugo pakovanje...neretvanac wrote:Svaka generacija Srba rodi "jednog" kasapina i vrsitelja genocida nad Bosnjacima... Prvo djeneral, u ovom ratu general...Sezam wrote:Dobro je bolan, ohanite malo sa tim srpskim humorom, znamo se...a znamo i sta svakom od vas znaci djeneral, da se ne lazemo...
- felipe kajetano
#107 Re: Tadić u Potočarima???
Ja sam ga vidio nekoliko puta, zadnji put kad sam imao priliku smo trazili njegovu kozu koja je upala u wc poljak, ziva istina...nemam bash neke tesko raskidive veze sa doticnim djeneralomSezam wrote:Dobro je bolan, ohanite malo sa tim srpskim humorom, znamo se...a znamo i sta svakom od vas znaci djeneral, da se ne lazemo...
- and
#108 Re: Tadić u Potočarima???
a s kozom?felipe kajetano wrote:Ja sam ga vidio nekoliko puta, zadnji put kad sam imao priliku smo trazili njegovu kozu koja je upala u wc poljak, ziva istina...nemam bash neke tesko raskidive veze sa doticnim djeneralomSezam wrote:Dobro je bolan, ohanite malo sa tim srpskim humorom, znamo se...a znamo i sta svakom od vas znaci djeneral, da se ne lazemo...
-
neretvanac
#109 Re: Tadić u Potočarima???
Da prekinemo malo sprdanciju- koliko se Mladic stvarno "skriva", i koliko se isto toliko "skrivao" Karadzic- moj prvi komsija, covjek koji je radio za holandsku humanitarnu organizaciju koja je gradila kuce Bosnjacima povratnicima u potezu Trebinje-Rudo dodje jedan dan 2002. godine na kafu i sav u soku poce pricat i kuneci se u sve da je vidio Mladica kako se seta carsijom po Foci sa nekim kesama u ruci, ljudi ga pozdravljaju, rukuju se sa njim... Ja i otac u nevjerici, mislimo pobrkao, ucinilo mu se... Covjek pokaza sliku na digitalnom... Kad ono "general" glavom i bradom usred Foce, slobodan ko ptica...felipe kajetano wrote:Ja sam ga vidio nekoliko puta, zadnji put kad sam imao priliku smo trazili njegovu kozu koja je upala u wc poljak, ziva istina...nemam bash neke tesko raskidive veze sa doticnim djeneralomSezam wrote:Dobro je bolan, ohanite malo sa tim srpskim humorom, znamo se...a znamo i sta svakom od vas znaci djeneral, da se ne lazemo...
Dosta vise suplje price...
-
(ne)forumas
#110 Re: Tadić u Potočarima???
fatamorgana u foci
- and
#111 Re: Tadić u Potočarima???
mnogo više o ulozi međ.zajednice može reći karadžić.Mingo
Nece on nista reci u vezi toga, to moze da se procesuira i u vezi Karadzica, nije to bitna stavka, jer je to jasno kao dan.
Mnogo zanimljivije bi bilo sta on ima da kaze u vezi ucesca zapadnih sila, njihovih obavestajnih sluzbi, raznih tajnih i javnih dogovora.
Jasno je da je u Beogradu bila logistika rata u Bosni, ali to medjunarodna zajednica nece tako da okvalifikuje, vec ide nekim umerenim resenjem, da je Srbija kriva sto nije sprecila blabla... i to ce tako ostati, jer je volja MZ da ne optereti Srbiju nekim dodatnim teretom, misleci da je Srbija zbog takvog ponasanja vec dosta ispastala.
To su sve mutne politicke igre, pravda i politika nisu ni brat ni sestra.
dijelim tvoje mišljenje oko ove uloge međ.zajednice jer se to upravo vidjelo na suđenju pred MSP.međunarodna zajednica je pomilovala srbiju,da bi sebe zaštitila.da su srbiju spomenuli kao počinioca,kao što su i trebali koga bi onda stavili na svoje mjesto.oni su ti koji su morali,mogli,a nisu ništa učinili da spriječe genocid.
- AliceInChains
#112 Re: Tadić u Potočarima???
Molim te, da mi ne bacas komentar iz konteksta kroz dijelimicno kopiranje. Ja sam napisao, da Tadic mijenja njegovo misljenje prema BIH, zavisno od toga, gdje se nalazi i kako tamo vjetar puse. Boli me krastavica, koje momke partizana on bodri.joeaziz wrote:i plus navija za partizan, a svi dobro znamo da gurovic ima istetoviranog drazu na ramenu.AliceInChains wrote: A Tadic se na jednom danu izvinjava zrtvama, na drugom danu sa punom snagom podrzava Dodika, koji otvoreno izjednacava zrtve. I kad se konacno vrati u Srbiju, ima i treci stav(npr. u slucaju hapsenja Ganica, bivseg predsjednika BIH, koji je vec od haaga oslobodjen od optuzbe).
-
neretvanac
#113 Re: Tadić u Potočarima???
Prakticno su prebacili svoju sramotu na Srbiju.
Dakle medjunarodna zajednica, koja ima duznost sprecavati genocid nije ga sprijecila, bas suprotno.
SRBIJA- koja je direktno sudjelovala u genocidu, cinila ga (manimo se bajki, moj grad nisu rusili Trebinjci i Banja Lucani, nego ga je ravnao Niski Korpus, pogotovo u istocnoj Bosni su djelovale regularne jedinice MUP-a Srbije) je okrivljena za, eto, nesprecavanje genocida. Prljavo da ne moze biti prljavije...
Sjecal se ko Miterana u Sarajevu "Ovdje se jako lijepo zivi, ovim ljudima ne fali nista".
Nema tu pravde, nazalost. Do Bozje !
Dakle medjunarodna zajednica, koja ima duznost sprecavati genocid nije ga sprijecila, bas suprotno.
SRBIJA- koja je direktno sudjelovala u genocidu, cinila ga (manimo se bajki, moj grad nisu rusili Trebinjci i Banja Lucani, nego ga je ravnao Niski Korpus, pogotovo u istocnoj Bosni su djelovale regularne jedinice MUP-a Srbije) je okrivljena za, eto, nesprecavanje genocida. Prljavo da ne moze biti prljavije...
Sjecal se ko Miterana u Sarajevu "Ovdje se jako lijepo zivi, ovim ljudima ne fali nista".
Nema tu pravde, nazalost. Do Bozje !
Last edited by neretvanac on 07/07/2010 18:58, edited 1 time in total.
- jutarnji
#114 Re: Tadić u Potočarima???
Uhh,and wrote:a s kozom?felipe kajetano wrote:Ja sam ga vidio nekoliko puta, zadnji put kad sam imao priliku smo trazili njegovu kozu koja je upala u wc poljak, ziva istina...nemam bash neke tesko raskidive veze sa doticnim djeneralomSezam wrote:Dobro je bolan, ohanite malo sa tim srpskim humorom, znamo se...a znamo i sta svakom od vas znaci djeneral, da se ne lazemo...
I sta ste uradili? Nazvali muriji? Ustvari, imas li ti te slike danas, de okaci to da vidimo?neretvanac wrote:Covjek pokaza sliku na digitalnom... Kad ono "general" glavom i bradom usred Foce, slobodan ko ptica...
-
neretvanac
#115 Re: Tadić u Potočarima???
Uhh,
, dobar
[/quote]
Koju muriju?
Mislis da bi se nesto poduzelo?
Slika jos postoji, nadam se...Potrazit cu od njeg!
A nije to prvi put da svojim usima cujem kako su vidjali cetnike po istocnom nam dijelu zemlje (Nevesinje,Cajnice,Kalinovik,Gacko) za koje znaju svi sta i kako su radili... Pa eto i "djenerala".
I sta ste uradili? Nazvali muriji? Ustvari, imas li ti te slike danas, de okaci to da vidimo?neretvanac wrote:Covjek pokaza sliku na digitalnom... Kad ono "general" glavom i bradom usred Foce, slobodan ko ptica...
Koju muriju?
Mislis da bi se nesto poduzelo?
Slika jos postoji, nadam se...Potrazit cu od njeg!
A nije to prvi put da svojim usima cujem kako su vidjali cetnike po istocnom nam dijelu zemlje (Nevesinje,Cajnice,Kalinovik,Gacko) za koje znaju svi sta i kako su radili... Pa eto i "djenerala".
-
joeaziz
#116 Re: Tadić u Potočarima???
to sto tadic podrzava dodika ili sto ima svoje misljenje o slucaju ganic ne znaci da je njegovo izvinjenje lazno. ove analogije koje si ti nave nisu nista bolje od ove moje sa gurovicem i istovetoviranim drazom. radi se o potpuno istoj logici.AliceInChains wrote:Molim te, da mi ne bacas komentar iz konteksta kroz dijelimicno kopiranje. Ja sam napisao, da Tadic mijenja njegovo misljenje prema BIH, zavisno od toga, gdje se nalazi i kako tamo vjetar puse. Boli me krastavica, koje momke partizana on bodri.joeaziz wrote:i plus navija za partizan, a svi dobro znamo da gurovic ima istetoviranog drazu na ramenu.AliceInChains wrote: A Tadic se na jednom danu izvinjava zrtvama, na drugom danu sa punom snagom podrzava Dodika, koji otvoreno izjednacava zrtve. I kad se konacno vrati u Srbiju, ima i treci stav(npr. u slucaju hapsenja Ganica, bivseg predsjednika BIH, koji je vec od haaga oslobodjen od optuzbe).
- and
#117 Re: Tadić u Potočarima???
da li je u zemlji u kojoj je tadić predsjednik dozvoljeno organizovati skup podrrške prvooptuženom za genocid?joeaziz wrote
to sto tadic podrzava dodika ili sto ima svoje misljenje o slucaju ganic ne znaci da je njegovo izvinjenje lazno. ove analogije koje si ti nave nisu nista bolje od ove moje sa gurovicem i istovetoviranim drazom. radi se o potpuno istoj logici.
da li je dozvoljeno obući majicu sa njegovim likom?
- NEOPLAN
#118 Re: Tadić u Potočarima???
BiH-x wrote:Pojasni, kako smo isti?NEOPLAN wrote:Znate sta je, ljudi su pobijeni, odgovorne treba kazniti, treba odati počast, ali ne treba sad separisati i mrziti Srbe i Srbiju, ne treba prekidati odnose sa Srbijom, ne treba pljuvati po Tadiću... Time samo pokazujemo da smo isti kao oni koji su pucali po nama..
I mene to zanima![]()
Tako sto bi nekome zabranili da dodje, ili sto bi nekog pljuvali, ili sto bi nekoga pretukli, ili ne daj Boze ubili samo zato sto je drugaciji, odnosno sto je Srbin......
- Bosnolog
#119 Re: Tadić u Potočarima???
Tadic i njegovu iskrenost,koji nastavlja MIlosevicevu velikosrpsu ideologiju samo drugim oblikom i metodama uz instrukcije i strategiju oca nacije koji je bio njegov kucni prijatelj i odgajatelj,......PipiDugaDevetka wrote:
09' 30'' Ja verujem da R.M. jeste u Srbiji!
-
joeaziz
#120 Re: Tadić u Potočarima???
and wrote:da li je u zemlji u kojoj je tadić predsjednik dozvoljeno organizovati skup podrrške prvooptuženom za genocid?joeaziz wrote
to sto tadic podrzava dodika ili sto ima svoje misljenje o slucaju ganic ne znaci da je njegovo izvinjenje lazno. ove analogije koje si ti nave nisu nista bolje od ove moje sa gurovicem i istovetoviranim drazom. radi se o potpuno istoj logici.
kakve to ima veze sa tadicem?
- and
#121 Re: Tadić u Potočarima???
nikakve,ako u potočare dolazi privatnojoeaziz wrote:and wrote:da li je u zemlji u kojoj je tadić predsjednik dozvoljeno organizovati skup podrrške prvooptuženom za genocid?joeaziz wrote
kakve to ima veze sa tadicem?
- exliberal
#122 Re: Tadić u Potočarima???
Po tome bi sutra mogli reci gospoji Merkel da nedolazi jer je u njemackoj dozvoljena neonacisticka stranka koja i dan danas obozavaja firera..... dali je njima dozvoljeno da odrzavaju parade i smotre.....?and wrote:da li je u zemlji u kojoj je tadić predsjednik dozvoljeno organizovati skup podrrške prvooptuženom za genocid?joeaziz wrote
Nemozemo tako postavljat pitanja pobogu brate.
-
(ne)forumas
#123 Re: Tadić u Potočarima???
najgore je kada zdrav razum prevlada borba za "nacionalne interese" onda vise ne znas sta je gore sta je dole sta lijevo a sta desno... a u stvari samo "njima" pripremis teren za igru u naredne 4 godine, a to je ono sto njima najvise treba i jednim i drugim i trecim...
- drndalo
#124 Re: Tadić u Potočarima???
Bogami ja da sam vidio tu sliku iskopirao bih je i pravac Am. ambasada... 5 mil. $ ili dio toga bi mi sasvim dobro dosao... I relokacija na Baleare...neretvanac wrote:Covjek pokaza sliku na digitalnom... Kad ono "general" glavom i bradom usred Foce, slobodan ko ptica...
Dosta vise suplje price...
-
joeaziz
#125 Re: Tadić u Potočarima???
jebo li vam avaz mater.joeaziz wrote:bosnjacka govna sve vise lice na na srpska govna, a izgleda i da su podjednako zastupljeni u svojim narodima.
nadam se da mi hrvatska govna nece zamjeriti sto ih ovom prigodom nisam pomenuo.