100.000 duša, nije šalaBSn wrote:sodom wrote:Odi u atilu pa to napiši opetBSn wrote:e moj riko, sve si ti upravu, osim cinjenice da tebe niko ne pucne stapom po testisima kad neces da se bodes s nekim u disku, jer ti to nije u prirodi da se pobodes s nekim tek zato sto se pojavio u istoj diskoteci k'o i ti.
prije na koridu, neg' tamo.
valjda i tamo ima onih koji nisu spremni da se bodu samo zato sto bi oni oko njih da gledaju bodljavinu...
doduse, kakav je narod, nije ni cudo sto mu je najposjecenija "kulturna" manifestacija korida.
Korida u Sarajevu
- sodom
#101 Re: Korida u Sarajevu
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#102 Re: Korida u Sarajevu
Stigo hamburger u Seher sad ce i bodljavina da bidne..
odlicna emsija televizije iz regiona
o bodljavinama po Bosni..
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/% ... 0%BE+.html
drugi dio
odlicna emsija televizije iz regiona
drugi dio
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#103 Re: Korida u Sarajevu
Samo malo urediti sporedna dešavanja i bodljavina bikova bi mogla postati prvorazredna turistička atrakcija!
Na nerve mi ide ovaj novinar sa svojim razdvajanjem BiH i RS!
U jednom momentu se zanio, pa je ipak, govorio samo o Bosni i Hercegovini.
Ovo je dokaz da je Bosna i Hercegovina neuništiva!
*
Nije više Manjača poznata po Kočiću, Zmijanju i Jablanu, nego po konclogoru za muslimane!
*
Nije više Manjača poznata po Kočiću, Zmijanju i Jablanu, nego po konclogoru za muslimane!
- Toto
#104 Re: Korida u Sarajevu
steta je sto nase obrazovanje i poduztenicki esnaf ne stvara brend managere koji su sposobni krenuti od nista i stvoriti brend...PipiDugaDevetka wrote:Samo malo urediti sporedna dešavanja i bodljavina bikova bi mogla postati prvorazredna turistička atrakcija!
*
pouzdano znam da se samo na zastiti autoktonih genetskih materijala mogu uzeti milioni eura bespovratnih sredstava pa, ne samo razvijati brend i biznis, vec i istrazivacku djelatnost, nauku
bosanska busa, ovca pramenka i livade su buducnost i temelj organic mesne industrije.. najbrze rastuce trziste na svijetu je trziste organic hrane, ko u tome prepozna sansu i zasuce rukave, za desetak godina ce pitati koliko kostaju svi restorani brze hrane po BiH.
bodljavina bikova ce biti isto sto i formuka 1 za automobilsku industriju...
- luckylaka
#105 Re: Korida u Sarajevu
Jel ovo ,,pozdrav iz rs-a,,Moljito wrote:žao mi je što je bila lažna dojava
- Toto
#106 Re: Korida u Sarajevu
nije vengo iz kaknjaluckylaka wrote:Jel ovo ,,pozdrav iz rs-a,,Moljito wrote:žao mi je što je bila lažna dojava
- poznanik
#107 Re: Korida u Sarajevu
Kad može u Madridu, može i u Sarajevu

Ne smeta što je u nas zabranjeno : „životinji bez opravdanog razloga nanositi joj bol, patnju i štetu, mučiti je i namjerno izlagati stresu i strahu”, posebno što je zabranjeno „provjeravati oštrinu životinje na drugoj životinji, huškati jednu životinju na drugu, te priređivati borbe životinja, uključujući borbe bikova…”, niti je prepreka organizatorima što sve predstavlja prekršaj, kažnjiv novčano i do 10.000 KM
Ne smeta nama ništa, nama zakoni ne trebaju, nama treba “hljeba i igara”… i što više bikova

Ne smeta što je u nas zabranjeno : „životinji bez opravdanog razloga nanositi joj bol, patnju i štetu, mučiti je i namjerno izlagati stresu i strahu”, posebno što je zabranjeno „provjeravati oštrinu životinje na drugoj životinji, huškati jednu životinju na drugu, te priređivati borbe životinja, uključujući borbe bikova…”, niti je prepreka organizatorima što sve predstavlja prekršaj, kažnjiv novčano i do 10.000 KM
Ne smeta nama ništa, nama zakoni ne trebaju, nama treba “hljeba i igara”… i što više bikova
-
zonbirile
#108 Re: Korida u Sarajevu
je li Selma pjeva,ili se bode na bini? 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#109 Re: Korida u Sarajevu
gdje god se okupe
treba odmah kakvu zgradu ili tržni centar praviti da ne mogu sljedeće godine
treba odmah kakvu zgradu ili tržni centar praviti da ne mogu sljedeće godine
- madner
#110 Re: Korida u Sarajevu
Go Lozonja go lozonja go lozonja. 
-
hali gali halid
#111 Re: Korida u Sarajevu
Čuo sam da je Bizon najjači 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
zonbirile
#113 Re: Korida u Sarajevu
šta li Selma tu radi,niko da odgovori
-
Incub
#114 Re: Korida u Sarajevu
MA Selmi je ovaj nastup samo na ljetnom rasporedu onaj zimski je u Radon Plazi
Gosti na obje "priredbe" slicnog mentalnog sklopa
-
zonbirile
#115 Re: Korida u Sarajevu
------------------------------------Incub wrote:MA Selmi je ovaj nastup samo na ljetnom rasporedu onaj zimski je u Radon Plazi![]()
![]()
![]()
ma nešto kontam,cura bi da se pokaže,ali joj ne ide,mislim ono private PC uradak i sl.
-
Incub
#116 Re: Korida u Sarajevu
PC uradak???- ma sta , jesam li ja to nesto "masio"
Ma pusti koridu
Ma pusti koridu
-
zonbirile
#117 Re: Korida u Sarajevu
ma jok,ali ne zna više,haman gola,a stid je,daj bona obraduj nas.
- Toto
#118 Re: Korida u Sarajevu
dopinguje bodacezonbirile wrote:šta li Selma tu radi,niko da odgovori
-
zonbirile
#119 Re: Korida u Sarajevu
--------------------------------Toto wrote:dopinguje bodacezonbirile wrote:šta li Selma tu radi,niko da odgovori
ja konto da se "bode" pa da dođem,ovako...
- amrica
#120 Re: Korida u Sarajevu
zonbirile wrote:--------------------------------Toto wrote:dopinguje bodacezonbirile wrote:šta li Selma tu radi,niko da odgovori
ja konto da se "bode" pa da dođem,ovako...
Pa dodji ti da se "bodes", morebitno te selmica pomilki
- poznanik
#123 Re: Korida u Sarajevu
Vratite se s bikovih jaja na rogove
Zakon o zaštiti i dobrobiti životinja BiH zabranjuje organizacije ovih borbi, a svake godine na raznim lokacijama širom države organiziraju se slične "kulturne manifestacije" popraćene borbom bikova.
Trebamo li izglasavati zakone, a potom ih svjesno i grubo kršiti? Ako je tako, onda ih ne trebamo donositi i uzalud trošiti novce na parlamentarne sjednice i kojekakve slične rasprave. Konačno, postoje li nadležne inspekcije koje bi trebale raditi svoj posao, plaćeni su jako dobro...
Zakon o zaštiti i dobrobiti životinja BiH zabranjuje organizacije ovih borbi, a svake godine na raznim lokacijama širom države organiziraju se slične "kulturne manifestacije" popraćene borbom bikova.
Trebamo li izglasavati zakone, a potom ih svjesno i grubo kršiti? Ako je tako, onda ih ne trebamo donositi i uzalud trošiti novce na parlamentarne sjednice i kojekakve slične rasprave. Konačno, postoje li nadležne inspekcije koje bi trebale raditi svoj posao, plaćeni su jako dobro...
-
Ko to smat
#124 Re: Korida u Sarajevu
Sarajevo centar seljaka.Ojha udri Ronaldo.Ocekuje se jedno 20 tuca,5 lakse povrjedjenih a razglas ce da bude na nivou cuce se do Alipasina.Bice raznih gara,violina,rostilja,glava iz raznih djelova istocne bosne.Provod je zagarantovan.
- zli_hordas
#125 Re: Korida u Sarajevu
izvini paša nisam te prepoznoKo to smat wrote:Sarajevo centar seljaka.Ojha udri Ronaldo.Ocekuje se jedno 20 tuca,5 lakse povrjedjenih a razglas ce da bude na nivou cuce se do Alipasina.Bice raznih gara,violina,rostilja,glava iz raznih djelova istocne bosne.Provod je zagarantovan.