Definiši starije...cupkica wrote:Ja volim starije muskarce,moze li se to nazvati bizarnim
Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kmirsad
#101 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
-
Dialer
#102 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
A jestel razmisljala da zguzite nekad sta

- Aquatic B
#103 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Baš ti hvalaAura Perez wrote:25-35kmirsad wrote:Definiši starije...cupkica wrote:Ja volim starije muskarce,moze li se to nazvati bizarnim![]()
Inače, ludim kada vidim nešto poput:
Volim LJETO!!!
-
zelenashica
#104 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
STa se bunis ja sta smo nego starijiAquatic B wrote:Aura Perez wrote:kmirsad wrote:
25-35![]()
Baš ti hvala
- Aquatic B
#105 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Polako, polako..zelenashica wrote: STa se bunis ja sta smo nego stariji![]()
![]()
![]()
Meni je tek tlinest. U eurima do duše.
- seln
#106 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Sta ovo ovdje mirise na zagorelo!?

- berenice
#107 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Nešto fakat gori!

- cupkica
#108 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Pa dosta starije,sjedolike,bradolike,iskustvene...to me strasno palikmirsad wrote:Definiši starije...cupkica wrote:Ja volim starije muskarce,moze li se to nazvati bizarnim
-
zelenashica
#109 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Meni je vala više od tlinaestAquatic B wrote:Polako, polako..zelenashica wrote: STa se bunis ja sta smo nego stariji![]()
![]()
![]()
Ovaj tužni smajlić je ipak bio za sve koji su se rastužili na činjenicu da ih neko smatra starim s njihovih 30-tak godina.
![]()
-
zelenashica
#110 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
de bona malo se šalim....ja da budem staraAura Perez wrote:Nisam ja nazvala starijom starosnu skupinu koju sam pomenula. Obicno se mladje cure loze na starije frajere, i tu se uklapa ovo 25-35Aquatic B wrote:Polako, polako..zelenashica wrote: STa se bunis ja sta smo nego stariji![]()
![]()
![]()
Ovaj tužni smajlić je ipak bio za sve koji su se rastužili na činjenicu da ih neko smatra starim s njihovih 30-tak godina.
![]()
A rekoh vec, meni je od 25-35 beton, idealno, staro mi je 40+ ako gledam sebe u tim relacijama. A na ulici neko mora imati 55-60+ da bih ga nazvala starijim
postoje i srednje godine, znate
-
zelenashica
#111 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Aura Perez wrote:draga, rekoh ti na kaHvi, ko djevojcica![]()
- fosil
#112 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Ne znam je li bizarno, ali cure s kockastom glavom, da joj u datom trenutku mogu pivu na glavu staviti. 
- burek_in_space
#113 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Ovo nije bizarno, nego jako praktichno.fosil wrote:Ne znam je li bizarno, ali cure s kockastom glavom, da joj u datom trenutku mogu pivu na glavu staviti.
-
Karmen86
#114 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Mene pale oni geekovi, sto uvijek šute u društvu, imaju natprosječnu inteligenciju, pomalo su smotani, sve živo ruše ili zapinju, obično su stručnjaci za logičke igre, tipa šah, sudoku i slično, a naočale nose obavezno.
E oni, oni su totalna suprotnost u krevetu, nikad nisam imala lika koji izgleda dobro, a da valja u krevetu, ovi frajeri gore opisani su ono draaaaaaaamaaaaaaa ispod plahte, totalno se transformiraju u drugu osobu i ja nisam mogla sebi doći da neko tako smotan i geekast može biti tako suprotan u krevetu. Imala sam dvojicu geekova i od sad trazim samo takOve.

E oni, oni su totalna suprotnost u krevetu, nikad nisam imala lika koji izgleda dobro, a da valja u krevetu, ovi frajeri gore opisani su ono draaaaaaaamaaaaaaa ispod plahte, totalno se transformiraju u drugu osobu i ja nisam mogla sebi doći da neko tako smotan i geekast može biti tako suprotan u krevetu. Imala sam dvojicu geekova i od sad trazim samo takOve.
-
nihoniho
#115 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
neko ce reci da sam perverzan ali se meni pravo svidjaju lijepe zene u kupacim kosatimima.
je li to ono bas prebizarno?
je li to ono bas prebizarno?
Last edited by nihoniho on 05/07/2010 20:03, edited 1 time in total.
-
Strpljiva
#116 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Prebizarno!nihoniho wrote:neko ce reci da sam perverzan ali se meni pravo svidjaju lijepe zene u kupacim kosatimima.
je li to prebizarno?
-
nihoniho
#117 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
pa i jes bizarno kad cojek nema nesto mastovitije!Strpljiva wrote:Prebizarno!nihoniho wrote:neko ce reci da sam perverzan ali se meni pravo svidjaju lijepe zene u kupacim kosatimima.
je li to prebizarno?
-
zelenashica
#118 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Ovo boldirano bi mogla potražiti u kolegi nellingtonuKarmen86 wrote:Mene pale oni geekovi, sto uvijek šute u društvu, imaju natprosječnu inteligenciju, pomalo su smotani, sve živo ruše ili zapinju, obično su stručnjaci za logičke igre, tipa šah, sudoku i slično, a naočale nose obavezno.
E oni, oni su totalna suprotnost u krevetu, nikad nisam imala lika koji izgleda dobro, a da valja u krevetu, ovi frajeri gore opisani su ono draaaaaaaamaaaaaaa ispod plahte, totalno se transformiraju u drugu osobu i ja nisam mogla sebi doći da neko tako smotan i geekast može biti tako suprotan u krevetu. Imala sam dvojicu geekova i od sad trazim samo takOve.![]()
-
Strpljiva
#119 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Hoćeš reći, do ovdje je najdalje stig'o.nihoniho wrote:pa i jes bizarno kad cojek nema nesto mastovitije!
- nellington
#120 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
zelenashica wrote:Ovo boldirano bi mogla potražiti u kolegi nellingtonuKarmen86 wrote:Mene pale oni geekovi, sto uvijek šute u društvu, imaju natprosječnu inteligenciju, pomalo su smotani, sve živo ruše ili zapinju, obično su stručnjaci za logičke igre, tipa šah, sudoku i slično, a naočale nose obavezno.
E oni, oni su totalna suprotnost u krevetu, nikad nisam imala lika koji izgleda dobro, a da valja u krevetu, ovi frajeri gore opisani su ono draaaaaaaamaaaaaaa ispod plahte, totalno se transformiraju u drugu osobu i ja nisam mogla sebi doći da neko tako smotan i geekast može biti tako suprotan u krevetu. Imala sam dvojicu geekova i od sad trazim samo takOve.![]()
a ostalo pitaj ga sama
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
zelenashica
#122 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
ja ga igramkomi wrote:ja volim šah
- suntu jeu
#123 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Bizarno je kada se napiješ i ne možeš guziti . Još je bizarnije kada smotaš ženku a ona neće da se jebe bez kurtona 
- Sunrise00
#124 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Sto se tice boldiranog, ne bih voljela da je bas puno pametniji od meneKarmen86 wrote:Mene pale oni geekovi, sto uvijek šute u društvu, imaju natprosječnu inteligenciju, pomalo su smotani, sve živo ruše ili zapinju, obično su stručnjaci za logičke igre, tipa šah, sudoku i slično, a naočale nose obavezno.
inace potpisujem
- suntu jeu
#125 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Što je lijepo biti informatičar, mi pojebasmo sve živo.
Samo širite te priče i super svima.